Σπιρουλίνα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Σπιρουλίνα Marcus Rohrer (180 tabs)
  Η σπιρουλίνα (spirulina), χάρη στην περιεκτικότητα ενός ευρέως φάσματος διαφορετικών ομάδων θρεπτικών συστατικών, αποτελεί ένα τρόφιμο με δυνητικά θεραπευτικές και προληπτικές ιδιότητες για την ανθρώπινη υγεία.   Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα Υποστηρίζει..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,31€ 17,31€
 • ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΕΡΡΩΝ ΒΙΟ 120 tabs
  Ελληνική Βιολογική Σπιρουλίνα Σερρών   ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ: -ανάπτυξη και αναζωογόνηση των κυττάρων μιας και αποτελείται κυρίως από πρωτεϊνη, έτσι μπορεί να καλυφθεί το 70% της ελάχιστης καθημερινής απαίτησης του οργανισμού σε σίδηρο. -περιέχει βιταμίνες Α, Β,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,45€ 12,45€
 • ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΣΚΟΝΗ 100gr
  ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ 100γρ σε σκόνη  Προιόν MEGA FOODS   Η σπιρουλίνα (spirulina) είναι φαγώσιμο 100% φυτικό προϊόν (κυανο - πράσινο μικροφύκος) που αποτελείται από πολλά κύτταρα ,που σχηματίζουν μεταξύ τους νήματα, τα οποία πολλές φόρες είναι σπειροειδή. Εξαιτίας των πολυάριθμων θρεπτικών της ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,39€ 5,39€
 • ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ 400ΓΡ (120 tabs)
  Ελληνικό βιολογικό προϊόν. Η σπιρουλίνα (spirulina), χάρη στην περιεκτικότητα ενός ευρέως φάσματος διαφορετικών ομάδων θρεπτικών συστατικών, αποτελεί ένα τρόφιμο με δυνητικά θεραπευτικές και προληπτικές ιδιότητες για την ανθρώπινη υγεία.   Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας Ενισχύει το ανοσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,26€ 14,26€