Λαχανικά - Μανιτάρια - Φύκια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΡΙΤΑΜΟ ΣΑΜΟΥ ΒΙΟ 150GR
  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ Το κρίταμο ανήκει στα αλόφυτα, διότι ευδοκιμεί σε εδάφη με πολύ υψηλή αλατότητα. Έχει αναπτύξει συστήματα άμυνας και προσαρμογής, προκειμένου να επιβιώνει στα σκληρά οικοσυστήματα, στα οποία φύεται και αναπτύσσεται. Ανήκει, επίσης, στην κατηγορία των αρωματικών..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,99€ 3,99€
 • ΑΡΑΚΑΣ - ΚΑΡΟΤΑΚΙΑ 370gr
  Λαχανικά σε βαζάκι! Εύκολη λύση για να συνοδεύσετε κρέας κατσαρόλας, ρύζι ή ζυμαρικά. Μπορείτε να το απολαύσετε και μόνο του. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,03€ 2,50€
 • ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΣΑΜΟΥ ΒΙΟ 600ΓΡ
  ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ ΒΙΟ-ΣΑΜΟΣ 600γρ ΒΙΟ ....... Τον Μάιο είναι η εποχή της συλλογής τους έτσι και φέτος σας προσφέρουμε τα υπέροχα φρέσκα αμπελόφυλλα από την Σάμο. Συνταγή για αμπελοφυλλόρυζο Μια πρωτότυπη συνταγή με αμπελόφυλλα για αυτούς που θέλουν κάτι ιδιαίτερο. Ολοι τα χρησιμοποιούν για ντο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,35€ 5,35€
 • ΦΥΚΙΑ ARAME 50gr
  Τα Arame φύκια είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα πλούσια σε μέταλλα. Με τη γλυκιά, λεπτή γεύση τους, πηγαίνουν καλά με διάφορα τηγανητά λαχανικά ή με ψητά tofu, τέμπε και ψάρια. Συστήνουμε ξέπλυμα σε νερό και στη συνέχεια το αφήνουμε να μουλιάσει για 10 λεπτά(δεν χρησιμοποιούμε το νερό αυτό για το μα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,49€ 6,49€
 • ΠΑΝΤΖΑΡΙ 370ml
  Λαχανικά σε βαζάκι! Εύκολη λύση για να συνοδεύσετε κρέας κατσαρόλας, ρύζι ή ζυμαρικά. Μπορείτε να το απολαύσετε και μόνο του. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,94€ 2,39€
 • ΦΥΚΙΑ NORI ΓΙΑ ΣΟΥΣΙ 17gr
  NORI έτοιμα φύκια για Σούσι. Τα Nori είναι αποξηραμένα και ψημένα φύκια, από τα κόκκινα φύκια Πορφύρας. Τα Nori  χρησιμοποιούνται σε πολλά πιάτα σούσι και ως κάλυμμα ή καρύκευμα για διάφορα πιάτα ζυμαρικών, περιτυλιγμάτων κλπ. Ιδανικό για σούπα με φύκια και μπάλες ρυζιού. Τα φύκια NO..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,00€ 6,00€
 • ΑΓΓΟΥΡΑΚΙ ΤΟΥΡΣΙ 370ml
  Λαχανικά σε βαζάκι! Εύκολη λύση για να συνοδεύσετε κρέας κατσαρόλας, ρύζι ή ζυμαρικά σαλάτες και για περιόδους νηστείας και αποτοξίνωσης.Μπορείτε να το απολαύσετε και μόνο του. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,83€ 3,48€