Συμπληρωματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • HMB MEGA CAPS 150caps
  HMB MEGA CAPS® είναι προϊόν που συμπληρώνει τη διατροφή με ασβέστιο β-hydroxy-β-methylbutyrate. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα σωματικά ενεργά και για αθλητές υψηλής απόδοσης που αγωνίζονται να αποκτήσουν μυϊκή μάζα, δύναμη και αντοχή. ΠΗΓΗ: www.fitway.gr ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,30€ 27,43€
 • SAW PALMETTO 200mg 60caps
  Κάθε φυτική κάψουλα περιέχει 200 mg τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Saw Palmetto (Serenoa repens), περιεκτικότητας 95% (190 mg), κατ'ελάχιστον, σε free fatty acids.   Συνήθης Χρήση: Μία μαλακή κάψουλα την ημέρα. ΠΗΓΗ: www.apolloniannutrition.gr ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,69€ 36,52€
 • CAL / MAG CAPS 90vcaps
  Oι δύο κάψουλες περιέχουν 500 mg ασβεστίου και 250 mg μαγνησίου. Βιοτρονική μέθοδος χηλικοποίησης για μέγιστη απορρόφηση.   Συνήθης Χρήση: Δύο κάψουλες μια φορά την ημέρα. ΠΗΓΗ: www.apolloniannutrition.gr ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,82€ 18,23€
 • LIQUID B-12 COMPLEX 59.2ml
  Η κυανοκοβαλαμίνη Β12 είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος βιταμινών Β. Είναι απαραίτητη για την παραγωγή ερυθρών και  λευκών κυττάρων του αίματος, καθώς και για τη φυσιολογική ανάπτυξη και συντήρηση του νευρικού ιστού. Σε σκευάσματα υπάρχει σε διάφορες μορφές, όπως χάπι, ρινικό σπρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,22€ 18,72€
 • ASTAXANTHIN 4mg 60sgels
     Η Ασταξανθίνη είναι ένα φυσικώς απαντώμενο καροτενοειδές, και λόγω της μοναδικής δομής του, παρέχει ένα ευρύ φάσμα αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων. Επειδή η ασταξανθίνη είναι σε θέση να διασχίσει τα φυσικά φράγματα αίματος-εγκεφάλου και αίματος-αμφιβληστροειδούς, μπορεί να παραδώσει ισχυρή αν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,99€ 24,99€
 • Now Foods Cordyceps Organic 750mg 90 φυτικές κάψουλες
     Το Cordyceps sinensis είναι ένα είδος μύκητα που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από την παραδοσιακή κινεζική βοτανολογία για τις αναζωογονιτικές και προσαρμογόνες ιδιότητές του, για εκατοντάδες χρόνια. Όλα τα είδη των cordyceps είναι ενδοπαρασιτικοί μύκητες εντόμων. Συλλέγεται, αναπτύσεται ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,88€ 29,88€
 • ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ 10g ΜΑΝΑ ΓΗ
  ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ 10γρ  Ο βασιλικός πολτός δεν είναι θαυματουργή πανάκεια. Το κλειδί για να καταλάβει κανείς πως είναι δυνατόν να δρα με φαινομενικά αντίθετους τρόπους (αφενός να βοηθά άτομα με αϋπνία και αφετέρου άτομα που υποφέρουν από κόπωση να μην αποκοιμούνται), είναι να τον θεωρήσει σαν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,25€ 11,37€
 • RED WEILER RED PUNCH 210g
  Aπο εδώ και στο εξής δεν υπάρχουν χειρότερες ημέρες. Πές αντίο στη σκέψη οτι δεν νιώθεις αρκετά καλά για να γυμναστείς! Ξέχνα την αδυναμία και τον πόνο. Δείξε στους άλλους πως μοιάζει ο πραγματικός, δολοφονικός αγώνας με ενα βάρος! Συντριψέ τους με την απεριόριστη αποφασιστικότητα σου και το υπερβολ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,93€ 19,59€
 • SLIPPERY ELM 400mg 100caps
     Το Slippery Elm (Ulmus fulva) ή φτελιά, επίσης γνωστό ως Red Elm, Moose Elm ή ινδική Elm, είναι ένα μικρό δέντρο που φύεται κυρίως στη βόρεια Αμερική. Είναι ένα παραδοσιακό φυτικό φάρμακο για πάνω από 100 χρόνια, ενώ χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τους ιθαγενείς της βορείου Αμερικής, από το..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,53€ 12,95€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο6 (Βότανα κατά του στρες και του άγχους) 80gr
  DR KATSOS Νο6 … ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ Ανέκαθεν στις τροφές μας υπήρχαν πολύ καλά νευροτονωτικά φυτά που εξομαλύνουν και ισορροπούν τις νευρικές μας εξάρσεις, μας χαλαρώνουν ήπια προσφέροντας τροφή και τόνωση στο νευρικό μας σύστημα, αυξάνουν την ικανότητα προσαρμογής μας με το περι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,39€ 7,39€
 • SOLLIEVO BIO 45tabs
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΕΡΟΥ Tα δισκία Sollievo Bio είναι χρήσιμα στο να βοηθούν την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου. Η αποκλειστική σύνθεση του προϊόντος συνδυάζει τη δράση φυτών με γνωστές ιδιότητες όπως: ΣΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΛΟΗ που ενεργοποιούν την κινητικότητα του εντέρου  ΜΑΡΑΘΟ, ΚΙΜΙΝ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,58€ 6,86€
 • L-GLUTAMINE POWDER 200gr
  Η γλουταμίνη μετατρέπεται στον εγκέφαλο σε γλουταμινικό οξύ, το οποίο είναι το κύριο καύσιμο για την άρτια λειτουργία του εγκεφάλου. Βοηθά στην επούλωση και διατήρηση του εσωτερικού τοιχώματος των εντέρων, γι’ αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περιπτώσεις υπερβολικής διαπερατότητας του εντέρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,36€ 27,36€