Αδυνάτισμα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Now Foods 7-Keto 25mg 90 φυτικές κάψουλες
  Η 7-ΚΕΤΟ (3-ακετυλο-7-οξο-δεϋδροεπιανδροστερόνη) είναι ένα στεροειδές που παράγεται από το μεταβολισμό της προορμόνης δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA), παρέχοντας τα ίδια οφέλη όπως η DΗΕΑ χωρίς όμως τις παρενέργειές της.     Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) είναι μια φυσική στεροειδής ορ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,13€ 29,13€
 • Samcos CLA 60 μαλακές κάψουλες + Vinapple 60 κάψουλες
  CLA Lean Support 1600 mg/day ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΜΥΪΚΗ ΜΑΖΑ Το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) είναι ένα φυσικό, πολυακόρεστο, λιπαρό οξύ, το οποίο ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει από μόνος του. Είναι λοιπόν απαραίτη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,80€ 17,80€
 • YOGI TEA GREEN JASMINE (για πράσινη δίαιτα) 17φακ.
  Το ευωδιαστό λουλούδι γιασεμί είναι ένα αγαπημένο συμπλήρωμα του πράσινου τσαγιού από τον πέμπτο αιώνα. Η μοναδική συνταγή συνδυάζει τα οφέλη του πράσινου τσαγιού και το άρωμα του γιασεμιού με την αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλεί το τζίντζερ  και τις τονωτικές ιδιότητές του. Απολαύστε μια κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,50€ 3,50€
 • ΧΥΜΟΣ ACAI ΜΕ ΡΟΔΙ (χωρίς ζάχαρη) 700ml
  ΧΥΜΟΣ ΑΚΑΙ ΜΕ ΡΟΔΙ 500ml ..... ο υπερχυμός με Ω3, Ω6,Ω9 γερή καρδιά,ενέργεια και καλύτερος μεταβολισμός!!!1 Το Ακάι μπέρι είναι μικρό φρούτο, χρώματος μωβ, με το μέγεθος κερασιού, που μεγαλώνει στα τροπικά δάση του Αμαζονίου. Είναι φυτό του γένους Euterpe oleracea. Οι ντόπιοι εδώ και αιώνες χρησι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,45€ 6,45€