ABOCA

Εδώ και 35 χρόνια η Aboca ερευνά τη σχέση των φαρμακευτικών φυτών με την υγεία, ενώνοντας την γνώση από την παράδοση χιλιάδων ετών, με την σύγχρονη τεχνολογία και τις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις. Η εμπειρία πολλών χρόνων έρευνας στην διαδικασία παραγωγής μας επιτρέπει να διατηρείται ανέπαφο το σύνολο των ουσιών (φυτοσύμπλεγμα) του φαρμακευτικού φυτού, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, που εγγυάται στην Aboca ένα προϊόν απόλυτα φυσικό αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματικό. 

Σήμερα, χάρη σε αυτή την έρευνα, τα συμπληρώματα και τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα της Aboca, αποτελούν μια φυσική απάντηση, ασφαλή και αποτελεσματική σε απλές καθημερινές ανάγκες υγείας. 
Από τον σπόρο ως το τελικό προϊόν 
Για την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων, η εταιρεία ελέγχει όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, από τις βιολογικές καλλιέργειες ως την τελική συσκευασία. 
Αυτό μας επιτρέπει να επιλέγουμε φυτά με την μεγαλύτερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών, να εφαρμόζουμε τις καλύτερες και πιο προηγμένες τεχνολογίες εκχύλισης και συμπύκνωσης, με σχολαστικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο του κύκλου της παραγωγικής διαδικασίας, σύμφωνα πάντα με τα αυστηρά πρότυπα που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα. 

Βιολογικές καλλιέργειες: το πρώτο μεγάλο βήμα για την υγεία 
Η καθετοποιημένη διαδικασία παραγωγής της Aboca ξεκινά από την Βιολογική Γεωργία και από την προσεκτική επιλογή των ποικιλιών των φαρμακευτικών φυτών που καλλιεργούνται. Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούνται σέβονται την βασική αρχή: δεν επιτρέπεται η χρήση συνθετικών ουσιών οποιουδήποτε είδους και όλες οι πρώτες ύλες στερούνται χημικών ουσιών βλαβερών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 
Λυοφιλοποιημένα εκχυλίσματα: μια αποκλειστική τεχνολογία.

Για να αποκτήσουμε το αγνό συμπύκνωμα του φυτοσυμπλέγματος των φαρμακευτικών φυτών, η Aboca ανέπτυξε τεχνολογίες λυοφιλοποίησης μοναδικές στον κόσμο, που μας επιτρέπουν τη δημιουργία ξηρών εκχυλισμάτων χωρίς την χρήση χημικών ουσιών, με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών που έχουν υψηλή βιοδιαθεσιμότητα (άμεση απορρόφηση) στον οργανισμό. 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • FITOMAGRA LIBRAMED MD lla 138caps
  Διευκολύνει τη μείωση του σωματικού βάρους και της κοιλιακής περιφέρειας.  Ελέγχει τις γλυκαιμικές εξάρσεις περιορίζει τη συσσώρευση λίπους περιορίζει την αίσθηση πείνας 100% Φυσικό προϊόν κλινικά ελεγμένο για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του στην αντιμετώπιση του υπερ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,84€ 31,78€
 • SOLLIEVO BIO 45tabs
  ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΕΡΟΥ Tα δισκία Sollievo Bio είναι χρήσιμα στο να βοηθούν την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου. Η αποκλειστική σύνθεση του προϊόντος συνδυάζει τη δράση φυτών με γνωστές ιδιότητες όπως: ΣΕΝΝΑ ΚΑΙ ΑΛΟΗ που ενεργοποιούν την κινητικότητα του εντέρου  ΜΑΡΑΘΟ, ΚΙΜΙΝ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,35€ 8,35€
 • SEDIVITAX 30caps
  Bio 100% φυσικό προϊόν. Φυσική ηρεμία & χαλάρωση,ξεκούραστος ύπνος 30 Caps ΟΦΕΛΗ: Σύνθεση με βάση βότανα με συστατικά που δρουν συνεργειακά και εξασφαλίζουν έναν ξεκούραστο ύπνο χαλαρώνοντας από την ένταση, τη νευρικότητα και το στρες. Τιτλοδοτημένα και χαρακτηρισμένα στα ενεργά τους σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,75€ 12,75€
 • GRINTUSS PEDIATRIC SIRUP MD lla 210g
  ΣΙΡΟΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 210gr Το σιρόπι GrinTuss ενηλίκων και παιδικό δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ με δράση ''φραγμού'' που ηρεμεί το βήχα προστατεύοντας την ανώτερη αναπνευστική οδό. Είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τον βλεννογόνο εμποδίζοντας την επαφή με εξωτερικούς παράγοντες. Πα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,32€ 10,23€
 • FITOROID 40ml
  Αλοιφή για Αιμορροΐδες 40ml  Βιολογική αλοιφή για ενδοορθική χρήση.Ανακουφίζει από τον πόνο,το αίσθημα καύσου και τον κνησμό.40ml ΟΦΕΛΗ: Fitoroid Αλοιφή είναι ένα ειδικό βοήθημα για θεραπεία του αιμορροΐδικού κιρσώδους συνδρόμου (εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες) και πρωκτικών ραγάδω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,50€ 10,46€
 • ALOE BIOGEL 100ml
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΕΛ ΑΛΟΗΣ  Με αποξηραμένη γέλη φύλλων Αλόης τιτλοδοτημένη σε πολυσακχαρίτες 30%. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ: Προϊόν που έχει παραχθεί σύμφωνα με το πρότυπο παραγωγής <<Κανονισμός για την παρασκευή Βιολογικών Καλλυντικών Προϊόντων>>, το οποίο προβλέπει τη χρήση ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€ 10,89€
 • CALENDULA BIO POMATE 50ml
  Αλοιφή για Ήπιους Ερεθισμούς 50ml   ΟΦΕΛΗ: Η αλοιφή Bio Pomata Calendula είναι ένα καινοτόμο προϊόν που χαρακτηρίζεται από την παρουσία λυοφιλοποιημένου εκχυλίσματος Καλέντουλα, με υψηλή συμπύκνωση ενεργών συστατικών, το οποίο σε συνδυασμό με το ελαιώδες απόσταγμα Υπερίκου ολοκληρώνει τη δ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,43€ 9,14€
 • RUSCOVEN BIO GEL 100ml
  Για την Ευεξία των Ποδιών 100ml  ΟΦΕΛΗ: Τα προϊόντα Ruscoven χαρακτηρίζονται από την συνεργική δράση του εκχυλίσματος του Ρούσκου με τα άλλα φυτοσυμπλέγματα τα οποία έχουν μια ευεργετική δράση στη μικροκυκλοφορία. Αυτή η συνεργεία επιτρέπει στο Ruscoven να βελτιώνει τη φλεβική μικροκυκλοφορία κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,56€ 11,76€
 • Aboca Bianacid Neo 15 ταμπλέτες
  Ανακουφίζει άμεσα από την καούρα και το στομαχόπονο που προκαλούνται από το γαστρικό ερεθισμό. 24 tabs ΟΦΕΛΗ: Το Bioanacid ενισχύει την φυσιολογική προστατευτική ικανότητα του γαστρικού βλεννογόνου,διμιουργώντας ένα φιλμ το οποίο προσκολλάται στον βλεννογόνο και το οποίο λειτουργεί ως προστατευτικό ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,95€ 6,95€
 • ROYAL GELLY TABS 40tabs / 250mg
  Βιολογικός Βασιλικός Πολτός 250mg 40 Ταμπλέτες  Η Aboca δημιούργησε το Royal Gelly Bio σε δισκία, ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από λυοφιλοποιημένο βασιλικό πολτό. Η λυοφιλοποίηση, εξασφαλίζει την διατήρηση των αρχικών ιδιοτήτων του φρέσκου βασιλικού πολτού, και την σταθερότητα του, ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,35€ 12,35€
 • GRINTUSS ADULT SIRUP MD lla 210g
  Το σιρόπι GrinTuss ενηλίκων και παιδικό δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ με δράση ''φραγμού'' που ηρεμεί το βήχα προστατεύοντας την ανώτερη αναπνευστική οδό. Είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τον βλεννογόνο εμποδίζοντας την επαφή με εξωτερικούς παράγοντες. Παράλληλα ενυδατώνουν τις βλέννες δ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,89€ 11,89€
 • ARNICA BIO POMATE 50ml
  Κρέμα για Μυΐκούς Πόνους και Μώλωπες 50m ΟΦΕΛΗ: Η αλοιφή BioPomata Arnica της ABOCA είναι ένα καινοτόμο προϊόν που χαρακτηρίζεται από την παρουσία λυοφιλιωμένου αποστάγματος άνθεων Άρνικας, με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, το οποίο σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο της Μέντας ολοκληρώνει τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,77€ 10,77€