ABOCA

Εδώ και 35 χρόνια η Aboca ερευνά τη σχέση των φαρμακευτικών φυτών με την υγεία, ενώνοντας την γνώση από την παράδοση χιλιάδων ετών, με την σύγχρονη τεχνολογία και τις πιο πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις. Η εμπειρία πολλών χρόνων έρευνας στην διαδικασία παραγωγής μας επιτρέπει να διατηρείται ανέπαφο το σύνολο των ουσιών (φυτοσύμπλεγμα) του φαρμακευτικού φυτού, χωρίς τη χρήση χημικών ουσιών, που εγγυάται στην Aboca ένα προϊόν απόλυτα φυσικό αλλά ταυτόχρονα και αποτελεσματικό. 

Σήμερα, χάρη σε αυτή την έρευνα, τα συμπληρώματα και τα ιατροτεχνολογικά προϊόντα της Aboca, αποτελούν μια φυσική απάντηση, ασφαλή και αποτελεσματική σε απλές καθημερινές ανάγκες υγείας. 
Από τον σπόρο ως το τελικό προϊόν 
Για την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων, η εταιρεία ελέγχει όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, από τις βιολογικές καλλιέργειες ως την τελική συσκευασία. 
Αυτό μας επιτρέπει να επιλέγουμε φυτά με την μεγαλύτερη συγκέντρωση δραστικών συστατικών, να εφαρμόζουμε τις καλύτερες και πιο προηγμένες τεχνολογίες εκχύλισης και συμπύκνωσης, με σχολαστικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο του κύκλου της παραγωγικής διαδικασίας, σύμφωνα πάντα με τα αυστηρά πρότυπα που διασφαλίζουν την ασφάλεια και την ποιότητα. 

Βιολογικές καλλιέργειες: το πρώτο μεγάλο βήμα για την υγεία 
Η καθετοποιημένη διαδικασία παραγωγής της Aboca ξεκινά από την Βιολογική Γεωργία και από την προσεκτική επιλογή των ποικιλιών των φαρμακευτικών φυτών που καλλιεργούνται. Όλες οι διαδικασίες που ακολουθούνται σέβονται την βασική αρχή: δεν επιτρέπεται η χρήση συνθετικών ουσιών οποιουδήποτε είδους και όλες οι πρώτες ύλες στερούνται χημικών ουσιών βλαβερών για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. 
Λυοφιλοποιημένα εκχυλίσματα: μια αποκλειστική τεχνολογία.

Για να αποκτήσουμε το αγνό συμπύκνωμα του φυτοσυμπλέγματος των φαρμακευτικών φυτών, η Aboca ανέπτυξε τεχνολογίες λυοφιλοποίησης μοναδικές στον κόσμο, που μας επιτρέπουν τη δημιουργία ξηρών εκχυλισμάτων χωρίς την χρήση χημικών ουσιών, με υψηλή συγκέντρωση δραστικών συστατικών που έχουν υψηλή βιοδιαθεσιμότητα (άμεση απορρόφηση) στον οργανισμό. 

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • FITOROID 40ml
  Αλοιφή για Αιμορροΐδες 40ml  Βιολογική αλοιφή για ενδοορθική χρήση.Ανακουφίζει από τον πόνο,το αίσθημα καύσου και τον κνησμό.40ml ΟΦΕΛΗ: Fitoroid Αλοιφή είναι ένα ειδικό βοήθημα για θεραπεία του αιμορροΐδικού κιρσώδους συνδρόμου (εσωτερικές και εξωτερικές αιμορροΐδες) και πρωκτικών ραγάδω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,50€ 10,46€
 • ALOE BIOGEL 100ml
  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΖΕΛ ΑΛΟΗΣ  Με αποξηραμένη γέλη φύλλων Αλόης τιτλοδοτημένη σε πολυσακχαρίτες 30%. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ: Προϊόν που έχει παραχθεί σύμφωνα με το πρότυπο παραγωγής <<Κανονισμός για την παρασκευή Βιολογικών Καλλυντικών Προϊόντων>>, το οποίο προβλέπει τη χρήση ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,89€ 10,89€
 • CALENDULA BIO POMATE 50ml
  Αλοιφή για Ήπιους Ερεθισμούς 50ml   ΟΦΕΛΗ: Η αλοιφή Bio Pomata Calendula είναι ένα καινοτόμο προϊόν που χαρακτηρίζεται από την παρουσία λυοφιλοποιημένου εκχυλίσματος Καλέντουλα, με υψηλή συμπύκνωση ενεργών συστατικών, το οποίο σε συνδυασμό με το ελαιώδες απόσταγμα Υπερίκου ολοκληρώνει τη δ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,43€ 9,14€
 • RUSCOVEN BIO GEL 100ml
  Για την Ευεξία των Ποδιών 100ml  ΟΦΕΛΗ: Τα προϊόντα Ruscoven χαρακτηρίζονται από την συνεργική δράση του εκχυλίσματος του Ρούσκου με τα άλλα φυτοσυμπλέγματα τα οποία έχουν μια ευεργετική δράση στη μικροκυκλοφορία. Αυτή η συνεργεία επιτρέπει στο Ruscoven να βελτιώνει τη φλεβική μικροκυκλοφορία κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,56€ 11,76€
 • BIOANACID 24tabs
  Ανακουφίζει άμεσα από την καούρα και το στομαχόπονο που προκαλούνται από το γαστρικό ερεθισμό. 24 tabs ΟΦΕΛΗ: Το Bioanacid ενισχύει την φυσιολογική προστατευτική ικανότητα του γαστρικού βλεννογόνου,διμιουργώντας ένα φιλμ το οποίο προσκολλάται στον βλεννογόνο και το οποίο λειτουργεί ως προστατευτικό ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,37€ 7,84€
 • ROYAL GELLY TABS 40tabs / 250mg
  Βιολογικός Βασιλικός Πολτός 250mg 40 Ταμπλέτες  Η Aboca δημιούργησε το Royal Gelly Bio σε δισκία, ένα συμπλήρωμα διατροφής που αποτελείται από λυοφιλοποιημένο βασιλικό πολτό. Η λυοφιλοποίηση, εξασφαλίζει την διατήρηση των αρχικών ιδιοτήτων του φρέσκου βασιλικού πολτού, και την σταθερότητα του, ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,20€ 11,32€
 • GRINTUSS ADULT SIRUP MD lla 210g
  Το σιρόπι GrinTuss ενηλίκων και παιδικό δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ με δράση ''φραγμού'' που ηρεμεί το βήχα προστατεύοντας την ανώτερη αναπνευστική οδό. Είναι σχεδιασμένα για να προστατεύουν τον βλεννογόνο εμποδίζοντας την επαφή με εξωτερικούς παράγοντες. Παράλληλα ενυδατώνουν τις βλέννες δ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,18€ 10,06€
 • ARNICA BIO POMATE 50ml
  Κρέμα για Μυΐκούς Πόνους και Μώλωπες 50m ΟΦΕΛΗ: Η αλοιφή BioPomata Arnica της ABOCA είναι ένα καινοτόμο προϊόν που χαρακτηρίζεται από την παρουσία λυοφιλιωμένου αποστάγματος άνθεων Άρνικας, με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών, το οποίο σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο της Μέντας ολοκληρώνει τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,28€ 8,95€
 • FITOSTILL PLUS EYE DROPS MD llb
  Οφθαλμικές Σταγόνες 10x0.5ml Οφθαλμικές σταγόνες για ενυδάτωση, προστασία και ανακούφιση των ερεθισμένων ματιών 10 αμπούλες x 0,5ml ΟΦΕΛΗ: Οι οφθαλμικές σταγόνες Fitostill, σε στείρες πρακτικές αμπούλες μονοδόσεων, βοηθούν στην πρόληψη αλλά και θεραπεία των κουρασμένων και ερεθισμένων ματι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,17€ 8,82€
 • FINOCARBO PLUS 20caps
  Για την φυσιολογική αποβολή των εντερικών αερίων  20 Caps ΟΦΕΛΗ:  Το Finocarbo Plus μειώνει το φούσκωμα στην κοιλιακή χώρα, ενισχύοντας τη φυσιολογική αποβολή των εντερικών αερίων. Οι κάψουλες ενώνουν την απορροφητική ικανότητα του άνθρακα με την άφυσση του Μαράθου, του Κύμινου κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,80€ 7,13€
 • SEDIVITAX 30ml
  ΓΙΑ STRESS ΚΑΙ ΑΫΠΝΙΑ Σύνθεση με βάση βότανα με συστατικά που δρουν συνεργειακά και εξασφαλίζουν έναν ξεκούραστο ύπνο χαλαρώνοντας από την ένταση, τη νευρικότητα και το στρες. Τιτλοδοτημένα και χαρακτηρισμένα στα ενεργά τους συστατικά, όλα τα φυτά προέρχονται από ελεγχόμενες και πιστοποιημένες οργαν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,81€ 8,38€
 • SALVIGOL BIO ADULT TABS MD 30 ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ
  Salvigol παστίλιες ενηλίκων με γεύση Μέντας και Κανέλλας για το λαιμό  30 παστίλιες Το Salvigol, για ενήλικες και παιδιά, είναι ένα προϊόν εξειδικευμένο που βοηθά στη θεραπεία των ερεθισμένο του λαιμού. Χάρη στην προσκολλητική ιδιότητα των συστατικών του στους βλεννογόνους δημιουργείται ένα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,63€ 9,38€