ENZYMEDICA

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • LACTO 30caps
  To Lacto δημιουργήθηκε για αυτούς που έχουν δυσκολία στην πέψη των γαλακτομικών και των προϊόντων με λακτόζη. Περιέχει τη μέγιστη ποσότητα λακτάσης μαζί με 8 ακόμη ένζυμα.   Serving Size:1 capsule Capsules Per Container:30 Caps Amount Per Capsule:   Lactase 9,500 ALU Amylase Thera-blend 7,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,49€ 31,35€
 • Enzymedica Digest Spectrum 30caps
  Αντιμετώπιση της γενικευμένης τροφικής δυσανεξίας. Οι τροφικές δυσανεξίες είναι ένα σύνηθες πρόβλημα στο σύγχρονο κόσμο. Ακόμα και άτομα που τηρούν υγιεινές διατροφικές συνήθειες παρουσιάζουν περιστασιακές εκδηλώσεις δυσπεψίας. Τα τρόφιμα που περιέχουν γλουτένη, καζείνη, λακτόζη και φαινολικά παρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,23€ 25,23€
 • ENZYMEDICA DIGEST ™ 30 CAPS
  Το Digest περιέχει ένα υψηλής δραστικότητας μείγμα όλων των απαραίτητων ενζύμων ώστε να συνεργήσει με τον οργανισμό μας στην πέψη και αφομοίωση όλων των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων. Απεπτες ή ατελώς χωνευμένες πρωτείνες, λίπη, υδατάνθρακες και διάφορα άλλα συστατικά της τροφής, μπ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,35€ 18,35€
 • MEMORY CELL 60caps
  Υποστηρίζει την υγεία της μνήμης και του εγκεφάλου Επιστημονικά αποδεδειγμένο Υποστηρίζει την υγεία των νεύρων Προάγει την παραγωγή υγιών κυττάρων Για τους φυτοφάγους Το MemoryCell™ παρέχει ένα συνδυασμό ενός επιστημονικώς αποδεδειγμένου μείγματος ενεργών βοτάνων και αντιοξειδωτικών και ενός μοναδικ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 59,47€ 73,15€
 • VIRASTOP 60caps
  Το Virastop περιέχει την υψηλότερη ποσότητα σε πρωτεάσες (ένζυμο που πέπτει τις πρωτεϊνες ) με σκοπό να βοηθήσει τους αποτοξινοτικούς μηχανισμούς του σώματος. Η πρωτεάση διασπά την άπεπτη πρωτεϊνη, κυτταρικά απορρίματα και βοηθά στην διάσπαση των τοξινών του αίματος βοηθώντας το ανοσοποιητικό σύστημ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 72,05€ 72,05€
 • Enzymedica Repair Gold 30 κάψουλες
  Το σώμα εδώ και χιλιάδες χρόνια αυτοπροστατευόταν μέσα από μια διαδικασία συχνά παρεξηγημένη την φλεγμονώδη διαδικασία. Στην πραγματικότητα υπάρχουν ωφέλιμες φλεγμονές που συμβαίνουν διαρκώς με σκοπό την ίαση, την επισκευή και τον καθαρισμό του σώματος. Αντίθετα η φλεγμονή που θα γίνει χρόνια δημιου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,26€ 34,26€
 • Enzymedica Natto-K 90 κάψουλες
  Η Ανακάλυψη της Ναττοκινάσης (Nattokinase) Ο Dr. HiroyukiSumi, M.D. (γνωστός και ως Dr. Natto), ερευνητής του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας στον τομέα της Φυσιολογικής Χημείας, στο αιματολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου του Σικάγο, ασχολήθηκε επισταμένως και για μακρύ χρονικό διάστημα με τα θ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 67,40€ 67,40€
 • Enzymedica Two Daily Multi-Vitamin 60tabs
  Το EnzymeNutritionTwoDaily περιέχει ενζυμικά ενεργοποιημένα θρεπτικά συστατικά (EAN), ως συστατικό μιας πλήρους διατροφικής αξίας μήτρας. Είναι εξατομικευμένο ώστε να καλύπτει τις ανάγκες κάθε μέλους της οικογένειας από 14 ετών και άνω. Κάθε συστατικό έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να διατηρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 37,84€ 37,84€
 • Enzymedica Enzyme Defense Extra Stenght (ViraStop) 90 κάψουλες
  ' Υψηλής δραστικότητας φόρμουλα πρωτεολυτικών ενζύμων για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Το Enzyme Defense Extra Strength περιέχει το αποκλειστικό μείγμα 8 διαφορετικών πρωτεολυτικών ενζύμων στη διπλάσια ποσότητα από το αρχικό Enzyme Defense. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει μια ισχυρή ενίσχυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 70,28€ 70,28€
 • Enzymedica Lypo Gold 120 κάψουλες
  Τα λίπη είναι ουσιώδη και απαραίτητα για τη ζωή. Ο εγκέφαλός μας αποτελείται περίπου από 60% λιπίδια. Τα λίπη είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τον καρδιακό μυ. Στην πραγματικότητα, χωρίς τα ουσιώδη λιπαρά οξέα, η ζωή είναι αδύνατη. Παρότι ο σύγχρονος άνθρωπος λαμβάνει αρκετά λίπη με τη διατροφή του,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 61,54€ 61,54€
 • Enzymedica Acid Soothe 30 κάψουλες
  Ανακαλύψτε την ανακούφιση από την καούρα, το αίσθημα καύσου στο στήθος και την αναγωγή όξινου γαστρικού περιεχομένου Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ υπολογίζει ότι 60 εκατομμύρια Αμερικανοί βιώνουν αίσθημα καύσου στο στήθος ή όξινη γεύση στη στοματοφαρυγγική κοιλότητα τουλάχιστον μια φορά το ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,33€ 12,33€
 • GASTRO 60caps
  Το Gastro μειώνει τα αέρια και τον τυμπανισμό που συχνά σχετίζονται με την κατανάλωση ωμών λαχανικών, σιτηρών και οσπρίων. Η αμυλάση χρειάζεται για την διάσπαση και την αφομοίωση των υδατανθράκων. Οι υδατάνθρακες χρησιμεύουν στον μεταβολισμό, βοηθούν στον αγώνα ενάντια στις μολύνσεις, προάγουν την α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 30,62€ 37,66€