ENZYMEDICA

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • LACTO 30caps
  To Lacto δημιουργήθηκε για αυτούς που έχουν δυσκολία στην πέψη των γαλακτομικών και των προϊόντων με λακτόζη. Περιέχει τη μέγιστη ποσότητα λακτάσης μαζί με 8 ακόμη ένζυμα.   Serving Size:1 capsule Capsules Per Container:30 Caps Amount Per Capsule:   Lactase 9,500 ALU Amylase Thera-blend 7,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,49€ 31,35€
 • DIGEST SPRINKLES 60caps
  To Digest Sprinkles είναι μια υψηλής δραστικότητας μίγμα όλων των απαραίτητων ενζύμων που απαιτούνται για να μεγιστοποιηθεί το δυναμικό του οργανισμού για όχι μόνο εύπεπτα, αλλά και αφομοιώνοντας ευεργετικά θρεπτικά συστατικά. Περιέχει ένζυμα (όπως η αμυλάση και η Alpha-γαλακτοζιδάσης), που είναι γν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,86€ 26,89€
 • ENZYMEDICA DIGEST ™ 30 CAPS
  Το Digest περιέχει ένα υψηλής δραστικότητας μείγμα όλων των απαραίτητων ενζύμων ώστε να συνεργήσει με τον οργανισμό μας στην πέψη και αφομοίωση όλων των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων. Απεπτες ή ατελώς χωνευμένες πρωτείνες, λίπη, υδατάνθρακες και διάφορα άλλα συστατικά της τροφής, μπ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,35€ 18,35€
 • PROTEIN OPTIMIZE 90caps
  Πρωτεΐνες ™, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιωθεί η διαδικασία της πέψης. Τα συμπληρώματα αυτά ένζυμα μπορεί να είναι κρίσιμα προκειμένου να χειριστούν τις αυξημένες απαιτήσεις όσον αφορά το πεπτικό του ανθρώπινου σώματος. Βελτιστοποιημένη Πρωτεΐνη που βοηθά παρέχοντας μέγιστη διαθεσιμότητα θρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,80€ 40,34€
 • Enzymedica Natto-K 30 κάψουλες
  Η Ανακάλυψη της Ναττοκινάσης (Nattokinase) Ο Dr. HiroyukiSumi, M.D. (γνωστός και ως Dr. Natto), ερευνητής του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας στον τομέα της Φυσιολογικής Χημείας, στο αιματολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου του Σικάγο, ασχολήθηκε επισταμένως και για μακρύ χρονικό διάστημα με τα θ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,29€ 26,29€
 • Enzymedica Serragold 60 caps
  Tο SerraGold είναι ένα μείγμα πρωτεολυτικών ενζύμων που περιέχει Σερρατιοπεπτιδάση. Αντιπροσωπεύει μια από τις πιο ισχυρές διαθέσιμες ενζυμικές συνθέσεις. O συνδυασμός της Σερρατιοπεπτιδάσης με το πρωτεϊνικό μίγμα Thera-blendTM δημιουργεί ένα μοναδικό συνδυασμό που απευθύνεται σε όσους αναζητούν ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,90€ 38,90€
 • Enzymedica Free Radical Defenze 60 κάψουλες
  Οι ελεύθερες ρίζες παράγονται ως την κανονική υποπροϊόντα της πέψης και της αναπνοής και είναι επίσης το αποτέλεσμα πολλών άλλων παραγόντων, όπως η έκθεση σε ρύπους, ο καπνός του τσιγάρου, υπεριώδες φως και ακτίνες-Χ. Ζημία ελεύθερων ριζοσπαστών έχει συσχετισθεί με τη γήρανση και πολλά κράτη ασθενει..
  Χωρίς ΦΠΑ: 54,55€ 54,55€
 • Enzymedica Natto-K 90 κάψουλες
  Η Ανακάλυψη της Ναττοκινάσης (Nattokinase) Ο Dr. HiroyukiSumi, M.D. (γνωστός και ως Dr. Natto), ερευνητής του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας στον τομέα της Φυσιολογικής Χημείας, στο αιματολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου του Σικάγο, ασχολήθηκε επισταμένως και για μακρύ χρονικό διάστημα με τα θ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 67,40€ 67,40€
 • Enzymedica Candidase 84 κάψουλες
  H Candida albicans είναι ένας μύκητας τύπου μαγιάς,  που φυσιολογικά ζει σε αρμονία στο σώμα μας. Συνήθως τη συναντάμε στο έντερο, στα γεννητικά όργανα, στο στόμα και στο λαιμό. Σε περίπτωση διαταραχής της ισορροπίας επέρχεται η μόλυνση, που είναι γνωστή σαν καντιντίαση και ο μύκητας ταξιδεύει ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 52,72€ 52,72€
 • Enzymedica Enzyme Defense Extra Stenght (ViraStop) 90 κάψουλες
  ' Υψηλής δραστικότητας φόρμουλα πρωτεολυτικών ενζύμων για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Το Enzyme Defense Extra Strength περιέχει το αποκλειστικό μείγμα 8 διαφορετικών πρωτεολυτικών ενζύμων στη διπλάσια ποσότητα από το αρχικό Enzyme Defense. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει μια ισχυρή ενίσχυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 70,28€ 70,28€
 • Enzymedica Digest Gold 90 κάψουλες
  To DigestGold αντιπροσωπεύει την πιο δραστική φόρμουλα ενζύμων στην αγορά. Έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθά στην πέψη πρωτεινών, υδατανθράκων,  λιπών και φυτικών ινών. Τώρα με ATPro™! Τα ένζυμα είναι οι βασικοί παράγοντες της πεπτικής διαδικασίας μεγιστοποιώντας την απελευθέρωση τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 61,57€ 61,57€
 • Enzymedica Acid Soothe 30 κάψουλες
  Ανακαλύψτε την ανακούφιση από την καούρα, το αίσθημα καύσου στο στήθος και την αναγωγή όξινου γαστρικού περιεχομένου Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ υπολογίζει ότι 60 εκατομμύρια Αμερικανοί βιώνουν αίσθημα καύσου στο στήθος ή όξινη γεύση στη στοματοφαρυγγική κοιλότητα τουλάχιστον μια φορά το ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,33€ 12,33€