ENZYMEDICA

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • VIRASTOP 60caps
  Το Virastop περιέχει την υψηλότερη ποσότητα σε πρωτεάσες (ένζυμο που πέπτει τις πρωτεϊνες ) με σκοπό να βοηθήσει τους αποτοξινοτικούς μηχανισμούς του σώματος. Η πρωτεάση διασπά την άπεπτη πρωτεϊνη, κυτταρικά απορρίματα και βοηθά στην διάσπαση των τοξινών του αίματος βοηθώντας το ανοσοποιητικό σύστημ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 72,05€ 72,05€
 • Enzymedica Natto-K 90 κάψουλες
  Η Ανακάλυψη της Ναττοκινάσης (Nattokinase) Ο Dr. HiroyukiSumi, M.D. (γνωστός και ως Dr. Natto), ερευνητής του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας στον τομέα της Φυσιολογικής Χημείας, στο αιματολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου του Σικάγο, ασχολήθηκε επισταμένως και για μακρύ χρονικό διάστημα με τα θ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 74,22€ 74,22€
 • Enzymedica Stem Xcell 60 Κάψουλες
  Υποστηρίζει την υγεία της μνήμης και του εγκεφάλου Επιστημονικά αποδεδειγμένο Υποστηρίζει την υγεία των νεύρων Προάγει την παραγωγή υγιών κυττάρων Για τους φυτοφάγους Το MemoryCell™ παρέχει ένα συνδυασμό ενός επιστημονικώς αποδεδειγμένου μείγματος ενεργών βοτάνων και αντιοξειδωτικών..
  Χωρίς ΦΠΑ: 49,46€ 49,46€
 • Enzymedica Enzyme Defense Extra Stenght (ViraStop) 90 κάψουλες
  ' Υψηλής δραστικότητας φόρμουλα πρωτεολυτικών ενζύμων για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Το Enzyme Defense Extra Strength περιέχει το αποκλειστικό μείγμα 8 διαφορετικών πρωτεολυτικών ενζύμων στη διπλάσια ποσότητα από το αρχικό Enzyme Defense. Αυτός ο συνδυασμός παρέχει μια ισχυρή ενίσχυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 79,07€ 79,07€
 • Enzymedica Repair Gold, 60 κάψουλες
  Υπερκόπωση? Είτε κάνατε υπερπροσπάθεια στο γυμναστήριο, είτε στη δουλειά είτε στο παιχνίδι, οι πρησμένοι και καταπονημένοι μύες χρειάζονται βοήθεια. Το Repair Gold της Enzymedica είναι ένα υψηλού δυναμικού πρωτεολυτικό ενζυμικό παρασκεύασμα ειδικά σχεδιασμένο να υποστηρίζει τους μυικούς ισ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 53,94€ 53,94€
 • Enzymedica Acid Soothe 30 κάψουλες
  Ανακαλύψτε την ανακούφιση από την καούρα, το αίσθημα καύσου στο στήθος και την αναγωγή όξινου γαστρικού περιεχομένου Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ υπολογίζει ότι 60 εκατομμύρια Αμερικανοί βιώνουν αίσθημα καύσου στο στήθος ή όξινη γεύση στη στοματοφαρυγγική κοιλότητα τουλάχιστον μια φορά το ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,88€ 13,88€
 • Enzymedica Pro Bio 30caps
  Κάθε κάψουλα του Pro-Bio, παρέχει προβιοτικά στοχευμένης δράσης, που παρακάμπτουν με ασφάλεια το όξινο περιβάλλον του στομάχου, εξασφαλίζοντας έτσι τη διάθεσή τους στον εντερικό σωλήνα. Η καλή κατάσταση και λειτουργία του γαστρεντερικού σωλήνα εξαρτάται από τα τρισεκατομμύρια βακτήρια και μύκητες πο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,63€ 31,63€
 • Enzymedica Digest Gold 45 κάψουλες
  To DigestGold αντιπροσωπεύει την πιο δραστική φόρμουλα ενζύμων στην αγορά. Έχει σχεδιαστεί ώστε να βοηθά στην πέψη πρωτεινών, υδατανθράκων,  λιπών και φυτικών ινών. Τώρα με ATPro™! Τα ένζυμα είναι οι βασικοί παράγοντες της πεπτικής διαδικασίας μεγιστοποιώντας την απελευθέρωση τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 44,15€ 44,15€
 • Enzymedica Digest + Probiotics 30 κάψουλες
  Το Digest+PROBIOTICS παρέχει ένα υψηλής δυναμικότητας μείγμα πεπτικών ενζύμων και προβιοτικών ικανών να προάγουν τη βέλτιστη πέψη πλούσιων γευμάτων. Το Digest+PROBIOTICS παρέχει 1.2 δις CFU ενεργών προβιοτικών την ημέρα όταν λαμβάνεται με κάθε γεύμα (3 φορές ημερησίως). Η σωστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,79€ 24,79€
 • pH BASIC 60caps
  pH-Βασικό ™ βοηθά στην εξισορρόπηση του pH των ατόμων που είναι είτε πάρα πολύ όξινα ή αλκαλικά. Κάθε φιάλη του pH-Βασικές περιέχει pH ταινίες ελέγχου για να εξακριβωθεί η αποτελεσματικότητα του pH Basic. Το Enzymedica pH- βασικά περιέχει ένα μείγμα ορυκτών, ένζυμα, σούπερ-τροφές και βότανα. Χρησιμε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,23€ 34,72€
 • Enzymedica Reduce, 90 κάψουλες
  Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Διαβητολογική Εταιρεία, πριν την ανάπτυξη διαβήτη τύπου 2, σχεδόν πάντα οι ασθενείς εμφανίζουν προ-διαβητική κατάσταση, με αυξημένες τιμές σακχάρου που όμως δεν ξεπερνούν τα όρια, ώστε να τους κατατάξουμε στους διαβητικούς. Από τα 57 εκατομμύρια προ-διαβητικών που υπάρχου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 67,28€ 67,28€
 • Enzymedica Repair Gold 30 κάψουλες
  Το σώμα εδώ και χιλιάδες χρόνια αυτοπροστατευόταν μέσα από μια διαδικασία συχνά παρεξηγημένη την φλεγμονώδη διαδικασία. Στην πραγματικότητα υπάρχουν ωφέλιμες φλεγμονές που συμβαίνουν διαρκώς με σκοπό την ίαση, την επισκευή και τον καθαρισμό του σώματος. Αντίθετα η φλεγμονή που θα γίνει χρόνια δημιου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,26€ 34,26€