LIFE EXTENSION

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SUPER BIO-CURCUMIN 400mg 60caps
  Τα πολλαπλά οφέλη της κουρκουμίνης στην υγεία του ανθρώπου έχουν εντυπωσιάσει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Η κουρκουμίνη χρησιμοποιείται από τους Ινδούς στην παραδοσιακή αγιουρβεδική ιατρική εδώ και πάνω από 3.000 χρόνια. Η σύγχρονη επιστήμη ανακάλυψε ότι αυτό το εκχύλισμα που προέρχεται απ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 57,58€ 57,58€
 • SILYMARIN 100mg 50caps
  Προστασία του Συκωτιού Το συκώτι αποτελεί ένα βασικό αδένα του σώματός μας. Ο ρόλος του είναι να αποθηκεύει και να φιλτράρει το αίμα, να εκκρίνει χολή, να μας αποτοξινώνει από διάφορες ουσίες και να αποθηκεύει τα σάκχαρα, αφού πρώτα τα έχει μετατρέψει σε γλυκογόνο. Το συκώτι αναλαμβάνει την επεξεργα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,43€ 19,43€
 • ZINC LOZENGES 24mg 75 lozenges
  Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που διεγείρει τη δράστηριότητα περίπου 100 ενζύμων, τα οποία είναι οι ουσίες που προάγουν τις βιοχημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα μας. Οι αντιδράσεις αυτές είναι ζωτικές για το σχηματισμό της υπεροξειδικής δισμουτάσης, που είναι η βασική άμυνα του οργανισμού μας απέν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,50€ 13,50€
 • VITAMIN C WITH DIHYDROQUERCETIN 1000mg 250tabs
  Η βιταμίνη C ανακαλύφθηκε πριν από σχεδόν 80 χρόνια και πλεόν θεωρείται απαραίτητη για τη ζωή και τη διατήρηση της ιδανικής υγείας και ευεξίας. Η ισχυρή αντιοξειδωτική της ικανότητα και ο θεμελιώδης ρόλος που διαδραματίζει στη διευκόλυνση ουσιωδών βιοχημικών αντιδράσεων μέσα στο σώμα, την έχουν καθι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 54,24€ 54,24€
 • SUPER OMEGA-3 EPA/DHA with SESAME LIGNANS OLIVE FRUIT EXTRACT 60softgels
  SUPER OMEGA-3 EPA/DHA with sesame lignans and olive fruit extract, 60 softgels (σούπερ ωμέγα 3) Ευεργετικά Ιχθυέλαια με Αντιγηραντική δράση Μελέτες συνδέουν τη μεσογειακή δίαιτα, που είναι πλούσια σε ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, ελαιόλαδο, αντιοξειδωτικά φρούτα, λαχανικά και βότανα, με τη μείωση του κινδύνο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,50€ 26,50€
 • COMPLETE B-COMPLEX 60caps
  Οι βιταμίνες Β χρησιμοποιούνται από το σώμα μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με ένζυμα για να βοηθήσουν να απελευθερωθεί η ενέργεια από τους υδατάνθρακες, τα λίπη και τις πρωτεΐνες. Τα συνένζυμα της βιταμίνης Β είναι απαραίτητα για το μεταβολισμό των υδατανθράκων και διευκολύνουν τον οργανισμό να παίρνει ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,98€ 18,98€
 • Life Extension Super Carnosine 500mg 60 κάψουλες
  Η Καρνοσίνη αντιμετωπίζει και προλαμβάνει τις οξειδωτικές βλάβες, ενισχύοντας τις δομές στήριξης του δέρματος. Έτσι, το δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του και γίνεται πιο αυθεντικό στο πέρασμα του χρόνου, αποτρέποντας την εμφάνιση νέων ρυτίδων. Η Καρνοσίνη είναι ένα φυσικό συστατικό του οργανισμού ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 59,50€ 59,50€
 • MSM 1000mg 100caps
  Το MSM (methyl sulfonyl methane ή dimethyl sulfone) είναι μια χημική ένωση του θείου που λαμβάνουμε μέσω των τροφών και υποστηρίζει τους συνδετικούς ιστούς, όπως οι τένοντες, οι σύνδεσμοι και οι μύες. Πρόκειται για μια φυσική πηγή θείου, με ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αποτοξινωτικέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,89€ 20,89€
 • GAMMA E TOCOPHEROL with Sesame Lignans, 60 SOFTGELS
  Ο βασικότερος στόχος της λήψης συμπληρωμάτων με βιταμίνη Ε είναι η εξουδετέρωση των καταστροφικών ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Ε εμφανίζεται σε τέσσερις μορφές, από τις οποίες οι σημαντικότερες είναι η άλφα τοκοφερόλη και η γάμμα τοκοφερόλη. Η άλφα τοκοφερόλη εμποδίζει τα λιπαρά της "κακής" χοληστερό..
  Χωρίς ΦΠΑ: 33,63€ 33,63€
 • ARTHROMAX ADVANCED UC-II and ApresFlex, 60VEG. CAPS
  Καθώς οι άνθρωποι μεγαλώνουν, οι αρθρώσεις αρχίζουν και αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως δυσκαμψία και πόνους που με την πάροδο της ηλικίας, περιορίζεται η κίνηση και η  δραστηριότητα . Τώρα υπάρχει μια πιο αποτελεσματική λύση για την υποστήριξη των αρθρώσεων. Το Art..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,37€ 38,37€
 • SUPER R-LIPOIC ACID 60caps
  To άλφα λιποϊκό οξύ μαζί με τις βιταμίνες C και Ε αποτελούν την κύρια άμυνα του οργανισμού κατά των ελευθέρων ριζών. Έχει χαρακτηρισχεί ως το καθολικό, ιδανικό αντιοξειδωτικό, αφού εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στα λιπαρά αλλά και στα υδαρή μέρη του κυττάρου, σε αντίθεση με τη βιταμίνη C (η οποί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 58,29€ 58,29€
 • BIO-COLLAGEN w/PATENTED UC-II® , 60caps
  O πόνος και η ευαισθησία στις αρθρώσεις μπορεί να περιορίσει τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με την πάροδο της  ηλικίας συνεχίζεται η καταπόνηση στις αρθρώσεις και έτσι τραυματίζεται ο αρθρικός χόνδρος και αποκαλύπτονται οι μικρές ίνες κολλαγόνου. Το ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 57,96€ 57,96€