SOLGAR

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Solgar Skin, Nails And Hair 120 ταμπλέτες
  Το συμπλήρωμα διατροφής Skin, Nails & Hair της Solgar είναι μια προηγμένη διατροφική φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για να προάγει την καλή υγεία των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών. Το Skin, Nails & Hair παρέχει τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία για την βιοσύνθεση του κολλαγόνου και τη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,00€ 27,00€
 • Solgar Glucosamine Sulfate 1000mg 60 ταμπλέτες
  Η θεϊική γλουκοζαμίνη είναι αμινοσάκχαρο προερχόμενο από οστρακοειδή, απαραίτητο για την παραγωγή του συνδετικού ιστού στον οργανισμό. Παίζει σημαντικό ρόλο στον σχηματισμό των νυχιών, των τενόντων, του δέρματος, των ματιών, του αρθρικού υγρού, των οστών, των συνδέσμων και των βλεννωδών εκκρίσεων..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,17€ 22,17€
 • Solgar Psyllium Husks Fibre Powder 280gr
  Οι διατροφικές ίνες είναι ουσίες που δεν μπορούν να διασπαστούν από τα πεπτικά ένζυμα και να αξιοποιηθούν ως ενέργεια. Οι διατροφικές ίνες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τις υδατοδιαλυτές και μη υδατοδιαλυτές.Οι ίνες περιέχουν κάποια διατροφικά στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν από τον οργανισμό. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,95€ 18,95€
 • Solgar L-Glutathione 50mg 30 φυτικές κάψουλες
  Η L-Glutathione είναι ένα βιολογικά ενεργό τριπεπτίδιο, το οποίο αποτελείται από L-κυστεΐνη, γλουταμινικό οξύ και γλυκίνη. Προστατεύει το ήπαρ και βοηθά στην αποτοξίνωση του ήπατος και των κυττάρων, αποτοξινώνει από βαρέα μέταλλα, είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενώνεται με το σελήνιο σχηματίζοντας ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,29€ 13,29€
 • Solgar B-1 100mg 100 φυτικές κάψουλες
  Το συμπλήρωμα διατροφής Vitamin Β1 (Θειαμίνη) της Solgar διατηρεί υγιείς τις βλεννογόνους μεμβράνες και τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος, των μυών και της καρδιάς. Είναι χρήσιμη σε περιπτώσεις έρπητα ζωστήρα, προάγει τη φυσιολογική ανάπτυξη και εξέλιξη του σώματος γενικά. Απαραίτητη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,44€ 11,44€
 • Solgar No-Flush Nianic 500mg 50 φυτικές κάψουλες
  Νιασίνη σε μορφή Inositol Hexanicotinate. Δεν προκαλεί συμπτώματα όπως εξανθήματα και φαγούρα που μπορούν να προκληθούν από τη λήψη νιασίνης (νικοτινικού οξέος). Μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος σε δυσμενείς κυκλοφορικές καταστάσεις, να συνεισφέρει θετικά στη μείωση των αυξημένων ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,08€ 21,08€
 • CINNAMON ALPHA LIPOIC ACID tabs 60s
  Τόσο το κιννάμωμο (κανέλλα) όσο και το άλφα-λιποϊκό οξύ, σε περιπτώσεις ινσουλινοαντίστασης, φαίνεται να βοηθούν στην βελτίωση και ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, προάγοντας την κυτταρική ευαισθησία στην ινσουλίνη. Το λιποϊκό οξύ επιπρόσθετα βοηθάει στην καλύτερη χρησιμοποίηση της γλυκόζ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,54€ 22,80€
 • Solgar Calcium Magnesium Citrate 50 ταμπλέτες
  Το συμπλήρωμα διατροφής Calcium Magnesium Citrate της Solgar είναι ένας συνδυασμός ασβεστίου - μαγνησίου σε κιτρική μορφή, σε φόρμουλα μεγίστης αφομοίωσης. Η κιτρική μορφή θεωρείται ότι αξιοποιείται ευκολότερα από τον οργανισμό σε περίπτωση αδύναμης πέψης λόγω χαμηλών στομαχικών οξέων. Χρήσιμο για τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,61€ 10,61€
 • Solgar Flavo Zinc 23mg Lozenges 50 παστίλιες
  Συνδυασμός γλυκονικού και κιτρικού ψευδαργύρου σε μορφή παστίλιας. Απαλύνει τον ερεθισμένο λαιμό και ανακουφίζει από τα συμπτώματα του κρυολογήματος όταν διαλύεται στο στόμα. Χωρίς ραφιναρισμένα σάκχαρα, τεχνητά γλυκαντικά και αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά. Με δροσερή γεύση λεμονιού και lime. Υψηλέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,99€ 6,99€
 • Solgar Garlic Oil 100 μαλακές κάψουλες
  Το συμπλήρωμα διατροφής Garlic Oil της Solgar προμηθεύει αγνό, αραφινάριστο σκορδέλαιο συμπυκνωμένης μορφής ισοδύναμο με 500mg φρέσκου σκόρδου. Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές, αντιμυκητισιακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Χρήσιμο βοήθημα για τη μείωση των λιπιδίων στο αίμα, τη μείωση της υψηλής πίεση..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,48€ 8,48€
 • Solgar Ginseng Siberian 100 φυτικές κάψουλες
  Το Siberian Ginseng (Eleutherococcus senticosus) της Solgar έχει προσαρμογενείς και τονωτικές ιδιότητες και ενισχύει το κεντρικό νευρικό σύστημα και την άμυνα του οργανισμού. Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από αθλητές ως εναλλακτικό του Κορεάτικου Ginseng. Σε φυτοκάψουλες. Λαμβάνετε 1 φυτοκάψουλα την ημέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,85€ 19,85€
 • Solgar SFP Nettle Leaf Extract 60 φυτικές κάψουλες
  Το Nettle Leaf Extract (Urtica dioica) της Solgar έχει διουρητικές, τονωτικές, αντιαλλεργικές, αντιφλεγμονώδεις και αιμοστατικές ιδιότητες. Βοηθάει στην απομάκρυνση τοξικών αποβλήτων από τον οργανισμό. Χρήσιμο σε προγράμματα αποτοξίνωσης και σε περιπτώσεις άσθματος, κατακράτησης υγρών, αρθρίτιδας, α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,81€ 21,81€