NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ZINC PICOLINATE 50mg 60caps
  Ο ψευδάργυρος είναι ένα ουσιώδες στοιχείο και παίζει ένα σημαντικό ρόλο σε πολλές ενζυμικές αντιδράσεις του οργανισμού. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται σε όλα τα φυτικά και ζωικά κύτταρα.   Η απαίτηση ψευδαργύρου για τη σύνθεση του DNA (γενετικό υλικό) και των νέων ιστών, τον καθιστούν ζωτικής σημασίας..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,75€ 13,22€
 • CAPRYLIC ACID 600mg 100sgels
  Το NOW® Caprylic Acid είναι μια φυσική θρεπτική ουσία που έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της εσωτερικής ευεξίας. Επίσης γνωστό ως οκτανοϊκό οξύ, το Καπρυλικό οξύ είναι ένα λιπαρό οξύ (MCT) με βραχυπρόθεσμη έως μεσοπρόθεσμη αλυσίδα που υπάρχει φυσικά στο φοινικέλαιο, στην καρύδα κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,15€ 22,15€
 • Now Foods Super Colostrum 500mg 90 φυτικές κάψουλες
  Το NOW® Super Colostrum συνδυάζει το Colostrum (πρωτόγαλα) με τα φυτικά συστατικά Larch Arabinogalactan, φύλλα ελιάς και Astragalus, ώστε να παρέχει υποστήριξη σε ένα υγειές ανοσοποιητικό σύστημα. Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες IgG, IgM και IgA, Lactoferin, Proline-Rich Πολυπεπτιδικές,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,49€ 27,49€
 • DANDELION ROOT 500mg 100caps
  Το Dandelion (Taraxacum officinale) ή Πικραλίδα είναι ένα κοινό ανθοφόρο φυτό που βρίσκεται σε αφθονία σε όλες τις εύκρατες ζώνες του Βόρειου Ημισφαιρίου. Είναι πηγή πολλών ενώσεων που απαντώνται στη φύση, συμπεριλαμβανομένων των καροτενοειδών, των λιπαρών οξέων, των φλαβονοειδών και φυτοστερόλων. Κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,38€ 10,38€
 • ST. JOHN'S WORT EXTRACT 300mg 100vcaps
  Το St. John's Wort (Hypericum perforatum) είναι ένα μακρόβιο φυτό με κίτρινα άνθη, του οποίου η ιατρική χρήση καταγράφηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα. Περιέχει πολλές χημικές ενώσεις. Ορισμένες, μάλιστα θεωρούνται τα πιο δραστικά συστατικά αυτού του βοτάνου που το κάνουν τόσο αποτελεσματικό, σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,10€ 22,26€
 • JOINT SUPPORT CREAM 113gr
  Η NOW® Joint Support Cream™ είναι ένα ισχυρό μίγμα γλυκοζαμίνης, boswellin και καψαϊκίνης, που βοηθάει στην ανακούφιση των κουρασμένων και καταπονημένων αρθρώσεων. Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο, που προέρχεται από την χιτίνη των οστρακοειδών και χρησιμοποιείται από το σώμα για να υποστηρίξει ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,70€ 16,70€
 • ECO-GREEN MULTI (Iron-Free) 60tabs
  Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών βοηθούν να γεφυρώσουμε το διατροφικό κενό στην καθημερινή μας διατροφή. Στον σημερινό κόσμο των επεξεργασμένων τροφίμων και του έντονου ρυθμού ζωής, πολλοί από εμάς δεν λαμβάνουμε την καθημερινή συνιστώμενη ποσότητα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και άλλων διατροφικών ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,39€ 33,69€
 • Now Foods Slimaluma Plus 60 φυτικές κάψουλες
  Το Slimaluma είναι ένα τυποποιημένο, κλινικά ελεγμένο, εκχύλισμα του Caralluma fimbriata, ενός εδώδιμου φυτού που χρησιμοποιείται για αιώνες στην Ινδία ως, ως κατασταλτικό της όρεξης.  Το Caralluma fimbriata θεωρείται, ότι αναστέλλει τη δραστηριότητα αρκετών ενζύμων, κι έτσι εμποδίζει ακολούθως..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,72€ 28,72€
 • Now Foods Liquid Hyaluronic Acid 100 mg 473ml
    Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μία λιπαντική ουσία παρούσα σε κάθε ιστό του σώματος, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στους συνδετικούς ιστούς, όπως το δέρμα οι χόνδροι και τα υγρά των ματιώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,00€ 32,00€
 • KAVA KAVA 250mg 60caps
     Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε; Θέλετε να χαλαρώσετε; Είστε αγχωμένοι; Και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα Kava;     Το Κάβα ή αλλιώς πιπέρι το μεθυστικό, ανήκει στην οικογένεια των πιπεροειδών. Είναι ιθαγενές φυτό στα νησιά του Ειρηνικού, τη Χαβάη, τη Μικρονησία, το Βανουάτου, το ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€ 25,00€
 • Now Foods ZMA 800mg 90 κάψουλες
  Το NOW® ΖΜΑ είναι ένας συνδυασμός ψευδάργυρου, μαγνησίου και βιταμίνης Β6, σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί την απορρόφηση και να προάγει την ανάρρωση από την άσκηση.Ο ψευδάργυρος παίζει κεντρικό ρόλο στη ρύθμιση της κυτταρικής ανάπτυξης, την ανάπλαση των ιστών, ενώ παράλληλα ασκεί θετική επίδραση στην α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,40€ 27,40€
 • Now Foods Whey Protein 2Lbs 908 gr Natural Vanilla
  Ένα ουσιαστικό μακροθρεπτικό συστατικό, η πρωτεΐνη, χρησιμοποιείται από το σώμα για όλες σχεδόν τις λειτουργίες του. Ο ορός γάλακτος είναι ένα φυσικό υποπροϊόν από την τυροκομική βιομηχανία. Είναι το υγρό που μένει όταν τα στερεά γάλακτος συμπιέζονται για να σχηματίσουν το τυρί . Αυτό το υγρό στη συ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,64€ 46,64€