NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • B-50 COMPLEX 100caps
  Η συμπληρωματική λήψη ενός σκευάσματος, που περιέχει όλο το σύμπλεγμα των βιταμινών Β (Β-Complex), είναι πιο ενδεδειγμένη καθώς η χρήση υψηλών δόσεων μεμονωμένων βιταμινών του συμπλέγματος Β, μπορεί να προκαλέσει ελλείψεις σε κάποιες από τις υπόλοιπες   Οι βιταμίνες Β συχνά συνεργάζονται για να..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,33€ 20,08€
 • GTF CHROMIUM 200mcg 250tabs
  Το χρώμιο είναι ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο που λειτουργεί μέσα στα κύτταρα και ρυθμίζει την ομαλή λειτουργία της ινσουλίνης, για γρηγορότερο και αποδοτικότερο μεταβολισμό του λίπους, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνων. Ένα οργανικό σύμπλοκο του χρωμίου προσδιορίστηκε ως το ενεργό συστατικό κι αυτό ο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,86€ 20,74€
 • L-TYROSINE 750mg 90caps
  Η L-τυροσίνη είναι επουσιώδες αμινοξύ, σημαντική για τη δομή όλων σχεδόν των πρωτεϊνών στο σώμα, που ο οργανισμός συνθέτει από την φαινυλαλανίνη (ένα άλλο αμινοξύ). Μετέχει στη σύνθεση των ορμονών του θυροειδούς (Θυροξίνη Τ4 και Τριωδοθυρονίνης Τ3) και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υπο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,92€ 28,19€
 • Now Foods Nattokinase 100mg 60 φυτικές κάψουλες
  Η Nattokinase είναι ένα ένζυμο που απομονώνεται από το Natto, ένα παραδοσιακό ιαπωνικό τρόφιμο σόγιας. Το Natto έχει καταναλωθεί με ασφάλεια για χιλιάδες χρόνια για τα πολυάριθμα οφέλη του στην υγεία. Πρόσφατες κλινικές και μη κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η Nattokinase υποστηρίζει την υγεία της καρδ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 33,97€ 33,97€
 • NOW FOODS BUTCHERS BROOM 500mg (100 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)
  Το Butcher's broom (ονομάζεται επίσης Jew's Myrtle, Knee Holly, Kneeholm, Pettigree, Sweet Broom) είναι ένας μικρός φυλλώδης θάμνος που καλλιεργείται στην περιοχή της Μεσογείου και της Ευρώπης. Το Butcher's broom έχει χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την κυκλοφορία, την ανακούφιση από δυσκοιλιότητα, ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,99€ 9,99€
 • OREGANO 450mg 100caps
  Η NOW® Oregano Capsules είναι από τα είδη Origanum vulgare κοινώς γνωστή ως άγρια ρίγανη. Αυτές οι κάψουλες προσφέρουν την ποιότητα και τη δραστικότητα της καθαρής Ρίγανης σε βολική μορφή κάψουλας. Η άγρια ρίγανη είναι πλούσια σε έναν μακρύ κατάλογο ανόργανων συστατικών που περιλαμβάνει ασβέστιο, μα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,05€ 16,06€
 • MEN’S VIRILITY POWER 60caps
  Το Now® Men’s Virility Power είναι μια 100% φυτική φόρμουλα, ειδικά σχεδιασμένη για την υποστήριξη του ευεργετικού τρόπου ζωής των αντρών σήμερα. Αυτή η μοναδική φόρμουλα περιέχει Epimedium, γνωστό ως Horny Goat Weed, ενισχυμένο με δημοφιλή φυτικά εκχυλίσματα, όπως Muira Puama, Maca και Tribulus. Έρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,99€ 19,99€
 • Now Foods Beta Alanine 500gr
  Η Beta-Alanine είναι ένα αμινοξύ, το οποίο χρησιμοποιείται από τα μυικά κύτταρα για να συνθέσει καρνοσίνη. H β-αλανίνη είναι το μόνο β-αμινοξύ σήμερα στη φύση και καθώς συντίθεται μόνο μέσα στο ανθρώπινο σώμα (στο ήπαρ), δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από την κατανάλωση πρωτεϊνών. Άμεση χορήγηση καρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 48,53€ 48,53€
 • P-5-P 50mg 60tabs
  Η βιταμίνη Β-6 (πυριδοξίνη) δρα ως ένα ένζυμο καταλύτης σε πολλές διαδικασίες του σώματος, συμπεριλαμβανομένων της σύνθεσης του RNA και του DNA, του μεταβολισμού της ενέργειας και της λειτουργίας των νευροδιαβιβαστών. Για  να χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό, πρέπει να μετατραπεί από το ήπαρ σε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,49€ 22,49€
 • CoQ10 200mg 60vcaps
  Το Q10 (CoQ10) είναι μια λιπιδική δομή με δραστηριότητα βιταμίνης. Το CoQ10 είναι ένα συνένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συναντάται συχνά και ως ubiquinone, από το quinine που είναι ένα συνένζυμο, και το ubiquitous που σημαίνει ότι υπάρχει παντού στο σώμα.     Η υψηλότε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,00€ 46,00€
 • FENUGREEK & THYME 350/150mg 100caps
  Το Fenugreek ή τριγωνέλα, είναι ένα από τα παλαιότερα βότανα που έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά στην αρχαία Ελλάδα, την Αίγυπτο και την Κίνα. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στο παρελθόν με ποικίλους τρόπους αλλά κυρίως προστίθεται σε ζεστό νερό ως ρόφημα. Το NOW Fenugreek περιέχει το βότανο Thymus vul..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,68€ 14,37€
 • DMAE (Dimelthylaminoethanol) 250mg 100vcaps
    Αυτή η αμινοαλκοόλη, παράγεται σε πολύ μικρές ποσότητες από τον εγκέφαλο. Οι υψηλότερες συγκεντρώσεις που απαντώνται στην φύση, βρίσκονται συνήθως στις αντσούγιες και τις σαρδέλες. Γνωστή κυρίως ως πρόδρομος της ακετυλοχολίνης και της χολίνης (χημικές ουσίες στον εγκέφαλο που ευθύνονται για τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,00€ 21,00€