NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ZINC PICOLINATE 50mg 60caps
  Ο ψευδάργυρος είναι ένα ουσιώδες στοιχείο και παίζει ένα σημαντικό ρόλο σε πολλές ενζυμικές αντιδράσεις του οργανισμού. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται σε όλα τα φυτικά και ζωικά κύτταρα.   Η απαίτηση ψευδαργύρου για τη σύνθεση του DNA (γενετικό υλικό) και των νέων ιστών, τον καθιστούν ζωτικής σημασίας..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,23€ 13,23€
 • CAPRYLIC ACID 600mg 100sgels
  Το NOW® Caprylic Acid είναι μια φυσική θρεπτική ουσία που έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της εσωτερικής ευεξίας. Επίσης γνωστό ως οκτανοϊκό οξύ, το Καπρυλικό οξύ είναι ένα λιπαρό οξύ (MCT) με βραχυπρόθεσμη έως μεσοπρόθεσμη αλυσίδα που υπάρχει φυσικά στο φοινικέλαιο, στην καρύδα κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,15€ 22,15€
 • NOW ACIDOPHILUS / BIFIDUS 8 BILLIOΝ (REFR.) 60 VCAPS
  Το NOW®  Acidophilus & Bifidus & Billion είναι 100% ελεύθερο γαλακτοκομικών και αποτελεί ένα συνδυασμό φιλικών βακτηριδίων. Το βακτήριο Lactobacillus Acidophilus είναι φιλικό στον ανθρώπινο οργανισμό, περιέχεται σε κάποια ζυμωμένα γαλακτοκομικά προϊόντα και βελτιώνει την υγεία με τους ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,29€ 23,29€
 • DONG QUAI 520mg 100caps
  Το Dong Quai υπήρξε ένα ιδιαίτερα προσφιλές βότανο στην Ανατολή για αρκετές χιλιάδες χρόνια. Συχνά αναφέρεται ως «γυναικείο ginseng». Ο όρος quai dong ουσιαστικά σημαίνει «σωστή σειρά», γι' αυτό λειτουργεί αποτελεσματικά στην αποκατάσταση της ορμονικής ισορροπίας στις γυναίκες. Η ρίζα Dong Quai περι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,60€ 16,60€
 • SAMe 100mg Enteric Coated 30tabs
  Η SAMe (S-adenosylmethionine) είναι ένας φυσικά υπαρκτός συνδυασμός του αμινοξέως Μεθιονίνη και ATP (τριφωσφορική αδενοσίνη), πρωταρχικό μόριο διαχείρισης ενέργειας του σώματος, το οποίο συναντάται σε όλους τους ιστούς και τα όργανα του ανθρώπινου σώματος. Είναι ένα δομικό στοιχείο απαραίτητο για τη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,29€ 24,29€
 • VITAMIN D-3 5.000IU 120sgels
  Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D είναι η χοληκαλσιφερόλη (D3) και η εργοκαλσιφερόλη (D2). Η βιταμίνη D-3 είναι δομικά παρόμοια με στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, η χοληστερόλη, και η κορτιζόλη. Η  βιταμίνηD-3 παράγεται από το δέρμα, κατά την έκθεση στο φως του ήλιου και είναι απαραί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,60€ 20,60€
 • ACETYL L-CARNITINE 500mg 50vcaps
  Η Ακέτυλο-L-καρνιτίνη είναι ένα τροποποιημένο αμινοξύ που υποστηρίζει την κυτταρική παραγωγή ενέργειας μέσω της παροχής βοήθειας κατά την μεταφορά του λίπους στα μιτοχόνδρια όπου οξειδώνεται και μετατρέπεται σε ΑΤΡ. Η Ακέτυλο-L-καρνιτίνη είναι μια ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη μορφή της L-καρνιτίνης που μπ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 35,81€ 35,81€
 • ASHWAGANDHA EXTRACT 450mg 90vcaps
     Είναι ένα εξωτικό ινδικό βότανο με αξιοσημείωτες ιδιότητες ανακούφισης άγχους και κατάθλιψης. Εκτός από τις εξαιρετικές προστατευτικές επιδράσεις στο νευρικό σύστημα, μπορεί να είναι μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική θεραπεία για διάφορες εκφυλιστικές ασθένειες όπως η νόσος του Αλτσχάιμε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,45€ 21,45€
 • Now Foods Phosphatidyl Serine 100mg 30 φυτικές κάψουλες
     Η Phosphatidyl serine χρησιμοποιείται για την νόσο του Αλτσχάιμερ, τη βελτίωση των δεξιοτήτων της σκέψης στους νέους, τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ή υπερκινητικότητας (ADHD), την κατάθλιψη, την πρόληψη του σωματικού στρες που προκαλείται κατά την άσκηση και για τη βελτίωση της αθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,10€ 26,10€
 • Now Foods Whey Protein Isolate 1.8lbs 816gr Σοκολάτα
  Η NOW Whey Protein Isolate είναι ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα πρωτεϊνών, το οποίο είναι βιοδιαθέσιμο αλλά και εύκολο στην πέψη. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων (BCAA`s), πολύ σημαντικά για την ενίσχυση της πρωτεϊνοσύνθεσης και για τον αποτελεσματικό μυϊκό μεταβολισ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 63,89€ 63,89€
 • Now Foods Indole 3 Carbinol 200mg 60 φυτικές κάψουλες
  Το συμπλήρωμα διατροφής Now Indole 3 Carbinol (I3C) περιέχει ένα θειώδες συστατικό από λινάρι (flax seed) που ονομάζεται ινδόλη-3-καρβινόλη και που υπάρχει φυσικά και στα κραμβοειδή λαχανικά όπως το λάχανο, το μπρόκολο και το κουνουπίδι. Στο στομάχι, η ινδόλη-3-καρβινόλη μετατρέπ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,88€ 29,88€
 • Now Foods TMG 1000mg 100 ταμπλέτες
  Η Trimethylglycine (TMG) είναι ένας φυσικός παράγοντας που συμμετέχει στην διαδικασία της μεθυλιώσης. Η μεθυλίωση είναι μια βιολογική αντίδραση του οργανισμού, απαραίτητη για την επιδιόρθωση του DNA, την αποτοξίνωση του ήπατος, τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και τη παραγωγή του SAME. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,99€ 27,99€