NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • GABA 500mg 100vcaps
  Το GABA (γ-αμινοβουτυρικό οξύ) είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται κυρίως στον ανθρώπινο εγκέφαλο και τα μάτια. Θεωρείται ένας ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής, που σημαίνει ότι ρυθμίζει την εγκεφαλική δραστηριότητα και αυτή των νευρικών κυττάρων, αναστέλλοντας τον αριθμό των νευρώνων που πυροδοτούν τον εγ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,70€ 22,70€
 • Now Apple Pectin 700 mg 120 Capsules
  Η υποστήριξη της εντερικής υγείας είναι απαραίτητη για την ποιότητα ζωής, ανεξάρτητα από την καθημερινότητα του καθένα. Η Now Apple Pectin πηκτίνη μήλου, περιλαμβάνει απολύτως φυσικές υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες που πήζουν, όταν αναμιγνύονταιι με νερό, προσφέροντας πεπτική υποστήριξη, φυσική και..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,40€ 26,40€
 • GLUTEN DIGEST 60vcaps
  Το Gluten Digest, με BioCore® DPP IV (αναστολέας της διπεπτιδυλοπεπτιδάσης IV) είναι ένα πεπτικό ένζυμο που μπορεί να χορηγηθεί μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά ένζυμα για να υποστηρίξει τη διαδικασία της πέψης. Αυτό το μοναδικό ένζυμο, μπορεί ειδικότερα, να διασπάσει την δύσπεπτη  προλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,20€ 28,20€
 • ELDERBERRY EXTRACT 500mg 60vcaps
  Το Elder (Sambucus nigra) είναι ένα μικρό δέντρο γηγενές στην Ευρώπη, στη Δυτική και την Κεντρική Ασία, ενώ η χρήση των μούρων και των ανθέων του χρονολογείται από την αρχαία Ρώμη. Προμηθεύει τον οργανισμό τόσο με βιταμίνες Α, Β και C, φλαβονοειδή, τανίνες, καροτενοειδή, καθώς και με αμινοξέα και αν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,39€ 19,39€
 • UVA URSI 500mg 100caps
  Το Uva Ursi, επίσης γνωστό ως bearberry, έχει χρησιμοποιηθεί από τους βοτανολόγους για πάνω από 1.000 χρόνια στην Κίνα. Ο Marco Polo είχε αναφέρει τη χρήση του τον 13ο αιώνα και είχε βοήθησε να φέρει την χρήση του Uva Ursi στη Δυτική Ευρώπη. Οι ιθαγενείς της Αμερικής χρησιμοποίησαν επίσης το Uva Urs..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,19€ 16,22€
 • LIVER DETOXIFIER & REGENERATOR 90 caps
  Η Dr Verghese’s Liver Formula είναι ένας μοναδικός συνδυασμός βοτάνων και διατροφικών στοιχείων, σχεδιασμένα να υποστηρίζουν την υγιή λειτουργία του ήπατος. Το συκώτι είναι το ανθρώπινο όργανο που απορροφά τις μεγαλύτερες πιέσεις από την άσχημη και ακατάστατη διατροφή καθώς και την πάροδο της ηλικία..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,30€ 32,30€
 • ECO-GREEN MULTI (Iron-Free) 60tabs
  Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών βοηθούν να γεφυρώσουμε το διατροφικό κενό στην καθημερινή μας διατροφή. Στον σημερινό κόσμο των επεξεργασμένων τροφίμων και του έντονου ρυθμού ζωής, πολλοί από εμάς δεν λαμβάνουμε την καθημερινή συνιστώμενη ποσότητα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και άλλων διατροφικών ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,39€ 33,69€
 • SLIMALUMA Plus 250mg 60vcaps
  Το Slimaluma είναι ένα τυποποιημένο, κλινικά ελεγμένο, εκχύλισμα του Caralluma fimbriata, ενός εδώδιμου φυτού που χρησιμοποιείται για αιώνες στην Ινδία ως, ως κατασταλτικό της όρεξης.  Το Caralluma fimbriata θεωρείται, ότι αναστέλλει τη δραστηριότητα αρκετών ενζύμων, κι έτσι εμποδίζει ακολούθως..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,29€ 31,29€
 • HYALURONIC ACID LIQUID 473ml
    Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μία λιπαντική ουσία παρούσα σε κάθε ιστό του σώματος, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στους συνδετικούς ιστούς, όπως το δέρμα οι χόνδροι και τα υγρά των ματιώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 37,96€ 46,70€
 • HORSE CHESTNUT 300mg 90caps
     Το Horse Chestnut (Aesculus hippocastanum) ή αγριοκάστανο, χρησιμοποιείται συνήθως στην ευρωπαϊκή βότανολογία. Περιέχει σαπωνίνες και φλαβόνες που έχουν επιστημονικά αποδείξει, ότι υποστηρίζουν την ακεραιότητα του αγγειακού συστήματος και του συνδετικού ιστού. Η εσκίνη είναι το μίγμα αυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,61€ 22,89€
 • NOW TESTOJACK 200MG 60VCAPS
  Το NOW Testojack 200 είναι ένας μοναδικός συνδυασμός διατροφικών στοιχείων και βοτάνων, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για τη φυσική αύξηση της τεστοστερόνης. Κλινικές και μη κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι εκχυλίσματα βοτάνων από Tribulus Terrestis και Eyrycoma longifolia βοηθούν στην αντρική αναπαρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 37,48€ 37,48€
 • VITAMIN K-2 100mcg 100vcaps
  Αν και βιταμίνη Κ είναι γνωστή, κυρίως για το ρόλο της στην κανονική λειτουργία της πήξης του αίματος, πρόσφατη έρευνα έδειξε ευεργετικές επιδράσεις της βιταμίνης Κ στα οστά και την καρδιαγγειακή υγεία. Στην πραγματικότητα, η ποιότητα των οστών εξαρτάται από την επαρκή παρουσία βιταμίνης Κ. Η βιταμί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,86€ 26,89€