NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Now Foods Red Omega 90 μαλακές κάψουλες
  Το Red Yeast Rice είναι ένα φυσικό προϊόν που χρησιμοποιείται από το παραδοσιακό βοτανολογικό σύστημα σε χώρες της Ασίας για αιώνες. Παράγεται από τη ζύμωση της μαγιάς κόκκινου ρυζιού (Monascus purpureus) σε λευκό ρύζι. Περιέχει αρκετές ενώσεις γνωστές ως monacolins, ουσίες που είναι γνωστό ότι ανασ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,75€ 27,75€
 • Now Foods L Carnosine 500mg 50 φυτικές κάψουλες
  Η L-Carnosine ταξινομείται στα διπεπτίδια, τα οποία είναι ένας συνδυασμός δύο αμινοξέων, στην προκειμένη περίπτωση αλανίνης και ιστιδίνης. Εμφανίζεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο σκελετικό μυϊκό ιστό, και μπορεί επομένως να υποστηρίξει τη ζωτικότητα των μυών. Η Carnosine είναι υπεύθυνη για μια σειρά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 35,00€ 35,00€
 • LECITHIN (NON-GMO) 1200mg 100sgels
  Η NOW®  Non-GMO Lecithin προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένη σόγια και περιέχει 15% χολίνη και ινοσιτόλη. Η χολίνη και η ινοσιτόλη είναι συστατικά διαφόρων φωσφολιπιδίων (δομικά συστατικά των μεμβρανών των κυττάρων) και ισχυροί λιποτροπικοί παράγοντες συμβάλλοντας στην πρόληψη της συσσώρευ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,53€ 12,95€
 • HORNY GOAT WEED 750mg 90tabs
  Το Horny Goat Weed (grandiflorum Epimedium / Ε. brevicorum) είναι ένα καλλωπιστικό φυτό που έχει μια μακρά ιστορία στην παραδοσιακή χρήση του από την Κινέζικη βοτανολογία. Θεωρούνταν ως τονωτικό που χρησιμοποιήθηκε για την ανδρική σεξουαλική υγεία και την ορμονική ισορροπία σε άνδρες και γυναίκες. Τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,00€ 23,00€
 • EVENING PRIMROSE OIL 500mg 100sgels
  Το έλαιο νυχτολούλουδου είναι μια πηγή πλούσια σε Γ-λινολεϊκό οξύ (GLA), ένα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ που μέσα στον οργανισμό μετατρέπεται σε μια ουσία γνωστή ως προσταγλανδίνη. Οι προσταγλανδίνες είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αντιφλεγμονώδη. Ακόμη, βελτιώνουν τη ροή του αίματος στα τριχοειδή αγ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,29€ 14,29€
 • SUPER CORTISOL SUPPORT with Relora 90caps
  Το NOW® Super Cortisol Support είναι μία φυτική και θρεπτική φόρμουλα που αποσκοπεί στην υποστήριξη της υγιούς λειτουργίας των επινεφριδίων και τη διατήρηση υγιών επιπέδων κορτιζόλης. Τα επινεφρίδια βοηθούν το σώμα να ανταποκριθεί και να προσαρμοστεί στην πίεση που προκαλείται τόσο από εσωτερικούς ό..
  Χωρίς ΦΠΑ: 33,97€ 33,97€
 • L-GLUTAMINE 500mg 60caps
  Η γλουταμίνη έχει γίνει πρόσφατα το επίκεντρο πολλών επιστημόνων. Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων στρεσογόνων καταστάσεων (όπως η έντονη γυμναστική με βάρη), ο οργανισμός μπορεί να απαιτήσει περισσότερη γλουταμίνη από ό, τι μπορεί να παράγει. Υπό αυτές τις συνθήκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,46€ 14,10€
 • BLACK COHOSH 80mg 90caps
     Το μαύρο Cohosh είναι ένα φυτό που έχει ιστορικά χρησιμοποιηθεί από τις γυναίκες των Ιθαγενών της Αμερικής για τις κράμπες κατά την εμμηνόρροια και για την αντιμετώπιση της αρθρίτιδας, της κόπωσης, και των δαγκωμάτων φιδιού. Τελευταία επιστημονική έρευνα, δείχνει ότι η ρίζα του μαύρου C..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,50€ 20,30€
 • RED CLOVER 425mg 100caps
    Το κόκκινο τριφύλλι είναι ένα φυτό που ευδοκιμεί σε λιβάδια και αγρούς σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τη βόρεια και κεντρική Ασία. Αναφέρεται συχνά στα παραδοσιακά ιατρικά κείμενα των δύο ανατολικών και δυτικών πολιτισμών για μια σειρά παθήσεων. Το κόκκινο τριφύλλι θεωρείται ότι είν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,30€ 15,13€
 • NOW Foods Whey Protein Chocolate 2lb
  H Whey Protein της NOW Sports είναι ένα γευστικό μείγμα από τρεις συμπυκνωμένες υψηλότατης ποιότητας πρωτεΐνες ορού γάλακτος: υπερδιηθημένες, μικροφιλτραρισμένες, υδρολυμένες ενζυματικά και εν μέρει προχωνευμένες. Στο μείγμα αυτό των ειδικά επεξεργασμένων πρωτεϊνών έχει προστεθεί L-γλουταμίνη (420 m..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,64€ 46,64€
 • Now Foods Amino Peptide 400mg 300 Κάψουλες
  Τα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, είναι ζωτικής σημασίας για την μυϊκή δομή και λειτουργία. Όταν καταναλώνονται άθικτες πρωτεΐνες, αυτά τα αμινοξέα πρέπει πρώτα να απελευθερωθούν από το γαστροεντερικό σύστημα και αυτό απαιτεί πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Η κατανάλωση άθικτων πρωτεϊνών μ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 36,16€ 36,16€
 • Now Foods TMG 1000mg 100 ταμπλέτες
  Η Trimethylglycine (TMG) είναι ένας φυσικός παράγοντας που συμμετέχει στην διαδικασία της μεθυλιώσης. Η μεθυλίωση είναι μια βιολογική αντίδραση του οργανισμού, απαραίτητη για την επιδιόρθωση του DNA, την αποτοξίνωση του ήπατος, τον μεταβολισμό των λιπαρών οξέων και τη παραγωγή του SAME. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,98€ 24,98€