NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • B-50 COMPLEX 100caps
  Η συμπληρωματική λήψη ενός σκευάσματος, που περιέχει όλο το σύμπλεγμα των βιταμινών Β (Β-Complex), είναι πιο ενδεδειγμένη καθώς η χρήση υψηλών δόσεων μεμονωμένων βιταμινών του συμπλέγματος Β, μπορεί να προκαλέσει ελλείψεις σε κάποιες από τις υπόλοιπες   Οι βιταμίνες Β συχνά συνεργάζονται για να..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,33€ 20,08€
 • GTF CHROMIUM 200mcg 250tabs
  Το χρώμιο είναι ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο που λειτουργεί μέσα στα κύτταρα και ρυθμίζει την ομαλή λειτουργία της ινσουλίνης, για γρηγορότερο και αποδοτικότερο μεταβολισμό του λίπους, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνων. Ένα οργανικό σύμπλοκο του χρωμίου προσδιορίστηκε ως το ενεργό συστατικό κι αυτό ο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,97€ 19,97€
 • L-TYROSINE 750mg 90caps
  Η L-τυροσίνη είναι επουσιώδες αμινοξύ, σημαντική για τη δομή όλων σχεδόν των πρωτεϊνών στο σώμα, που ο οργανισμός συνθέτει από την φαινυλαλανίνη (ένα άλλο αμινοξύ). Μετέχει στη σύνθεση των ορμονών του θυροειδούς (Θυροξίνη Τ4 και Τριωδοθυρονίνης Τ3) και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υπο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,92€ 28,19€
 • RESVERATROL NATURAL 60vaps
  Η Ρεσβερατρόλη είναι μια πολυφαινόλη που βρίσκεται, φυσικά στο δέρμα των κόκκινων σταφυλιών, ορισμένων μούρων και σε άλλα φυτά. Η Ρεσβερατρόλη είναι γνωστή για τις αντιγηραντικές της ιδιότητες, καθώς και για την ικανότητά της να στηρίζει μια υγιή αντίδραση στις φλεγμωνές. Η NOW® Natural Resveratrol ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,58€ 31,46€
 • CASCARA SAGRADA 450mg 100caps
  Cascara Sagrada στα ισπανικά σημαίνει "ιερός φλοιός". Πρόκειται για ένα βότανο που λαμβάνεται από το φλοιό του Αμερικάνικου buckthorn δέντρου, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από τους Αμερικάνους Ιθαγενείς για πολύ καιρό. Η σκόνη που δημιουργείται από τον φλοιό αυτό, λειτουργεί ως ένα ισχυρό καθαρτικό ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,40€ 11,40€
 • PAU D'ARCO 500mg 100caps
  Το Pau D'Arco προέρχεται από τον εσωτερικό φλοιό των δένδρων Taheebo, γηγενή στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Το δέντρο Taheebo είναι επιστημονικά γνωστό ως Tabebuia Avellandae ή Tabebuia Impetiginosa. Φυσικά πλούσιο σε κινόνες όπως και σε napthaquinones, naphthofurandiones, και anthroquinones, το P..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,37€ 14,37€
 • BLOOD PRESSURE HEALTH  90vcaps
  Το NOW® BLOOD PRESSURE HEALTH είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που περιέχει το μοναδικό εκχύλισμα Mega Natural® - BP σπόρου σταφυλιού, καθώς και το εκχύλισμα Hawthorn, δημιουργώντας έτσι έναν δυναμικό συνδυασμό για την διατήρηση της υγιούς πίεσης του αίματος. Το υψηλής ποιότητας εκχύλισμα σπόρου σταφ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,19€ 38,19€
 • CALCIUM Hydroxyapatite 1000mg 120caps
  Ο μικροκρυσταλλικός υδροξυαπατίτης (ΜΗ) είναι ένα συμπλήρωμα ασβεστίου με ανώτερη απορρόφηση, σε σύγκριση με άλλα συμπληρώματα ασβεστίου, και ονομάζεται έτσι λόγω της υψηλής συγκέντρωσής του σε ιόντα υδροξυλίου. Ο υδροξυαπατίτης είναι το κυριότερο συστατικό του σμάλτου των δοντιών.Το NOW CalciumHydr..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,10€ 27,10€
 • LECITHIN (NON-GMO) 1200mg 200sgels
  Η NOW®  Non-GMO Lecithin προέρχεται από μη γενετικά τροποποιημένη σόγια και περιέχει 15% χολίνη και ινοσιτόλη. Η χολίνη και η ινοσιτόλη είναι συστατικά διαφόρων φωσφολιπιδίων (δομικά συστατικά των μεμβρανών των κυττάρων) και ισχυροί λιποτροπικοί παράγοντες συμβάλλοντας στην πρόληψη της συσσώρευ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,43€ 21,44€
 • GRAVIOLA 100caps
     Το δέντρο Graviola (Annona muricata), βρίσκεται στη ζούγκλα του Αμαζονίου και σε κάποια από τα νησιά της Καραϊβικής. Τα φύλλα των δέντρων του έχουν χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά, για τις διάφορες θεραπευτικές τους ιδιότητες. Πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες δείχνουν, ότι οι acetogenins,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,39€ 15,39€
 • Now Foods Beta Alanine 750mg 120 κάψουλες
  Η Beta-Alanine είναι ένα αμινοξύ, το οποίο χρησιμοποιείται από τα μυικά κύτταρα για να συνθέσει καρνοσίνη. H β-αλανίνη είναι το μόνο β-αμινοξύ σήμερα στη φύση και καθώς συντίθεται μόνο μέσα στο ανθρώπινο σώμα (στο ήπαρ), δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από την κατανάλωση πρωτεϊνών. Άμεση χορήγηση καρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,22€ 34,22€
 • Now Foods Curcubrain Longvida 400mg 50 κάψουλες
  Το συμπλήρωμα διατροφής Now Curcubrain Longvida περιέχει τη δραστική ουσία του κάρυ  (turmeric) που ονομάζεται κουρκουμίνη. Η κουρκουμίνη είναι ένα ισχυρο αντιοξειδωτικό που δρα κατά των βλαπτικών ελευθέρων ριζών. τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 54,30€ 54,30€