NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ST. JOHN'S WORT EXTRACT 300mg 100vcaps
  Το St. John's Wort (Hypericum perforatum) είναι ένα μακρόβιο φυτό με κίτρινα άνθη, του οποίου η ιατρική χρήση καταγράφηκε για πρώτη φορά στην αρχαία Ελλάδα. Περιέχει πολλές χημικές ενώσεις. Ορισμένες, μάλιστα θεωρούνται τα πιο δραστικά συστατικά αυτού του βοτάνου που το κάνουν τόσο αποτελεσματικό, σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,10€ 22,26€
 • OCU SUPPORT 60caps
  Το NOW® Clinical Strength Ocu Support έχει διαμορφωθεί ώστε να παρέχει πλήρη θρεπτική προστασία για τα μάτια. Κάθε μερίδα περιέχει 10 mg διατεθιμένη λουτεΐνη, μία κρίσιμη χρωστική ουσία της ωχράς κηλίδας, του φακού και άλλων οφθαλμικών ιστών. Η NOW περιέλαβε επίσης Green Tea Extract, Alpha-λιποϊκό ο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,69€ 30,37€
 • PYCNOGENOL 30mg 30caps
    Η Pycnogenol είναι ένα φυσικό φυτικό προϊόν που κατασκευάζεται από τον φλοιό της γαλλικής παραθαλάσσιας πεύκης. Είναι πλούσια σε προκυανιδίνες, μια ειδική κατηγορία των υδατοδιαλυτών αντιοξειδωτικών φλαβονοειδών που είναι άριστοι καθαριστές των ελευθέρων ριζών. Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,89€ 20,77€
 • Now Foods T-Lean Exreme 60 φυτικές κάψουλες
  Το  ΝOW T-Lean Extreme περιέχει GreenSelect phytosome, ένα τυποποιημένο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με φωσφολιπίδια για ενισχυμένη βιοδιαθεσιμότητα. Το GreenSelect phytosome έχει αποδειχθεί κλινικά, ότι υποστηρίζει τον υγιή μεταβολικό ρυθμό και τη διαχείριση βάρους, σε συνδυασμό με ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,70€ 32,70€
 • ASHWAGANDHA EXTRACT 450mg 90vcaps
     Είναι ένα εξωτικό ινδικό βότανο με αξιοσημείωτες ιδιότητες ανακούφισης άγχους και κατάθλιψης. Εκτός από τις εξαιρετικές προστατευτικές επιδράσεις στο νευρικό σύστημα, μπορεί να είναι μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική θεραπεία για διάφορες εκφυλιστικές ασθένειες όπως η νόσος του Αλτσχάιμε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,45€ 21,45€
 • SENNA LEAVES 470mg 100caps
     Η Senna (Cassia angustifolia) είναι ένας μικρός θάμνος που βρίσκεται κυρίως στην Αίγυπτο, την Ινδία και τις Αραβικές χώρες. Έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως ένα υποστηρικτικό φυτικό καθαρτικό, της καθημερινής λειτουργίας του εντέρου. Έχει ως δραστικά συστατικά τα παράγωγα ανθρακινόνης..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,86€ 14,59€
 • BONE STRENGTH 120CAPS
  Το ασβέστιο είναι ένα βασικό μεταλλικό στοιχείο για τη δημιουργία και τη διατήρηση των οστών. Έχει δομικό ρόλο, και μαζί με το φωσφόρο συμβάλλει στην οστεοποίηση.Το 99% του ασβεστίου συναντάται στα οστά, και το υπόλοιπο 1% στα δόντια, το δέρμα και το πλάσμα του αίματος. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί επί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€ 25,00€
 • Now Foods 7-Keto 100mg 30 κάψουλες
  Now 7-Keto 100mg Η 7-ΚΕΤΟ (3-ακετυλο-7-οξο-δεϋδροεπιανδροστερόνη) είναι ένα στεροειδές που παράγεται από το μεταβολισμό της προορμόνης δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA), παρέχοντας τα ίδια οφέλη όπως η DΗΕΑ χωρίς όμως τις παρενέργειές της . Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) είναι μια φυσική στεροειδή..
  Χωρίς ΦΠΑ: 30,79€ 30,79€
 • TRU-C BioComplex 60vcaps
  Το NOW® Tru-C BioComplex™ περιέχει απόσταγμα Amla Berry (Phyllanthus emblica), ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα Ayurvedic βότανα. Το Amla είναι μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμίνης C, Bioflavonoids, και Τανίνων. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα φλαβονοειδή και οι τανίνες μον..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,92€ 28,19€
 • Now Foods Magnesium Citrate 200mg 100 ταμπλέτες
  Το Μαγνήσιο είναι ένα διατροφικό στοιχείο απαραίτητο σε περισσότερο από 300 βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα και είναι πρωταρχικής σημασίας σε έναν αριθμό από σημαντικές σωματικές διεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής των υδατανθράκων και της πρωτεΐνης σε ΑΤΠ (μορφή ενέργειας των κυττάρων), ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,47€ 14,47€
 • ALPHA LIPOIC ACID 250mg 60vcaps
  Τo Alpha λιποϊκό οξύ είναι ένα πολυδύναμο υδροδιαλυτό και λιποδιαλυτό μεταβολικό αντιοξειδωτικό, το οποίο επιπλέον ενισχύει την αντιοξειδωτική δραστηριότητά κι άλλων βιταμινών. Το Alpha λιποϊκό οξύ (ALA) μπορεί να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε κύτταρο του σώματος για να εξουδετερώσει την οξείδωση με ένα ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,99€ 21,99€
 • Now Foods Super Colostrum 500mg 90 φυτικές κάψουλες
  Το NOW® Super Colostrum συνδυάζει το Colostrum (πρωτόγαλα) με τα φυτικά συστατικά Larch Arabinogalactan, φύλλα ελιάς και Astragalus, ώστε να παρέχει υποστήριξη σε ένα υγειές ανοσοποιητικό σύστημα. Το πρωτόγαλα είναι πλούσιο σε ανοσοσφαιρίνες IgG, IgM και IgA, Lactoferin, Proline-Rich Πολυπεπτιδικές,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,49€ 27,49€