NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • FOLIC ACID 800 mcg, w/ Vitamin B-12 (Vegetarian) 250tabs
  Καθώς το φολικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δύσκολα απορροφήσιμες υδατοδιαλυτές βιταμίνες, η ποιότητα παίζει σπουδαίο ρόλο κατά την επιλογή αυτής της βιταμίνης Β. Το φολικό οξύ της NOW είναι ένα κορυφαίας ποιότητας και τεχνολογικής εξέλιξης μείγμα, με 800 mcg φολικού οξέως και 25 mcg βιταμίνης Β-12..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,99€ 8,99€
 • Now Foods Ubiquinol 100mg 60 μαλακές κάψουλες
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 57,49€ 57,49€
 • Now Foods L-Carnitine Liquid Citrus Flavor 1000mg
  Η L-καρνιτίνη ανακαλύφθηκε το 1905. Αποτελεί ένα υδατοδιαλυτό καρβοξυλικό οξύ μικρής αλύσου και συντίθεται φυσιολογικά από τον ανθρώπινο οργανισμό από 2 αμινοξέα, τη λυσίνη και τη μεθειονίνη. Είναι μία από τις δημοφιλέστερες ουσίες η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον σε λιποδιαλυτικά σκευάσματα. Π..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,22€ 26,22€
 • CASTOR OIL 650mg 120sgels
  Το Castor Oil είναι ένα έλαιο που προέρχεται από τα φασόλια του φυτού castor. (Ricinus communis). Το Καστορέλαιο έχει από καιρό αναγνωριστεί ως ισχυρό καθαρτικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από την περιστασιακή δυσκοιλιότητα. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με NOW® Fresh Gr..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,01€ 20,92€
 • GABA 500mg 100vcaps
  Το GABA (γ-αμινοβουτυρικό οξύ) είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται κυρίως στον ανθρώπινο εγκέφαλο και τα μάτια. Θεωρείται ένας ανασταλτικός νευροδιαβιβαστής, που σημαίνει ότι ρυθμίζει την εγκεφαλική δραστηριότητα και αυτή των νευρικών κυττάρων, αναστέλλοντας τον αριθμό των νευρώνων που πυροδοτούν τον εγ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,70€ 22,70€
 • Now Foods Vegeterian Glucosamine 1000mg 90 φυτικές κάψουλες
  Το συμπλήρωμα Γλυκοζαμίνη και MSM συνδυάζει τα θρεπτικά οφέλη των δύο ισχυρών συμπληρώματων διατροφής. Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο, που προέρχεται από την χιτίνη των οστρακοειδών και χρησιμοποιείται από το σώμα για να υποστηρίξει την υγιή δομή των συνδέσμων. Το MSM είναι μια φυσική μορφή το..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,95€ 25,95€
 • DAIRY DIGEST COMPLETE 90vcaps
  Το NOW®  Dairy Digest Complete είναι ένα μίγμα ενζύμων το οποίο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει την πέψη γαλακτοκομικών προϊόντων. Η δυσανεξία στα γαλακτοκομικά προϊόντα συχνά οφείλεται στην ανικανότητα πέψης της λακτόζης. Ωστόσο, η δυσανεξία συνδέεται συχνά με τη δυσκολία πέψης πρωτεϊνών και λ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,70€ 27,70€
 • EGCg GREEN TEA EXTRACT 400mg 90vcaps
  To Green Tea είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με υψηλές συγκεντρώσεις πολυφαινόλων (κατεχίνες). Ένα φυτό που για χρόνια ήταν συνδεδεμένο με τις χώρες της Ανατολής και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη, είναι το Πράσινο Τσάι. Πολυάριθμες κλινικές μελέτες απέδειξαν τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,90€ 21,90€
 • JOINT SUPPORT CREAM 113gr
  Η NOW® Joint Support Cream™ είναι ένα ισχυρό μίγμα γλυκοζαμίνης, boswellin και καψαϊκίνης, που βοηθάει στην ανακούφιση των κουρασμένων και καταπονημένων αρθρώσεων. Η γλυκοζαμίνη είναι ένα αμινοσάκχαρο, που προέρχεται από την χιτίνη των οστρακοειδών και χρησιμοποιείται από το σώμα για να υποστηρίξει ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,70€ 16,70€
 • ECO-GREEN MULTI (Iron-Free) 60tabs
  Τα συμπληρώματα πολυβιταμινών βοηθούν να γεφυρώσουμε το διατροφικό κενό στην καθημερινή μας διατροφή. Στον σημερινό κόσμο των επεξεργασμένων τροφίμων και του έντονου ρυθμού ζωής, πολλοί από εμάς δεν λαμβάνουμε την καθημερινή συνιστώμενη ποσότητα βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και άλλων διατροφικών ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,39€ 33,69€
 • Now Foods Slimaluma Plus 60 φυτικές κάψουλες
  Το Slimaluma είναι ένα τυποποιημένο, κλινικά ελεγμένο, εκχύλισμα του Caralluma fimbriata, ενός εδώδιμου φυτού που χρησιμοποιείται για αιώνες στην Ινδία ως, ως κατασταλτικό της όρεξης.  Το Caralluma fimbriata θεωρείται, ότι αναστέλλει τη δραστηριότητα αρκετών ενζύμων, κι έτσι εμποδίζει ακολούθως..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,72€ 28,72€
 • Now Foods Liquid Hyaluronic Acid 100 mg 473ml
    Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών. Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα μία λιπαντική ουσία παρούσα σε κάθε ιστό του σώματος, με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις στους συνδετικούς ιστούς, όπως το δέρμα οι χόνδροι και τα υγρά των ματιώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,00€ 32,00€