NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Now Foods Glutathione 500mg 60 Κάψουλες
  Η γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο, που αποτελείται από τα τρία αμινοξέα, την κυστεΐνη, το γλουταμινικό οξύ και την γλυκίνη. Βρίσκεται και κατασκευάζεται σε κάθε κύτταρο του σώματος, αλλά εμφανίζεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στην καρδιά, στον μυϊκό ιστό και το ήπαρ. Η γλουταθειόνη είναι κρίσιμη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 51,70€ 51,70€
 • Now Apple Pectin 700 mg 120 Capsules
  Η υποστήριξη της εντερικής υγείας είναι απαραίτητη για την ποιότητα ζωής, ανεξάρτητα από την καθημερινότητα του καθένα. Η Now Apple Pectin πηκτίνη μήλου, περιλαμβάνει απολύτως φυσικές υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες που πήζουν, όταν αναμιγνύονταιι με νερό, προσφέροντας πεπτική υποστήριξη, φυσική και..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,40€ 26,40€
 • Psyllium Husks Fibre 500mg Vegetarian 200s
  Tα NOW FOODS’ Psyllium Husks είναι μία εξαιρετική πηγή διαιτητικών ινών. Το Psyllium έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά, ως συμπλήρωμα ινών για να συμβάλει στην ανακούφιση της δυσκοιλιότητας και την προώθηση της κανονικότητας. Περιέχοντας 500mg ανά κάψουλα, το Now Psyillum Husk είναι ένας ασφαλής, αποτ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,96€ 17,96€
 • Now Foods Eve Womans Multi Vit 90 μαλακές κάψουλες
  Το Eve(ΤM) Woman’s Multi Vit είναι η πιο δυνατή φόρμουλα πολυβιταμίνης στην αγορά, ειδικά σχεδιασμένη για τη γυναίκα. Όλες οι άλλες φόρμουλες θεωρούνται ξεπερασμένες μετά την εισαγωγή της Eve Woman’s Multi Vit στην αγορά, γιατί περιέχει: 800 mcg Folid Acid  (ένα από τα υψηλότερα σε πολυβιτ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,13€ 27,13€
 • SUPER ANTIOXIDANTS 60vcaps
  Στον ανθρώπινο οργανισμό κατά την οξείδωση, η οποία είναι μία φυσιολογική διαδικασία, παράγονται οι ελεύθερες ρίζες. Η οξείδωση, ως αποτέλεσμα της ύπαρξης ελεύθερων ριζών, μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην ακεραιότητα των υγιών κυττάρων. Η διαταραχή της ισορροπίας ανάμεσα στις ελεύθερες ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,81€ 29,28€
 • LIQUID VITAMIN D-3 (1.000IU/drop) extra strength 28.4ml
  Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D είναι η χοληκαλσιφερόλη (D3) και η εργοκαλσιφερόλη (D2). Η βιταμίνη D3 είναι δομικά παρόμοια με στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, η χοληστερόλη, και η κορτιζόλη. Είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας.  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,27€ 24,93€
 • L-ARGININE 500mg 100caps
  H L-αργινίνη είναι ένα υπό όρους απαραίτητο βασικό αμινοξύ, που εμπλέκεται κατά κύριο λόγο στον μεταβολισμό και την απέκκριση ουρίας καθώς και τη σύνθεση του DNA.  H L-αργινίνη είναι σημαντική για την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης (διεγείροντας την υπόφυση), την παραγωγή του σπέρματος (συμμετέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,22€ 18,72€
 • ASHWAGANDHA EXTRACT 450mg 90vcaps
     Είναι ένα εξωτικό ινδικό βότανο με αξιοσημείωτες ιδιότητες ανακούφισης άγχους και κατάθλιψης. Εκτός από τις εξαιρετικές προστατευτικές επιδράσεις στο νευρικό σύστημα, μπορεί να είναι μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική θεραπεία για διάφορες εκφυλιστικές ασθένειες όπως η νόσος του Αλτσχάιμε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,45€ 21,45€
 • Now Foods Phosphatidyl Serine 100mg 30 φυτικές κάψουλες
     Η Phosphatidyl serine χρησιμοποιείται για την νόσο του Αλτσχάιμερ, τη βελτίωση των δεξιοτήτων της σκέψης στους νέους, τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ή υπερκινητικότητας (ADHD), την κατάθλιψη, την πρόληψη του σωματικού στρες που προκαλείται κατά την άσκηση και για τη βελτίωση της αθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,10€ 26,10€
 • Now Foods Whey Protein Isolate 1.8lbs 816gr Σοκολάτα
  Η NOW Whey Protein Isolate είναι ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα πρωτεϊνών, το οποίο είναι βιοδιαθέσιμο αλλά και εύκολο στην πέψη. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων (BCAA`s), πολύ σημαντικά για την ενίσχυση της πρωτεϊνοσύνθεσης και για τον αποτελεσματικό μυϊκό μεταβολισ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 63,89€ 63,89€
 • Now Foods Ubiquinol CoQH-CF 50mg 60 μαλακές κάψουλες
  Τo NOW® ubiquinol CoQH-CF™ περιέχει την μειωμένη μορφή CoQ10 (συνένζυμο Q10), το οποίο έχει αποδειχθεί σε επιστημονικές μελέτες ότι αποτελεί μια ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμη και ενεργή αντιοξειδωτική μορφή CoQ10. Η προσθήκη του d-λιμονένιο σε αυτό το προϊόν βελτιώνει την φυσική διαλυτότητά του, η οποία εν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,39€ 38,39€
 • Now Foods CLA (Conjugated Linoleic Acid) 800mg 90 μαλακές κάψουλες
  Το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) είναι μια από τις περιπτώσεις «ωφέλιμου λίπους», είναι ένα μείγμα από ισομερή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων με συζευγμένους διπλούς δεσμούς. Αρχικά το CLA ως εκχύλισμα από βοδινό κρέας φάνηκε από επιστημονικές μελέτες να φέρει αντικαρκινική δράση. Περαιτέρω έρευνα έδε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 35,19€ 35,19€