NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Now Foods Glutathione 500mg 60 Κάψουλες
  Η γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο, που αποτελείται από τα τρία αμινοξέα, την κυστεΐνη, το γλουταμινικό οξύ και την γλυκίνη. Βρίσκεται και κατασκευάζεται σε κάθε κύτταρο του σώματος, αλλά εμφανίζεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στην καρδιά, στον μυϊκό ιστό και το ήπαρ. Η γλουταθειόνη είναι κρίσιμη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 53,99€ 53,99€
 • Now Apple Pectin 700 mg 120 Capsules
  Η υποστήριξη της εντερικής υγείας είναι απαραίτητη για την ποιότητα ζωής, ανεξάρτητα από την καθημερινότητα του καθένα. Η Now Apple Pectin πηκτίνη μήλου, περιλαμβάνει απολύτως φυσικές υδατοδιαλυτές φυτικές ίνες που πήζουν, όταν αναμιγνύονταιι με νερό, προσφέροντας πεπτική υποστήριξη, φυσική και..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,40€ 26,40€
 • SUPER ENZYMES 90tabs
  Το SUPER ENZYMES της NOW είναι ένας ιδανικός συνδυασμός ενζύμων, Βρομελίνης, Ox Bile, Παγκρεατίνης και Παπαΐνης, που βοηθάει στην πέψη και καλύτερη απορρόφηση των συστατικών, αφού είναι ικανό να διασπά μεγάλες ποσότητες πρωτεϊνης, υδατανθράκων και λίπους και να διοχετεύει τα θρεπτικά συστατικά τους ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,90€ 24,90€
 • GINKGO BILOBA 60mg 60vcaps
  To εκχύλισμα Ginkgo Biloba (GBE) λαμβάνεται από τα φύλλα του δέντρου Ginkgo και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, υποστηρίζοντας τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τις διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες. Κατά τους ιστορικούς χρόνους, γνωρίζουμε ότι το Gi..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,37€ 13,37€
 • HYALURONIC ACID 50mg 60vcaps
  Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών. Είναι υδροφιλικό σε πολύ μεγάλο βαθμό και μπορεί να προσελκύσει και να συγκρατήσει υδρόφιλη ποσότητα νερού έως 1000 φορές το βάρος του. Η υδρόφιλη ιδιότητα του υαλουρονικού οξέος είναι πολύ σημα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,60€ 27,60€
 • TRUE CALM Amino Relaxer 90caps
  Το True CalmTM είναι ένα αποτελεσματικό συνδυαστικό συμπλήρωμα που ενσωματώνει τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών σχετικά με τα αμινοξέα και τους νευροδιαβιβαστές, σε μία εύκολη στη χρήση φόρμουλα. Το True CalmTM περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά για τον εγκέφαλο, όπως το GABA, ένα αμινοξύ που στηρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,35€ 22,57€
 • METHYL B-12 1000mcg Methylcobalamin 100lozenges
  Η μεθυλοκοβαλαμίνη (Β12), παίζει σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων, στη λειτουργία του εγκεφάλου και του νευρικού συστήματος και στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος. Η ανεπάρκεια κοβαλαμίνης μπορεί να προκαλέσει μεγαλοβλαστική αναιμία, περιφερική νευροπάθεια, ευερεθιστότητα, ά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,66€ 21,66€
 • Now Foods L-Theanine 100mg 90 φυτικές κάψουλες
     Η L-θεανίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται στη φύση μέσα στο πράσινο τσάι και αποτελεί ένα φυσικό χαλαρωτικό που μειώνει το στρες, χωρίς να προκαλεί υπνηλία ή προβλήματα στη σκέψη και τις αρνητικές παρενέργειες που συνδέονται με άλλους ηρεμηστικούς παράγοντες. Η θεανίνη έχει ηρεμιστική..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,30€ 27,30€
 • DAMIANA LEAVES 450mg 100caps
     Η Damiana (Turnera diffusa) είναι ένα φυτό που φυτρώνει σε ζεστά, υγρά κλίματα. Ήταν μέρος της παραδοσιακής λαϊκής ιατρικής των λαών της κεντρικής Αμερικής για αιώνες, και χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα ως ένα φυτικό φάρμακο. Η Damiana είναι μια πηγή βιταμινών και ανόργανων αλάτων, κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,30€ 15,13€
 • ACID RELIEF with Enzymes 60 chewables
     Η χρήση αντιόξινων, όπως το ανθρακικό ασβέστιο για ταχεία ανακούφιση από περιστασιακή καούρα, είναι αποδεδειγμένη. Το ανθρακικό ασβέστιο είναι μια κοινή ουσία που βρίσκεται στα πετρώματα σε όλα τα μέρη του κόσμου, και είναι το κύριο συστατικό των κελυφών των θαλάσσιων οργανισμών, των σα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,30€ 28,30€
 • NOW FOODS CATS CLAW EXTRACT 10:1 (60 ΚΑΨΟΥΛΕΣ)
  Το απόσταγμα NOW Cat's Claw περιέχει τoν υψηλότερης ποιότητας φλοιό της αυθεντικής Uncaria tomentosa, μίας συναρπαστικής βοτανικής ανακάλυψης από το τροπικό δάσος του Περού. Το Cat's Claw έχει χρησιμοποιηθεί για εκατο-ντάδες χρόνια από τους αυτόχθονες Ινδιάνους Ashanica. Φαίνεται ότι είναι αποτελεσμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,59€ 16,59€
 • Now Foods 7-Keto 100mg 30 κάψουλες
  Now 7-Keto 100mg Η 7-ΚΕΤΟ (3-ακετυλο-7-οξο-δεϋδροεπιανδροστερόνη) είναι ένα στεροειδές που παράγεται από το μεταβολισμό της προορμόνης δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA), παρέχοντας τα ίδια οφέλη όπως η DΗΕΑ χωρίς όμως τις παρενέργειές της . Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) είναι μια φυσική στεροειδή..
  Χωρίς ΦΠΑ: 30,79€ 30,79€