ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature True Food GTF Chromium 30 φυτικές κάψουλες
  Ισορροπία σακχάρου και αδυνάτισμα   Το True® Food GTF Chromium λειτουργεί ως παράγοντας ανοχής της γλυκόζης και είναι βιο-μεταβολίτης (bio-transformed™) από τον Saccharomyces cerevisiae, ο οποίος δημιουργεί φυσικές οργανικές ενώσεις σε μορφή τροφής. Ο σακχαρομύκητας cerevisiae είναι η πιο πλούσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,60€ 8,60€
 • Higher Nature Quercetin & Bromelain 60 ταμπλέτες
  Δυνατό ανοσοποιητικό    Ο πανίσχυρος συνδυασμός τριών εξαιρετικών προιόντων, Κουερσετίνη (Quercetin), Βρωμελαίνη (Βρομελίνη-Bromelain) και Βιταμίνη C. Η Κουερσετίνη (κερκετίνη) είναι μια φλαβονόλη, μία απο τις 6 κύριες κατηγορίες των φλαβονοειδών ουσιών, πολυφαινολικές ενώσεις που έχουν σχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,70€ 26,70€
 • COLLAGEN RESTRUCTURING COMPLEX AETERNA GOLD 90caps
  Aeterna Gold Collagen Restructuring Complex Δυνατό θαλάσσιο κολλαγόνο 90 capsules Το Κολλαγόνο είναι μια φυσική πρωτεΐνη, που δίνει τη δομή στο πρόσωπό μας. Ίνες κολλαγόνου υφαίνονται μαζί, για να σχηματίσουν ένα πλαίσιο (μεσοκυττάριος ουσία), στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν νέα κύτταρα. Χάνου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 41,68€ 51,27€
 • Higher Nature True Food B Complex 30 φυτικές κάψουλες
  Για ενέργεια και υγιές νευρικό σύστημα   Οι βιταμίνες του Συμπλέγματος Β είναι ουσιώδεις για την απελευθέρωση ενέργειας απο τις τροφές, για την διαίρεση των κυττάρων, υγιές νευρικό σύστημα, την παραγωγή ορμονών, τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, για υγιές κυκλοφορικό, δυνατό ανοσοποιητικ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,29€ 12,29€
 • Higher Nature Serotone 5-HTP 100mg 30 φυτικές κάψουλες
  Αμινοξύ & συμπαράγοντες   Η Σεροτόνη παρέχει το αμινοξύ 5HTP (L-5-Υδροξυτρυπτοφάνη) το οποίο βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης ,νευροδιαβιβαστής που υποστηρίζει την διατήρηση ισορροπημένης διάθεσης, συμπεριφοράς, ενέργειας, καλής μνήμης και ηρεμίας, προάγοντας επίσης τον ήρεμο ύπνο. Οι συμπαρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,79€ 17,79€
 • GLUCOSAMINE VEGETARIAN HCL 800mg 30v-tabs
  Ανακούφιση των αρθρώσεων από φυτική πηγή   30 / 90 tablets  Η Γλυκοζαμίνη είναι μια από τις πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές ουσίες καθώς βοηθά στην διατήρηση εύκαμπτων και υγιών αρθρώσεων. Παρασκευασμένη για πρώτη φορά από φυτική πηγή (κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,55€ 10,52€
 • Higher Nature Probiogest 30 κάψουλες
  Διάσπαση των αδιάλυτων πρωτεϊνών 30 capsules   Φυσιολογικοί κάτοικοι του ανθρώπινου εντέρου και στόματος, οι Lactobacillus salivarius, έχουν μια αποτοξινωτική και καθαριστική επίδραση, βοηθώντας στην πέψη πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Βοηθούν στην διάσπαση κάθε ατελώς χωνευμένης πρωτείνης ή ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,85€ 16,85€
 • Higher Nature True Food All Man 180 φυτικές κάψουλες
  HIGHER NATURE TRUE FOOD ALL MAN 180 v-caps Πλήρες βιο-μεταβολισμένο πολυθρεπτικό. Ένα πλήρες πολυθρεπτικό για άνδρες όλων των ηλικιών. Πα-ρέχει όλες τις βιταμίνες και τα ζωτικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι σημαντικά για την υγεία. Αντιοξειδωτικούς παράγο-ντες,εγκεφαλική τροφή και αμινοξέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 64,42€ 64,42€
 • Higher Nature Theanine 90 φυτικές κάψουλες
  Η Theanine είναι ένα αμινοξύ και, μπορεί να διασχίσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Έχει βρεθεί να βοηθά την παραγωγή των άλφα κυμάτων στον εγκέφαλο, που σχετίζονται με την «χαλαρωτική εγρήγορση» και την γενική καλή διάθεση. Βοηθά επίσης την εγρήγορση του νου, τη μάθηση και τη συγκέντρωση. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 36,45€ 36,45€
 • Higher Nature Ultratrace (Concentrace) 57ml
  Τo UltratraceTM παρέχει μία μεγάλη ποικιλία ιχνοστοιχείων και μετάλλων σε ιoνική μoρφή (απoδεικνύεται από ειδικό τέστ). Περιέχει χαμηλή ποσότητα αλoυμινίoυ και απορροφάται αμέσως αντίθετα από τα μέταλλα κoλλoειδoύς μoρφής τα oπoία πρέπει πρώτα να μετατραπoύν σε ιoνική μoρφή στo στoμάχι και στη συνέχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,80€ 28,80€
 • Higher Nature Complete Omegas 3:6:7:9 30 κάψουλες
  To Higher Nature Complete Omegas 3:6:7:9 είναι ένα πλήρες σύμπλεγμα με τα ουσιώδη ζωτικά λιπαρά Ωμέγα σε ιδανικές αναλογίες.  Τα EPA και DHA από ιχθυέλαια είναι σημαντικά για υγιή καρδιά, αρτηρίες, και τον εγκέφαλο. Το GLA ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,50€ 14,50€
 • Super Health Ultimate Anti-Stress 60 tabs
  Ultimate Anti-Stress  Διώξτε το άγχος! Μείνετε συγκεντρωμένοι!  Φόρμουλα θρεπτικών στοιχείων και βοτάνων που ισορροπούν το νευρικό σύστημα, ανακουφίζουν από το καθημερινό άγχος και βοηθούν στη συγκέντρωση. Ο συνδυασμός παντοθενικού οξέως, σιβηριανού τζίνσεγκ, γλυκόριζας, Gotu Kola (Υδροκοτ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,20€ 20,20€