ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • POSITIVE OUTLOOK 30caps
  Το Positive Outlook είναι μια περιεκτική φόρμουλα αμινοξέων, και βιταμινών Β, ειδικά διαλεγμένα για να βοηθούν να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ισορροπημένη χημεία του εγκεφάλου. Η Γλουταμίνη είναι πρόδρομος του νευροδιαβιβαστή GABA. Η Τυροσίνη είναι πρόδρομος των νευροδιαβιβαστών αδρεναλίν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,88€ 18,30€
 • Higher Nature True Food Zinc 30 φυτικές κάψουλες
  Βιο-μεταβολισμένος Ψευδάργυρος   Ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα και είναι σημαντικός για εκατοντάδες λειτουργίες, από την ανάπτυξη των κυττάρων έως την σεξουαλική ωρίμανση και την ανοσοποίηση. Είναι ένα αντιοξειδωτικό μέταλλο, ουσιώδες για πολλές ενζυμικές λειτουργίες. Είναι επίση..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,65€ 7,65€
 • COLLAGEN (Πρώην COLLAFLEX GOLD) 90tabs
  Collagen (Πρώην COLLAFLEX GOLD) Για υγιές κολλαγόνο   Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν συνδέσει το κολλαγόνο με την υγεία του δέρματος και την αντιγήρανση. Ωστόσο, το κολλαγόνο αποτελεί επίσης την πρωτεΐνη κλειδί για τους χόνδρους, τους τένοντες και τα οστά και χρησιμοποιείται για την διατήρη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,86€ 29,35€
 • MENOPHASE 30caps
  Η σοφία στην εμμηνόπαυση   Ειδική φόρμουλα για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση, το Menophase παρέχει ένα επαρκές σύμπλεγμα βιταμινών, μετάλλων και βοτάνων, στην νέα φόρμουλα μαζί με Φασκόμηλο, για την διατήρηση της υγείας και της ζωτικότητας κατά την εμμηνόπαυση. Οιβιταμίνες Β3, Β6, ο Ψευδάργυρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,87€ 12,14€
 • Higher Nature Red Sterol Complex 30 ταμπλέτες
  Ρυθμίζει την πίεση και τη χοληστερίνη,ισορροπεί τα τριγλυκερίδια, βοηθά σημαντικά για υγιείς αρτηρίες και καρδιοκυκλοφορικό. Περιέχει ρύζι κόκκινης μαγιάς, φυτοστερόλες, στανόλες και κανέλλα. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,60€ 12,60€
 • HIGHER NATURE-ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ HIGHER NATURE AETERNA GOLD HYALURONIC ACID 30 v-caps
  Διατηρεί την υγρασία του δέρματος 30 capsules Το Υαλουρονικό οξύ(ΗΑ) είναι ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει σε κάθε ιστό του σώματος. Καλείται επίσης Υαλουρονάν και υπάρχει φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα-περίπου 50% βρίσκεται στο δέρμα (και στο βαθύτερο στρώμα που καλείται χόριο, και ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 60,85€ 60,85€
 • Higher Nature Neversnore 30 φυτικές κάψουλες
  Ενζυμικό συμπλήρωμα για το ροχαλητό. 30 capsules Το ροχαλητό μπορεί να οδηγήσει σε κακό ύπνο και δυσκολίες στις σχέσεις. Το Neversnore είναι μια φόρμουλα με φυσικά συστατικά, που λαμβάνεται από χιλιάδες άτομα με αυτό το πρόβλημα. Το ροχαλητό έχει αποδοθεί στις δονήσεις της μαλθακής υπερώας..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,55€ 12,55€
 • TRUE FOOD SUPER POTENCY SOYAGEN 30tabs
  Η μέγιστη συγκέντρωση ισοφλαβόνων σε μορφή τροφής που ανακουφίζει από τα προεμμηνορροικά συμπτώματα. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,68€ 24,21€
 • Higher Nature Positive Outlook 90 ταμπλέτες
  Θετική άποψη ζωής. Φόρμουλα διαλεγμένη για να βοηθά να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ισορροπημένη χημεία του εγκεφάλου.  Το Positive Outlook είναι μια περιεκτική φόρμουλα αμινοξέων, και βιταμινών Β, ειδικά διαλεγμένα για να βοηθούν να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 48,15€ 48,15€
 • Higher Nature Bromelain 90 κάψουλες
  Δραστικό ένζυμο από ανανά .Ισχυρό ένζυμο που παράγεται από τον καρπό και τον μίσχο του ανανά και αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές ουσίες για την πέψη των πρωτεϊνών προωθώντας την απορρόφησή τους και προσφέροντας ανακούφιση από την δυσπεψία. Εναλλακτική λύση της ασπιρίνης, ανακουφίζει από τον..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,85€ 28,85€
 • Higher Nature Immune + 90 ταμπλέτες
  Πολύ ισχυρή φόρμουλα που παρέχει Βιταμίνη C, με Μαύρο φραγκοστάφυλο, Σαμπούκο και Μύρτιλλο, με επιπλέον Ψευδάργυρο για προστασία του ανοσοποιητικού. Η βιταμίνη C είναι ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και στηρίζει υγιή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Καταστρέφεται εύκολα στον αέρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,78€ 19,78€
 • Higher Nature Zinc 20mg With Copper 90 φυτικές κάψουλες
  IGHER NATURE ZINC 20mg WITH COPPER 90 v-tabs Ψευδάργυρος και Χαλκός.O ψευδάργυρoς παίρνει μέρoς σε περισσότερες από εκατό γνωστές λειτoυργίες τoυ oργανισμoύ συμπεριλαμβανoμένης και της κατασκευής τoυ DNA πoυ είναι η βάση της ζωής. Είναι επoμένως, ζωτικός για την υγεία τoυ oργανισμoύ και όμως..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,05€ 10,05€