ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature True Food Easy Iron 30 κάψουλες
  Το 75% του σιδήρου βρίσκεται στην αιμογλοβίνη των ερυθρών κυττάρων που μεταφέρει οξυγόνο για ενέργεια. Περίπου το 5% αποθηκεύεται την μυογλοβίνη των μυών. Ο σίδηρος βρίσκεται επίσης σε ένζυμα που μεταφέρουν το οξυγόνο στα κύτταρα καθώς και στο αντιοξειδωτικό ένζυμο «καταλάση». Η ανεπάρκεια σιδήρου ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,41€ 8,41€
 • Higher Nature Nails and Hair Formula 60 κάψουλες
  Με κολλαγόνο & MSM   Για να έχετε και να διατηρείτε όμορφα μαλλιά και νύχια, ταΐστε το σώμα σας με τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεστε. Το Υδρολυμένο Κολλαγόνο, παρέχει αμινοξέα για να χτίζεται υγιής κερατίνη, η πρωτεΐνη από την οποία είναι φτιαγμένα τα μαλλιά και τα νύχια μας. Τα MSM, Star..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,85€ 18,85€
 • Higher Nature Visual Eyes 30 κάψουλες
  Προστασία των ματιών με λουτείνη & ζεαξανθίνη   Το σώμα φτιάχνει τα δικά του αντοξειδωτικά για να αντιμετωπίσουν τις ελεύθερες ρίζες, αλλά εξαρτάται επίσης και από τα φυσικά αντιοξειδωτικά που παίρνουμε από την διατροφή μας, για πλήρη προστασία των ματιών. Δύο φυσικά αντιοξειδωτικά είναι συ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,37€ 18,37€
 • Higher Nature Msm Glucosamine Joint Complex 30TABS
  Για υγιείς αρθρώσεις και μύες 90 tablets Το MSM αποτελεί την πρώτη επιλογή των ατόμων που θέλουν να διατηρήσουν τις αρθρώσεις τους υγιείς και εύκαμπτες. Περισσότερο απο το 15% του γενικού πληθυσμού και 70% του πληθυσμού άνω των 65 ετών παρουσιάζουν συμπτώματα αρθρίτιδας..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,41€ 20,41€
 • Higher Nature True Food C 180 φυτικές κάψουλες
  HIGHER NATURE TRUE FOOD C 180 v-tabs Βιταμίνη C σε μορφή τροφής. Πανεπιστημιακές έρευνες απέδειξαν ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες 11,1 φορές περισσότε-ρο από την απλή βιταμίνη C , 4,32 φορές από το Pycnogenol και παραμένει στο αίμα για 8 ώρες. Μία ταμπλέτα True Food C αντιστοιχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 60,66€ 60,66€
 • Higher Nature Starflower Oil GLA 90 κάψουλες
  Ω6 για ορμονική ισορροπία. Το GLA από λάδι Μποράγκου (Starflower Oil) είναι ένα σημαντι-κό Ωμέγα 6 ζωτικό λιπαρό που το σώμα χρησιμοποιεί για την ορ-μονική ισορροπία και την ανακούφιση του ερεθισμένου δέρματος. Σημαντικό πολυακόρεστο λιπαρό το οποίο μετατρέπεται σε ου-σίες παρόμοιες με ορμόνες πο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,80€ 31,80€
 • Higher Nature True Food Zinc 90 φυτικές κάψουλες
  Ψευδάργυρος σε μορφή τροφής .Συμπλήρωμα ψευδαργύρου και χαλκού, τα οποία έχουν βιο - μετασχηματιστεί σε μορφή τροφής από καλλιέργεια Saccharomyces cerevisiae, για μεγαλύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό. Και τα δύο μικρομέταλλα βρίσκονται στην ιδανική αναλογία. Χρησιμότητα: Απαραίτητο μέταλλο για το..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,48€ 18,48€
 • Higher Nature Vitamin D3 (500IU) 60 Κάψουλες
  Η Βιταμίνη D είναι πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του νευρομυϊκού συστήματος. Βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου, καρδιαγγειακών νοσημάτων, υπέρτασης, κατάθλιψης, άνοιας, αυτοάνοσων νοσημάτων, νόσου Alzheimer, στον έλεγχο του σακχάρου και στην μείωση των φλεγμονών. Διατηρεί φυσιολογικά τα επίπεδ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,14€ 6,14€
 • Higher Nature True Food All Man 30 φυτικές κάψουλες
  Η πιο πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα για τον άντρα!   Ένα πλήρες πολυθρεπτικό για άνδρες όλων των ηλικιών. Παρέχει όλες τις βιταμίνες και τα ζωτικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι σημαντικά για την υγεία. Αντιοξειδωτικούς παράγοντες, εγκεφαλική τροφή και αμινοξέα , επιπλέον ένα πλήρες φάσμα βο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€ 16,05€
 • Higher Nature True Food Calcium and Magnesium 60 φυτικές κάψουλες
  Σωστή αναλογία 1:1   Το Ασβέστιο και το Μαγνήσιο είναι δύο από τα πιο ουσιώδη μέταλλα, ζωτικά για τη διατήρηση της υγιούς οστικής πυκνότητας, τη χαλάρωση των μυών και για ένα δυνατό νευρικό σύστημα. Το Ασβέστιο είναι απαραίτητο για την κανονική επικοινωνία μεταξύ των νευρικών κυττάρων και βοηθά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,77€ 20,77€
 • Higher Nature True Food Natural Vitamin E 30 φυτικές κάψουλες
  Θρεπτικό συστατικό-αντιοξειδωτικό   Η βιταμίνη Ε είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην υγεία της καρδιάς και των αρτηριών, και, γενικά την καλή υγεία καθώς περνούν τα χρόνια. Η πρωταρχική λειτουργία της βιταμίνης Ε, είναι να προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξείδωση. Η..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,85€ 18,85€
 • LECITHIN 150gr
  Υψηλή σε Φωσφατιδυλική χολίνη 150 gr granules  Η Λεκιθίνη είναι ένα κύριο συστατικό της χολής, παράγεται από το ήπαρ και αποθηκεύεται στην χοληδόχο κύστη. Βοηθά στην γαλακτωματοποίηση των λιπαρών, βοηθώντας την απορρόφησή τους, έτσι είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για όσους δεν α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,94€ 24,53€