ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Wise Woman True Food 30 κάψουλες
  Η πιο πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα για την γυναίκα! Πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα σε μορφή τροφής για γυναίκες όλων των ηλικιών, η οποία παρέχει στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και τα αμινοξέα που απαιτούνται σε μορφή True Food. Εκτός α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,81€ 13,81€
 • Higher Nature Quercetin & Bromelain 60 ταμπλέτες
  Δυνατό ανοσοποιητικό    Ο πανίσχυρος συνδυασμός τριών εξαιρετικών προιόντων, Κουερσετίνη (Quercetin), Βρωμελαίνη (Βρομελίνη-Bromelain) και Βιταμίνη C. Η Κουερσετίνη (κερκετίνη) είναι μια φλαβονόλη, μία απο τις 6 κύριες κατηγορίες των φλαβονοειδών ουσιών, πολυφαινολικές ενώσεις που έχουν σχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,70€ 26,70€
 • COLLAGEN DRINK AETERNA GOLD ACTIVE MARINE 70gr
  Aeterna Gold Active Marine Collagen Drink Δραστικό θαλάσσιο κολλαγόνο με Υαλουρονικό και Βιταμίνη C 70 gr granules  Το Υδρολυμένο κολλαγόνο προέρχεται από το δέρμα συγκεκριμένων ψαριών, Catfish (Heterobranchus longifilis), Tilapia (Cichiladae Pseudocrenilabrinae Tilapiini) και Nile Perch (..
  Χωρίς ΦΠΑ: 33,45€ 41,14€
 • THYROID SUPPORT FORMULA 60caps
  Με τυροσίνη, για την υγεία του θυρεοειδούς Το σώμα χρησιμοποιεί το αμινοξύ Τυροσίνη και το μέταλλο Ιώδιο για να φτιάξει τις ορμόνες του θυρεοειδούς, που είναι σημαντικές για την ρύθμιση της θερμοκρασίας, την ενέργεια και, πολλές σωματικέ και πνευματικές λειτουργίες. Το Thyroid Support Formula παρέχε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,80€ 22,80€
 • PHOSPHATIDYL SERINE 45caps
  Εγκεφαλική λειτουργία και συγκέντρωση.   Η Φωσφατιδυλική Σερίνη ίσως είναι μια από τις πιο σπουδαίες διατροφικές ανακαλύψεις του αιώνα. Πολλές μελέτες έχουν δείξει, ότι είναι σημαντική για την ακεραιότητα των κυτταρικών μεμβρανών, και βοηθά να διατηρείται ή καλή εγκεφαλική λειτουργία και η συγκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 60,99€ 60,99€
 • GINGER 300mg
  Εγγυημένη, τιτλοδοτημένη πιπερόριζα.   60 capsules  Το Ginger εκτιμάται πολύ για τις θερμαντικές του ιδιότητες και χρησιμοποιείται από την Κινεζική Ιατρική εδώ και χιλιάδες χρόνια, για τις μαγειρικές του ιδιότητες και για την προστασία της γενικότερης υγείας. Οι βολβ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,36€ 21,35€
 • PREMENSTRUAL COMPLEX 60caps
  Ορμονική ισορροπία  60 capsules Το PreMenstrual Complex, παρέχει ένα ισχυρό μίγμα βοτάνων και θρεπτικών στοιχείων, που δουλεύουν συνεργικά για να βοηθήσουν στην ισορροπία των ορμονών και τα επίπεδα του σακχάρου, φυσικά. Οι Βιταμίνες Β6 και Β3 και, τα μέταλλα&nbs..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,11€ 19,82€
 • Higher Nature True Food Wise Woman 180 ταμπλέτες
  Πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα σε μορφή τροφής για γυναίκες όλων των ηλικιών, η οποία παρέχει στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και τα αμινοξέα που απαιτούνται σε μορφή True Food. Εκτός από όλα τα παραπάνω θρεπτικά στοιχε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 68,18€ 68,18€
 • Higher Nature Aloe Gold 485ml Natural
  Υψηλής ισχύος, οργανική από ολόκληρο φύλλο Ανεξάρτητες έρευνες έδειξαν ότι η Aloe Gold περιέχει περισσότερο από 18000MPS* στο λίτρο. Μόνο άλλο ένα σκεύασμα Αλόης βρέθηκε με πάνω από 10000MPS ενώ τα περισσότερα προϊόντα περιέχουν 2000 ή λιγότερο. *MPS: Mucopolysaccharides Precipitating Solids (..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,00€ 40,00€
 • Higher Nature True Food Supernutrition Plus 90 φυτικές κάψουλες
  Υψηλής βιο-διαθεσιμότητας πολυβιταμίνη. Προαφομοιωμένες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ! Αυτή η ιδανική πολυβιταμίνη του 21ου αι. προσφέρει την πιο συγκεντρωμένη πηγή διαθέσιμων βιταμινών και μετάλλων, σε μορφή True Food. Πανεπιστημιακές έρευνες έδειξαν ότι τα βιο‐με..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,30€ 32,30€
 • Higher Nature True Food Easy Iron 90 κάψουλες
  Το True Food Easy Iron παρέχει σίδηρο σε μορφή τροφής δηλαδή σε μορφή που ο οργανισμός αναγνωρίζει ως τροφή και για αυτό το λόγο δεν προκαλεί στομαχικές διαταραχές, φουσκώματα ή δυσκοιλιότητα. Το True Food Easy Iron 5mg ισοδυναμεί με 15mg κοινών συμπληρωμάτων σιδήρου.Χρησιμότητα: Για γυναίκες, παιδι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,40€ 14,40€
 • Super Health Sucro Balance 60κάψουλες
  Το Sucro Balance είναι ορθομοριακή φόρμουλα πολλαπλών θρεπτικών στοιχείων η οποία ισορροπεί τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα και ενισχύει την ενέργεια του οργανισμού. Υποστηρίζει τη λειτουργία των επινεφριδίων Βοηθά στη  διαχείριση του βάρους και είναι κατάλληλο για διαβητικούς Έχει υ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,30€ 19,30€