ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Super Health Mega Antioxidant 30 tabs
  Mega Antioxidant "Super Health"  Ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική φόρμουλα.  Ορθομοριακή αντιοξειδωτική και αντιγηραντική φόρμουλα που προστατεύει τα κύτταρά μας από τις αρνητικές συνέπειες των ελευθέρων ριζών, την μόλυνση του περιβάλλοντος και από την εξασθένιση του οργανισμού με τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,20€ 14,20€
 • Energy’s Sun Love
      Energy’s Sun Love   Φυσικό μαύρισμα, πριν και μετά το αντηλιακό    100 ml cream   Το Sun Love απορροφάται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο, για μια φυσική, υγιή λάμψη. Παρέχει φυσική Bio-melanin (μελανίνη-παράγοντας μαυρίσματο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 58,17€ 71,55€
 • V GEL 75ml
  Το φιλικό λιπαντικό   Αυτή η μεταξένια γέλη, με βιολογική Aloe Vera, είναι φυσικό ενυδατικό για ευχάριστη ερωτική επαφή αλλά και για κολπική υγιεινή. Η Aloe Vera (Barbadensis Miller), είναι ένα φυτό που μοιάζει με κάκτο, πλούσιο σε θείο και συγγενεύει βοτανολογικά με το κρεμμύδι και το σκόρδο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,38€ 20,15€
 • Higher Nature Super Osteofood 90 φυτικές κάψουλες
  Υπεροχή στην τροφή των οστών   Το Super Osteofood παρέχει μια φυσική πηγή ασβεστίου-το Lithothamnion calcarea (απολιθωμένο, θαλάσσιο φύκι). Αυτή είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, το οποίο απορροφάται εύκολα και χρησιμοποιείται αμέσως. Μαζί με το Μαγνήσιο, Βόριο, Πυρίτιο, Μαγγάνιο, Ψευδάργυρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,17€ 18,17€
 • LECITHIN 150gr
  Υψηλή σε Φωσφατιδυλική χολίνη 150 gr granules  Η Λεκιθίνη είναι ένα κύριο συστατικό της χολής, παράγεται από το ήπαρ και αποθηκεύεται στην χοληδόχο κύστη. Βοηθά στην γαλακτωματοποίηση των λιπαρών, βοηθώντας την απορρόφησή τους, έτσι είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για όσους δεν α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,94€ 24,53€
 • SEA CALCIUM 180tabs
  Θαλάσσιο φύκι πλούσιο σε ασβέστιο  180 capsules   Το Sea Calcium είναι ένα φυσικό, πλούσιο σε ασβέστιο θαλάσσιο φύκι. Συλλεγμένο από τις καθαρές, πρωτόγονες θάλασσες έξω από την Δυτική Ακτή της Ιρλανδίας, με πάνω από 30% φυσικό ασβέστιο και ένα φάσμα από ιχνο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,87€ 18,29€
 • Higher Nature Superphyte 90 κάψουλες
  To Superphyte από τη Higher Nature αποτελεί την καλύτερη αντιοξειδωτική φόρμουλα που παρασκευάζεται από φυτά. Προστατεύει τα κύτταρά μας από τις αρνητικές συνέπειες των ελεύθερων ριζών και θεωρείται η πιο πλήρης από οποιαδήποτε άλλη αντιοξειδωτική φόρμουλα. Πολύ ισχυρή φυτική αντιοξειδωτική φό..
  Χωρίς ΦΠΑ: 64,50€ 64,50€
 • Higher Nature True Food All Man 90 φυτικές κάψουλες
  Πλήρες βιο-μεταβολισμένο πολυθρεπτικό. Ένα πλήρες πολυθρεπτικό για άνδρες όλων των ηλικιών. Πα-ρέχει όλες τις βιταμίνες και τα ζωτικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι σημαντικά για την υγεία. Αντιοξειδωτικούς παράγο-ντες,εγκεφαλική τροφή και αμινοξέα, επιπλέον ένα πλήρες φά-σμα βοτάνων ειδικά ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,72€ 34,72€
 • Higher Nature Glucosamine Vegetarian Hcl 800mg 90 φυτικές κάψουλες
  Η Γλυκοζαμίνη είναι μια από τις πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές ουσίες καθώς βοηθά στην διατήρηση εύκαμπτων και υγιών αρθρώσεων. Παρασκευασμένη για πρώτη φορά από φυτική πηγή (καλαμπόκι) περιέχει διπλάσια ποσότητα γλυκοζαμίνης (800mg). ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,85€ 22,85€
 • Higher Nature Omega 3 Fish Oil 90 κάψουλες
  Τα EPA και DHA είναι μέρος των ζωτικών λιπαρών (EFA) και προέρχονται από σολωμό από τα βαθιά καθαρά νερά του Αρκτικού Ωκεανού. Χρησιμότητα: Τα EFAs (ζωτικά λιπαρά) είναι σημαντικά για την σωστή λειτουργία του εγκεφάλου, της καρδιάς, των αρτηριών και των αρθρώσεων ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,34€ 13,34€
 • TRUE FOOD MAXI Q-10 30caps
  Το ύστατο συνένζυμο Q10 σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελευθέρωσης ενέργειας!    Το συν-ένζυμο Q10 είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο που χρησιμοποιείται από το σώμα και είναι σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,82€ 42,83€
 • Higher Nature Quercetin & Bromelain 60 ταμπλέτες
  Δυνατό ανοσοποιητικό    Ο πανίσχυρος συνδυασμός τριών εξαιρετικών προιόντων, Κουερσετίνη (Quercetin), Βρωμελαίνη (Βρομελίνη-Bromelain) και Βιταμίνη C. Η Κουερσετίνη (κερκετίνη) είναι μια φλαβονόλη, μία απο τις 6 κύριες κατηγορίες των φλαβονοειδών ουσιών, πολυφαινολικές ενώσεις που έχουν σχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,70€ 26,70€