HIGHER NATURE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature True Food Selenium 60 φυτικές κάψουλες
  Εύκολη απορρόφηση   Το σελήνιο είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό στους ιστούς και εμπλέκεται στην διατήρηση της υγείας όλων των κυττάρων, προστατεύοντάς τα από την βλάβη που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και το οξειδωτικά στρες, ειδικά στα κύρια όργανα, καρδιά και μάτια. Βοηθά επίσης στο να αποτρέπετα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,64€ 16,64€
 • V GEL 75ml
  Το φιλικό λιπαντικό   Αυτή η μεταξένια γέλη, με βιολογική Aloe Vera, είναι φυσικό ενυδατικό για ευχάριστη ερωτική επαφή αλλά και για κολπική υγιεινή. Η Aloe Vera (Barbadensis Miller), είναι ένα φυτό που μοιάζει με κάκτο, πλούσιο σε θείο και συγγενεύει βοτανολογικά με το κρεμμύδι και το σκόρδο. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€ 20,15€
 • HIGHER NATURE-ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗ HIGHER NATURE AETERNA GOLD HYALURONIC ACID 30 v-caps
  Διατηρεί την υγρασία του δέρματος 30 capsules Το Υαλουρονικό οξύ(ΗΑ) είναι ένα φυσικό συστατικό που υπάρχει σε κάθε ιστό του σώματος. Καλείται επίσης Υαλουρονάν και υπάρχει φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα-περίπου 50% βρίσκεται στο δέρμα (και στο βαθύτερο στρώμα που καλείται χόριο, και ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 61,51€ 61,51€
 • ZYLOSWEET GRANULES 300gr
  Φυσικό υποκατάστατο ζάχαρης  300 / 500 gr granules Η ZyloSweet είναι μια άσπρη κρυσταλλική ουσία, που καλείται ξυλιτόλη, η οποία μοιάζει και έχει τη γεύση της ζάχαρης και είναι εντελώς φυσική. Χημικά, η ξυλιτόλη δεν είναι στην πράξη ζάχαρη, αλλά μια αλκοόλη της. Διαφέρει από τα ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,04€ 16,04€
 • Higher Nature Complete Omegas 3:6:7:9 90 κάψουλες
  Πλήρες σύμπλεγμα με τα ουσιώδη ζωτικά λιπαρά Ωμέγα 3:6:9 και τα πρωτοποριακά και σημαντικά, σύμφωνα με έρευνες, Ωμέγα 7 από Ιπποφαές το ραμνοειδές. Τα EPA και DHA από ιχθυέλαια είναι σημαντικά για υγιή καρδιά, αρτηρίες, εγκέφαλο και συνδέσμους. Το GLA από λάδι Μποράγκου έχει κύριο ρόλο στην δι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 42,89€ 42,89€
 • Higher Nature True Food Magnesium 90 ταμπλέτες
  Το Μαγνήσιο εμπλέκεται και στην παραγωγή ενέργειας, την νευρική λειτουργία και τον σχηματισμό δοντιών και οστών. Μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση της πίεσης και στην καλή ροή του αίματος. Η μισή από την ολική ποσότητα Μαγνησίου του σώματος βρίσκεται στα οστά. Συνεργάζεται με το φώσφορο, το ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,83€ 26,83€
 • Higher Nature True Food Super Nutrition Plus 30 φυτικές κάψουλες
  Η φόρμουλα περιέχει 30 βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία μετάλλων άκρως απαραίτητα για καλή υγεία. Οι βιταμίνες που παρέχονται είναι ειδικά σχεδιασμένες σε μορφή πραγματικής τροφής και συμπυκνωμένες έτσι ώστε να μην χρειάζονται μεγάλες δόσεις και να αφομοιώνονται εύκολα απο τον οργανισμό. Δεν έχου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,25€ 13,25€
 • Higher Nature Probio Daily 30 ταμπλέτες
  Σπορογενής προ-βιοτική υπεροχή    Τα ισχυρά προβιοτικά βακτήρια του Probio-Daily κρατούν την χλωρίδα του εντέρου «γλυκιά» και διατηρούν την ισορροπία, βοηθώντας να ελέγχονται τα κακά βακτήρια και ο υπερπληθυσμός των παθογόνων καθαρίζοντας παράλληλα το έντερο. Τα ισχυρά προβιοτικά βακτήρια ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,79€ 7,79€
 • TRUE FOOD SOYAGEN 30tabs
  Πλήρως ενεργές, βιολογικές ισοφλαβόνες από ολόκληρη Σόγια   Τα περισσότερα συμπληρώματα Σόγιας, προσφέρουν 35-40mg ισοφλαβόνες, αλλά λίγες από αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εκτός αν το άτομο έχει μια ακμάζουσα βακτηριακή χλωρίδα για να τις ενεργοποιήσει πρώτα. Οι μη ζυμωμένες ισοφλαβόνες ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,06€ 11,14€
 • VITAMIN D 500IU 60caps
  Βιο-διαθέσιμη σε μορφή D3   Η Βιταμίνη D, η «βιταμίνη του ήλιου», παράγεται φυσιολογικά στο δέρμα μετά από την έκθεση στον ήλιο. Η σημασία αυτής της βιταμίνης είναι η ρύθμιση του ασβεστίου και του φωσφόρου στο αίμα και, στην υγεία των οστών. Χωρίς αρκετή βιταμίνη D, το σώμα δεν μπορεί να απορ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,58€ 5,63€
 • Higher Nature True Food C 30 φυτικές κάψουλες
  Βιο-μεταβολισμένη Βιταμίνη C & Βιοφλαβονοειδή Εσπεριδοειδών. 30 / 90 / 180 tablets Η True Food C είναι το μοναδικό προιόν που παρέχει βιταμίνη C complex σε μορφή τροφής. Η απομονωμένη βιταμίνη C που υπάρχεις τα κοινά συμπληρώματα χάνεται γρήγορα από το σώμα, αλλά πανεπιστημια..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,37€ 12,37€
 • Higher Nature Astaxanthin and BlackCurrant 90 κάψουλες
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 48,14€ 48,14€