HIGHER NATURE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Visual Eyes 90 κάψουλες
  Καλύτερη όραση με Λουτεϊνη & Ζεαξανθίνη. Η Λουτεϊνη και Ζεαξανθίνη είναι φυσικά -κίτρινα-χρωματισμένα καροτενοειδή αντιοξειδωτικά στοιχεία, το οποία βρίσκονται στην κηλίδα του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού και τον προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Επιστημονικές έρευ-νες έχουν δείξει ότ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 43,20€ 43,20€
 • Higher Nature Drive 90 κάψουλες
  Το Drive όταν λαμβάνεται πρίν το πρόγευμα παρέχει την ιδανική τροφή για ενέργεια και ζωντάνια καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.Παρέχει το αμινοξύ Τυροσίνη, και επιπλέον συμπαράγοντες, που συνθέτουν τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου ντοπαμίνη και νοραδρεναλίνη, που συνδέονται με την ευτυχία και το κί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,80€ 31,80€
 • Higher Nature Citricidal 100 ταμπλέτες
  Tο Citricidal είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ, βοηθά το πεπτικό σύστημα-σε συνδυασμό με τα προβιοτικά- και δρα σαν γενικό καθαριστικό, εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορεί να βοηθήσει στην πέψη, ειδικά κατά την διάρκεια ταξιδιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν υγρό διάλυμα σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,70€ 20,70€
 • Higher Nature Drive 30 κάψουλες
  Το Drive όταν λαμβάνεται πρίν το πρόγευμα παρέχει την ιδανική τροφή για ενέργεια και ζωντάνια καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας.Παρέχει το αμινοξύ Τυροσίνη, και επιπλέον συμπαράγοντες, που συνθέτουν τους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου ντοπαμίνη και νοραδρεναλίνη, που συνδέονται με την ευτυχία και το κί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,80€ 11,80€
 • Higher Nature Colloidal Silver 15ml
  Ο Κολλοειδής άργυρος είναι ισχυρό φυσικό αντιπαθογόνο, αποτελεσματικό ενάντια σε βακτήρια, ιούς και μύκητες.Σύμφωνα με έρευνες λειτουργεί ως καταλύτης και εξουδετερώνει το ένζυμο που όλοι οι ανωτέρω οργανισμοί χρειάζονται για τον μεταβολισμό του οξυγόνου, χωρίς να επιδρά στα ένζυμα του ανθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,40€ 13,40€
 • Higher Nature True Food Zinc 30 φυτικές κάψουλες
  Βιο-μεταβολισμένος Ψευδάργυρος   Ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα και είναι σημαντικός για εκατοντάδες λειτουργίες, από την ανάπτυξη των κυττάρων έως την σεξουαλική ωρίμανση και την ανοσοποίηση. Είναι ένα αντιοξειδωτικό μέταλλο, ουσιώδες για πολλές ενζυμικές λειτουργίες. Είναι επίση..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,65€ 7,65€
 • DLPA COMPLEX 90caps
  Dlpa-complex - Η διατροφολογική λύση ενάντια στον πόνο   Ισχυρό φυσικό θρεπτικό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κατά του πόνου. Περιέχει DLPA (DL-Phenylalanine) το οποίο θεωρείται σαν το πιο αποτελεσματικό φυσικό παυσίπονο προωθώντας έκκριση ενδορφινών..
  Χωρίς ΦΠΑ: 36,49€ 44,88€
 • MEXICAN YAM CONCENTRATED 30caps
  Φυσικές φυτο-στερόλες   Το Mexican Yam παρέχει μια πλούσια πηγή από φυτο-στερόλες από την καλύτερη ποιότητα εκχυλισμάτων Mexican wild yam, με εγγυημένες 42.5mg διοσγενίνες ανά κάψουλα. Το Mexican Yam είναι ένα προσαρμογενές βότανο που βοηθά τα επινεφρίδια να προσαρμόζονται στις αλλαγές του σώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,06€ 11,14€
 • Higher Nature True Food Natural Vitamin E 30 φυτικές κάψουλες
  Θρεπτικό συστατικό-αντιοξειδωτικό   Η βιταμίνη Ε είναι ένα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην υγεία της καρδιάς και των αρτηριών, και, γενικά την καλή υγεία καθώς περνούν τα χρόνια. Η πρωταρχική λειτουργία της βιταμίνης Ε, είναι να προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες από την οξείδωση. Η..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,35€ 16,35€
 • ALOE GOLD ULTIMATE SKIN GEL 60ml
  Υπεροχή στην περιποίηση της επιδερμίδας   60 / 120 ml gel  Το Aloe skin gel είναι απλά το καλύτερο!!! Υπέροχη περιποίηση και ομορφιά για το δέρμα. Φτιαγμένο από τριπλο-συμπυκνωμένη Αλόη, χωρίς την προσθήκη ούτε μίας σταγόνας νερού, είναι μία από τις πιο ισχυρές γέλες α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,68€ 20,52€
 • OLIVE LEAF EXTRACT 30caps
  Φόρμουλα ελευρωπαίνης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 30 / 90 capsules Αντίθετα από τα συνηθισμένα εκχυλίσματα φύλλων ελιάς, που απλά παρέχουν ελευρωπαίνη, αυτή η πατενταρισμένη φόρμουλα εκχυλίσματος φύλλων ελιάς εγγυάται 500mg της μορφής d-calcium elenolate ανά κάψουλα, την μόνη ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,82€ 30,53€
 • ULTRA C PLUS 1000mg 90tabs
  Σύμπλεγμα Βιταμίνης C με 500mg βιοφλαβονοειδή. 90 tablets H Ultra C Plus παρέχει 1000mg βιταμίνη C και 500mg βιοφλαβονοειδή κίτρων που βοηθούν την λειτουργία και απορρόφηση της βιταμίνης C στο σώμα. Περιέχει δεσμούς ασβεστίου και μαγνησίου που καθιστούν το προιόν φιλικό για το πεπτικό σύστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,80€ 27,80€