HIGHER NATURE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Sambucol Immuno Forte 120ml
  Πανίσχυρο εκχύλισμα από Μαύρο Σαμπούκο. Το «Θησαυροφυλάκιο της Ιατρικής» κατά τον Ιπποκράτη, πλούσιο σε φλαβονοειδή, ιδανικό κατά των ιώσεων. Το Sambucol® είναι ένα μοναδικό εκχύλισμα από το βότανο Σαμπούκος ο Μελανός (Sambucus Nigra-Black Elderberry), ιδια..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,20€ 25,20€
 • HIGHER NATURE STARFLOWER OIL 1000MG 30CAPS
  Πιο πολύ GLA από το Νυχτολούλουδο   Το Starflower Oil (Αστρολούλουδο,Borage, Μποράγκο, Βόραγο, Μπουράντζα), προσφέρει περισσότερο από το διπλάσιο GLA (204mg ανά κάψουλα) από την ίδια ποσότητα Evening Primrose (Νυχτολούλουδο, Δακράκι). Καλείται Starflower λόγω του σαν αστέρι σχήματος των μωβ ανθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,24€ 12,24€
 • Higher Nature Serotone-5 Htp 50mg 30 κάψουλες
  Αμινοξύ & συμπαράγοντες   Η Σεροτόνη παρέχει το αμινοξύ 5HTP (L-5-Υδροξυτρυπτοφάνη) το οποίο βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης ,νευροδιαβιβαστής που υποστηρίζει την διατήρηση ισορροπημένης διάθεσης, συμπεριφοράς, ενέργειας, καλής μνήμης και ηρεμίας, προάγοντας επίσης τον ήρεμο ύπνο. Οι συμπαρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,50€ 12,50€
 • SEA CALCIUM 180tabs
  Θαλάσσιο φύκι πλούσιο σε ασβέστιο  180 capsules   Το Sea Calcium είναι ένα φυσικό, πλούσιο σε ασβέστιο θαλάσσιο φύκι. Συλλεγμένο από τις καθαρές, πρωτόγονες θάλασσες έξω από την Δυτική Ακτή της Ιρλανδίας, με πάνω από 30% φυσικό ασβέστιο και ένα φάσμα από ιχνο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,87€ 18,29€
 • Higher Nature Serotone 5-HTP 100mg 90 κάψουλες
  Το Serotone-5 HTP περιέχει το αμινοξύ 5 Hydroxytryptophan, την φυσική πηγή σεροτονίνης από το φυτό Griffonia Simplicifolia, καθώς επίσης βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζονται για τη μετατροπή του σε σεροτονίνη. Χρησιμότητα: Για καλή διάθεση, ηρεμία, κατά του άγχους και των αϋπνιών. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 48,36€ 48,36€
 • Higher Nature Mexican Yam High Strength 90 κάψουλες
  Ισορρόπηση οιστρογόνων και προγεστερόνης .Πλούσια πηγή φυτικών στερολών από την οποία συντίθεται η φυσική προγεστερόνη που ελέγχει τη δραστηριότητα των οι-στρογόνων. Εκχύλισμα Διοσκορέας με εγγυημένες 42,5mg διο-σγενίνες ανα κάψουλα. Είναι φυτο-ορμόνες που βοηθούν στην ρύθμιση των γυναικ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,39€ 26,39€
 • Higher Nature True Food 30 ταμπλέτες Super Nutrition Plus
  Η φόρμουλα περιέχει 30 βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία μετάλλων άκρως απαραίτητα για καλή υγεία. Οι βιταμίνες που παρέχονται είναι ειδικά σχεδιασμένες σε μορφή πραγματικής τροφής και συμπυκνωμένες έτσι ώστε να μην χρειάζονται μεγάλες δόσεις και να αφομοιώνονται εύκολα απο τον οργανισμό. Δεν έχου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,57€ 11,57€
 • Higher Nature True Food Easy Iron 30 κάψουλες
  Το 75% του σιδήρου βρίσκεται στην αιμογλοβίνη των ερυθρών κυττάρων που μεταφέρει οξυγόνο για ενέργεια. Περίπου το 5% αποθηκεύεται την μυογλοβίνη των μυών. Ο σίδηρος βρίσκεται επίσης σε ένζυμα που μεταφέρουν το οξυγόνο στα κύτταρα καθώς και στο αντιοξειδωτικό ένζυμο «καταλάση». Η ανεπάρκεια σιδήρου ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,34€ 7,34€
 • Higher Nature Folic acid 400mg 90 φυτικές κάψουλες
  Βιταμίνη για την καρδιά και το μυαλό   Υπάρχει σοβαρή διατροφολογική έλλειψη του Φολικού ή Φυλλικού οξέος στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πριν και κατά την εγκυμοσύνη, το φολικό οξύ είναι ουσιώδες για την κανονική ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα (νευρικού συστήματος) του αγέννητου παιδιού και,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,25€ 8,25€
 • Higher Nature Ginkgo Biloba 6000mg 30 φυτικές κάψουλες
  Ισοδύναμο με 6000mg   Το Ginkgo Biloba (Γκίνκο το Δίλοβο), είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και έχει ευεργετικές δράσεις στο κυκλοφορικό και στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Βοηθώντας να διατηρείται η καλή μικρο-κυκλοφορία στα τριχοειδή του εγκεφάλου, υποστηρίζει την συγκέντρωση και διατηρεί την βρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,55€ 7,55€
 • MSM JOINT & MUSCLE WARMING BALM 100ml
  Θερμαντική προστασία 100 ml balm Το MSM είναι φυσική οργανική μορφή θείου. Το θείο χρησιμοποιείται από το σώμα για το σχηματισμό δισουλφιδικών ενώσεων για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και του συνδετικού ιστού (κολλαγόνο, τένοντες, βλεννώδεις μεμβ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,35€ 18,88€
 • Higher Nature True Food C 180 φυτικές κάψουλες
  HIGHER NATURE TRUE FOOD C 180 v-tabs Βιταμίνη C σε μορφή τροφής. Πανεπιστημιακές έρευνες απέδειξαν ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες 11,1 φορές περισσότε-ρο από την απλή βιταμίνη C , 4,32 φορές από το Pycnogenol και παραμένει στο αίμα για 8 ώρες. Μία ταμπλέτα True Food C αντιστοιχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 52,19€ 52,19€