DOCTORS FORMULAS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • DIOSMEX ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΦΛΕΒΩΝ 60caps
  Η φόρμουλα DIOSMEX με τα φυσικά συστατικά της ενισχύει την καλή λειτουργία του φλεβικού συστήματος και εξασφαλίζει την ακεραιότητα των τριχοειδών αγγείων. Το αίμα που λιμνάζει στα βαριά και κουρασμένα πόδια και δεν επαναπροωθείται για να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή έχει σαν αποτέλεσμα την φλεβική ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,90€ 23,90€
 • TIOPROTECT ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΩΝ 60caps
  Η φόρμουλα αντιοξειδωτικών TIOPROTECT περιέχει δύο πανίσχυρα αντιοξειδωτικά (ρεσβερατρόλη και λιποικό οξύ),που οι βιολογικές δράσεις τους εξασφαλίζουν πολλαπλά οφέλη.   Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗΣ: Ενισχύει σύνθεση γλουταθειόνης (το σημαντικότερο ενζυμικό αντιοξειδωτικό) Αναστέλλει υπερ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,08€ 25,08€
 • PROSTAPLUS ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΡΟΣΤΑΤΗ 30tabs
  Mε την πάροδο της ηλικίας, οι άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην λειτουργία του προστάτη. Υπολογίζεται ότι το 50% των ανδρών θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα στη διάρκεια της ζωής του. Η καλοήθης υπερτροφία του προστάτη ,είναι το συνηθέστερο πρόβλημα. Με την πάροδο της ηλικίας υπερτρέφονται οι αδ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,36€ 21,36€
 • DOCTOR'S FORMULAS – MAGNESIUM Formula - 120caps
  Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την λειτουργία 300 διαφορετικών ενζύμων. Οι ερευνητές έχουν εντοπίσει 3.751 σημεία δέσμευσης του μαγνησίου με πρωτεΐνες στο ανθρώπινο σώμα. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για τη δημιουργία του ATP (το ενεργειακό μόριο του σώματος). Ακόμη ο σχηματισμός οστών ή δοντιών χ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,99€ 17,99€
 • ESAKOR ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΙΧΘΥΕΛΑΙΩΝ Ω-3 90sgels
  Mελέτες συνδέουν τη μεσογειακή διατροφή, που είναι πλούσια σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, ελαιόλαδο, αντιοξειδωτικά φρούτα, λαχανικά και βότανα, με τη μείωση του κινδύνου για καρδιαγγειακά νοσήματα και την παράταση του ορίου ζωής. Πολλές μελέτες υποστηρίζουν την ευεργετική δράση των ωμέγα-3 λιπαρών οξέων γ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,94€ 21,94€
 • DOCTOR'S FORMULAS INOSITOL 60TABS
  INOSITOL         Η ινοσιτόλη είναι γνωστή σαν βιταμίνη Β8, ένα φυσικό ισομερές της γλυκόζης. Αποτελεί  σημαντικό ενδιάμεσο στοιχείο κλειδί, των  δεύτερων αγγελιαφόρων, αλλά και κυρίαρχο συστατικό των φωσφολιπιδίων των κυτταρικών μεμβρανών που εμπλέκετα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 39,90€ 39,90€
 • DERMOLIN ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ 60caps
  ΔΡAΣΗ ΘΡΕΠΤΙΚH Miglio (Κεχρί): Μεταφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καλή θρέψη του τριχωτού της κεφαλής (αμινοξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και άλλα ολιγοστοιχεία). Ginkgo Biloba (Σαλιβουρία): Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και μεταφέρει οξυγόνο στο τριχωτό της κεφαλής. Acido Pantote..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,03€ 18,03€
 • DOCTOR'S FORMULAS EMINOPROTECT 60TABS
  EMINOPROTECT Η Εμμηνόπαυση αρχίζει όταν δεν υπάρχει περίοδος για 12 συνεχείς μήνες. Αρχίζει όταν η παραγωγή οιστρογόνων και προγεστερόνης μειώνεται σημαντικά. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία της γήρανσης. Ως προεμμηνόπαυση χαρακτηρίζεται το διάστημα πριν την μετάβαση στην εμμηνόπαυση. Αρχίζει..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,90€ 29,90€
 • BROMEACT ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗΣ 30caps
  Η φυσική σύνθεση του BROMEACT εξασφαλίζει μία έντονα αντιφλεγμονώδη δράση, ταυτόχρονα με μείωση των οιδημάτων που προκαλούν οι φλεγμονές. ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ: Bromelain (βρωμελαΐνη): Αυξάνει την παραγωγή προσταγλαδινών με αντιφλεγμονώδη δράση. Αναστέλλει μετατροπή κινινογόνου σε κινίνη. Διεγείρει P..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,03€ 18,03€
 • STEALIVER ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΗΠΑΤΟΣ 30tabs
  Η φόρμουλα STEALIVER, με τα φυσικά της συστατικά αλλά και με τις τεχνικές συνδυασμού αυτών, εξασφαλίζει αυξημένη βιοδιαθεσιμότητα και επαναφέρει τη φυσιολογική λειτουργία του ήπατος.Τα συστατικά του STEALIVER προστατεύουν και αναζωογονούν τα κύτταρα του ήπατος. Η σιλυμαρίνη που περιέχεται εξασφαλίζε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,50€ 21,50€
 • NEFROLIN ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΕΦΡΩΝ 100ml
  Η φόρμουλα NEFROLIN, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει, μπορεί να βοηθήσει στις νεφρολιθιάσεις, στις ψαμμιάσεις, καθώς επίσης και σε νεφρίτιδες, κυστίτιδες, ουρηθρίτιδες και να βελτιώσει τη λειτουργία της ουροποιητικής οδού προασπίζοντας την λειτουργία των νεφρών από την παρουσία κρυστάλλων ά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,49€ 21,49€
 • CARDIOTONIC ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ 60tabs
  Για την υγιή λειτουργία του καρδιαγγειακού συστήματος ,η DOCTOR'S FORMULAS έχει σχεδιάσει το CARDIOTONIC, μία φόρμουλα που με τη συνεργιστική δράση των τριών συστατικών της, εξασφαλίζει καρδιαγγειακή προστασία. Η σύνθεση του ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της περιφερικής αγγειοπάθειας, είναι χρήσι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,22€ 28,22€