USN

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • USN HARDCORE WHEY ΒΑΝΙΛΙΑ 2kg
  H Hardcore Whey gH είναι η νέα γενιά πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Ένα σημείο αναφοράς στα πρωτεϊνούχα προϊόντα και σας βοηθάει να αναπτύσσετε ποιοτικούς μυς και να αυξήσετε τη δύναμη σας. Η γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση και η δύναμη κατά τη διάρκεια των προπονήσεών σας απαιτούν και την υποστήριξη από ένα π..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,19€ 56,81€
 • HMB 1000 120caps
  Μια καθημερινή πηγή βήτα-υδροξύ-βήτα-βουτυρικού μεθυλεστέρα, το HMB 1000 είναι το παραπροϊόν του απαραίτητου αμινοξέος Λευκίνη και ένα ιδανικό συμπλήρωμα για όλους τους λάτρεις του fitness. Εφοδιάστε τους μυς σας με ένα υγιές συμπλήρωμα HMB για να βοηθήσετε στην πρόληψη της βλάβης μυϊκού ιστού, δίνο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • PURE L-GLUTAMINE EXTRA FILL 625g
  L-GLUTAMINE Η L-Γλουταμίνη χρησιμοποιείται κυρίως για να προωθήσει και να συντομεύσει τη μυϊκή αποκατάσταση ιδιαίτερα στο χρονικό διάστημα μεταξύ των προπονήσεων. Με αυτόν τον τρόπο η άσκησή σας μπορεί να ενταθεί σε συντομότερα χρονικά διαστήματα εξασφαλίζοντας σας καλύτερα οφέλη και αποτελεσματι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,46€ 36,24€
 • BCAA AMINO GRO FRUIT FUSSION 300g
  Το ολοκαίνουριο BCAA Amino Gro της USN σου παρέχει ένα υψηλής ποιότητας και ευδιάλυτο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο έχει στόχο να συμβάλει στην αύξηση των επιπέδων απόδοσης. Το σύστημα παράδοσης των γρήγορα απορροφήσιμων αμινοξέων είναι ιδανικό για εκείνους που προσπαθούν να βρουν κάτι για να σπά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • EPIC PRO ALL IN ONE 1kg
  Ένα επιστημονικά σχεδιασμένο AllinOne ενεργειακό προϊόν με εκπληκτική γεύση tropical. Περιέχει Pepto Pro, κηρώδες άμυλο αραβοσίτου και άλλες θρεπτικές ουσίες που απορροφούνται προσφέροντας ενέργεια για μέγιστη απόδοση και άμεση αποκατάσταση των μυών. (1kg) Το ένστικτο εξέλιξης του σώματος επιβάλει τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • CREATINE ANABOLIC TROPICAL 1.8kg
  Είναι επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα κρεατίνης για να μεγιστοποιείται η απορρόφηση της κρεατίνης από τους μυς προκειμένου να προωθείται στο μέγιστο βαθμό η δύναμη και η απόδοση ,η αύξηση των επιπέδων ΑΤΡ (τριφοσφωρική αδενοσίνη) , του μυϊκού γλυκογόνου , η αύξηση του όγκου των μυϊκών κυττάρων και..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,23€ 47,02€
 • CYTO POWER GRAPE 900gr
  Ενεργειακό ποτό υψηλής απόδοσης ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια για την καλύτερη δυνατή μυϊκή απόδοση κατά τη διάρκεια της σωματικής δραστηριότητας. Το USN CYTO  POWER έχει αναπτυχτεί βάση μιας επιστημονικά σχεδιασμένης φόρμουλας ώστε να προσφέρει στους αθλητές όλω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • DIET FUEL ULTRA LEAN ΣΟΚΟΛΑΤΑ 1kg
  ΕΥΓΕΣΤΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΓΛΥΚΑΙΜΙΚΟ ΔΕΙΚΤΗ Το USN DIET FUEL ULTRA LEAN αντιπροσωπεύει το τελευταίο και πλέον επιστημονικά εξειδικευμένο προϊόν για τη μείωση του βάρους και του σωματικού λίπους και τη διατήρηση ενός γραμμωμένου μυϊκού ιστού. Έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • CLA PURE 1000 90caps
  Το CLA , (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ)  είναι ένας τύπος υγιή λιπαρού οξέος που προσφέρει αρκετά οφέλη και ενισχύει το μεταβολισμό αυξάνοντας τη δυνατότητα της καύσης του λίπους. Επίσης προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία και υποστηρίζει  το ανοσοποιητικό σύστημα καθιστώντας έτσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • MUSCLE FUEL ANABOLIC ΣΟΚΟΛΑΤΑ 2kg
  ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΥΪΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ. Επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα για αύξηση της δύναμη και γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση κάτι που συνεπάγεται μέγιστη μυϊκή αύξηση. Όλη η επιστημονική ομάδα της USN αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη για την ανάπτυξη ένος τόσο επιτυχη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 39,82€ 48,98€
 • VO2 MAX 80caps
  Το VO2Max προωθεί την παραγωγή και λειτουργία των ερυθροκυττάρων και του οξυγόνου στον οργανισμό ενισχύοντας έτσι την απόδοση ενω μειώνεται και η συσσώρευση γαλακτικού οξέως και οι μυϊκοί πόνοι. Αυξάνει την πρόσληψη του οξυγόνου και τη μεταφορά του κάτι που επιτρέπει στον αθλητή μια πιο εντατική άσκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • USN WHEY & OATS APPLE & CINNAMON 800g
  To USN Whey& Oats είναι ένα απολαυστικό ρόφημα πρωτεΐνης με βρώμη σε εκπληκτικές γεύσεις . Είναι επιστημονικά σχεδιασμένο να παρέχει δραστήριους ανθρώπους όλων των ηλικιών με την ποιότητα των πρωτεϊνών,υδατανθράκων, φυτικών ινών και άλλων πολύτιμων θρεπτικών συστατικών, υποστηρίζο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€