WEIDER

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • AMINO POWER LIQUID COLA 1000ml
  Αμινοξέα σε υγρή μορφή από υψηλής ποιότητας  και απορρόφησης πρωτεΐνης ορού γάλακτος. Ο οργανισμός διασπάει την πρωτεΐνη στα συστατικά της, τα αμινοξέα - τους δομικούς λίθους των μυών. Υπάρχουν μερικά αμινοξέα που μπορεί και παράγει ο οργανισμός και άλλα τα οποία δεν είναι σε θέση να τα π..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,87€ 34,28€
 • WHEY AMINO 280caps
  WHEY AMINOS Caps. Μετά την άσκηση οι μυς χρειάζονται να τραφούν με γρήγορα διαθέσιμα αμινοξέα και τα Whey Αminos προμηθεύουν κατευθείαν το σώμα με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα  που απαιτούνται. Παρασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υδρολυμένη πρωτεϊνη ορού γάλακτος προσφέροντας γρήγορη ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • FRESH UP POWER ENERGY WILDBERRY 1000ml
  Συμπυκνωμένο ρόφημα με βιταμίνες και μέταλλα , ταύρίνη και καφεϊνη με μόνο 1-2g υδατανθράκων ανά ρόφημα.  Με το Fresh Up διατηρείτε τον οργανισμό σας ενυδατωμένο  και ενεργό κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του αγώνα και είναι  ένα δροσιστικό ρόφημα ! Παρέχει 50 λίτρα διαλύματος !!!! Κά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,89€ 20,89€
 • CARB BLOCKER 120caps
  Οι κάψουλες Carb Blocker έχουν την ιδιότητα να μείωνουν τη δραστηριότητα της υδρώλυση του αμύλου-ενζύμου άλφα αμυλάσης και κατ' επέκταση μειώνουν το βαθμό απορρόφησης των υδατανθράκων απο τις αμυλώδης τροφές. Αυτό έχει ώς συνέπεια ένα ποσοστό υδατανθράκων να μην απορροφάται απο τον οργανισμός και..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,50€ 26,45€
 • ISOLATE WHEY ΒΑΝΙΛΙΑ 100 CFM 900g
  Isolate Whey CFM 100 με την πιο υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνης ορού γάλακτος , 90% πρωτεϊνη ανά ρόφημα ! Πρωτεϊνη ορού γάλακτος ISOLATE (απομονωμένη) υψηλής βιολογικής αξίας και επεξεργασμένη με τη μέθοδο παραγωγής CFM προσφέροντας σας την καλύτερη ποίοτητα που μπορείτε να προμηθεύτείτε ! Χωρί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,85€ 39,18€
 • AAKG 9400 WILDBERRY / COCONUT 10 ΦΙΑΛΙΔΙΑ / ΚΟΥΤΙ
  Το Weider AAKG 9400 είναι αμπούλες που περιέχουν μια υψηλή δόση L-Aργινίνης, L-Oρνιθίνης και L-Kιτρουλίνης.  • Ο συνδυασμός των τριών αμινοξέων έχει ληφθεί πριν από την επεξεργασία, προκειμένου να αυξηθεί η μυϊκή συστολή κατά τη διάρκεια της άσκησης καθώς επίσης ενισχύει και την αντοχή των μυών..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,78€ 30,48€
 • MAXIMUM KREA-GENIC 120caps
  Περισσότερη δύναμη και διπλάσια αποτελεσματικότητα ! Η νέα κρεατίνη KREA GENIC® της Weider παραμένει σταθερή και ενεργή στο στομάχι και στο κυκλοφορικό σύστημα χωρίς να έχει απώλειες εξαιτίας της διπλής προστασίας που της παρέχουν οι δυο εξουδετέρωτες .Το αποτέλεσμα είναι να προσφέρει διπλάσια απ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • JOINT 80caps
  Εκτός από τα 1.200 mg γλυκοζαμίνης και τα 1.000 mg χονδροϊτίνης+MSM, τρεις κάψουλες της  Joint Caps περιέχουν επίσης και 50 mg υαλουρονικό οξέως. • H καινοτόμος θρεπτική σύσταση του Joint Caps διεγείρει την παραγωγή του αρθρικού υγρού και εμποδίζει επιφάνειες του χόνδρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • MEGA MASS 4000 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 7kg
  Για περισσότερα από 40 χρόνια τα προϊόντα Weider Mega Mass είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα ενέργειας και αύξησης μυϊκής μάζας. Οι νέες βελτιωμένες συνθέσεις τους, ο μοναδικός συνδυασμός υδατανθράκων, πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων, οι υπέροχες γεύσεις τους και η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 67,70€ 83,27€
 • NOS X10 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 908g
  H νέα αποτελεσματική φόρμουλα με νιτρικό οξύ (L-Αργινίνη) για μεγαλύτερο μέγεθος και ανάπτυξη. Περιέχει ισομαλτουλόζη  ένα νέο τύπο υδατάνθρακα ο οποίος σας προσφέρει ενέργεια μακράς διάρκειας κατά τη διάρκεια της άσκησης σας, L-γλουταμίνη για ταχύτερη μυϊκή ανάρρωση και BCAA και αμιν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 35,84€ 44,08€
 • L.P.C. LIVER PROTECTOR CLEANSE 90caps
  To Weider LPC περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό τριών ενεργών συστατικών τα οποία ενισχύουν την προστασία και την καλή λειτουργία του συκωτιού παρέχοντας επίσης και αντιοξειδωτική προστασία. * Εκχύλισμα άνθους γαϊδουράγκαθου , γνωστό και ως milk thistle το οποίο περιέχει silymarine ενδυναμώνει την λε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,91€ 24,49€
 • SOY 80+ ΒΑΝΙΛΙΑ 800g
  Η Soy 80+ είναι μια πρωτεΐνη φυτικής προελεύσεως από σόγια, υψηλής βιολογικής αξίας η οποία σας εφοδιάζει με τα σημαντικά αμινοξέα που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη μυϊκή αποκτάσταση και ανάπτυξη. Ένα ιδανικό προϊόν για φυτοφάγους και επίσης για όσους έχουν ευαισθησία στην λακτόζη. ΠΗΓΗ: ww..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€