WEIDER

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • BETA SHOCK ΣΟΚΟΛΑΤΑ 1.36kg
  Περιέχει υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη ορού γάλακτος , ελεύθερα αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και beta -ecdysterone. Χαρακτηριστικά προϊόντος: • Παρέχει ταχείας απορρόφησης αμινοξέα για την ανάπτυξη των μυών, προσφέροντας έναισορροπημένο επίπεδο των αμινοξέων με προσθήκη ελεύθερη L-λευκίνης και της β..
  Χωρίς ΦΠΑ: 47,79€ 58,78€
 • ARGININE X PLODE 500g
  ARGININE X-PLODE ● Αυξάνει τη μυϊκότητα και τη μυϊκή ανάπτυξη. ● Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και των αμινοξέων . ● Περιέχει L- Τυροσίνη, L-Λυσίνη και PTK  ● Δεν περιέχει καφεΐνη. Νέα φόρμουλα Νιτρικού Οξειδίου με υψηλή π..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • H.M.B. 3800 120caps
  Το ΗΜΒ είναι ένα παράγωγο του αμινοξέος λευκίνη και έχει την ιδιότητα να ενισχύει τη μυϊκη αποκατάσταση μετά την άσκηση. Παράλληλα μειώνει τη μυϊκή αλλοίωση και την πτώση της μυϊκής μάζας προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο σημαντικά τη μυϊκή σας ανάπτυξη.    ΠΗΓΗ: www.fitway.gr ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • MUSCLE PROTEIN DRINK ΣΟΚΟΛΑΤΑ 500ml
  Η νέα διαδικασία παραγωγής επέτρεψε την κατασκευή ενός ροφήματος με εκπληκτική κρεμώδης γεύση.. Σε αντίθεση με πολλά άλλα έτοιμα πρωτεϊνούχα ροφήματα  το Muscle Protein Drink  έχει μια πραγματικά ολοκληρωμένη σύνθεση με  50 g πρωτεΐνης και 40 γραμμάρια υδατανθράκων. Η  πρωτεΐνη ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,19€ 3,92€
 • XTREME THERMO STACK 80caps
  Ενισχύει την καύση του λίπους  Διασπά τα λιπαρά οξέα και τα μετατρέπει σε ενέργεια όπου και καίγονται κατά τη διάρκεια της άσκησης  • Ελαχιστοποιεί τη μετατροπή των υδατανθράκων σε λίπος Ενισχύει την αποθήκευση γλυκογόνου Βελτιώνει την απόδοση του σώματος Υποστηρίζει δύναμη και  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • TOTAL RECOVERY ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 750g
  TOTAL RECOVERY Το Total Recovery είναι ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο να μεγιστοποιεί τη μυϊκή αποκατάσταση μετά την άσκηση. Κάθε ένα από τα συστατικά του έχει επιλεγεί και ώστε να επιτυγχάνεται  η μέγιστη αποκατάσταση που έχει ως συνέπεια τη βελτίωση των επιδόσεων σε αγώνες  ή στις..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,91€ 24,49€
 • PROGRESSIVE PROTEIN ΣΟΚΟΛΑΤΑ 750g
  Eιδικά σχεδιασμένη από τρείς διαφορετικές πηγές πρωτεϊνών .Σε περιόδους δίαιτας ή κατά τη διάρκεια του ύπνου που είναι δύσκολο να έχετε ένα γεύμα , είναι αναγκαίο να εξασφαλίζετε ο συνεχής εφοδιασμός αμινοξέων ώστε να αποφεύγετε ο ανεπιθύμητος καταβολισμός. Τώρα με την Progressive Protein αυτό είνα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,30€ 27,43€
 • L-CARNITINE LIQUID ΡΟΔΑΚΙΝΟ 20 ΦΙΑΛΙΔΙΑ/ΚΟΥΤΙ
  L-Carnitine Liquid H L-Καρνιτίνη βοηθάει στη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια του κυττάρου όπου και διασπόνται για να μετατραπούν σε ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με μια δίαιτα και την άσκηση είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν για τη μείωση του περιττού σωματικού λίπους. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • KRILL 60caps
  Τί είναι το Krill; Το Krill είνα ενα μικρό οστρακόδερμο που μοιάζει με γαρίδα, μόλις 2.5 εκ. σε μήκος και 2 g βάρος. Τρέφεται με φυτοπλαγκτόν κι έτσι είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα, φωσφολιπίδια και αντιοξειδωτικά.Είναι η βασική τροφή πολλών θαλάσσιων ειδών (φώκιες, φάλαινες, πιγκουίνοι, κλπ.). Υ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,30€ 27,43€
 • HEAVY WEIGHT ORANGE PUNCH 2kg
  Το Heavy Weight Punch είναι μια  Φόρμουλα για μετά την προπόνηση, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει θρεπτικά συστατικά μετά από εντατική άσκηση από αθλήματα μονομαχίας. Αποτελέσματα κατά την άσκηση: Οικοδόμηση των μυών Προετοιμασία για διαγωνισμούς Συγκέντρωση κατα την άσκηση Άθλημα μονομ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 47,71€ 58,68€
 • WHEY PRO COMPLEX ΣΟΚΟΛΑΤΑ CFM 2kg
  Η Whey Pro Complex είναι ένας συνδυασμός πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας και βιολογικής αξίας.Βελτιστοποιεί τη μυϊκή αποκατάσταση και την ταχεία μυϊκή ανάπτυξη . 'Eχει αναπτυχθεί με τη μίξη των καλύτερων πηγών πρωτεϊνών ορού γάλακτος (συμπυκνωμένη,απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και καζεΐνη) και με μι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 39,03€ 48,01€
 • AMINO X PUMP-ARGININE-ORNITHINE 100caps
  Ένα πρωτοποριακός συνδυασμός των αμινοξεών L-Αργινίνη και L-Ορνιθίνη τα οποία  συμβάλουν ενεργά στην ενεργοποίηση της διαδικασίας της μυϊκής ανάπτυξης. Υψηλή απορρόφηση, αποτοξίνωση του οργανισμού και αύξηση της μυϊκής ανάπτυξης δεν είναι μόνο αυτά που σας προσφέρει το Amino X-Pump. Ο συν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,91€ 24,49€