WEIDER

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • AAKG 9400 WILDBERRY / COCONUT 10 ΦΙΑΛΙΔΙΑ / ΚΟΥΤΙ
  Το Weider AAKG 9400 είναι αμπούλες που περιέχουν μια υψηλή δόση L-Aργινίνης, L-Oρνιθίνης και L-Kιτρουλίνης.  • Ο συνδυασμός των τριών αμινοξέων έχει ληφθεί πριν από την επεξεργασία, προκειμένου να αυξηθεί η μυϊκή συστολή κατά τη διάρκεια της άσκησης καθώς επίσης ενισχύει και την αντοχή των μυών..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,78€ 30,48€
 • CELL MAX BLUE OCEAN 1.3kg
  Ένας μοναδικός συνδυασμός κρεατίνης CREA PURE, υδατανθράκων, πρωτεϊνης , L-Γλουταμίνης,  βιταμινών και BCAA ….όλα σε μια νέα αποτελεσματική φόρμουλα. Το Cell Max περιέχει θρεπτικά συστατικά υψήλης ποιότητας για να μπορέσετε να εξασφαλίζετε τα επιθυμητά σας αποτελέσματα. • Μονοϋδρική Κρεατ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • BETA ECDYSTERONE 84caps
  To Weider Beta-Ecdysterone είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός των τριών φυτικών εκχυλισματών που τονώνουν την ανάπτυξη των μυών με έναν φυσικό τρόπο. • Η δραστική ουσία ecdysterone είναι μια ουσία αγγελιοφόρος φυσικά στα τρόφιμα (για παράδειγμα στο σπανάκι) και έχει θετική επίδραση στην πρωτεϊ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • ISOLATE WHEY ΒΑΝΙΛΙΑ 100 CFM 900g
  Isolate Whey CFM 100 με την πιο υψηλή περιεκτικότητα πρωτεϊνης ορού γάλακτος , 90% πρωτεϊνη ανά ρόφημα ! Πρωτεϊνη ορού γάλακτος ISOLATE (απομονωμένη) υψηλής βιολογικής αξίας και επεξεργασμένη με τη μέθοδο παραγωγής CFM προσφέροντας σας την καλύτερη ποίοτητα που μπορείτε να προμηθεύτείτε ! Χωρί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,85€ 39,18€
 • MEGA MASS 4000 ΣΟΚΟΛΑΤΑ 7kg
  Για περισσότερα από 40 χρόνια τα προϊόντα Weider Mega Mass είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα ενέργειας και αύξησης μυϊκής μάζας. Οι νέες βελτιωμένες συνθέσεις τους, ο μοναδικός συνδυασμός υδατανθράκων, πρωτεϊνών, βιταμινών και μετάλλων, οι υπέροχες γεύσεις τους και η υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 67,70€ 83,27€
 • ARGININE X PLODE 500g
  ARGININE X-PLODE ● Αυξάνει τη μυϊκότητα και τη μυϊκή ανάπτυξη. ● Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στον οργανισμό και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και των αμινοξέων . ● Περιέχει L- Τυροσίνη, L-Λυσίνη και PTK  ● Δεν περιέχει καφεΐνη. Νέα φόρμουλα Νιτρικού Οξειδίου με υψηλή π..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • GLUCOSAMINE-CHONDROITINE & MSM 120caps
  Η εντατική άσκηση ή εργασία μπορεί να προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς στις αρθρώσεις , τους συνδέσμους, τους χόνδρους και τους τένοντες, Η Glucosamine-Chondroitine περιέχει Gloucosamine η οποία μπορεί να βελτιώσει την καλή υγεία των αρθρώσεων καθώς του υγρού της μεμβράνης τους. Chondroitine η οποί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • SOY 80+ ΒΑΝΙΛΙΑ 800g
  Η Soy 80+ είναι μια πρωτεΐνη φυτικής προελεύσεως από σόγια, υψηλής βιολογικής αξίας η οποία σας εφοδιάζει με τα σημαντικά αμινοξέα που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη μυϊκή αποκτάσταση και ανάπτυξη. Ένα ιδανικό προϊόν για φυτοφάγους και επίσης για όσους έχουν ευαισθησία στην λακτόζη. ΠΗΓΗ: ww..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • XTREME THERMO STACK 80caps
  Ενισχύει την καύση του λίπους  Διασπά τα λιπαρά οξέα και τα μετατρέπει σε ενέργεια όπου και καίγονται κατά τη διάρκεια της άσκησης  • Ελαχιστοποιεί τη μετατροπή των υδατανθράκων σε λίπος Ενισχύει την αποθήκευση γλυκογόνου Βελτιώνει την απόδοση του σώματος Υποστηρίζει δύναμη και  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • SPEED BOOSTER PLUS II
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • L-CARNITINE LIQUID ΡΟΔΑΚΙΝΟ 20 ΦΙΑΛΙΔΙΑ/ΚΟΥΤΙ
  L-Carnitine Liquid H L-Καρνιτίνη βοηθάει στη μεταφορά των λιπαρών οξέων στα μιτοχόνδρια του κυττάρου όπου και διασπόνται για να μετατραπούν σε ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι σε συνδυασμό με μια δίαιτα και την άσκηση είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν για τη μείωση του περιττού σωματικού λίπους. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • ENERGY UP GEL ΛΕΜΟΝΙ 24gels
  Συμπυκνωμένο gel υδατανθράκων για να εφοδιάζεστε με την άμεση ενέργεια που χρειάζεστε κατά της άσκησης ή του αγώνα πετυχαίνονται έτσι το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα αυξάνοντας τις επιδόσεις σας. Περιέχει ένα ολοκληρωμένο συνδυασμό από τρείς διαφορετικές πηγές υδατανθράκων , γλυκόζης , φρουκτόζης ,σακχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,49€ 1,49€