WEIDER

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • WHEY PRO COMPLEX ΣΟΚΟΛΑΤΑ CFM 2kg
  Η Whey Pro Complex είναι ένας συνδυασμός πρωτεϊνών υψηλής ποιότητας και βιολογικής αξίας.Βελτιστοποιεί τη μυϊκή αποκατάσταση και την ταχεία μυϊκή ανάπτυξη . 'Eχει αναπτυχθεί με τη μίξη των καλύτερων πηγών πρωτεϊνών ορού γάλακτος (συμπυκνωμένη,απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και καζεΐνη) και με μι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 39,03€ 48,01€
 • AMINO X PUMP-ARGININE-ORNITHINE 100caps
  Ένα πρωτοποριακός συνδυασμός των αμινοξεών L-Αργινίνη και L-Ορνιθίνη τα οποία  συμβάλουν ενεργά στην ενεργοποίηση της διαδικασίας της μυϊκής ανάπτυξης. Υψηλή απορρόφηση, αποτοξίνωση του οργανισμού και αύξηση της μυϊκής ανάπτυξης δεν είναι μόνο αυτά που σας προσφέρει το Amino X-Pump. Ο συν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,91€ 24,49€
 • MULTIVITA + SPECIAL B-COMPLEX 90caps
  Όλοι οι άνθρωποι και περισσότερο όσοι αθλούνται χρειάζονται βιταμίνες για την  καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών , την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος τους και του μεταβολισμού τους και για να εξασφαλίζουν όλα τα θετικά οφέλη που τους παρέχουν. Η Multivita είναι ένα συμπλήρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,93€ 19,59€
 • X-PLOSIVE FIGHT FRUIT ATTACK (ΜΗΛΟ/MANGO) 908gr
  Το X-Plosive Fight είναι ένα προ-προπονητικό ρόφημα για πολύ εντατική αθλητική προπόνηση μάχης.  Χαρακτηριστικά Προϊόντος:  Βασικά αμινοξέα και υδατάνθρακες για το τέλειο μίγμα των θρεπτικών ουσιών για την προπόνηση Νιασίνη, βιταμίνη B2 και μαγνήσιο για την καταπολέμηση της κόπω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 47,71€ 58,68€
 • VICTORY PURE CREATINE 500g
  PURE CREATINE Για να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους η Weider ανέπτυξε την πιο καθαρή και ποιοτική μονοϋδρική κρεατίνη ( 100%  Creapure ) : Το σήμα CREA PURE είναι η πιστοποίηση της Γερμανικής ποιότητας η οποία σας  προσφέρει την πιο ποιοτική και απόλυτα ελεγμένη μονοϋδρική κρεατί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • PREMIUM BCAA POWDER EXOTIC PUNCH 500g
  Υψηλής ποιότητας και γρήγορης απορρόφησης Weider  BCAA σε σκόνη. Με επιπλέον L-Γλουταμίνη για ενίσχυση της μυϊκής αποκατάστασης. Τα BCAA – αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (L-Λευκίνη , L-Ισοκλευκίνη , L-Βαλίνη) προσφέρουν πολλαπλά και σημαντικά οφέλη. Κατά τη διάρκεια της άσκησης τα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • FRESH UP CONCENTRATE ΚΕΡΑΣΙ-COLA 1000ml
  Συμπυκνωμένο ρόφημα με βιταμίνες και μέταλλα, με μόνο 1-2g υδατανθράκων ανά ρόφημα.  Με το Fresh Up διατηρείται τον οργανισμό σας ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του αγώνα ενώ έχετε ξαι ένα δροσιστικό ρόφημα ! Παρέχει 50 λίτρα διαλύματος !!!! Κάθε δόση (15%ml ) σας παρέχει το 25% της..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,89€ 20,89€
 • BETA ECDYSTERONE 84caps
  To Weider Beta-Ecdysterone είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός των τριών φυτικών εκχυλισματών που τονώνουν την ανάπτυξη των μυών με έναν φυσικό τρόπο. • Η δραστική ουσία ecdysterone είναι μια ουσία αγγελιοφόρος φυσικά στα τρόφιμα (για παράδειγμα στο σπανάκι) και έχει θετική επίδραση στην πρωτεϊ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,86€ 39,19€
 • SUPER NITRO WHEY ΣΟΚΟΛΑΤΑ/ΠΡΑΛΙΝΑ 1kg
  H Super Nitro Whey είναι μια πρωτεΐνη που παράγεται από 100% απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος ( Isolate) και συγκεντρωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος η οποία εκχυλίζεται  μέσω από τις εξελιγμένες τεχνικές micro και ultra filtration και έχει αναπτυχθεί για να πρoωθεί τη μυϊκή αποκατάστασ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,28€ 32,32€
 • AMINO BLAST MEGA FORTE APPLE CHERRY 20 ΦΙΑΛΙΔΙΑ / ΚΟΥΤΙ
  Το  Amino Blast Mega Forte ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και συγκέντρωσης ικανό να καλύψει τις διατροφικές και φυσικές ανάγκες σε αμινοξέα κάθε αθλούμενου . Κάθε φιαλίδιο περιλαμβάνει 3000mg L-Αργινίνη  και 3000mg L-Ορνιθίνη όπως και επιπλέον αμινοξέα από υψηλής ποιότητας υδρολυμένη πρωτεΐν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 43,80€ 53,87€
 • MAXIMUM ZELL VOLUME KREAGENIC ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 2kg
  To νέο Zell Volume με KREA-GENIC® ! H νέα  ολοκληρωμένη φόρμουλα μυϊκής ανάπτυξης και αύξησης της δύναμης με τη νέα γενιά κρεατίνης διπλάσιας αποτελεσματικότητας:KREA-GENIC®  Ιδιότητες προϊόντος: KREA-GENIC® : H νέα γενιά κρεατίνης με τη διπλάσια αποτελεσματικότη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 47,79€ 58,78€
 • GLUCOSAMINE-CHONDROITINE & MSM 120caps
  Η εντατική άσκηση ή εργασία μπορεί να προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς στις αρθρώσεις , τους συνδέσμους, τους χόνδρους και τους τένοντες, Η Glucosamine-Chondroitine περιέχει Gloucosamine η οποία μπορεί να βελτιώσει την καλή υγεία των αρθρώσεων καθώς του υγρού της μεμβράνης τους. Chondroitine η οποί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€