Συσκευές & Μηχανήματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ANNI FLOCKENQUETSCHE LUBA ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΙΦΑΔΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ   ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ                                  Η κατασκευή της συσκευής σας έχει προβλεφθεί για οικιακή χρήση.   Για να μπορέσετε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρησιμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 113,82€ 140,00€
 • Brita - Κανάτα Φιλτραρίσματος Elemaris XL μαυρο
  Κατάλληλο μόνο για φίλτρο Maxtra πανεύκολο γέμισμα χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι Απαλή χειρολαβή Αντιολισθητική βάση MEMO 3.5 λίτρα λευκό Περιγραφή: MEMO:Η ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής (ανταλλακτικού) φίλτρου σας θυμίζει αυτόματα να αλλάξετε το (ανταλλακτικό) φίλτρο κάθε 4 εβδομ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 50,90€ 50,90€
 • MOLERE HAWOS ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ
  Τι μπορώ να αλέσω? Γενικότερα μπορούν να αλεστούν όλα τα στεγνά σιτηρά στο επιθυμητό επίπεδο άλεσης. Για να αλεστούν σπόροι με υψηλή περιεκτηκότητα σε λιπαρά, πρέπει πρώτα να αναμειχθούν με σιτάρι η ντίνκελ. Ρυθμίστε το επίπεδο άλεσης σφίγγωντας και ξεσφίγγωντας τα «παξιμάδια» στο πίσω μέρος του σώμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 170,73€ 210,00€
 • Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών 9-Tray Dehydrator
        Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών Μπορεί να αποξηράνει φρούτα, βότανα, λαχανικά,πάστα, χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τοχρώμα και το άρωμα και όλα αυτά σε γρήγορο χρόνο. Είναι ο σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 430,00€ 430,00€
 • ΦΙΛΤΡΟ SHOWER
  Συσκευή για το ντουζ. Το φίλτρο SHOWER έχει ελεγχθεί  βάσει των προδιαγραφών της NSF (National Sanitation Foundation) της Αμερικής για το ότι κατακρατεί  το 99,9% του χλωρίου. Βεβαιώνεται επίσης η ασφάλεια των υλικών  του, η άρτια κατασκευή του και η τήρηση των προδιαγρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 73,09€ 89,90€ 99,90€
 • EASY-GREEN AUTOMATIC SPROUTER ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΡΩΝ
  • Παρέχει ταυτόχρονα υγρασία και οξυγόνο στους σπόρους: οι σπόροι κατά τη διάρκεια της βλάστησής τους δημιουργούν ένα είδος χημικής θερμότητας και χρειάζεται να κρυώσουν για να μην μουχλιάσουν ή σαπίσουν. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του EasyGreen κρυώνει και οξυγονώνει ταυτόχρονα το περιβάλλον. • Γι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 299,00€ 299,00€
 • STOCKLI DEHYDRATOR DORREX ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ)
  ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΙΝΕΤΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Οι Stockli Dehydrators είναι ιδανικές για την ξήρανση φρούτων, λαχανικών, μανιταριών και βοτάνων, και σας δίνει την δυνατότητα να καταναλώνετε τα παραπάνω με ποιότητα συγκρίσιμη με τα ωμά τρόφιμα. Με μια μεταβλητή ρύθμιση της θερμοκρασίας αποξήρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 134,15€ 165,00€
 • SOYABELLA SB-130 TRIBEST ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ    ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΞΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΠΗΣ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΥΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 175,00€ 175,00€
 • Βαζάκι Βλάστησης Σπόρων για Φύτρα 750ml
  Βαζάκι Βλάστησης Σπόρων για Φύτρα 750ml Τα βαζάκια είναι  μια από τις ευκολότερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους για την καλλιέργεια νόστιμων και υγιεινών φύτρων στο σπίτι και μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Το πακέτο περιέχει ένα γυάλινο βάζο κατάλληλο για τρόφιμα, το ειδικό βιδωτό καπάκι ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€ 25,00€
 • PERSONAL BLENDER PB-250 TRIBEST - ΜΠΛΕΝΤΕΡ
  ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η συσκευασία περιλαμβάνει:  1 Τμήμα του μηχανισμού (1) 1 Μαχαίρια άλεσης του μίξερ (2) 2 Δοχεία μίξερ (3) απο άθραυστο πλαστικό 3 Βιδωτά πώματα (4) επιπρόσθετα 1 Μέρος άλεσης (5) για άλεση ξηρών καρπών, καφέ και δημητριακών  2 Δοχεία υποδοχής άλεσης (6) 1 Βιδωτό πώμα με ά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 125,00€ 125,00€
 • Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών 4-Tray Dehydrator
    Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών Μπορεί να αποξηράνει φρούτα, βότανα, λαχανικά,πάστα, χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τοχρώμα και το άρωμα και όλα αυτά σε γρήγορο χρόνο. Είναι ο σχεδιασμός της..
  Χωρίς ΦΠΑ: 230,00€ 230,00€
 • Tensa - Ανταλλακτικό carafe (1 Pack)
  "Ουράνιο Νερό της ζωής", το καλύτερο νερό του κόσμου στο σπίτι σας. Νερό... η συμπαντική ουσία της ζωής. Το πιο βασικό θρεπτικό στοιχείο για την ψυχοσωματική μας υγεία. Είμαστε πάνω από 70% νερό. Όλα μας τα κύτταρα και το DNA χρειάζονται αρκετό και καθαρό νερό καθημερινά για να λειτουργήσουν σωστά. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,66€ 29,66€