Βιβλία

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Η ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ - BARRY SEARS RH. D
  Το άκρως επιστημονικό και επαναστατικό βιβλίο του καταξιωμένου ερευνητή του ΜΙΤ και ιατρικού οραματιστή Barry Sears, βασισμένο σε έρευνες, που καθιερώθηκαν με το βραβείο Nobel Ιατρικής το 1982, εξηγεί με τρόπο πρακτικό και εύκολο πώς να κατακτήσετε τη μέγιστη σωματική σας ικανότητα, την άριστη πνευμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,35€ 28,65€
 • ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΧΟΡΤΑ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ
  Όσο βελτιώνονται οι συνθήκες ζωής, τόσο οι διατροφικές συνήθειες αλλάζουν. Στην χώρα μας, που έγιναν όλα πολύ γρήγορα, τα άγρια χόρτα κόντεψαν να ξεχαστούν μέσα σε λίγα χρόνια, έγιναν και αυτά θύματα ενός νέου τρόπου διατροφής, όχι απαραίτητα υγιεινού. Τώρα, όμως, που τα πράγματα δείχνουν να σταθερο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,83€ 13,37€
 • ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ URI GELLER ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
  Πώς να απελευθερώσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις για να δημιουργήσετε μια καλύτερη ζωή. Πώς να ζήσετε μια πιο ικανοποιητική και θετική ζωή με την μέθοδο Γκέλερ. Για πρώτη φορά, ο Ούρι Γκέλερ, ένας άνθρωπος με εκπληκτικές ικανότητες, αποκαλύπτει τα μυστικά του και σας βοηθά να αναπτύξετε το δικό σας ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 17,75€ 20,06€
 • Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΝΟΥΔΗΣ
  Κάθε χρόνο, εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο καταφεύγουν σε περισσότερο ή λιγότερο εξαντλητικές δίαιτες για να χάσουν βάρος. Όλοι, σχεδόν μόλις σταματήσουν το εκάστοτε διαιτητικό πρόγραμμα, καταλήγουν με περισσότερα κιλά από πριν. Οι δίαιτες όχι μόνο δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,17€ 20,53€
 • ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ - ΠΑΤΡΙΚ ΧΟΛΦΟΡΝΤ
  Αισθάνεστε συχνά αγχωμένοι και εξαντλημένοι; Δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε; Νιώθετε ότι η ενέργειά σας έχει αρχίσει να σας εγκαταλείπει; Μην ανησυχείτε. Τώρα πια μπορείτε να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και ευεξία και μάλιστα να γίνετε ακόμη πιο ανθεκτικοί από πρώτα. Το μυστικό είναι η διατροφή. Ο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,40€ 11,75€
 • Η ΩΜΕΓΑ RX ΖΩΝΗ - DR. BARRY SEARS
  Πριν από οκτώ χρόνια με το βιβλίο του - που έγινε best seller - "Η διατροφική ζώνη", ο Dr. Barry Sears προειδοποίησε το Αμερικανικό κοινό για τον αυξανόμενο κίνδυνο των διατροφών υψηλών υδατανθράκων και για τη συμβολή των διατροφών αυτών στη σημερινή ραγδαία αύξηση της παχυσαρκίας. Με τις απλές διατ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,90€ 28,90€
 • ΝΕΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - DEEPAK CHOPRA
  "Ένα απαραίτητο βοήθημα για όποιον αναζητά έναν διεξοδικό, απλό και χρήσιμο οδηγό αυτοπερίθαλψης με εναλλακτικές θεραπείες". (Deepak Chopra). "Οι Νέες Επιλογές Φυσικής Θεραπείας είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο αναφοράς για την εναλλακτική ιατρική. Οι ασθενείς μου μου ζητούν συνεχώς να τους συστήσω ένα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 33,80€ 38,19€
 • ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - Dr. R. Petzoldt
  Το βραβευμένο βιβλίο με το Αργυρό Μετάλλιο της Γερμανικής Γαστρονομικής Ακαδημίας, παρουσιάζει συνταγές μαγειρικής για όλους τους διαβητικούς που θέλουν να τρέφονται νόστιμα και υγιεινά, ελέγχοντας ταυτόχρονα και το διαβήτη. Όλα με βάση τη σύγχρονη επιστημονική πείρα του Dr. R. Petzoldt. Με πρακτικέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,24€ 26,26€
 • ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΜΙΑ ΨΥΧΗ, ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ
  Μια συνηθισμένη μέρα. Ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος. Τη βιώνει σε τρεις ξεχωριστές πραγματικότητες. Ένα φανταστικό σενάριο για μια τριχασμένη προσωπικότητα. Μια πιθανολογία της καθημερινότητας, όπου ο συγγραφέας δείχνει με περιγραφικό τρόπο πως η ζωή μας εξαρτάται από τη στάση μας και όχι από τις..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,73€ 12,12€
 • ΑΛΛΑΖΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΑΛΛΑΖΩ ΖΩΗ - ΣΙΝΤΙ Ο'ΜΙΑΡΑ
  Η Σίντυ Ο'Μίαρα έχει αλλάξει τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων και τους έχει βοηθήσει να κόψουν τις κακές διατροφικές συνήθειες. Η φιλοσοφία της στηρίζεται στο ότι η καλή διατροφή είναι η λύση για άριστη υγεία και ευημερία. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι ένας εξαιρετικά πρακτικός οδηγός για να κόψετε σταδιακά ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,40€ 11,75€
 • ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ SILVA - ΧΟΣΕ ΣΙΛΒΑ
  Μόνο το δέκα τοις εκατό των ανθρώπων χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου με ισορροπημένο τρόπο. Οι περισσότεροι αναπτύσσουν τη λογική, αριστερή πλευρά του εγκεφάλου και αγνοούν το τεράστιο δυναμικό της δημιουργικής, δεξιάς πλευράς. Τώρα όμως έχετε το κλειδί για να ανοίξετε την πόρτα σε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,75€ 13,28€
 • ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΞΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΜΙΚ & ΠΑΤΡΙΚ ΧΟΛΦΟΡΝΤ
  Η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε και όχι για να την περνάμε υποφέροντας από ασθένειες. Πόσο, στ' αλήθεια, απρόσβλητοι είμαστε από κάθε είδους μολυσματική ή άλλη ασθένεια; Πιστεύουμε ότι ο καρκίνος δε θα μας αγγίξει, οι διάφορες αλλεργίες δε θα μας ταλαιπωρήσουν και ότι σπάνια θα υποφέρουμε από κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,56€ 11,93€