Higher Nature

Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
 • Higher Nature Bromelain 30 κάψουλες
  Για την υγεία της καρδιάς και καλή πέψη Ενα ισχυρό ένζυμο που παράγεται απο τον καρπό και το μίσχο του ανανά (Ananas comosus) και αποτελεί μία απο τις πιο αποτελεσματικές βοήθειες για τη διαδικασία της πέψης και αφομοίωσης πρωτεϊνών και λιπών, προσφέροντας ανακούφιση απο το πρόβλημα της δυσπεψίας. Μ..
  12,82€
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,82€
 • Higher Nature Omega 3 Fish Oil 30 κάψουλες
  Υψηλής καθαρότητας ιχθυέλαιο   Τα EPA και DHA είναι τα κύρια Ωμέγα 3 ζωτικά λιπαρά (EFA), σημαντικά για υγιή καρδιά, αρτηρίες, εγκέφαλο ,εύκαμπτες αρθρώσεις, αλλεργίες, έλεγχο χοληστερίνης, έκζεμα, προβλήματα ματιών, μαθησιακές δυσκολίες, οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα κ.α. Αυτό το υψηλή..
  6,51€
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,51€
 • Higher Nature True Food Magnesium 30 ταμπλέτες
  Το μέταλλο της χαλάρωσης 30 / 90 tablets Το Μαγνήσιο εμπλέκεται και στην παραγωγή ενέργειας, την νευρική λειτουργία και τον σχηματισμό δοντιών και οστών. Μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση της πίεσης και στην καλή ροή του αίματος. Η μισή από την ολική ποσότητα Μαγνησίου του σώματος βρίσκεται ..
  11,66€
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,66€
 • Higher Nature Aloe Gold 485ml Natural
  Υψηλής ισχύος, οργανική από ολόκληρο φύλλο Ανεξάρτητες έρευνες έδειξαν ότι η Aloe Gold περιέχει περισσότερο από 18000MPS* στο λίτρο. Μόνο άλλο ένα σκεύασμα Αλόης βρέθηκε με πάνω από 10000MPS ενώ τα περισσότερα προϊόντα περιέχουν 2000 ή λιγότερο. *MPS: Mucopolysaccharides Precipitating Solids (..
  43,55€
  Χωρίς ΦΠΑ: 43,55€
 • Higher Nature True Food Supernutrition Plus 90 φυτικές κάψουλες
  Υψηλής βιο-διαθεσιμότητας πολυβιταμίνη. Προαφομοιωμένες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ! Αυτή η ιδανική πολυβιταμίνη του 21ου αι. προσφέρει την πιο συγκεντρωμένη πηγή διαθέσιμων βιταμινών και μετάλλων, σε μορφή True Food. Πανεπιστημιακές έρευνες έδειξαν ότι τα βιο‐με..
  34,85€
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,85€
 • Higher Nature Probio Easy 90gr
  Οξεόφιλοι γαλακτοβάκιλλοι και δισχιδή βακτήρια για την καλή λειτουργία της πέψης των υδατανθράκων.Χρήσιμο μετά τη λήψη αντιβίωσης και σε μορφή σκόνης για όσους δεν προτιμούν τις κάψουλες. ..
  13,77€
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,77€
 • Higher Nature True Food Easy Iron 30 κάψουλες
  Το 75% του σιδήρου βρίσκεται στην αιμογλοβίνη των ερυθρών κυττάρων που μεταφέρει οξυγόνο για ενέργεια. Περίπου το 5% αποθηκεύεται την μυογλοβίνη των μυών. Ο σίδηρος βρίσκεται επίσης σε ένζυμα που μεταφέρουν το οξυγόνο στα κύτταρα καθώς και στο αντιοξειδωτικό ένζυμο «καταλάση». Η ανεπάρκεια σιδήρου ε..
  8,41€
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,41€
 • Higher Nature Folic acid 400mg 90 φυτικές κάψουλες
  Βιταμίνη για την καρδιά και το μυαλό   Υπάρχει σοβαρή διατροφολογική έλλειψη του Φολικού ή Φυλλικού οξέος στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πριν και κατά την εγκυμοσύνη, το φολικό οξύ είναι ουσιώδες για την κανονική ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα (νευρικού συστήματος) του αγέννητου παιδιού και,..
  9,36€
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,36€
 • Higher Nature Msm Sulphur 1000mg 90 ταμπλέτες
  Οργανικό θείο 100 gr crystals To MSM tablets (Methyl Sulphonyl Methane-φυσική οργανική μορφή θείου) βοηθάει στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, στην καταπολέμηση ουσιών που προκαλούν αλλεργίες, αναφυλαξίες και ακμή, είναι χρήσιμο στο άσθμα και στη διατήρηση υγιών αρθρώσεων...
  16,31€
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,31€
 • Higher Nature Dlpa Complex 90 κάψουλες
  Dlpa-complex - Η διατροφολογική λύση ενάντια στον πόνο   Ισχυρό φυσικό θρεπτικό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα κατά του πόνου. Περιέχει DLPA (DL-Phenylalanine) το οποίο θεωρείται σαν το πιο αποτελεσματικό φυσικό παυσίπονο προωθώντας έκκριση ενδορφινών..
  48,43€
  Χωρίς ΦΠΑ: 48,43€
 • Higher Nature Aloe Gold Ultimate Skin 120ml
  Το βότανο της ομορφιάς. H Aloe Vera είναι πλέον καταξιωμένη για τη χρησιμότητά της στην περιποίηση του δέρματος. Το Aloe Gold Skin Gel είναι συμπυκνωμένο gel Αλόης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα είδη δέρματος.Χρησιμότητα: Για ξηρό δέρμα, δέρμα καμένο από τον ήλιο, ελαφριά καψίματα και πλη..
  31,95€
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,95€
 • Higher Nature Probio Daily 90 φυτικές κάψουλες
  Προβιοτικό με 150 εκατομμύρια βακτήρια για την καλή υγεία του γαστρεντερικού.Απαραίτητο κατά τη διάρκεια λήψης αντιβίωσης. Δεν χρειάζεται ψυγείο, ιδανικό για ταξίδια ..
  15,94€
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,94€