Higher Nature TMG 90 Vcaps

Higher Nature TMG 90 Vcaps

Κατασκευαστής: Higher Nature
Κωδικός Προϊόντος: HN2524
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Τιμή: 27,96€
Περιγραφή

Υγιής Μεθυλίωση
 
Σε ένα υγιές σώμα, η «μεθυλίωση» (η προσθήκη μεθυλικών ομάδων) συμβαίνει πάνω από ένα δισεκατομμύριο φορές το δευτερόλεπτο. Αυτό είναι σημαντικό για την μετατροπή του βλαβερού αμινοξέος ομοκυστείνη σε γλουταθειόνη, ένα ισχυρό αποτοξινωτικό αντιοξειδωτικό του σώματος, και μεθειονίνη. Αυτό μετατρέπεται σε SAMe (S-Adenosyl-Methionine) το οποίο με τη σειρά του μετατρέπει το αμινοξύ τυροσίνη σε ντοπαμίνη, νοραδρεναλίνη και αδρεναλίνη.
 
Αυτές οι ουσίες είναι απαραίτητες για: ισορροπημένη διάθεση, φυσιολογική πίεση αίματος, κίνητρο, συγκέντρωση, εγρήγορση και έλεγχο του άγχους. Επίσης το SAMe μετατρέπει το αμινοξύ τρυπτοφάνη σε σεροτονίνη και μελατονίνη απαραίτητες ουσίες για καλή διάθεση και καλό ύπνο. Το SAMe βοηθά και στην υγεία των αρθρώσεων, των μυών και του ήπατος. Κρατώντας την ομοκυστείνη σε χαμηλό επίπεδο είναι σημαντικό για υγιή καρδιά και μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο των καρδιακών και εγκεφαλικών παθήσεων και Αλτσχάιμερ.
Επιπρόσθετα, μεθυλικές ομάδες προστίθενται και αφαιρούνται από το DNA μας και, όταν η μεθυλίωση δεν συμβαίνει συχνά, τότε η αλυσίδα αυτή δεν μπορεί κατάλληλα να επανέρθει στην αρχική της μορφή και αυξάνεται ο κίνδυνος των εκφυλιστικών παθήσεων. Η υγιής μεθυλίωση είναι ζωτική για ένα υγιές DNA. Το TMG (Tri-Methyl Glycine) είναι ένας ισχυρός «δότης» μεθύλης, υποστηρίζει την μεθυλίωση παρέχοντας μεθυλικές ομάδες και βοηθώντας την μετατροπή της ομοκυστείνης σε γλουταθειόνη.
 
*Υποστηρίζει την μεθυλίωση παρέχοντας μεθυλικές ομάδες.
*Διατηρεί υγιή επίπεδα ομοκυστείνης.
*Η υγιής μεθυλίωση είναι ζωτική για υγιή καρδιά και εγκέφαλο σε εγρήγορση μέχρι προχωρημένες ηλικίες.
*Η μεθυλίωση βοηθά το σώμα να μετατρέψει την ομοκυστείνη σε γλουταθειόνη.

Δοσολογία: 1 κάψουλα μέχρι 3 φορές ημερησίως, 30 λεπτά πριν ή 2 ώρες μετά τα γεύματα.

Συστατικά: 1 κάψουλα παρέχει Tri-Methyl Glycine (TMG) 500mg.

Έκδοχα: hydroxypropyl methylcellulose, stoneground rice bran, vegetable magnesium stearate, silicon dioxide.

Δεν περιέχει: ζάχαρη, αλάτι, σιτάρι, γλουτένη, αραβόσιτο/καλαμπόκι, μαγιά, λακτόζη, γαλακτοκομικά, τεχνητά συντηρητικά, χρωστικά ή αρωματικά.

TMG090 - 90 capsules