Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Evertrust Cacao Whole Beans Raw Organic (Ολόκληροι Σπόροι Κακάο ΒΙΟ , Ωμοί) 250gr
  ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΚΑΟ ΟΡΓΑΝΙΚΑ - ΩΜΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΠΕΡΟΥ (ΠΟΙΚΙΛΙΑ CREOLE)  ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΓΓΛΙΑ   H Κρεολή ποικιλία ονομάζεται "Η Βασίλισσα του κακάο", δεδομένου ότι παράγει τους υψηλότερης ποιότητας σπόρους. Είναι μια αρχαία ποικιλία, μη υβριδική, παράγει καρπούς με ι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,49€ 8,49€
 • Evertrust MESQUITE MEAL (ΓΕΥΜΑ ΜΕΣΚΙΤ) 250gr
  ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΣΚΙΤ, ΩΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ  Το μεσκίτ είναι ένα είδος άγριας μιμόζας, δέντρο άγριο και πολύ ανθεκτικό που το βρίσκουμε στην νότια πλευρά της Αμερικής. Το αλεύρι μεσκίτ το παίρνουμε από τους καρπούς ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,35€ 7,35€
 • Evertrust Barley Grass Organic Powder (Οργανικό Κριθαρόχορτο Σε Σκόνη) 250gr
  ΟΡΓΑΝΙΚΟ ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ- ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΓΓΛΙΑ ORGANIC CERTIFICATION UK SOIL ASSOCIATION   ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΟΧΟΡΤΟ   Ένα superfood πλούσιο σε φυσικές βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα και χλωροφύλλη. Από τους ιδανικότερους αλκαλοποιητές του σώματος.&nb..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,57€ 8,57€
 • Evertrust Tribulus Powder (Τριβόλη Σε Σκόνη) 125gr
  ΤΡΙΒΟΛΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΚΙΝΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ   To Tribulus terrestris ενισχύει τη γονιμότητα και προάγει την αναζωογόνηση του σώματος. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι, αν και δεν περιέχει ορμόνες, βοηθά τους άνδρες αναπαραγωγικής ηλικίας στην φυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,48€ 5,48€
 • Mega Foods Βερύκοκα Πυρήνες Πικροί 150gr
  ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ ΠΙΚΡΟΙ 150γρ MEGA FOODS... δυνατότερη αντικαρκινική ουσία!  Με πλούσια αντικαρκινική δράση, μεγάλη περιεκτικότητα σε βιτ.Β17 (αμυγδαλίνη) αποτελεί ασπίδα για τον οργανισμό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες Χρήση έως 6 πυρήνες ημερησίως Γιατί τα κουκούτσια βερί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,59€ 2,59€
 • Evertrust REISHI MUSHROOM POWDER (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΡΕΙΣΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 125gr
  ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΡΕΙΣΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ (Ganoderma lucidum) ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: KINA ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ   Από τα πιο αναγνωρισμένα είδη για την δυνατότητα τους να ενισχύουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Υπάρχουν πολλά είδη του αλλά το σημαντικότερο είναι ένα μανιτάρι με κόκκινο χρώμα που ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,97€ 10,97€
 • Άλατα Epsom (Θεϊικό Μαγνήσιο) Χωρίς Αλουμίνιο, Epsom Salt 500gr
  ΑΛΑΤΑ EPSOM (θεϊικό μαγνήσιο) χωρίς αλουμίνιο Τα άλατα Epsom είναι μια ανόργανη ένωση που αποτελείται από μαγνήσιο και θειικό άλας, και την ονομασία τους την οφείλουν σε μια αλατούχα πηγή στο Epsom του Surrey, στην Αγγλία. Το μαγνήσιο καθώς και το θειικό άλας έχουν υψηλή απορόφηση από το δέρμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€ 4,49€
 • Evertrust KELP POWDER (ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΩΚΕΑΝΟΥ) 250gr
  ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΩΚΕΑΝΟΥ  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ   ΤΑ ΦΥΚΙΑ   Το Kelp είναι μια ποικιλία από φύκια που μπορεί να βρεθεί σε βραχώδεις ακτές σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα είδος φυκιών που ανήκει στα καφέ φύκια   Είναι μια φυσική πηγή τροφής  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,59€ 11,59€
 • OrganAx Daily Resistance 120gr
  SUPERFOOD Daily Resistance Σκόνη 120 γρ Μείγμα 100% Οργανικών Υπερτροφών για Ενίσχυση Του Ανοσοποιητικού. Περιέχει: Μίγμα Οργανικών Πράσινων Υπερτροφών: Οργανικό Σιταρόχορτο, Οργανικό Κριθαρόχορτο, Οργανικό Αλφάλφα, Οργανική Σπιρουλίνα, Οργανικό Σπανάκι και Οργανικό Μπρόκολο. Μίγμα Ορ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,95€ 12,95€
 • Evertrust Guarana Oragnic Powder (Βιολογική Γκουαρανά Σκόνη) 125gr
  ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΓΓΛΙΑ Organic Certification UK5   Οι ινδιάνοι παρασκεύαζαν και έπιναν το guarana για να αντιμετωπίσουν τη φοβερή ζέστη, την υγρασία, τη σωματική κόπωση, τους πόνους, τον πυρετό και ακόμα έδειχναν να έχουν α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,45€ 10,45€
 • Megafood Konjac Glucomannan Powder 100g (Γλυκομαννάνη)
  Περιγραφή Η γλυκομαννάνη konjac (glucomannan) είναι μια πλούσια πηγή διαλυτών φυτικών ινών, πολυσακχαρίτης, από τις ρίζες του φυτού konjac (Amorphophallus Κonjac), που φύεται στην Ιαπωνία, Κίνα και Ινδοκίνα. Εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται από τους γηγενείς κατοίκους της Κίνας και Ιαπωνίας στη δημιο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,50€ 5,50€
 • EVERTUST CAMU CAMU BERRY PURE RAW ORGANIC POWDER (ΜΟΥΡΑ ΚΑΜΟΥ-ΚΑΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΙΚΟ, ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 125gr
  ΟΡΓΑΝΙΚΟ, ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟ ΜΟΥΡΟ ΚΑΜΟΥ-ΚΑΜΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ   ΑΠΟΔΙΔΕΙ 13% ΚΑΘΑΡΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C   ***Tο καθαρό κάμου-κάμου έχει χρώμα κιτρινωπό. Στην αγορά κυκλοφορούν προιόντα με ελαφρώς ρόζ χρώμα. Σε αυτά έχει προστεθεί συνθετική βιταμίνη C.   ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΠΕΡΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,97€ 14,97€