Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Mega Foods Βερύκοκα Πυρήνες Πικροί 150gr
  ΠΥΡΗΝΕΣ ΒΕΡΥΚΟΚΟΥ ΠΙΚΡΟΙ 150γρ MEGA FOODS... δυνατότερη αντικαρκινική ουσία!  Με πλούσια αντικαρκινική δράση, μεγάλη περιεκτικότητα σε βιτ.Β17 (αμυγδαλίνη) αποτελεί ασπίδα για τον οργανισμό ενάντια στις ελεύθερες ρίζες Χρήση έως 6 πυρήνες ημερησίως Γιατί τα κουκούτσια βερί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,17€ 2,17€
 • Evertrust REISHI MUSHROOM POWDER (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΡΕΙΣΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 125gr
  ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΡΕΙΣΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ (Ganoderma lucidum) ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: KINA ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ   Από τα πιο αναγνωρισμένα είδη για την δυνατότητα τους να ενισχύουν σημαντικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Υπάρχουν πολλά είδη του αλλά το σημαντικότερο είναι ένα μανιτάρι με κόκκινο χρώμα που ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,97€ 10,97€
 • OrganAx Revitalize 120gr
  SUPERFOOD Revitalize Σκόνη 120 γρ Μείγμα 100% Οργανικών Υπερτροφών Για Αντιγήρανση και Αναζωογόνηση Περιέχει: Μίγμα Οργανικών Πράσινων Υπερτροφών: Οργανικό Σιταρόχορτο, Οργανικό Κριθαρόχορτο, Οργανικό Αλφάλφα, Οργανική Σπιρουλίνα, Οργανικό Σπανάκι και Οργανικό Μπρόκολο. Μίγμα Οργανικώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,95€ 12,95€
 • Evertrust KELP POWDER (ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΩΚΕΑΝΟΥ) 250gr
  ΣΚΟΝΗ ΑΠΟ ΦΥΚΙΑ ΩΚΕΑΝΟΥ  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ   ΤΑ ΦΥΚΙΑ   Το Kelp είναι μια ποικιλία από φύκια που μπορεί να βρεθεί σε βραχώδεις ακτές σε ολόκληρο τον κόσμο, ένα είδος φυκιών που ανήκει στα καφέ φύκια   Είναι μια φυσική πηγή τροφής  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,59€ 11,59€
 • ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΑΠΟΦΛ. (HEMP SEEDS HULLED) ΒΙΟ 200GR
  Ενα κρυμμένο μυστικό εδώ και πολλούς αιώνες κρύβεται πίσω από την πολύτιμη αυτή τροφή αρχαίων πολιτισμών λόγω της υψηλής περιεκτικότητας τους σε βιταμίνες και πολύτιμα συστατικά. Οι σπόροι κάνναβης είναι πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6. Περιέχουν μαγνήσιο,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,70€ 4,70€
 • Evertrust GUARANA ORGANIC POWDER (ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 125gr
  ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΓΚΟΥΑΡΑΝΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΓΓΛΙΑ Organic Certification UK5   Οι ινδιάνοι παρασκεύαζαν και έπιναν το guarana για να αντιμετωπίσουν τη φοβερή ζέστη, την υγρασία, τη σωματική κόπωση, τους πόνους, τον πυρετό και ακόμα έδειχναν να έχουν α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,45€ 10,45€
 • Evertrust Shilajit Powder (Πηγή Φουλβικών Οξέων Σε Σκόνη) 60gr
  Μumijo – Μoomiyo - ΠΗΓΗ ΦΟΥΛΒΙΚΩΝ ΟΞΕΩΝ ΣΕ ΣΚΟΝΗ   Shilajit είναι μια σπάνια φυσική ουσία η οποία συλλέγεται από τους κατοίκους στα Ιμαλάϊα ως τη Ρωσία. Έχει χρησιμοποιηθεί για χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό. Το Shilajit θεωρείται από πολλούς βοτανολόγους ως το πιο σημαντικό φυσικό τονωτικό της Αγ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,55€ 5,55€
 • EVERTUST CAMU CAMU BERRY PURE RAW ORGANIC POWDER (ΜΟΥΡΑ ΚΑΜΟΥ-ΚΑΜΟΥ - ΟΡΓΑΝΙΚΟ, ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 125gr
  ΟΡΓΑΝΙΚΟ, ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟ ΜΟΥΡΟ ΚΑΜΟΥ-ΚΑΜΟΥ ΣΕ ΣΚΟΝΗ   ΑΠΟΔΙΔΕΙ 13% ΚΑΘΑΡΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C   ***Tο καθαρό κάμου-κάμου έχει χρώμα κιτρινωπό. Στην αγορά κυκλοφορούν προιόντα με ελαφρώς ρόζ χρώμα. Σε αυτά έχει προστεθεί συνθετική βιταμίνη C.   ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΠΕΡΟΥ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΠΙΣΤΟΠΟ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,97€ 14,97€
 • Evertrust MESQUITE MEAL (ΓΕΥΜΑ ΜΕΣΚΙΤ) 250gr
  ΑΛΕΥΡΙ ΜΕΣΚΙΤ, ΩΜΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ  Το μεσκίτ είναι ένα είδος άγριας μιμόζας, δέντρο άγριο και πολύ ανθεκτικό που το βρίσκουμε στην νότια πλευρά της Αμερικής. Το αλεύρι μεσκίτ το παίρνουμε από τους καρπούς ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,35€ 7,35€
 • Evertrust Birch Xylitol (Ξυλιτόλη Από Σημύδα) 250gr
  ΦΥΣΙΚΗ ΞΥΛΙΤΟΛΗ ΑΠΟ ΣΗΜΥΔΑ ΦΥΣΙΚΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: KINA ΠΗΓΗ: Ο ΦΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΗΜΥΔΑΣ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ   Η ξυλιτόλη για πρώτη φορά παρασκευάστηκε από το δέντρο σημύδα στη Φινλανδία τον 20ο αιώνα και έγινε γνωστή στην Ευρώπη ως ασφαλής γλυκαντική ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,57€ 8,57€
 • Evertrust TRIBULUS TERRESTRIS POWDER (ΤΡΙΒΟΛΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ) 125gr
  ΤΡΙΒΟΛΙ ΣΕ ΣΚΟΝΗ  ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ: ΚΙΝΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΛΕΓΧΟΣ: ΑΓΓΛΙΑ   To Tribulus terrestris ενισχύει τη γονιμότητα και προάγει την αναζωογόνηση του σώματος. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι, αν και δεν περιέχει ορμόνες, βοηθά τους άνδρες αναπαραγωγικής ηλικίας στην φυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,48€ 5,48€
 • Geo Φυτροσυσκευή (3 πιάτα)
  ΦΥΤΡΟΣΥΣΚΕΥΗ (3 πιάτα) Το κλασσικό μοντέλο για τους λάτρεις της βλάστησης. Χάρη στα bioSnacky φυτοδοχεία, η καλλιέργεια των φύτρων και των βοτάνων στο σπίτι είναι διασκεδαστική και εύκολη.Οι σπόροι αναπτύσσονται γρήγορα σε φρέσκους βλαστούς οι οποίοι παρέχουν τροφή και ζωτικότητα με μία..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,79€ 31,79€