GREEN BAY

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Greenbay Βιολογικό Cacao Powder Raw Κακάο σε σκόνη 50gr
  Περιγραφή Το κακάο σε σκόνη της Greenbay προέρχεται από ακατέργαστους καρπούς κακάο Theobroma cacao L ποικιλίας Criollo 100% , περιοχής SATIPO του Peru. Οι καρποί κακάο επιλέγονται, πλένονται και προτού αλεστούν, απολυμαίνονται  με βιολογική μέθοδο. Σε κανένα στάδιο της διαδικασίας οι θερμοκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,74€ 6,74€
 • Green Bay Βιολογικό Horny Goat (Epimedium) σε Σκόνη 100gr
  Περιγραφή Το Ηorny Goat συναντάται κυρίως στην Κίνα και γενικότερα τη νότια, ανατολική και κεντρική Ασία. Ως βότανο, ονομάζεται Epimedium Sagittatum. Για πολλούς αιώνες, Κινέζοι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει πολλά βότανα από την οικογένεια Epimedium για διάφορους θεραπευτικούς σκοπούς, αλλά η χρήσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,39€ 7,39€
 • Green Bay Βιολογική Ashwagandha σε Σκόνη 150gr
  Περιγραφή Η Ashwagandha είναι ένα από τα πιο σημαντικά βότανα της Aγιουρβεδικής ιατρικής. Χρησιμοποιείται από αρχαιοτάτων χρόνων για την αντιμετώπιση μεγάλου εύρους παθήσεων αλλά είναι περισσότερο γνωστό για την ταχεία αποκατάσταση του οργανισμού μετά από ασθένεια. Στα σανσκριτικά Αshwagandha σημ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,46€ 6,46€
 • Green Bay Gotu Kola σε Σκόνη 100gr
  Περιγραφή Το Gotu Kola (Centella asiatica) είναι ένα αιωνόβιο φυτό το οποίο ευδοκιμεί στην Ινδία, την Ιαπωνία, την Κίνα, την Ινδονησία, τη Νότια Αφρική, τη Σρι Λάνκα, και το Νότιο Ειρηνικό. Ανήκει στην οικογένεια  του μαϊντανού, ενώ δεν έχει καμία γεύση ή οσμή. Έχει μικρό σχήμα βεντάλιας με ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,97€ 6,97€
 • Green Bay Βιολογικοί Ακατέργαστοι Σπόροι Κακάο (Cacao beans Raw) 250gr
  Περιγραφή Ποκιλία Criollo 100%. Στην ωμή, ανεπεξέργαστη μορφή τους, οι καρποί του κακαόδεντρου αποτελούν τη σημαντικότερη τροφή της φύσης σε μαγνήσιο και μια από τις πλουσιότερες φυσικές πηγές αντιοξειδωτικών. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή σιδήρου, ψευδάργυρου, ασβεστίου και άλλων ιχνοστοιχείων,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,85€ 6,85€
 • Green Bay Βιολογική Ρίζα Σιβηριανού Ginseng σε σκόνη 100gr
  Περιγραφή To Σιβηριανό ginseng, γνωστό και ως "Ελεύθερο", είναι ένα είδος μικρού, ξυλώδους θάμνου που ανήκει στην οικογένεια "Araliaceae" που ευδοκιμούν στην Ανατολική και Βορειοανατολική Ασία. Θεωρείται ότι αυμβάλλει στον έλεγχο και την εξισορρόπηση του άγχους, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί τον οργαν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,49€ 6,49€
 • Green Bay Βιολογικό Μανιτάρι Chaga σε Σκόνη 100gr
  Περιγραφή Αποξηραμένο μανιτάρι chaga σε σκόνη. Λατινική ονομασία: Inonotus obliquus Το μανιτάρι chaga είναι ένας μύκητας που αναπτύσσεται σε δέντρα σκληρού ξύλου. Έχει μαύρο χρώμα με μία καφέ εσωτερική επίστρωση, ενώ το σχήμα του είναι ακανόνιστο. Στη Σιβηρία το αποκαλούν το "Δώρο των Θεών" κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,97€ 8,97€
 • Green Bay Suma Root Ρίζα Σούμα σε Σκόνη 100gr
  Περιγραφή To Suma είναι ένα φυτό με βαθύ και πολύπλοκο ριζικό σύστημα, που ευδοκιμεί στα δάση του Αμαζονίου και στις τροπικές περιοχές της Βραζιλίας, του Εκουαδόρ, του Παναμά, της Παραγουάης, του Περού, και της Βενεζουέλας. Από την πρώτη κιόλας καταγραφή του στη βοτανολογία, το 1826, έχει αναφερθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,97€ 11,97€
 • Green Bay Βιολογικό Εκχύλισμα Μανιταριού Lion's Mane 50gr
  Περιγραφή Το Μανιτάρι Lion's Mane (λατινική ονομασία: hericium erinaceus) ή γνωστό ως «Eρίκιο το Αγκαθωτό» ανήκει στα λεγόμενα «θεραπευτικά» μανιτάρια, ενώ είναι δημοφιλές στην Ιαπωνία και την Κίνα ως γενικό τονωτικό για την υγεία. Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ευρύ φάσμα αμινο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,85€ 16,85€
 • Green Bay Βιολογική He Shou Wu (Ρίζα Fo-ti) Σκόνη 100gr
  Περιγραφή Το He Shou Wu ή Ho Shou Wu, γνωστό και ως Fo Ti, ανήκει στα πιο συνταγογραφημένα βότανα της κινεζικής ιατρικής. Η συνεχής κατανάλωση του περίφημου «βότανου της μακροζωίας», φημίζεται ότι επαναφέρει σημαντικά τη νεανικότητα στο δέρμα. Είναι ένα κλασικό Yin (Jing) τονωτικό, καθώς και ένα ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,85€ 9,85€
 • Green Bay Βιολογική Χλωρέλλα Σκόνη 100gr
  Βιολογική χλωρέλλα σε σκόνη. Η χλωρέλλα (chlorella vulgaris) είναι μία μονοκύτταρη μικροάλγη που καλλιεργείται υπαίθρια σε λίμνες γλυκού νερού. Αποτελεί τροφή υψηλής θρεπτικής αξίας πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, λιπαρά οξέα, χλωροφύλλη, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικές ουσίες και αμινο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,97€ 8,97€
 • Green Bay Muira Puama σε Σκόνη 100gr
  Περιγραφή To Muira Puama προέρχεται από δέντρο που μεγαλώνει σε τροπικά δάση στην Βραζιλία. Η σκόνη τηςπροκύπτει αποκλειστικά από τις ρίζες και τους μίσχους του δέντρου. Το όνομά Muira Puama μεταφράζεται ως το 'ισχυρό ξύλο' και είναι περισσότερο γνωστό..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,65€ 5,65€