Οδοντόκρεμες & Στοματικά Διαλύματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ - ΧΑΜΟΜΗΛΙ
  Neobio οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο. Πολύτιμα εκχυλίσματα φυτών, όπως το βιολογικό χαμομήλι και δεντρολίβανο βοηθούν στη συντήρηση και τον καθαρισμό των δοντιών και των ούλων.Τα λειαντικά μεταλλικά στοιχεία που έχει μειώνουν το σχηματισμό της πέτρας, της τερηδόνας και της πλάκας.Με αιθέριο έλαιο μέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€ 3,15€
 • ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΜΕ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ 100ml
  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Χάρη στη σύνθεσή της, εμπλουτισμένη με μεταλλικά στοιχεία από πηλό και αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, που είναι γνωστό για τον καθαρισμό και την τόνωση που δίνει η οδοντόκρεμα με δεντρολίβανο DENTARGILE ενισχύει το σμάλτο των δοντιών, βοηθά στην εξάλειψη της οδοντικής πλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,19€ 6,19€
 • Himalaya Dental Cream 100gr
  100% Φυτική Αγιουρβεδική Οδοντόκρεμα Η Himalaya Dental Cream είναι μια ειδικής παρασκευής αγιουρβεδική οδοντόκρεμα, που σφίγγει και μειώνει το πρήξιμο και τη φλεγμονή των ούλων, σταματά την αιμορραγία τους, προλαβαίνει τον πονόδοντο, και καταπολεμά την κακοσμία του στόματος. Προ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,59€ 4,59€
 • ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΠΟΛΗ 100ml
  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Η οδοντόκρεμα με πρόπολη DENTOLIS συνιστάται για ευαίσθητα και με φλεγμονή ούλα. Η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη σε μεταλλικά στοιχεία από πηλό και πρόπολη,έχει  βακτηριοκτόνες και μυκητοκτόνες ιδιότητες, δυναμώνει το σμάλτο των δοντιών, βοηθά στην εξάλειψη της ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,19€ 6,19€
 • ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΦΥΣΙΚΗ 100ml
  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Dentargile πράσινο άργιλο - οδοντόκρεμα με πράσινη άργιλο  Ενισχύει το σμάλτο των δοντιών και βοηθά στην αφαίρεση της πλάκας, χάρη στο σύμπλοκο ορυκτής αργίλου που είναι γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.Το Θαλασσινό αλάτι, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία βοηθά στη ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,19€ 6,19€
 • ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΜΕΝΤΑ YALIA 75ml
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,09€ 3,09€
 • ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ ΑΡΓΙΛΟΥ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ 100ml
  ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Χάρη στη σύνθεσή της, εμπλουτισμένη  σε μεταλλικά στοιχεία από πηλό και αιθέρια έλαια λεμονιού,η οδοντόκρεμα λεμόνι DENTARGILE  είναι πολύ αποτελεσματική κατά της αιμορραγίας των ούλων και να ενισχύσει το σμάλτο των δοντιών, βοηθά στην εξάλειψη της οδοντικής ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,19€ 6,19€