Μαντηλάκια - Μπατονέτες - Σερβιέτες

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Naty Μαντηλάκια Βρεφικά Χωρίς Άρωμα (56τμχ)
  ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ (56ΤΕΜ)  ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ Χρειάστηκαν πολλά χρόνια εντατικής έρευνας, εργασίας και ανάπτυξης για να γίνει: Το πρώτο 100 % βιοδιασπώμενο, υψηλής απόδοσης οικολογικό υγρό μαντηλάκι για το μωρό σας. Το δέρμα ενός μωρού είναι ευαίσθητο. Τα μαντηλάκια Naty κατασκευάζονται από φ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,75€ 3,75€
 • Naty Σερβιέτες Ημέρας Normal 15τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) Η βραβευμένη σειρά Eco By naty από την Ok biobased & AB vincotte σας παρουσιάζει τα απορροφητικά, φυσικά και ανανεώσιμα μαξιλάρια με πιστοποίηση vegan. Η καλύτερη προστασία μας από τις άκαιρες διαρροές. Οι απορροφητικές σερβιέτες της Naty φαίνονται και ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,59€ 3,59€
 • ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ DE ΜΑΚΕ UP Si Nea 80τμχ
  ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ DI MAKE UP sinea Υποαλλεργικά, λευκασμένα με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Από 100% βιολογικό βαμβάκι. Δεν περιέχουν οπτικά λευκαντικά. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Κλάση 1 μη αποστειρωμένα Εφαρμογές: Ιδανικό για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του προσώπου, την αφαίρεση του μακ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€ 3,39€
 • Naty Μαντηλάκια βρεφικά με Εκχύλισμα Αλόης και Χαμομηλιού (56τμχ)
  ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΒΡΕΦΙΚΑ NATY (τεμ.56) Χρειάστηκαν πολλά χρόνια εντατικής έρευνας, εργασίας και ανάπτυξης για να γίνει: Το πρώτο 100 % βιοδιασπώμενο, υψηλής απόδοσης οικολογικό υγρό μαντηλάκι για το μωρό σας. Το δέρμα ενός μωρού είναι ευαίσθητο. Τα μαντηλάκια Naty κατασκευάζονται από φυσικό και ανανεώσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,75€ 3,75€
 • Naty Σερβιέτες Ημέρας Ενισχυμένες 13τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ (13 ΤΕΜ.) Η βραβευμένη σειρά Eco By naty από την Ok biobased & AB vincotte σας παρουσιάζει τα απορροφητικά, φυσικά και ανανεώσιμα μαξιλάρια με πιστοποίηση vegan. Η καλύτερη προστασία μας από τις άκαιρες διαρροές. Οι απορροφητικές σερβιέτες της Naty φαίνονται..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,59€ 3,59€
 • Naty Σερβιετάκια Normal Καθημερινής Χρήσης 32τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NORMAL ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (32 TEM.) Η βραβευμένη σειρά Eco By naty από την Ok biobased & AB vincotte σας παρουσιάζει τα απορροφητικά, φυσικά και ανανεώσιμα μαξιλάρια με πιστοποίηση vegan. Η καλύτερη προστασία μας από τις άκαιρες διαρροές. Οι απορροφητικές σερβιέτες της ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,59€ 3,59€
 • Μπατονέτες Babu 100τεμ.
  ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ BABU 100ΤΕΜ Περιέχει 100 μπατονέτες από μπαμπού με βαμβακερές απολήξεις! 100% βιοδιασπώμενες! Ελεύθερο από  BPA:  Δισφαινόλη Α - μη τοξικό πλαστικό - Φθαλικές ενώσεις ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Χώρα ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,05€ 2,05€
 • Naty Σερβιέτες Νύχτας 10τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΥΧΤΑΣ NATY 10ΤΕΜ Η βραβευμένη σειρά Eco By naty από την Ok biobased & AB vincotte σας παρουσιάζει τα απορροφητικά, φυσικά και ανανεώσιμα μαξιλάρια με πιστοποίηση vegan. Η καλύτερη προστασία μας από τις άκαιρες διαρροές. Οι απορροφητικές σερβιέτες της Naty φαίνονται και δουλεύ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,59€ 3,59€
 • Naty Σερβιετάκια Καθημερινλης Χρήσης Large 28τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑΤΥ LARGE 28ΤΕΜ Η βραβευμένη σειρά Eco By naty από την Ok biobased & AB vincotte σας παρουσιάζει τα απορροφητικά, φυσικά και ανανεώσιμα μαξιλάρια με πιστοποίηση vegan. Η καλύτερη προστασία μας από τις άκαιρες διαρροές. Οι απορροφητικές σερβιέτες της Naty ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,59€ 3,59€
 • Μπατονέτες Με Βιολογικό Βαμβάκι Si Nea 200τεμ.
  ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ si nea 200τεμ. Sticks με βιολογικό βαμβάκι, απαλά και λεπτά, ιδανικά για τον καθαρισμό των αυτιών και  στην χρήση καλλυντικών. Μικροβιολογικά ελεγμένα, το βαμβάκι έχει λευκανθεί με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Βιοδιασπώμενα. Περιέχει:200τεμάχια Προιόν SI NEA ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€ 3,15€