Μαντηλάκια - Μπατονέτες - Σερβιέτες

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NATY NORMAL 15τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιέτες με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€ 3,39€
 • ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ DE ΜΑΚΕ UP
  ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ DI MAKE UP sinea Υποαλλεργικά, λευκασμένα με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Από 100% βιολογικό βαμβάκι. Δεν περιέχουν οπτικά λευκαντικά. Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Κλάση 1 μη αποστειρωμένα Εφαρμογές: Ιδανικό για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του προσώπου, την αφαίρεση του μακ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,99€ 2,99€
 • ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NATY ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ 13τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ (13 ΤΕΜ.) ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιέτες με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€ 3,39€
 • ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NATY NORMAL 32τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ NORMAL ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (32 TEM.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιετάκια με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη από καλαμπόκι η οποία ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€ 3,39€
 • ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΥΧΤΑΣ NATY 10τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΝΥΧΤΑΣ (10 ΤΕΜ.) ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ ΗΜΕΡΑΣ NORMAL (15 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιέτες με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη από καλα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,39€ 3,39€
 • ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ΝΑΤΥ EXTRA LARGE 28τμχ
  ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ (28 ΤΕΜ.) Απαλό για το δέρμα σας  Ήπια για το περιβάλλον  Βασίζεται σε φυσικά και ανανεώσιμα υλικά  Σερβιετάκια με ένα απαλό εσωτερικό στρώμα φτιαγμένο από πολτό δέντρου  Με βάση μια ταινία φτιαγμένη από καλαμπόκι η οποία είναι αναπνε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,75€ 3,38€
 • ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ
  ΜΠΑΤΟΝΕΤΕΣ si nea 200τεμ. Sticks με βιολογικό βαμβάκι, απαλά και λεπτά, ιδανικά για τον καθαρισμό των αυτιών και  στην χρήση καλλυντικών. Μικροβιολογικά ελεγμένα, το βαμβάκι έχει λευκανθεί με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Βιοδιασπώμενα. Περιέχει:200τεμάχια Προιόν SI NEA ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,32€ 2,85€