ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • REVITALISING SHAMPOO 200ml
  Αναζωογοννητικό σαμπουάν. Με αυτό το σαμπουάν βοηθάτε τα μαλλιά σας να γίνουν παχύτερα, πιο δυνατά και πιο υγιή. Δίνει στα μαλλιά τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν την υγεία τους και προώθει την καλή ανάπτυξή τους. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,04€ 13,04€
 • FREQUENTI SHAMPOO 200ml
  Σαμπουάν για συχνό λούσιμο. Αυτό το σαμπουάν είναι ιδανικό για τους λάτρεις των σπορ και για εκείνους που πρέπει να πλένουν τα μαλλιά τους κάθε μέρα. Το βαλσάμικο, οι αντισηπτικές και τονωτικές ιδιότητες των φυσικών εκχυλισμάτων πορτοκαλιού εξασφαλίζει απόλυτη προστασία του τριχωτού της κεφαλής.&nbs..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€
 • BABY SHAMPOO-CONDITIONER 200ml
  Σαμπουάν και μαλακτική  για παιδιά. Αυτό το απαλό σαμπουάν είναι ιδανικό για τα μαλλιά του παιδιού σας. Η φόρμουλά του είναι βασισμένη στο φυσικό Φοινικέλαιο, εγγυάται πλήρη καθαρισμό διατηρώντας παράλληλα την υδρολιπιδική ισορροπία. Χάρη στο φυσικό εκχύλισμα αμυγδάλου και το φυσικό εκχύλισμα α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€
 • SECCHI SHAMPOO 200ml
  Σαμπουάν για ξηρά μαλλιά.  με λαπα και τριαντάφυλλο. Η χρήση ορισμένων ενυδατικών ουσιών επιτρέπει την πλήρη ανάκτηση της υδρολιπιδικής μεμβράνης τόσο των μαλλιών όσο και του τριχωτού της κεφαλής. Τα φυσικά εκχυλίσματα Burdock, Rose-lace, Rose και Sand Plantain σε αυτό το σαμπουάν εκτελούν θρεπ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€
 • GRASSI SHAMPOO 200ml
  Σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά με αμαμελιδα και υπερικο. Οι αντιφλεγμονώδεις, στυπτικές και αναγεννητικές ιδιότητες των φυσικών εκχυλισμάτων από "Dragon Tree" σε αυτό το σαμπουάν εξασφαλίζουν βαθύ καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής και ομαλοποιούν την διανομή του σμήγματος.  Φυσικά εκχυλίσματα Witc..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€
 • COLOR CARE SHAMPOO 200ml
  Σαμπουάν με εκχύλισμα μπαμπού και γκουαρ γκαμ, ειδικό για βαμμένα μαλλιά.   Τα βαμμένα μαλλιά απαιτούν απαλή και μη επιθετική θεραπεία, που την ίδια στιγμή να διατηρούν το χρώμα τους φωτεινό. Το σαμπουάν αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για βαμμένα μαλλιά και είναι ιδανικό για συχνά πλυσίματα. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€
 • SFIBRATI SHAMPOO 200ml
  Σαμπουάν για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. με μοσχολέμονο και πασιφλόρα  Αυτό το σαμπουάν για βαμμένα, κατεστραμμένα μαλλιά ή μαλλιά με περμανάντ αναπλάθει και ενισχύει τα μαλλιά, διασφαλίζοντας την πλήρη προστασία του τριχωτού της κεφαλής. Οι θρεπτικές, χαλαρωτικές ιδιότητες από φυσικά εκχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€
 • NORMALI SHAMPOO 200ml
  Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά με μολόχα. Χάρη στη χρήση των ενυδατικών συστατικών, αυτό το σαμπουάν καθαρίζει τέλεια τα μαλλιά σεβόμενο ταυτόχρονα πλήρως την υδρολιπιδική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, αφήνοντας τα μαλλιά καθαρά, απαλά και γυαλιστερά.  Ενώ τα φυσικά εκχυλίσματα από Mallow, ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€
 • FORFORA SHAMPOO 200ml
  Σαμπουάν κατά της πυτιρίδας. με αμαμελιδα και τορμεντιλη. Αυτό το ειδικό σαμπουάν ενδείκνυται ιδιαίτερα για μαλλιά με πιτυρίδα. Καταργεί την πιτυρίδα και εμποδίζει την επιστροφή της, εφόσον δεν υπερβαίνει τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής. Ανακουφίζει από κνησμό. Βοηθάει στη φυσιολογική κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,04€ 9,04€