Διάφορα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ RILA 5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
  Οι χημικές βαφές όμως, οι οποίες πολλές φορές περνάνε και ποτίζουν το αυγό, είναι επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Προτείνει τις φυτικές βαφές Πασχαλινών αυγών Okonorm, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από φυσικές πρώτες ύλες, ακίνδυνες για τον άνθρωπο. Περιέχουν κουρκουμίνη, χλωροφυλίνη, καρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,28€ 4,28€
 • Όλα Bio Πουρές Νιφάδες Πατάτας 300gr
     Οι νιφάδες πατάτας είναι η πιο σημαντική μορφή από τα αφυδατωμένα προϊόντα πατάτας. Οι αφυδατωμένες νιφάδες πατάτας παρασκευάζονται με το πάτημα μαγειρεμένου πουρέ πατάτας σε ένα τύμπανο ξηραντήριο, το οποίο στην συνέχεια σε μορφή φύλλου μπορεί να να διαλυθεί και να αλέθεται στην απαιτο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,32€ 3,32€
 • ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ 5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ
  ΒΑΦΕΣ ΑΥΓΩΝ  ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ 5 ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ Οι χημικές βαφές των οποίων οι ουσίες που περιέχουν πολλές φορές περνάνε και ποτίζουν το αυγό, είναι επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Οι φυτικές βαφές Πασχαλινών αυγών Nawaro της εταιρείας Okonorm, οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από φυσικές πρώτες..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,28€ 4,28€
 • Probios Διατροφική Μαγιά Μπύρας σε Νιφάδες 125gr
  Για να εμπλουτίσουμε τα πιάτα σας και την διατροφή μας με γεύση και βιταμίνη Β,προτιμήστε νιφάδες διατροφικής μαγιάς Probios που έχουν μια λεπτή γεύση και ευχάριστη γέυση.Συνοδέυουν πιάτα ζυμαρικών,σούπες,σαλάτες και γενικά πιάτα της αρεσείας σας. Παρέχουν μεγάλη πηγή vit.B,είναι πλούσια σε φυτικές..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,29€ 5,29€
 • Probios Βάση Πίτσας Ντίνκελ 300gr
  ΒΑΣΗ ΠΙΤΣΑΣ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΙΟ 300g (2τεμ) Βάση πίτσας έτοιμη για χρήση. Απλή συνταγή με τα αγαπημένα σας υλικά πάνω στην βάση ψήσιμο, και σε λίγα λεπτά θα πάρετε μια τραγανή κρούστα και καλοψημένη! Περιέχει 2 βάσεις των 150γρ. Διάρκεια ζωής προϊόντος 9 μήνες από την παραγωγή. Προϊόν Probios Ιταλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,99€ 5,99€
 • Όλα Bio Τριμμένη Φρυγανιά 300gr
  ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ  ΟΛΑ ΒΙΟ Η πλέον διαδεδομένη λύση πρακτική και υγιεινή στην μαγειρική και στην ζαχαροπλαστική είναι η τριμμένη φρυγανιά. Αποτελεί βασικό συστατικό στο πανάρισμα φαγητών και ιδανικό συστατικό σε πολλες συνταγές και γλυκά.   ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,95€ 1,95€