Χυμοί

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΑΜΠΟΥΧΑ 750ml
  Απολαύστε τη φύση.Υγεία για το σώμα και το μυαλό Παραγωγή και χρήση. Η Βιολογική Kombucha είναι ένα φυσικό, δροσιστικό ποτό που έχει υποστεί ζύμωση ,η οποία παράγεται στο σπίτι της Voelkel με την παραδοσιακή συνταγή.Κατά τη διάρκεια της φυσικής διαδικασίας της ζύμωσης, οι καλλιέργειες Kombucha ζ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,32€ 4,32€
 • ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ OLA-BIO 1LT
  ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ  ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ  OLA-BIO 1LT Είναι μία πρωτοποριακή αλόη με κύριο χαρακτηριστικό την προσθήκη κουρκουμά και τζίνσεγκ που παράγεται στην Ελλάδα Η αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά βιολογικής γεωργίας και η προσθήκη κουρκουμά προσδίδει στο προιόν όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,98€ 19,98€
 • ΧΥΜΟΣ CRANBERRIES (ΚΡΑΝΜΠΕΡΡΥ) 100% 330ml
  Τα cranberries, τα μικρά αλλά θαυματουργά κόκκινα φρούτα με την πλούσια περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β, βιταμίνη C και αντιοξειδωτικές ενώσεις, είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να εξουδετερωθούν τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Θεωρούνται πολύ υγιεινά φρούτα, καθώς δεν περιέχουν χοληστερόλη,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,39€ 5,39€
 • ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ 1000ml
  Χυμός πορτοκαλιού 100%   Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες   ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,00€ 3,69€
 • ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ ΜΕ MΑΣΤΙΧΑ OLA-BIO 1LT
  ΑΛΟΗ ΧΥΜΟΣ  ΜΕ MΑΣΤΙΧΑ  OLA-BIO 1LT Ο πολύτιμος χυμός αλόης που παράγεται στην Ελλάδα με την προσθήκη μελιού ,μαστίχας και άγρια βότανα της ελληνικής φύσης όπως γαϊδουράγκαθο, αγκινάρα, φραγκόσυκα και αμπελόφυλλα μας δίνει αυτό το πολύτιμο προϊόν . Η αλόη προέρχεται από ελληνικά φυτά β..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,98€ 19,98€
 • ΓΡΑΝΙΤΕΣ COOL LOLLIES (2X5 Τεμάχια)
  ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ COOLE LOLLIES Για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο σε 5 υπέροχες γεύσεις φρούτων. Xωρίς ζάχαρη. Σύνολο10 τεμάχια. Ερχονται οι υπέροχες γρανίτες coole lollies! Το μόνο που έχετε να κάνετε: απλά βάλτε τις στην κατάψυξη. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,30€ 4,06€
 • ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 500ml
  ΧΥΜΟΣ ΑΛΟΗΣ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 500ML ΚΑΙ 1000ML ΣΕ ΓΥΑΛΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤTΑΡΩΝ ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,66€ 10,65€
 • ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ 100% 250ml
  ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ 250ml   Eχει 3 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από το κόκκινο κρασί και το πράσινο τσάι. Το ρόδι είναι πλούσιο σε τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών ουσιών.  Περιέχει τανίνες, ανθοκυανίνες και ελλαγικό οξύ.  Ο χυμός ροδιού είναι ιδιαίτερα πλούσιος με ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,46€ 3,03€
 • ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ 100% 1000ml
  ΧΥΜΟΣ ΡΟΔΙ 1L   Eχει 3 φορές ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση από το κόκκινο κρασί και το πράσινο τσάι. Το ρόδι είναι πλούσιο σε τρεις διαφορετικές μορφές αντιοξειδωτικών ουσιών.  Περιέχει τανίνες, ανθοκυανίνες και ελλαγικό οξύ.  Ο χυμός ροδιού είναι ιδιαίτερα πλούσιος με τις 3 αυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,79€ 8,35€