Τσάι

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ (original Κίνας) - (φακ.25x1,5g) *
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,16€ 4,70€
 • ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ GUNPOWDER (σακουλάκι) 100gr
  Το πράσινο τσάι Gunpowder παίρνει το όνομα του από την εμφάνιση των φύλλων του, που θυμίζουν κόκκους μπαρουτιού, το σχήμα αυτό "φυλακίζει" το άρωμα τους και το απελευθερώνει όταν οι μικρές, πράσινες μπαλίτσες αρχίζουν να ξετυλίγονται μέσα στο ζεστό νερό. Το τσάι Gunpowder έχει στυπτικές ιδιότητες, τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,54€ 3,54€
 • YOGI TEA CRANBERRY-HIBISCUS (μούρο και ιβίσκος) 17 φακ.
  Yogi Tea Hibiscus Cranberry ....positive energy η θετική ενέργεια 6 x 17φακ. ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013 Positive Energy! Φυτικό μίγμα του τσαγιού YOGI TEA ® s, Positive Energy Hibiscus Cranberry είναι ένας νόστιμος και ενδιαφέρον συνδυασμόs από εκλεκτά βότανα. Assam μαύρο τσάι, cranberry φρούτ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,50€ 3,50€
 • ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ SENCHA (φακ. 20x1.5g)
  Πρόκειται για το πιο γνωστό ιαπωνικό τσάι  η γεύση του οποίου εξαρτάται από την εποχή και τον τόπο όπου παράγεται, αλλά θεωρείται ότι το πιο νόστιμο sencha είναι αυτό των πρώτων ημερών της άνοιξης , το Shincha ή «νέο τσάι". Ησυλλογή του τσαγιού στην Ιαπωνία ξεκινά στα νότια και σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,05€ 2,05€
 • ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ 100gr
  ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ 100ΓΡ ........η πράσινη ασπίδα του οργανισμού   Το πράσινο τσάι έχει πολυφαινόλες, φυτοχημικά με αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, τα οποία του δίνουν την πικρή γεύση.  - Περιέχει έξι βασικές πολυφαινόλες, γνωστές ως κατεχίνες.  - Το πράσινο τσάι περιέχει περισσότερες κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,48€ 4,48€
 • ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΪ (φακ.15x2g)
  ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ  (15 Χ 2g) ........η πράσινη ασπίδα του οργανισμού   Το πράσινο τσάι έχει πολυφαινόλες, φυτοχημικά με αποτελεσματικά αντιοξειδωτικά, τα οποία του δίνουν την πικρή γεύση.  - Περιέχει έξι βασικές πολυφαινόλες, γνωστές ως κατεχίνες.  - Το πράσινο τσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,10€ 3,81€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο14 (Βότανα με πράσινο τσάι για ρόφημα γραφείου ) 80gr
  DR KATSOS Νο14 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ…ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Κάθε άνθρωπος στην εργασία του αποζητά κάποια στιγμή ξεκούρασης συνδυασμένη με ένα εύγεστο ρόφημα που θα τον τονώσει, θα τον κάνει πιο ενεργητικό και πιο αποδοτικό. Το βοτανικό ρόφημα γραφείου κατασκευάστηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Απο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • YOGI TEA CHRISTMAS COLLECTION 24φακ.
  Τα Χριστούγεννα έρχονται σύντομα. Το Christmas Collection YOGI TEA ® μετατρέπει κάθε μέρα του χειμώνα σε μια χαρούμενη εμπειρία τσαγιού. Αυτή η ειδική έκδοση έχει αγάπη γεμάτη από τη στήριξη που προσφέρει στο χώρο εργασίας για την απασχόληση των ατόμων με αναπηρίες.  Θέσεις εργασίας ώστε να εξ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,50€ 4,50€