Κριτσίνια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Όλα Bio Κριτσίνια από Δίκοκκο Σιτάρι Ολικής 70gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ......ενα μυστικό 10.000 χρονων το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσμα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,36€ 1,36€
 • Όλα Bio Κριτσίνια Με Καλαμπόκι και Μάτσα ΒΙΟ 120gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ  ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ & ΜΑΤΣΑ ΒΙΟ 120gr Νόστιμα και τραγανά κριτσινάκια από αλεύρι δίκκοκο με τσάι μάτσα και φυσικό χυμό πορτοκαλιού!  Ένα σνακ που μπορεί να σας συντροφεύσει δίνοντας δύναμη και ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας! Απολαύστε το σκέτο ή με τη σαλάτα της αρεσκεία..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,09€ 2,09€
 • Όλα Bio Κριτσίνια Με Χαρούπι ΒΙΟ 120gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙ ΒΙΟ 120gr Νόστιμα και τραγανά κριτσινάκια από αλεύρι δίκκοκο με χαρούπι και φυσικό χυμό πορτοκαλιού!  Ένα σνακ που μπορεί να σας συντροφεύσει και να σας δώσει δύναμη και ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας! Απολαύστε το σκέτο ή με τη σαλάτα της αρεσκείας σας. Ένα προϊόν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,09€ 2,09€
 • Σίτος Δια Χειρός Βιολογικά Κριτσίνια Πολύσπορα 150gr
  Χειροποίητα Κριτσίνια πολύσπορα   Χωρίς: λακτόζη, ζάχαρη, μαγιά, πρόσθετα Νόστιμα χειροποίητα κριτσίνια από 100% αγνά, βιολογικά υλικά. Αποτελούν μια τέλεια επιλογή για σνακ. Παρασκευάζονται με παραδοσιακές συνταγές και αγνά , βιολογικά υλικά που ζυμώνονται στ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,45€ 2,45€
 • Όλα Bio Κριτσίνια από Δίκοκκο Σιτάρι με Μαστίχα και Γλυκάνισο 100gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ  το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,74€ 3,74€
 • Όλα Bio Κριτσίνια Με Πάπρικα ΒΙΟ 120gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΠΑΠΡΙΚΑ ΒΙΟ 120gr Νόστιμα και τραγανά κριτσινάκια από αλεύρι δίκκοκο με ηλιόσπορο και φυσικό χυμό πορτοκαλιού! Ένα σνακ που μπορεί να σας συντροφεύσει δίνοντας δύναμη και ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας!Απολαύστε το σκέτο ή με τη σαλάτα της αρεσκείας σας. Ένα προϊόν ve..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,09€ 2,09€
 • Σίτος Δια Χειρός Βιολογικά Κριτσίνια Δίκοκκου Σίτου 150gr
  Χειροποίητα Κριτσίνια απο αλεύρι δίκοκκου σίτου   Χωρίς: λακτόζη, ζάχαρη, μαγιά, πρόσθετα Νόστιμα χειροποίητα κριτσίνια από 100% αγνά, βιολογικά υλικά. Αποτελούν μια τέλεια επιλογή για σνακ. Παρασκευάζονται με παραδοσιακές συνταγές και αγνά, βιολογικά υλικά που ζυμώνονται στ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,35€ 2,35€
 • Probios Κριτσίνια Ντίνκελ 125gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΝΤΙΝΚΕΛ ΒΙΟ 125ΓΡ Τα κριτσίνια αυτά φτιάχνονται μόνο με αλεύρι ντίνκελ. Χρησιμοποιούμε μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για την παραγωγή τους, η οποία δίνει στο προϊόν ένα μοναδικό άρωμα. Απολαύστε αυτά τα υπέροχα τραγανά κριτσίνια όλες τις ώρες της μέρας σαν σνακ και αφεθείτε στην μα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,75€ 1,75€
 • Όλα Bio Κριτσίνια Με Κουρκουμά ΒΙΟ 120gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΜΑ  ΒΙΟ 120gr Νόστιμα και τραγανά κριτσινάκια από αλεύρι δίκκοκο με κουρκουμά, ηλιόσπορο και φυσικό χυμό πορτοκαλιού!  Ένα σνακ που  μπορεί να σας συντροφεύσει δίνοντας δύναμη και ενέργεια όλες τις ώρες της ημέρας! Απολαύστε το σκέτο ή με στην σαλάτα της αρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,05€ 2,05€
 • Σίτος Δια Χειρός Βιολογικά Κριτσίνια Δίκοκκου με Χαρούπι 150gr
  Χειροποίητα Κριτσίνια απο αλεύρι δίκοκκου σίτου με χαρούπι   Χωρίς: λακτόζη, ζάχαρη, μαγιά, πρόσθετα Νόστιμα χειροποίητα κριτσίνια από 100% αγνά, βιολογικά υλικά. Αποτελούν μια τέλεια επιλογή για σνακ. Παρασκευαζοναται με παραδοσιακές συνταγές και αγνά, βιολογικά υλικά ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,35€ 2,35€
 • Probios Πίτες Ντίνκελ Πιαντίνα 300gr
  PIADINA ΝΤΙΝΚΕΛ 300g   με ελαιόλαδο Παραδοσιακή ιταλική PAINDINA από αλεύρι ντίνκελ με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς μαγιά. Αν θέλετε κάτι ελαφρύ όλες τις ώρες της μέρας απλά απολαύστε τις. Έτοιμες σε λίγα λεπτά, απλά ζεσταίνετε σε ένα καυτό τηγάνι και προσθέστε τα υλικά της αρεσκείας σας...
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,75€ 4,75€