Κριτσίνια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΣΤΑΡΙΟΥ 125ΓΡ
  Τα κριτσίνια σίτου Probios, είναι αρωματικά και γευστικά! Τα προϊόντα είναι χειροποίητα σιδερώνονται με το χέρι, προστίθεται μόνο το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για να δώσει μια γεύση καταπληκτική. Εξαιρετικά σκέτα ,σαν σνακ, απεριτίφ ή αντί για ψωμί με το γεύμα. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ * αλεύρι σίτου "0",..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,49€ 1,83€
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΝΤΙΝΚΕΛ125ΓΡ
  Τα κριτσίνια αυτά φτιάχνονται με 100% αλεύρι ντίνκελ. Χρησιμοποιούμε μόνο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο για την παραγωγή τους, η οποία δίνει στο προϊόν ένα μοναδικό άρωμα. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ * αλέυρι ντίνκελ, * έξτρα παρθένο ελαιόλαδο , * σιρόπι καλαμποκιού, αλάτι, μαγιά Saccharomyces cerevisiae. * βιολογικ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,07€ 2,07€
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ 70gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ......ενα μυστικό 10.000 χρονων το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσμα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,55€ 1,55€
 • PIADINA ΝΤΙΝΚΕΛ 300g με ελαιόλαδο
  PIADINA ΝΤΙΝΚΕΛ 300g   με ελαιόλαδο Από την παραδοσιακή ιταλική κουζίνα τρεις τύπους tortillas από αλέυρι ντίνκελ με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, χωρίς μαγιά. Αν θέλετε κάτι ελαφρύ όλες τις ώρες της μέρας απλά απολάυστε τις. Ετοιμες σε λίγα λεπτά, απλά ζεσταίνετε σε ένα καυτό τηγάνι και προσθέστε ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,94€ 4,85€
 • ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 200gr
  ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΟΚΚΟ ΣΙΤΑΡΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ  το αρχαίο δημητριακό επιστρέφει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Το δίκοκκο σιτάρι είναι ένα από τα αρχαιότερα είδη σιταριού στην Ελλάδα, Πρόκειται για ένα σιτηρό ιδανικό για ήπιας μορφής και αειφόρο γεωργία, ενώ δεν χρειάζεται λιπάσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,10€ 3,81€