Παξιμάδια

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Πετρόμυλος Παξιμάδια Σίκαλης Χωρίς Αλάτι 500gr ΒΙΟ
  Παξιμάδι σίκαλη Χωρίς αλάτι Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ισ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,45€ 4,45€
 • Πετρόμυλος Παξιμαδάκι της Κατοχής με Χαρουπάλευρο 300gr ΒΙΟ
  Παξιμαδάκι της κατοχής με χαρουπάλευρο Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,15€ 4,15€
 • Πετρόμυλος Παξιμάδια Κριθαρένιο Χωρίς Αλάτι 700gr ΒΙΟ
  Παξιμάδι κριθαρένιο Χωρίς αλάτι Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και τω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,59€ 4,59€
 • Πετρόμυλος Ξυλοφουρνιές Καλαμποκιού 500gr ΒΙΟ
  Ξυλοφουρνιές καλαμποκιού Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,85€ 3,85€
 • Πετρόμυλος Παξιμάδια της Κατοχής 600gr ΒΙΟ
  Το παξιμάδι της κατοχής Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€ 4,49€
 • Πετρόμυλος Παξιμάδια Βρώμης Χωρίς Αλάτι 600gr ΒΙΟ
  Παξιμάδι βρώμης Χωρίς αλάτι Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ισ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,59€ 5,59€
 • Πετρόμυλος Παξιμάδια Κριθαροκούλουρα 600gr ΒΙΟ
  Κριθαροκούλουρα Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών δεδομέν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€ 4,49€
 • Σίτος δια χειρός βιολογικό παξιμάδι κατοχικό Γιούχτας Κρήτης 350gr
  Χειροποίητο Παξιμάδι κατοχικό μπουκιέs Γιούχτας Κρήτης Χωρίς:  ζάχαρη, πρόσθετα, συντηρητικά Νόστιμα χειροποίητα παξιμάδια από 100% αγνά, βιολογικά υλικά. Παρασκευάζονται με παραδοσιακές συνταγές και αγνά, βιολογικά υλικά που ζυμώνονται στο χέρι με αγάπη και μεράκι ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,70€ 3,70€
 • Πετρόμυλος Παξιμάδι Ντίνκελ Χωρίς Αλάτι 600gr ΒΙΟ
  Παξιμάδι Ντίνκελ Χωρίς αλάτι Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,45€ 4,45€
 • Πετρόμυλος Παξιμαδάκι Βρώμης 300gr ΒΙΟ
  Παξιμαδάκι βρώμης Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών δεδομ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,15€ 4,15€
 • Πετρόμυλος Παξιμάδια Κριθαρένιο 700gr ΒΙΟ
  Παξιμάδι κριθαρένιο Η Κρητική διατροφή προκαλεί σήμερα το ενδιαφέρον της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας λόγω των ερευνών που απέδειξαν ότι στην Κρήτη των προηγούμενων δεκαετιών ήταν εξαιρετικά σπάνια τα καρδιοαγγειακά νοσήματα και οι νεοπλασίες. Η μελέτη των αρχαιολογικών και των ιστορικών δεδ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,49€ 4,49€
 • Σίτος Δια χειρός Βιολογικά Παξιμάδια Κριθινες Μπουκιες 100% 400gr
  Χειροποίητες Κρίθινες μπουκιές Γιούχτας Κρήτης   Χωρίς:  ζάχαρη, πρόσθετα, συντηρητικά Νόστιμα χειροποίητα παξιμάδια από 100% αγνά, βιολογικά υλικά. Αποτελούν μια τέλεια επιλογή για σνακ Παρασκευάζονται με παραδοσιακές συνταγές και αγνά, βιολογικά υλικά π..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,18€ 4,18€