Ψωμί

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Ever Fresh Ψωμί Φύτρου Σίκαλης 400gr ΒΙΟ
  Βιολογικό ψωμί φύτρου σίκαλης. Χωρίς σιτάρι, γαλακτοκομικά, αυγά, διογκωτικές ουσίες, ζάχαρη και αλάτι. Κατάλληλο για χορτοφάγους και Vegans. Συστατικά:100% Φύτρο σίκαλης*.* Βιολογικής Γεωργίας. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,41€ 3,41€
 • Terrasana Ψωμί Σίκαλης με Λιναρόσπορο σε Φέτες 500gr BIO
    Tο ψωμί σίκαλης σε φέτες είναι φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά. Το Ψωμί σίκαλης είναι παραδοσιακά παρασκευασμένα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Αυτό το ψωμί σίκαλης είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, το οποίο είναι καλό για την πέψη. Επιπλέον, το ψωμί σίκαλης είναι ευεργετικό για τον έλεγχο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,82€ 2,82€
 • Terrasana Ψωμί Ντίνκελ Σίκαλης 500gr
  Tο ψωμί σίκαλης σε φέτες είναι φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά. Το Ψωμί σίκαλης είναι παραδοσιακά παρασκευασμένα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Αυτό το ψωμί σίκαλης είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, το οποίο είναι καλό για την πέψη. Επιπλέον, το ψωμί σίκαλης είναι ευεργετικό για τον έλεγχο χοληστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,89€ 2,89€
 • Ever Fresh Ψωμί Εσσαίων από Φύτρο Σιταριού 400gr
  ΨΩΜΙ ΕΣΣΑΙΩΝ (ΑΠΟ ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ)ΒΙΟ  400gr Bιολογικό ψωμί Εσσαίων, από Φύτρο Σιταριού, χωρίς μαγιά, λιπαρές ουσίες, αυγά ή γαλακτοκομικά προiόντα. Η μοναδικά πλούσια και φυσικά γλυκιά γεύση του επιτυγχάνεται λόγω της διαδικασίας βλάστησης του σιταριού της Everfresh, χρησιμοποιώντας τους..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,06€ 3,06€