Ψωμί

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΗΣ ΜΕ ΝΤΙΝΚΕΛ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 500gr
  Tο ψωμί σίκαλης σε φέτες είναι φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά. Το Ψωμί σίκαλης είναι παραδοσιακά παρασκευασμένα και χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Αυτό το ψωμί σίκαλης είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, το οποίο είναι καλό για την πέψη. Επιπλέον, το ψωμί σίκαλης είναι ευεργετικό για τον έλεγχο χοληστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,15€ 3,15€
 • ΨΩΜΙ ΕΣΣΑΙΩΝ (από φύτρο σταριού) 400gr
  Bιολογικό ψωμί Εσσαίων, από Φύτρο Σιταριού, χωρίς μαγιά, λιπαρές ουσίες, αυγά ή γαλακτοκομικά προiόντα. Η μοναδικά πλούσια και φυσικά γλυκιά γεύση του επιτυγχάνεται λόγω της διαδικασίας βλάστησης του σιταριού της Everfresh, χρησιμοποιώντας τους καλύτερους σπόρους και αγνό, φιλτραρισμένο νερό. Eίναι ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,35€ 3,35€
 • ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ ΣΕ ΦΕΤΕΣ 500ΓΡ (χωρίς γλουτένη)
   Κλασσικό σε φέτες ψωμί ολικής αλέσεως  χωρίς γλουτένη, από 3 PAULY με κεχρί και  λουπινάλευρο. Απολαύστε το είτε με γλυκές ή αλμυρές επικαλύψεις. Μπορείτε επίσης να το βάλετε στο ψυγείο ώστε να κρατήσει περισσότερο. Επειδή είναι κομμένο σε φέτες, μπορείτε να πάρετε μεμονωμένες φέτες ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,95€ 4,95€
 • ΤΡΑΓΑΝΟ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ 100gr
  Αυτό το ψωμί χωρίς γλουτένη που έχει ως κύρια συστάτικα το ρύζι και το καλαμπόκι είναι απίστευτα τραγανό και το ελαφρύ.Ελαφριά αφράτη και υπέροχη γεύση από μόνο του, ή με μια γλυκιά ή αλμυρή επάληψη. Γι 'αυτό σας δίνει θαυμάσιες απολαυστική ιδέες - πρωινού για όλη την οικογένεια, ή ένα μεταξύ των γε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,53€ 3,53€