Γλυκά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Όλα Βίο Γκοφρέτες γεμιστές με σοκολάτα (Πουράκια) ΒΙΟ 140gr
  ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ  (ΠΟΥΡΑΚΙΑ) ΒΙΟ 140gr Είναι γεγονός τα πρώτα βιολογικά τραγανά κυματιστά πουράκια γεμιστά με σοκολάτα. Σε μία υπέροχη πρακτική συσκευασία που προσφέρει ασφάλεια στο προϊόν και το διατηρεί τραγανό από το πρώτο έως το τελευταίο. Με επιμονή και προσπάθε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,12€ 2,12€
 • Όλα Bio Σοκολάτα Γάλακτος BATON 25gr
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ BATON ΒΙΟ OLA-BIO 25gr Η συνταγή σοκολάτας γάλακτος από ελληνικά χέρια βασίζεται στην αυθεντική σοκολάτα γάλακτος Callebaut®. Ξεχωρίζει με το βαθύ, ζεστό χρώμα της και τις ξεχωριστές καβουρδισμένες γεύσεις κακάο. Η ποιότητα της σοκολάτας ΟΛΑ ΒΙΟ εκτιμάται ευρέως λόγω της γ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 0,95€ 0,95€
 • Michael Καραμέλες Σταφυλιού Χωρίς Ζάχαρη 150gr
  ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ όλη η γλύκα του σταφυλιού σε μια καραμέλα προιόν Κύπρου. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Χώρα ΚΥΠΡΟΣ Συστατικά γ Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια:..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,65€ 3,65€
 • Όλα Βίο Γκοφρέτες γεμιστές με σοκολάτα Vegan (Πουράκια) ΒΙΟ 140gr
  ΓΚΟΦΡΕΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ  (ΠΟΥΡΑΚΙΑ) VEGAN ΒΙΟ 140gr Είναι γεγονός τα πρώτα τραγανά κυματιστά πουράκια VEGAN γεμιστά με σοκολάτα και πρωτεΐνη αρακά Σε μία υπέροχη πρακτική συσκευασία που προσφέρει ασφάλεια στο προϊόν και το διατηρεί τραγανό από το πρώτο έως το τελευταίο. Με επιμο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,29€ 2,29€
 • Όλα Bio Σοκολάτα Υγείας με Αμύγδαλο 110gr
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΒΙΟ OLA-BIO 110gr Υγείας 90γρ  με Φουντούκια 110γρ και ατομική μπατόν 25γρ Η μαύρη σοκολάτα (υγείας) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τροφές στον κόσμο, βασίζεται στην αυθεντική σοκολάτα Callebaut® και παράγεται από ελληνικά χέρια. Έχει ευχάριστο άρωμά και μ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,88€ 2,88€
 • Michael Καραμέλες Χαρουπιού Χωρίς Ζάχαρη 150gr
  ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ ..... το φυσικό υπακτικό προιόν Κυπριακό    Το χαρούπι βοηθά πολύ όσους είναι αλλεργικοί στην σοκολάτα. Όταν υποκαθιστούμε το κακάο σε σκόνη με το χαρουπάλευρο μειώνουμε την ζάχαρη στην συνταγή κατά 2 κουταλιές της σούπας ( 25 ml) και αυξάνουμε το λίπος κατά 2 κουταλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€ 3,55€
 • ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΚΑΟ 450gr
  Χαλβάς με κακάο παραδοσιακός & χειροποίητος ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,00€ 4,52€
 • Όλα Bio Σοκολάτα Υγείας 90gr
  ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΒΙΟ OLA-BIO 90gr Αμυγδάλου 110γρ με Φουντούκια 110γρ και ατομική μπατόν 25γρ Η μαύρη σοκολάτα (υγείας) είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τροφές στον κόσμο, βασίζεται στην αυθεντική σοκολάτα Callebaut® και παράγεται από ελληνικά χέρια. Έχει ευχάριστο άρωμά και μοναδική της γεύ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,55€ 2,55€
 • Naturel Χαρουπολάτα Μίνι 45gr
  ΧΑΡΟΥΠΟΛΑΤΑ ΜΙΝΙ ΒΙΟ .....η φυσική σοκολάτα Το φυσικό υποκατάστατο της σοκολάτας και η πιο υγιείνη της μορφή είναι η χαρουπολάτα. Αποτελεί το φυσικό υποκατάστατο του κακάο και με την υπέροχη αλλά και ιδιαίτερη γέυση τρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Το χαρούπι σαν καρπός είναι πλούσιος σε ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,62€ 1,62€
 • Bio Stress Καραμέλες με Βαλεριάνα και Πασιφλώρα 50gr
  ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ BIO-STRESS 50γρ ΒΙΟ Με βάση αγνές ελληνικές πρώτες ύλες κυρίως από βότανα της ελληνικής φύσης, σας προσφέρουμε τις υπέροχες αυτές καραμέλες που είναι ιδανική πρόταση σε περιόδους έντονης πίεσης ,άγχους ή σε άτομα με προβλήματα αυπνίας. Ο συνδυασμός βαλεριάνα και πασιφλώρα κάνουν την διαφ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,49€ 3,49€