Καραμέλες

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Michael Καραμέλες Σταφυλιού Χωρίς Ζάχαρη 150gr
  ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ όλη η γλύκα του σταφυλιού σε μια καραμέλα προιόν Κύπρου. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Χώρα ΚΥΠΡΟΣ Συστατικά γ Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια:..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,65€ 3,65€
 • Michael Καραμέλες Χαρουπιού Χωρίς Ζάχαρη 150gr
  ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΧΑΡΟΥΠΙΟΥ ..... το φυσικό υπακτικό προιόν Κυπριακό    Το χαρούπι βοηθά πολύ όσους είναι αλλεργικοί στην σοκολάτα. Όταν υποκαθιστούμε το κακάο σε σκόνη με το χαρουπάλευρο μειώνουμε την ζάχαρη στην συνταγή κατά 2 κουταλιές της σούπας ( 25 ml) και αυξάνουμε το λίπος κατά 2 κουταλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,55€ 3,55€
 • Bio Anasa Καραμέλες με Ευκάλυπτο, Μάραθο, Θυμάρι & Μέλι Θυμάρι 50gr
  ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΒΙΟ-ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ & ΜΕΛΙ ΒΙΟ 50ΓΡ Με αγνές ελληνικές πρώτες ύλες σας προσφέρουμε τις υπέροχες αυτές καραμέλες που είναι οτι καλύτερο για το ερεθισμένο λαιμό και τον βήχα τα κρύα βράδια του χειμώνα. Ο συνδυασμός από ευκάλυπτο,μάραθο,θυμάρι και υπέροχο θυμαρίσιο μέλι κάνουν την δια..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,49€ 3,49€
 • Bio Stress Καραμέλες με Βαλεριάνα και Πασιφλώρα 50gr
  ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ BIO-STRESS 50γρ ΒΙΟ Με βάση αγνές ελληνικές πρώτες ύλες κυρίως από βότανα της ελληνικής φύσης, σας προσφέρουμε τις υπέροχες αυτές καραμέλες που είναι ιδανική πρόταση σε περιόδους έντονης πίεσης ,άγχους ή σε άτομα με προβλήματα αυπνίας. Ο συνδυασμός βαλεριάνα και πασιφλώρα κάνουν την διαφ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,49€ 3,49€