Βούτυρα Ξηρών Καρπών

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΑΜΥΓΔΑΛΟΒΟΥΤΥΡΟ 250gr
  Το αμυγδαλοβούτυρο της TerraSana η παράγωγη της οποίας είναι ουδέτερη σε CO2, χάρη στην εγκατάσταση είκοσι ηλιακών συλλεκτών στην οροφή. Υπάρχουν πάστες καρπών σε διάφορες γεύσεις: τραγανό φυστικοβούτυρο, λεπτή φυστικοβούτυρο, πάστα φουντουκιού, πάστα αμυγδάλου, λευκή πάστα αμυγδάλου. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,10€ 11,10€
 • ΧΑΡΟΥΠΟΚΡΕΜΑ ΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ 400gr
  ΧΑΡΟΥΠΟΚΡΕΜΑ NUT'S  400ΓΡ Χαρουπόκρεμα με φουντούκια .....η εναλλακτική πρόταση σε ένα υγιεινό επάλειμμα για το πρωινό σας Δοκιμάστε την απαλή γεύση της υπέροχης κρέμας χαρουπιού της στο ψωμί σας ,σε φρυγανιές ή σε κάθε αρτοσκεύασμα της αρεσκείας σας. Ιδανική στην δημιουργία γλυκισμάτων κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,89€ 7,89€
 • ΧΑΡΟΥΠΟΚΡΕΜΑ ΚΥΠΡΟΥ 240gr
  ΧΑΡΟΥΠΟΚΡΕΜΑ ΚΥΠΡΟΥ Χαρουπόκρεμα  .....η εναλλακτική πρόταση σε ένα υγιεινό επάλειμμα για το πρωινό σας Δοκιμάστε την απαλή γεύση της υπέροχης κρέμας χαρουπιού της στο ψωμί σας ,σε φρυγανιές ή σε κάθε αρτοσκεύασμα της αρεσκείας σας. Ιδανική στην δημιουργία γλυκισμάτων και γενικά στην ζαχαρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,39€ 5,39€
 • ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΒΟΥΤΥΡΟ 250ΓΡ
  Το φουντουκοβούτυρο της TerraSana η παράγωγη της οποίας είναι ουδέτερη σε CO2, χάρη στην εγκατάσταση είκοσι ηλιακών συλλεκτών στην οροφή. Υπάρχουν πάστες καρπών σε διάφορες γεύσεις: τραγανό φυστικοβούτυρο, λεπτή φυστικοβούτυρο, πάστα φουντουκιού, πάστα αμυγδάλου, λευκή πάστα αμυγδάλου. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,15€ 10,15€
 • ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΑΠΑΛΟ (χωρίς αλάτι) 250gr
  Υπέροχη γεύση, πολύ θρεπτικό! Ένα κουταλάκι του γλυκού αλειμμένο σε μια φέτα ψωμί είναι ο πιο γευστικός τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Το φυστικοβούτυρο είναι βασικά, πολτός ψημένων φιστικιών. Τα φιστίκια, όπως και σχεδόν όλοι οι ξηροί καρποί,  έχουν υψηλή διατροφική αξία. Είναι καλή ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,97€ 3,97€
 • ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΒΟΥΤΥΡΟ TERRASANA 250GRAM
  ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΒΟΥΤΥΡΟ ΝΕΑ ΓΕΥΣΗ   Οι ηλιόσποροι αποτελούν ένα υγιεινό και απολαυστικό σνακ για μικρούς και μεγάλους και μπορεί εύκολα να ενταχθούν στην καθημερινή μας διατροφή με διάφορους τρόπους. Έτσι μπορούμε να τους προσθέσουμε στη σαλάτα μας, στα φαγητά μας αλλά και να φτιάξουμε διάφορα βουτήμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,94€ 3,94€
 • ΦΥΣΤΙΚΟΒΟΥΤΥΡΟ ΤΡΑΓΑΝΟ (ελαφρά ψημένο) 250gr
  Το φιστικοβούτυρο της TerraSana η παράγωγη της οποίας είναι ουδέτερη σε CO2, χάρη στην εγκατάσταση είκοσι ηλιακών συλλεκτών στην οροφή. Υπάρχουν πάστες καρπών σε διάφορες γεύσεις: τραγανό φυστικοβούτυρο, λεπτή φυστικοβούτυρο, πάστα φουντουκιού, πάστα αμυγδάλου, λευκή πάστα αμυγδάλου. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,97€ 3,97€
 • ΣΤΑΦΥΛΟΚΡΕΜΑ (ΘΡΕΨΙΝΗ) 240gr
  ΘΡΕΨΙΝΗ (ΣΤΑΦΥΛΟΚΡΕΜΑ) …ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ή αλλιώς «σταφυλόκρεμα», παρασκευάζεται από γνήσιο χυμό σταφυλιού και είναι ένα αγνό προϊόν που αξίζει τον κόπο να προσθέσουμε στη διατροφή μας, καθώς δεν περιέχει πρόσθετα συντηρητικά ή ζάχαρη. Χρησιμοποιείται ως επάλειμμα στο ψωμί, εμπλουτίζει γευστι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,49€ 5,49€
 • ΤΑΧΙΝΙ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΑΓΑΒΗ 370ΓΡ
  Τρόφιμο το οποίο συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο υγιεινών και θρεπτικών επιλογών, με ικανοποιητική θερμιδική απόδοση αλλά ταυτόχρονα με μεγάλη διατροφική αξία και ευεργετική δράση. Αποτελεί ιδανικό υποκατάστατο των ζωικών πρωτεϊνών, ιδιαιτέρα σε περιόδους νηστείας, αφού περιέχει σημαντική ποσότητα ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,75€ 4,75€