ΦΑΚΕΣ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Όλα Bio Φακές Χονδρές 500gr
  Οι φακές χονδρές είναι όσπριο με υψηλή διατροφική αξία πλούσιες σε σίδηρο και πρωτείνες.Είναι ιδανίκες για σούπα και διάφορες υγιεινές συνταγές.Μπορούν να συνοδέυσουν οποιαδήποτε σαλάτα.Οι φυτικές πρωτείνες που περιέχονται στιις φακές είναι πλούσιες σε όλα τα αμινοξέα εκτός από την μεθειονίνη και πα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,85€ 2,85€
 • Όλα Bio Φακές Τρίχρωμες 500gr ΒΙΟ
  ΦΑΚΕΣ ΤΡΙΧΡΩΜΕΣ ΒΙΟ 500ΓΡ      Η καφέ κλασσική φακή με την μαύρη που σκάει σαν "χαβιάρι" στο στόμα (όπως και έχει χαρακτηριστεί),  σε συνδυασμό με τη κόκκινη φακή που βράζει πιο γρήγορα από όλα τα είδη φακής μας δίνει ως αποτέλεσμα μια ξεχωριστή χυλωμένη υφή!   &n..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,47€ 2,47€
 • Όλα Bio Φακές Κόκκινες 500gr
  ΦΑΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ  ΒΙΟ .....γνωστή ως φακή της Αιγύπτου Οι φακές ήταν μέρος της ανθρώπινης διατροφής από την Νεολιθική εποχή, και αποτέλεσαν μία από τις πρώτες εξημερωμένες καλλιέργειες στην Εγγύς Ανατολή.  Αρχαιολογικό στοιχεία δείχνουν ότι τρωγόταν 9.500 έως 13.000 χρόνια πριν. Στην ση..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,99€ 1,99€
 • Όλα Bio Φακές Ελληνικές 500gr
  ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ 500ΓΡ   ΦΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ  .......ένα όσπριο με πολύ σίδηρο      Νέας εσοδείας φρέσκια και βραστερή η ελληνική φακή από Μακρακώμη Φθιώτιδος ...με γεύση και ποιότητα που εγγυάται η ελληνική σειρά οσπρίων ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ της ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,93€ 1,93€
 • Όλα Bio Φακές Δομοκού Μαύρες 300gr
  ΦΑΚΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΒΙΟ 300gr Με ιδιαίτερη προσπάθεια στις ορεινές περιοχές του Σαγματά Βοιωτίας η ελληνική φύση προσφέρει απλόχερα σε ιδιαίτερα περιορισμένες ποσότητες τις πολύτιμες μαύρες φακές. Οι μαύρες φακές είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες και μάλιστα μόλις μισό φλιτζάνι μα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,05€ 2,05€
 • Όλα Bio Φακές Beluga Μαύρες 500gr
  ΦΑΚΕΣ BELUGA ... ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ   Στον κόσμο της διατροφής, το μαύρο αρχίζει να παίρνει τα πάνω του μετά τα μαύρα φασόλια, το μαύρο ρύζι και τις μαύρες φακές. Καταρχάς το ασυνήθιστο αυτό χρώμα προκύπτει από την υψηλή συγκέντρωση των τροφών αυτών σε ανθοκυανίνες, αντιοξειδωτικά πο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,35€ 3,35€
 • Όλα Bio Φακές Αποφλοιωμένες 300gr ΒΙΟ
  ΦΑΚΕΣ ΑΠΟΦΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ 300ΓΡ ΒΙΟ     Αποφλοιωμένες φακές  με υπέροχη γεύση και ποιότητα που εγγυάται η ελληνική σειρά οσπρίων ΕΥΦΟΡΗ ΓΗ της ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ. Ένα κλασσικό ελληνικό όσπριο πλέον αποφλοιωμένο. Αποτελούν πλούσια πηγή ασβεστίου και σιδήρου καθώς και σύνθετων ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,75€ 1,75€