Μείγμα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Smile Μέλι Βιολογικό Ανθέων με Πολυκόμπι 410gr
  Περιγραφή Το εκουιζέτο (πολυκόμπι) είναι αποθήκη μετάλλων Το εκουιζέτο (πολυκόμπι) είναι αποθήκη μεταλλικών στοιχείων. Περιέχει διοξείδιο του πυριτίου. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,15€ 8,15€
 • Άξιον Εστί Βιολογικό Μέλι Δάσους & Θυμάρι 800gr
  Βιολογικό Μέλι Δάσους & Θυμάρι   Το Βιολογικό μέλι δάσους και θυμάρι, συλλέγεται από τις μέλισσες στις αρχές του καλοκαιριού, τότε που το θυμάρι ανθοφορεί μαζί με άλλα αγριολούλουδα της εποχής. Η ανάμειξη αυτή δίνει στο μέλι το έντονο άρωμά του, το λαμπερό κίτρινο-πορτοκαλί του χρώμα ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,99€ 14,99€
 • Άξιον Εστί Βιολογικό Μέλι Με Γύρη 250gr
  Βιολογικό Μέλι με Γύρη Το βιολογικό Μέλι με Γύρη Άξιον Εστί, είναι ένας συνδυασμός βιολο-γικού μελιού ανθέων και δάσους και φρέσκιας βιολογικής γύρης των μελισσών μας. Αποτελεί μια υπερ-τροφή, η οποία συγκεντρώνει τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και της γύρης σε ένα προϊόν υψη-λής διατροφική..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,65€ 7,65€
 • Smile Μέλι Βιολογικό Ανθέων με Χαρούπι 410gr
    Περιγραφή Βιολογικό πολυανθικό μέλι δάσους και χαρουπιάς. To Smile Bio Carob Honey, είναι ιδιαίτερα θρεπτικό με αρκετά μεταλλικά στοιχεία. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β1,Β3, D και Ενώ παρέχει πολλά μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Η μεγάλη διατροφική αξία του χαρουπιού οφείλεται στι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,67€ 10,67€
 • Ελληνικό Μέλι Μέλι Ανθέων με Μαστίχα Χίου 720gr
  ΜΕΛΙ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ Η εταιρία Ελληνικό Μέλι Α.Ε. σε συνεργασία με τον αγροτικό συνεταιρισμό μαστίχας Χίου δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και στη διεθνή αγορά ένα μοναδικό φυσικό προϊόν μελιού με φυσική μαστίχα Χίου. Καταφέραμε να συνδυάσουμε μέσα σε ένα μοναδικό προϊόν τις ευεργετικές ιδ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,55€ 9,55€
 • Smile Μέλι Βιολογικό Ανθέων με Φασκόμηλο 410gr
  Περιγραφή Το Smile Sage Honey είναι η ανώτερη ποιότητα μελιού ανθέων και φασκόμηλου, καθώς, εκτός της μοναδικής γεύσης του, συνδυάζει και υψηλές προδιαγραφές με Βιολογική Πιστοποίηση. Το Smile Sage Honey είναι η ανώτερη ποιότητα μελιού ανθέων και φασκόμηλου, καθώς, εκτός της μοναδικής γεύσης τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,36€ 10,36€
 • Άξιον Εστί Βιολογικό Μέλι Δάσους & Θυμάρι 450gr
  Βιολογικό Μέλι Δάσους & Θυμάρι Το Βιολογικό μέλι δάσους και θυμάρι, συλλέγεται από τις μέλισσες στις αρχές του καλοκαιριού, τότε που το θυμάρι ανθοφορεί μαζί με άλλα αγριολούλουδα της εποχής. Η ανάμειξη αυτή δίνει στο μέλι το έντονο άρωμά του, το λαμπερό κίτρινο-πορτοκαλί του χρώμα με τις κοκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,35€ 8,35€