Αδυνάτισμα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Samcos CLA 60 μαλακές κάψουλες + Vinapple 60 κάψουλες
  CLA Lean Support 1600 mg/day ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΛΙΠΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΜΥΪΚΗ ΜΑΖΑ Το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) είναι ένα φυσικό, πολυακόρεστο, λιπαρό οξύ, το οποίο ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να συνθέσει από μόνος του. Είναι λοιπόν απαραίτη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,29€ 14,29€
 • Higher Nature Concentrated CLA 1000mg 90 κάψουλες
  Βοηθά στη μείωση του λίπους   Το CLA βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους, στην αύξηση της σωματικής μη λιπώδους μάζας και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Αναστέλλει τη δράση του ενζύμου λιποπρωτεϊνική λιπάση (LPL, Lipoprotein lipase), το οποίο ευθύνεται για την αποθήκευση του..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,48€ 46,48€
 • YOGI TEA GREEN JASMINE (για πράσινη δίαιτα) 17φακ.
  Το ευωδιαστό λουλούδι γιασεμί είναι ένα αγαπημένο συμπλήρωμα του πράσινου τσαγιού από τον πέμπτο αιώνα. Η μοναδική συνταγή συνδυάζει τα οφέλη του πράσινου τσαγιού και το άρωμα του γιασεμιού με την αύξηση της θερμοκρασίας που προκαλεί το τζίντζερ  και τις τονωτικές ιδιότητές του. Απολαύστε μια κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,50€ 3,50€
 • Now Foods 7-Keto 25mg 90 φυτικές κάψουλες
  Η 7-ΚΕΤΟ (3-ακετυλο-7-οξο-δεϋδροεπιανδροστερόνη) είναι ένα στεροειδές που παράγεται από το μεταβολισμό της προορμόνης δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA), παρέχοντας τα ίδια οφέλη όπως η DΗΕΑ χωρίς όμως τις παρενέργειές της.     Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) είναι μια φυσική στεροειδής ορ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,13€ 29,13€