Αποτοξίνωση - Φυτικές Ίνες

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • YOGI TEA DETOX (για αποτοξίνωση) 17φακ.
  Αγιουρβέδα: εκφράζει ένα πρακτικό και φιλοσοφικό τρόπο ζωής, το οποίο εξελίχθηκε από τους αρχαίους πολιτισμούς της Ινδίας. Αγιουρβέδα σημαίνει «επιστήμη της ζωής» και διδάσκει ότι το σύμπαν αποτελείται από πέντε ενέργειες ή αλλιώς Tattvas: γη, αέρας, νερό, φωτιά και αιθέρας. Όπως ανακατεύονται ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,50€ 3,50€
 • GOJI BERRIES 250gr
  ΓΚΟΤΖΙ BERRIES   ......Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΚΑΡΠΟΣ ΤΩΝ ΙΜΑΛΑΙΩΝ Το φυτό είναι γνωστό εδώ και αιώνες στην Κίνα και στην περιοχή του Θιβέτ. Στην Κίνα αναφέρεται στις λαϊκές παραδόσεις από το 2.800 π.Χ. Χρησιμοποιείται στην κινεζική ιατρική για τις ευεργετικές του ιδιότητες όσον αφορά την τόνωση τη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,40€ 5,40€
 • MILK THISTLE 60 tabs
  Ανανέωση ηπατικών κυττάρων Αποτοξίνωτικό Ηπατοπροστατευτικό Αντιμετώπιση χοληστερίνης ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,89€ 15,89€
 • ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΙΝΟΑ 250gr ola bio
  ΝΙΦΑΔΕΣ ΚΙΝΟΑ  ........ΜΕΓΑΛΗ ΠΗΓΗ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ Το κινόα χαίρει υψηλής εκτίμησης για την διαθρεπτική του αξία και θεωρείται υπερτροφή λόγω της υψηλής του περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη (13%). Η κινόα παρέχει 10 απαραίτητα αμινοξέα, είναι γεμάτη μεταλλικά ιχνοστοιχεία. Είναι μια καλή πηγή φ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,99€ 2,99€
 • ΣΙΡΟΠΙ NEERA 1 L
  Το σιρόπι NEERA είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα που προσφέρει στον οργανισμό τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία ώστε να λειτουργεί ομαλά ακόμα και όταν βρίσκεται σε συγκεκριμένη δίαιτα.   *    100% φυσικό προϊόν *    Αποτελεί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 45,04€ 50,90€
 • ΑΜΑΡΑΝΘΟΣ 500gr
  ΑΜΑΡΑΝΘΟΣ... Η ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ο θρύλος του Αμαράνθου μπορεί να ανιχνευθεί στην εποχή των Ίνκας, οι οποίοι πίστευαν ότι ο σπόρος διέθετε υπερφυσικές δυνάμεις. Επί τέσσερις αιώνες κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτόν έως ότου επιστήμονες τον ανακάλυψαν ξανά μέσα από μελέτες και επιβεβαίωσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 1,75€ 1,75€
 • COCOA NIBS (ΚΑΚΑΟ) 100gr mega foods
  ΚΑΚΑΟ NIBS 100γρ  .........ΜΙΚΡΕΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΕΣ ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΚΑΚΑΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΜΑΓΓΑΝΙΟ,ΧΡΩΜΙΟ,ΒΙΤΑΜΙΝΗ C,  ΤΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ. -ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ  -ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΤΟΞΙΚΗ ΔΡΑΣΗ -ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ Ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,45€ 3,45€