Δρ.Κατσός

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο4 (Βότανα κατά της υψηλής χοληστερόλης) 80gr
  Dr KATSOS No4 …ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗΣ Οι  φυσιολογικές  συγκεντρώσεις  χοληστερίνης  στο αίμα μας  είναι  ευεργετικές  για τις κυτταρικές  μεμβράνες, όμως  οι  αυξημένες συγκεντρώσεις  καταστρέφουν  το έργο των αρτηριών &nbs..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο11 (Βότανα κατά της πέτρας στα νεφρά) 80gr
  DR KATSOS Νο11 με λιθόσπαστο .........το βότανο για τις ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΝΕΦΡΑ   Η νεφρολιθίαση είναι μια πάθηση του ουροποιητικού συστήματος, που προκαλείται από την συγκέντρωση κρυστάλλων στα νεφρά και στον ουρητήρα. Οι πέτρες στα νεφρά, όπως τις αποκαλούμε, αποτελούνται κυρίως από οξαλικό ασβέστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο2 (Βότανα κατά της δυσκοιλιότητας) 80gr
  Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο2 ΜΕ ΨΙΛΛΙΟ .....ΚΑΙ ΑΝΤΙΟ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Προϊόν Κύπρου. Περιεχόμενο 80gr (περίπου 150 φλιτζάνια). ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο14 (Βότανα με πράσινο τσάι για ρόφημα γραφείου ) 80gr
  DR KATSOS Νο14 ΒΟΤΑΝΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ…ΓΙΑ ΡΟΦΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Κάθε άνθρωπος στην εργασία του αποζητά κάποια στιγμή ξεκούρασης συνδυασμένη με ένα εύγεστο ρόφημα που θα τον τονώσει, θα τον κάνει πιο ενεργητικό και πιο αποδοτικό. Το βοτανικό ρόφημα γραφείου κατασκευάστηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Απο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο8 (Βότανα για την αποτοξίνωση του οργανισμού) 80gr
  DR KATSOS Νο8 … ΒΟΤΑΝΑ …ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Όσοι από εμάς θέλουμε να απαλλαχθούμε από αυτές τις τοξίνες, εκτός από τους υγιεινούς περιπάτους στο δάσος και τη γυμναστική, μπορούμε να βρούμε και μια ενδιάμεση λύση με την λήψη αντιοξειδωτικών ροφημάτων ή τροφών. Μια ευχάριστη λύση είν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο5 (Βότανα για προβλήματα στομάχου) 80gr
  Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο5 ... ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΜΑΧΟΥ Με μια καλή πεπτική λειτουργία και ένα αρμονικό συντονισμό στην έκκριση των οξέων του στομάχου, απαλλάσσουμε το στομάχι μας από κάθε κακό, όπως γαστρίτιδες, ξινίλες, ακόμα και έλκη. Η ολιστική δράση αυτού του ροφήματος που αυξάνει την χωνευτική ικ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο13 (Βότανα για προβλήματα του προστάτη) 80gr
  Dr KATSOS No13 με σερενόα το βότανο του προστάτη Η τομάτα έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί ένα προληπτικό φρούτο για τον προστάτη αδένα. Δίπλα όμως από την τομάτα υπάρχει μια σειρά από φυτά ή βότανα που με ολιστικό τρόπο προστατεύουν τον προστάτη από άσχημες εξελίξεις. Αυτό το ρόφημα με κυρίαρχο βότ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο3 (Βότανα για τα αρθριτικά) 80gr
  DR KATSOS Νο3 ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΘΡΙΤΙΚΑ με αχιλλέα   Μείγμα βοτάνων γι' αυτούς που έχουν αρθριτικά. Ο συνδυασμός αντιαρθριτικών και αντιφλεγμονωδών φυτών ή βοτάνων με χωνευτικά, ελαφρά διουρητικά και εξομαλυντικά βότανα, προσφέρει μια ολιστική μέθοδο απαλλαγής του οργανισμού από τα συσσωρευμένα άλατ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο10 (Βότανα κατά του υψηλού σακχάρου στο αίμα) 80gr
  DR KATSOS Νο10 … ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΨΗΛΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ Με μια ήπια ρυθμιζόμενη υπογλυκαιμική κατάσταση στο αίμα, με μια αυξημένη χωνευτή ικανότητα και με μια τόνωση του παγκρέατος και του συκωτιού, μπορούμε να δώσουμε διατροφική λύση στην αυξημένη ποσότητα σακχάρου στο αίμα. Ο Διαβήτης δεν είν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο6 (Βότανα κατά του στρες και του άγχους) 80gr
  DR KATSOS Νο6 … ΒΟΤΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ Ανέκαθεν στις τροφές μας υπήρχαν πολύ καλά νευροτονωτικά φυτά που εξομαλύνουν και ισορροπούν τις νευρικές μας εξάρσεις, μας χαλαρώνουν ήπια προσφέροντας τροφή και τόνωση στο νευρικό μας σύστημα, αυξάνουν την ικανότητα προσαρμογής μας με το περι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο1 (Βότανα για αδυνάτισμα) 80gr
  DR KATSOS Νο1 …ΜΕΙΓΜΑ ΒΟΤΑΝΩΝ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ Ρόφημα που προσφέρει έντονη λιποδιαλυτική δράση, αύξηση του μεταβολισμού, ελαφρά διουρητικότητα και νευρική ηρεμία. Το βοτανικό μίγμα Αρ. 1, είναι ένα ρόφημα που προσφέρει έντονη λιποδιαλυτική δράση, αύξηση του μεταβολισμού, ελαφρά διουρητικότητα και ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€
 • Dr ΚΑΤΣΟΣ Νο9 (Βότανα κατά της υψηλής πίεσης) 80gr
  DR KATSOS Νο9 ΜΕ ΚΡΑΤΑΙΓΟ ΤΟ ΒΟΤΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ Η υπέρταση ανήκει στις σύγχρονες παθήσεις της εποχής και κατά κανόνα αντιμετωπίζεται με αλλαγές στον τρόπο ζωής και διατροφής (αποφυγή αλατιού, διακοπή καπνίσματος, άσκηση, δίαιτα), καθώς και με φαρμακευτική αγωγή, αν αυτό κριθεί απαραίτητο ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,59€ 6,59€