LIFE EXTENSION

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Life Extension SAMe 200mg 30 ταμπλέτες
    SAMe (S-Adenosyl-Methionine), συμπλήρωμα διατροφής Καταπολέμηση των πόνων, βελτίωση τnς διάθεσης   Το SAMe είναι ένα παράγωγο αμινοξέος που συντίθεται φυσικά από το σώμα. Μεθυλίωση: Συνεισφέρει μεθύλια για την ενεργοποίηση μορίων. Σύνθεση πολυαμιν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,65€ 23,65€
 • Life Extension Silymarin 100mg 90 φυτικές κάψουλες
  Προστασία του Συκωτιού Το συκώτι αποτελεί ένα βασικό αδένα του σώματός μας. Ο ρόλος του είναι να αποθηκεύει και να φιλτράρει το αίμα, να εκκρίνει χολή, να μας αποτοξινώνει από διάφορες ουσίες και να αποθηκεύει τα σάκχαρα, αφού πρώτα τα έχει μετατρέψει σε γλυκογόνο. Το συκώτι αναλαμβάνει την επεξεργα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 33,45€ 33,45€
 • Life Extension Gamma E Mixed Tocopherols 45iu 60 μαλακές κάψουλες
  Ο βασικός στόχος της λήψης συμπληρωμάτων με βιταμίνη Ε είναι η εξουδετέρωση των καταστροφικών ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Εεμφανίζεται σε τέσσερις μορφές, από τις οποίες οι σημαντικότερες είναι η άλφα τοκοφερόλη και η γάμμα τοκοφερόλη. Όλο και περισσότερες μελέτες δείχνουν ότι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 37,19€ 37,19€
 • Life Extension Ginkgo Biloba Certified Extract 365 κάψουλες
  Eδώ και περίπου 2.800 χρόνια, οι Κινέζοι χρησιμοποιούν εκχυλίσματα από το δένδρο ginkgo biloba, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής νοητικής λειτουργίας και της φυσιολογικής κυκλοφορίας του αίματος. Γενικά, το ginkgo biloba έχει συνδεθεί με την υγ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 61,99€ 61,99€
 • Life Extension One Per Day 60 ταμπλέτες
  Η Life Extension δημιούργησε την πιο ολοκληρωμένη  φόρμουλα, που περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και θρεπτικά συστατικά σε μία μόνο δόση. Το One per Day είναι η πιο ολοκληρωμένη διαθέσιμη  φόρμουλα. To Life Extension One-Per-Day&nbs..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,89€ 40,89€
 • Life Extension Nt2 Collagen 40mg 60 Κάψουλες
  Ο πόνος και η ευαισθησία στις αρθρώσεις μπορεί να περιορίσει τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με την πάροδο της ηλικίας συνεχίζεται η καταπόνηση στις αρθρώσεις και έτσι τραυματίζεται ο αρθρικός χόνδρος και αποκαλύπτονται οι μικρές ίνες κολλαγόνου. Το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας πρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 61,99€ 61,99€
 • Life Extension Migra-Eeze 60 μαλακές κάψουλες
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 37,19€ 37,19€
 • Life Extension MacuGuard Ocular Support 60 μαλακές κάψουλες
  Το MacuGuard® Eye Support με Saffron παρέχει λουτεΐνη, trans-ζεαξανθίνη και μεσο-ζεαξανθίνη, τρία σημαντικά θρεπτικά συστατικά που προστατεύουν τα ευαίσθητα κύτταρα φωτοϋποδοχέα στην ωχρά κηλίδα του αμφιβληστροειδούς από ελαφρές βλάβες. Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα περ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 45,88€ 45,88€
 • Life Extension Super Bio-Curcumin 60 φυτικές κάψουλες
  Τα πολλαπλά οφέλη της κουρκουμίνης στην υγεία του ανθρώπου έχουν εντυπωσιάσει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Η κουρκουμίνη χρησιμοποιείται από τους Ινδούς στην παραδοσιακή αγιουρβεδική ιατρική εδώ και πάνω από 3.000 χρόνια. Η σύγχρονη επιστήμη ανακάλυψε ότι αυτό το εκχύλισμα που προέρχεται απ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 55,79€ 55,79€
 • Life Extension Vitamin C & Bio-Quercetin Phytosome 1000mg 60 φυτικές κάψουλες
  Life Extension Vitamin C And Bio-Quercetin Phytosome Βιταμίνη C με φυτοσωμιακή βιο-κερσετίνη 1000 mg Η βιταμίνη C εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα και προστατεύει τους ιστούς από το οξειδωτικό stress. Οι ανάγκες όμως είναι μεγάλες και γι αυτό χρειάζεται συχνή λήψη ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,75€ 24,75€
 • Life Extension Zinc Lozenges 24mg 60 παστίλιες
  Ο ψευδάργυρος είναι ένα μέταλλο που διεγείρει τη δράστηριότητα περίπου 100 ενζύμων, τα οποία είναι οι ουσίες που προάγουν τις βιοχημικές αντιδράσεις μέσα στο σώμα μας. Οι αντιδράσεις αυτές είναι ζωτικές για το σχηματισμό της υπεροξειδικής δισμουτάσης, που είναι η βασική άμυνα του οργανισμού μας απέν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,88€ 14,88€
 • Life Extension Super-Absorbale CoQ10 D-Limon 100mg 60 μαλακές κάψουλες
  Το συνένζυμο CoQ10 είναι ένα σημαντικό συστατικό για τον οργανισμό μας.  Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες παρόμοιες με αυτές της βιταμίνης Ε και είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) αποτελεί ένα βασικό συστατικό της υγιούς λειτου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 55,79€ 55,79€