SOLGAR

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Solgar Psyllium Husks Fibre Caps 500mg 200 φυτικές κάψουλες
  Φυτικές ίνες: Psyllium Husks Fibre της Solgar Το συμπλήρωμα διατροφής Psyllium Husks Fibre της Solgar παρέχει φλοιό ψύλλιου σε σκόνη και συμβάλλει στον ομαλό καθαρισμό του εντερικού συστήματος χωρίς να ερεθίζει, καθώς διογκώνεται στο νερό και διατηρεί τα κόπρανα ένυδρα και μαλακά. Επίσης αυξάνει το ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,97€ 19,97€
 • Solgar Vitamin D3 2500iu Liquid 59ml
  Πρωτοποριακό προϊόν βιταμίνης  D3 σε υγρή μορφή με ευχάριστη γεύση από πορτοκάλι. Το προϊόν παρέχει υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης D στην πιο βιοδιαθέσιμη της μορφή (χολεκαλσιφερόλη)  για επαρκή κάλυψη των καθημερινών αναγκών του οργανισμού. Χρήσιμο για την στήριξη της κυτταρικής υγείας, την ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,92€ 16,92€
 • Solgar Devil΄s Claw 100 φυτικές κάψουλες
  Το Devil’s Claw Root Extract (Harpagophytum procumbens) της Solgar παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη, διουρητική και αναλγητική δράση, βοηθάει στην αποβολή του ουρικού οξέος. Χρήσιμο σε περιπτώσεις οστεοαρθρίτιδας, ρευματοειδούς και ουρικής αρθρίτιδας και γενικών ρευματισμών. Σε φυτοκάψουλες. Λαμβάνετε 1-3..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,47€ 18,47€
 • Solgar Evening Primrose Oil 500mg 180 μαλακές κάψουλες
  Τα ουσιώδη λιπαρά οξέα παίζουν σημαντικό ρόλο στον οργανισμό. Επηρρεάζουν την παραγωγή ορμονών και την υγεία του ανοσοποιητικού και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ρυθμίζουν την μεταφορά της χοληστερόλης, την διάσπαση και την απομάκρυνσή της από τον οργανισμό. Ακόμη, είναι απαραίτητα για την φυσιολογ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 43,70€ 43,70€
 • Solgar Omega 3 Double Strength 700mg 60 μαλακές κάψουλες
  Τα ουσιώδη λιπαρά οξέα παίζουν σημαντικό ρόλο στον οργανισμό. Επηρρεάζουν την παραγωγή ορμονών και την υγεία του ανοσοποιητικού και του καρδιαγγειακού συστήματος. Ρυθμίζουν την μεταφορά της χοληστερόλης, την διάσπαση και την απομάκρυνσή της από τον οργανισμό. Ακόμη, είναι απαραίτητα για την φυσιολογ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,96€ 29,96€
 • Solgar Reishi Mushroom Extract Vegetarian 50 φυτικές κάψουλες
  Ενδυνάμωση ανοσοποιητικού-καρδιοτονωτικό-όγκοι Ισχυρός συνδυασμός από τα αποστάγματα των μανιταριών: reishi, shii-take, maitake. Τα μανιτάρια αυτά παρουσιάζουν αναλγητικές και αντι-αλλεργικές ιδιότητες, προστατεύουν από την ιονίζουσα ακτινοβολία, ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,00€ 27,00€
 • Solgar Comfort Zone Digestive Complex 90 φυτικές κάψουλες
  Αυτό το προϊόν περιέχει 11 ένζυμα υψηλής δραστηριότητας και ένα ισορροπημένο μείγμα από βότανα, που μπορούν να βοηθήσουν την ενίσχυση της πέψης.  Το Comfort Zone Digestive Complex βοηθά στη διάσπαση των τροφίμων σε μοριακό επίπεδο, έτσι ώστε να είναι σε θέση να απορροφηθούν αποτελεσματι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,19€ 22,19€
 • Solgar L-Lysine 1000mg 50 ταμπλέτες
  Θειούχο αμινοξύ με αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Σημαντικό για τη σύνθεση κερατίνης, μιας πρωτεΐνης που βρίσκεται στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια. Ως μέρος της γλουταθειόνης προστατεύει το ήπαρ και βελτιώνει την αποτοξίνωση του ήπατος και των κυττάρων. Επίσης, δεσμεύει βαρέα μέταλλα βοηθώντας έτσι στ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,19€ 12,19€
 • Solgar VIT. B-2 100mg veg.caps 100s
  Η Βιταμίνη B2 είναι απαραίτητη για τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, την παραγωγή αντισωμάτων και την ανάπτυξη γενικά. Βοηθάει στον μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Σε συνεργασία με τη βιταμίνη Α διατηρεί υγιή τα εσωτερικά τοιχώματα των βλεννογόνων μεμβρανών της αναπ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,57€ 12,57€
 • Solgar Pantothenic Acid 200mg 100 ταμπλέτες
  Γνωστό ως η “αντιστρές” βιταμίνη, το παντοθενικό οξύ παίζει ρόλο στην παραγωγή των ορμονών των επινεφριδίων, στο σχηματισμό αντισωμάτων, βοηθάει στην αξιοποίηση των βιταμινών και στη μετατροπή των λιπών, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών σε ενέργεια. Χρήσιμο για τη φυσιολογική λειτουργία της γαστρε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,78€ 14,78€
 • Solgar Vegeterian CoQ-10 100mg 30 μαλακές κάψουλες
  Το θαυματουργό συνένζυμο Q10 έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές ως πολύτιμο συστατικό αντιγήρανσης σε καλλυντικές κρέμες περιποίησης. Τα τελευταία χρόνια και ύστερα από κλινικές έρευνες, το συνένζυμο Q10 έγινε γνωστό και για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, προσφέροντας σημαντικά  οφέλη  στο καρδ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,75€ 40,75€
 • Solgar Chelated COPPER 2,5mg
  Ο χαλκός βοηθά στο σχηματισμό της αιμοσφαιρίνης και των ερυθρών κυττάρων βοηθώντας στην απορρόφηση του σιδήρου. Είναι σημαντικός συνπαράγοντας σε πολλά ενζυμικά συστήματα και βοηθάει στη διατήρηση και το σχηματισμό του συνδετικού ιστού και στο χρωματισμό του δέρματος και των μαλλιών. Είναι απαραίτητ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,70€ 10,70€