NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • GINKGO BILOBA 60mg 60vcaps
  To εκχύλισμα Ginkgo Biloba (GBE) λαμβάνεται από τα φύλλα του δέντρου Ginkgo και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος στον εγκέφαλο, υποστηρίζοντας τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τις διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες. Κατά τους ιστορικούς χρόνους, γνωρίζουμε ότι το Gi..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,37€ 13,37€
 • HYALURONIC ACID 50mg 60vcaps
  Το Υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση των ιστών. Είναι υδροφιλικό σε πολύ μεγάλο βαθμό και μπορεί να προσελκύσει και να συγκρατήσει υδρόφιλη ποσότητα νερού έως 1000 φορές το βάρος του. Η υδρόφιλη ιδιότητα του υαλουρονικού οξέος είναι πολύ σημα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,60€ 27,60€
 • TRUE CALM Amino Relaxer 90caps
  Το True CalmTM είναι ένα αποτελεσματικό συνδυαστικό συμπλήρωμα που ενσωματώνει τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών σχετικά με τα αμινοξέα και τους νευροδιαβιβαστές, σε μία εύκολη στη χρήση φόρμουλα. Το True CalmTM περιλαμβάνει θρεπτικά συστατικά για τον εγκέφαλο, όπως το GABA, ένα αμινοξύ που στηρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,35€ 22,57€
 • B-6 100mg 100caps
  Η βιταμίνη Β-6 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της οικογένειας της βιταμίνης Β, αφού συμμετέχει σε πάρα πολλές σωματικές λειτουργίες όπως στην πέψη, στην παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων, στην κατακράτηση υγρών, στην ισορροπία νατρίου καλίου, στο μεταβολισμό των τροφών, στην παραγωγή αντισωμμάτων, σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,95€ 9,95€
 • Now Foods CoQ10 30mg 60 φυτικές κάψουλες
     Το CoQ10 είναι ένα συνένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συναντάται συχνά και ως ubiquinone, από το quinine που είναι ένα συνένζυμο και το ubiquitous, που σημαίνει ότι υπάρχει παντού στο σώμα.     Η υψηλότερη συγκέντρωση CoQ10 βρίσκεται στην καρδιά και τον ηπα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,95€ 14,95€
 • Now Foods Ginger Root Extract 250mg 90 φυτικές κάψουλες
    Το Τζίντζερ (Zingiber officinale) ή αλλιώς πιπερόριζα ,είναι ένα εγγενές φυτό στη Νοτιοανατολική Ασία που έχει μακρά ιστορία χρήσης ως φυτικό φάρμακο και ως μπαχαρικό. Έχει πρόσφατα αποδειχθεί, ότι υποστηρίζει την υγεία του πεπτικού συστήματος και μπορεί να είναι αποτελεσματικό για την πρόληψ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,79€ 19,79€
 • Now Foods Beta Alanine 750mg 120 κάψουλες
  Η Beta-Alanine είναι ένα αμινοξύ, το οποίο χρησιμοποιείται από τα μυικά κύτταρα για να συνθέσει καρνοσίνη. H β-αλανίνη είναι το μόνο β-αμινοξύ σήμερα στη φύση και καθώς συντίθεται μόνο μέσα στο ανθρώπινο σώμα (στο ήπαρ), δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από την κατανάλωση πρωτεϊνών. Άμεση χορήγηση καρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 37,25€ 37,25€
 • Now Foods Curcubrain Longvida 400mg 50 κάψουλες
  Το συμπλήρωμα διατροφής Now Curcubrain Longvida περιέχει τη δραστική ουσία του κάρυ  (turmeric) που ονομάζεται κουρκουμίνη. Η κουρκουμίνη είναι ένα ισχυρο αντιοξειδωτικό που δρα κατά των βλαπτικών ελευθέρων ριζών. τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 56,10€ 56,10€
 • Now Foods CLA (Conjugated Linoleic Acid) 800mg 90 μαλακές κάψουλες
  Το CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) είναι μια από τις περιπτώσεις «ωφέλιμου λίπους», είναι ένα μείγμα από ισομερή πολυακόρεστων λιπαρών οξέων με συζευγμένους διπλούς δεσμούς. Αρχικά το CLA ως εκχύλισμα από βοδινό κρέας φάνηκε από επιστημονικές μελέτες να φέρει αντικαρκινική δράση. Περαιτέρω έρευνα έδε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,78€ 32,78€
 • E-1000IU D-Alpha Tocopheryl Acetate 50sgels
  Η Βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αποτελεί πρωταρχική άμυνα έναντι στη λιπιδιακή υπεροξείδωση. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την προστασία των κυττάρων από τις βλαβερές, οξειδωτικές ελεύθερες ρίζες.   Η βιταμίνη Ε αναφέρεται σε δύο οικογένειες βιολογικά ενεργών ουσιών, οι οπο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,81€ 29,28€
 • WATER OUT (Herbal Diuretic) 100vcaps
  Το NOW® Water Out™ είναι ένα συνεργιστικό φυτικό μείγμα που υποστηρίζει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος. Το Uva Ursi, η πικραλίδα, το Goldenrod και το Juniper είναι βότανα που μπορούν να ανακουφίσουν από ήσσονος σημασίας, προσωρινή κατακράτηση υγρών, με παράλληλη υποστήριξη μιας υγιούς λειτου..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,08€ 23,47€
 • Now Foods Glucosamine & Chondroitin with MSM 90 κάψουλες
  Το NOW® Glucosamine, Chondroitin & MSM συνδυάζει σε ένα συμπλήρωμα διατροφής, τρία από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά θρεπτικά συστατικά για την υποστήριξη της υγείας των συνδέσμων. Η Glucosamine και η Chondroitin είναι και οι δύο 100% θειικές. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνεται η MSM (Methylsulpho..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,69€ 31,69€