NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • NATURAL BETA CAROTENE 25.000IU 90sgels
  Η Natural Beta Carotene της NOW®περιέχει ζεαξανθίνη, κρυπτοξανθίνη και λουτεΐνη και εκχυλίζεται από το φύκι Dunaliella Sallina με τρόπο φυσικό. Είναι προβιταμίνη Α, έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες μεγαλύτερες από την απλή μορφή της Β-καροτίνης και δρα κατά των ελεύθερων ριζών. Πιο συγκεκριμέν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,27€ 24,93€
 • GTF CHROMIUM 200mcg 250tabs
  Το χρώμιο είναι ένα σημαντικό ιχνοστοιχείο που λειτουργεί μέσα στα κύτταρα και ρυθμίζει την ομαλή λειτουργία της ινσουλίνης, για γρηγορότερο και αποδοτικότερο μεταβολισμό του λίπους, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνων. Ένα οργανικό σύμπλοκο του χρωμίου προσδιορίστηκε ως το ενεργό συστατικό κι αυτό ο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,97€ 19,97€
 • L-TYROSINE 750mg 90caps
  Η L-τυροσίνη είναι επουσιώδες αμινοξύ, σημαντική για τη δομή όλων σχεδόν των πρωτεϊνών στο σώμα, που ο οργανισμός συνθέτει από την φαινυλαλανίνη (ένα άλλο αμινοξύ). Μετέχει στη σύνθεση των ορμονών του θυροειδούς (Θυροξίνη Τ4 και Τριωδοθυρονίνης Τ3) και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα σε περιπτώσεις υπο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,92€ 28,19€
 • CHLORELLA 1000mg 60tabs
  Η Chlorella είναι ένα πράσινο μονοκύτταρο μικροφύκι που περιέχει τις υψηλότερες συγκεντρώσεις χλωροφύλλης (60mg/serving). Η Chlorella παρέχει υψηλά επίπεδα β-καροτένιο, βιταμίνη Β-12, σίδηρο, RNA και DNA και πρωτεΐνες. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα διεγείροντας το σώμα να παράγει περισσότερη ιντ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,95€ 13,95€
 • RHODIOLA ROSEA 500mg 60vcaps
  Η Rhodiola (Rhodiola rosea), αλλιώς Golden Root, είναι ένα γηγενές βότανο των Αρκτικών και Αλπικών περιοχών της Ευρώπης, της Ασίας και της Αμερικής, που έχει χρησιμοποιηθεί από πολλούς πολιτισμούς ως τονωτικό. Το βότανο Rhodiola είναι γενικά γνωστό ως «adaptogen», και ως τέτοιο αυξάνει την ικανότητα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,07€ 29,07€
 • HEART SUPPORT Enteric coated 60tabs
  Η ανθρώπινη καρδιά χτυπάει κατά μέσο όρο πάνω από 100.000 φορές την ημέρα. Αυτή η λειτουργία απαιτεί κυτταρική προστασία και ατελείωτα αποθέματα ενέργειας των καρδιακών μυϊκών κυττάρων. Για την υποστήριξη αυτών των απαιτητικών αναγκών, το Now® Heart Support περιέχει L-Carnitine και B-Vitamins καθώς ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 40,62€ 49,96€
 • CALCIUM CITRATE 100% Pure Powder 226.7gr
  Το κιτρικό ασβέστιο είναι ένα βέλτιστο συμπλήρωμα ασβεστίου με ενισχυμένη διαλυτότητα, χωρίς περιττά συστατικά. Σε αντίθεση με το ανθρακικό ασβέστιο, που εξουδετερώνει τα οξέα του στομάχου, το κιτρικό ασβέστιο δεν έχει καμία επίδραση επί του γαστρικού οξέος και δεν επιβραδύνει την πέψη. Τα δόντια κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,54€ 22,80€
 • Now Foods CLA Extreme 750mg 90 μαλακές κάψουλες
  Το NOW CLA Extreme συνδυάζει τα οφέλη της L-καρνιτίνης (Carnipure), του guarana και του εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού (GTE). Κατάλληλο για δραστήριους ανθρώπους που αναζητούν στην διατροφή τους ένα καλής ποιότητας συζευγμένο λινελαϊκό οξύ (CLA).  Η L-καρνιτίνη είναι ένα αμινοξύ που διευκολύνει ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,65€ 38,65€
 • ANDROGRAPHIS EXTRACT 400mg 90vcaps
     Το Andrographis είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται παραδοσιακά από τους βοτανολόγους στην Κίνα, την Ινδία και τη Νοτιοανατολική Ασία. Χρησιμοποιείται παραδοσιακά για κρυολόγημα, ενίσχυση ανοσοποιητικού, δυσεντερία, λοιμώξεις, ιογενής ηπατήτιδα και δάγκωμα φιδιού. Κάποιες απ' αυτές τις..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,19€ 28,52€
 • Now Foods Phosphatidyl Serine 100mg 30 φυτικές κάψουλες
     Η Phosphatidyl serine χρησιμοποιείται για την νόσο του Αλτσχάιμερ, τη βελτίωση των δεξιοτήτων της σκέψης στους νέους, τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής ή υπερκινητικότητας (ADHD), την κατάθλιψη, την πρόληψη του σωματικού στρες που προκαλείται κατά την άσκηση και για τη βελτίωση της αθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,10€ 26,10€
 • Now Foods Whey Protein Isolate 1.8lbs 816gr Σοκολάτα
  Η NOW Whey Protein Isolate είναι ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα πρωτεϊνών, το οποίο είναι βιοδιαθέσιμο αλλά και εύκολο στην πέψη. Περιέχει υψηλή συγκέντρωση διακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων (BCAA`s), πολύ σημαντικά για την ενίσχυση της πρωτεϊνοσύνθεσης και για τον αποτελεσματικό μυϊκό μεταβολισ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 63,89€ 63,89€
 • Now Foods 7-Keto 100mg 30 κάψουλες
  Now 7-Keto 100mg Η 7-ΚΕΤΟ (3-ακετυλο-7-οξο-δεϋδροεπιανδροστερόνη) είναι ένα στεροειδές που παράγεται από το μεταβολισμό της προορμόνης δεϋδροεπιανδροστερόνης (DHEA), παρέχοντας τα ίδια οφέλη όπως η DΗΕΑ χωρίς όμως τις παρενέργειές της . Η δεϋδροεπιανδροστερόνη (DHEA) είναι μια φυσική στεροειδή..
  Χωρίς ΦΠΑ: 30,79€ 30,79€