NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ZINC PICOLINATE 50mg 60caps
  Ο ψευδάργυρος είναι ένα ουσιώδες στοιχείο και παίζει ένα σημαντικό ρόλο σε πολλές ενζυμικές αντιδράσεις του οργανισμού. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται σε όλα τα φυτικά και ζωικά κύτταρα.   Η απαίτηση ψευδαργύρου για τη σύνθεση του DNA (γενετικό υλικό) και των νέων ιστών, τον καθιστούν ζωτικής σημασίας..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,23€ 13,23€
 • CAPRYLIC ACID 600mg 100sgels
  Το NOW® Caprylic Acid είναι μια φυσική θρεπτική ουσία που έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της εσωτερικής ευεξίας. Επίσης γνωστό ως οκτανοϊκό οξύ, το Καπρυλικό οξύ είναι ένα λιπαρό οξύ (MCT) με βραχυπρόθεσμη έως μεσοπρόθεσμη αλυσίδα που υπάρχει φυσικά στο φοινικέλαιο, στην καρύδα κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,15€ 22,15€
 • Candida Support - 90 Veg Capsules - NOW Foods
  Candida Support - 90 Veg Capsules - NOW Foods είναι ένας συνδυασμός φυτικών συστατικών (Pau D'Arco, Μαύρη Καρυδιά και Έλαιο ρίγανης), Βιοτίνης (B-complex vitamin) και καπρυλικού οξέος (ένα φυσικό λιπαρό οξύ που προέρχεται από φυτικά έλαια). Αυτά τα συνεργιστικά συστατικά υποστηρίζουν την υγιή ισορρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,95€ 29,95€
 • ECHINACEA ROOT 400MG 100CAPS
  Η Echinacea υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα μέσα από μια ποικιλία μηχανισμών που βοηθούν την φαγοκύτωση και την παραγωγή των T-Cell. Τα αποστάγματα είναι τυποποιημένα σε συγκεκριμένα επίπεδα του δείκτη ενώσεων, γνωστά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Παράγωγα του καφεϊκού οξέως (echinacosid..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,51€ 15,51€
 • UVA URSI 500mg 100caps
  Το Uva Ursi, επίσης γνωστό ως bearberry, έχει χρησιμοποιηθεί από τους βοτανολόγους για πάνω από 1.000 χρόνια στην Κίνα. Ο Marco Polo είχε αναφέρει τη χρήση του τον 13ο αιώνα και είχε βοήθησε να φέρει την χρήση του Uva Ursi στη Δυτική Ευρώπη. Οι ιθαγενείς της Αμερικής χρησιμοποίησαν επίσης το Uva Urs..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,19€ 16,22€
 • SUPER ANTIOXIDANTS 60vcaps
  Στον ανθρώπινο οργανισμό κατά την οξείδωση, η οποία είναι μία φυσιολογική διαδικασία, παράγονται οι ελεύθερες ρίζες. Η οξείδωση, ως αποτέλεσμα της ύπαρξης ελεύθερων ριζών, μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην ακεραιότητα των υγιών κυττάρων. Η διαταραχή της ισορροπίας ανάμεσα στις ελεύθερες ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,81€ 29,28€
 • LIQUID VITAMIN D-3 (1.000IU/drop) extra strength 28.4ml
  Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D είναι η χοληκαλσιφερόλη (D3) και η εργοκαλσιφερόλη (D2). Η βιταμίνη D3 είναι δομικά παρόμοια με στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, η χοληστερόλη, και η κορτιζόλη. Είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των οστών και της οστικής πυκνότητας.  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,27€ 24,93€
 • L-ARGININE 500mg 100caps
  H L-αργινίνη είναι ένα υπό όρους απαραίτητο βασικό αμινοξύ, που εμπλέκεται κατά κύριο λόγο στον μεταβολισμό και την απέκκριση ουρίας καθώς και τη σύνθεση του DNA.  H L-αργινίνη είναι σημαντική για την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης (διεγείροντας την υπόφυση), την παραγωγή του σπέρματος (συμμετέ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,22€ 18,72€
 • CINNAMON BARK 600mg 120caps
     Ο φλοιός κανέλας προέρχεται από ένα μικρό αειθαλές δέντρο (Cinnamomum verum), το οποίο είναι εγγενές στην Ινδία και τη Σρι Λάνκα, και έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά ως καρύκευμα. Οι βοτανολόγοι προτείνουν τον φλοιό κανέλας ως βοήθημα σε πεπτικά προβλήματα όπως η ναυτία, ο έμετος, η διά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,90€ 15,90€
 • ACID RELIEF with Enzymes 60 chewables
     Η χρήση αντιόξινων, όπως το ανθρακικό ασβέστιο για ταχεία ανακούφιση από περιστασιακή καούρα, είναι αποδεδειγμένη. Το ανθρακικό ασβέστιο είναι μια κοινή ουσία που βρίσκεται στα πετρώματα σε όλα τα μέρη του κόσμου, και είναι το κύριο συστατικό των κελυφών των θαλάσσιων οργανισμών, των σα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 28,30€ 28,30€
 • Now Foods D-3 & K-2 120 φυτικές κάψουλες
  Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D είναι η χοληκαλσιφερόλη (D3) και η εργοκαλσιφερόλη (D2). Η βιταμίνη D-3 είναι δομικά παρόμοια με στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, η χοληστερόλη, και η κορτιζόλη. Η  βιταμίνη D-3 παράγεται από το δέρμα, κατά την έκθεση στο φως του ήλιου και είναι απαρα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,50€ 21,50€
 • Now Foods Creatine Monohydrate Powder 500gr
  Η μικροϊονισμένη σκόνη μονοϋδρικής κρεατίνης σε αυτήν την μορφή, έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες σκόνες μονοϋδρικής κρεατίνης. Μικρότερο μέγεθος σωματιδίου σημαίνει μεγαλύτερη επιφάνεια, επιτρέποντας την καλύτερη ανάμειξη και την ταχύτερη απορρόφηση στο σώμα. Η μονοϋδρική κρεατίνη είναι ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,51€ 27,51€