NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Now Foods Glutathione 500mg 60 Κάψουλες
  Η γλουταθειόνη είναι ένα τριπεπτίδιο, που αποτελείται από τα τρία αμινοξέα, την κυστεΐνη, το γλουταμινικό οξύ και την γλυκίνη. Βρίσκεται και κατασκευάζεται σε κάθε κύτταρο του σώματος, αλλά εμφανίζεται σε υψηλότερες συγκεντρώσεις στην καρδιά, στον μυϊκό ιστό και το ήπαρ. Η γλουταθειόνη είναι κρίσιμη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 62,29€ 62,29€
 • IPRIFLAVON 300mg 90caps
  Το Ipriflavone, 7-isopropoxy-isoflavone, συντέθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Παρόλο που παράγεται συνθετικά σήμερα, είναι μια φυσική isoflavone και ανήκει σε μια ομάδα ενώσεων που ονομάζεται βιοφλανοείδες, οι οποίες βρίσκονται σε αφθονία στα φυτά. Το Ipriflavone είναι μία ισοφλαβόνη (isoflavo..
  Χωρίς ΦΠΑ: 24,69€ 30,37€
 • NETTLE ROOT EXTRACT 250mg 90vcaps
  Η τσουκνίδα (Nettle Root) έχει χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την παράδοση, από την εποχή του Καίσαρα, σχεδόν 2000 χρόνια πριν. Η NOW® Nettle Root είναι συγκεντρωμένη και τυποποιημένη με τα υψηλότερα ευρωπαϊκά πρότυπα. Η Τσουκνίδα υποστηρίζει την υγιή αντίδραση στην ισταμίνη, την υγιή ανοσοποιητική λειτο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,03€ 23,40€
 • Now Foods Adam 60 ταμπλέτες
  To Adam(ΤM) Superion Men’s Multi  είναι η πιο δυνατή φόρμουλα πολυβιταμίνης στην αγορά, ειδικά σχεδιασμένη για τον άντρα. Όλες οι άλλες φόρμουλες θεωρούνται ξεπερασμένες μετά την εισαγωγή της Adam(ΤM) Superion Men’s Multi στην αγορά! Περιέχει: Saw Palmetto, Lycopene, Lutein, CoQ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,95€ 27,95€
 • AMINO PEPTIDE 400mg 300caps
  Τα αμινοξέα, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, είναι ζωτικής σημασίας για την μυϊκή δομή και λειτουργία. Όταν καταναλώνονται άθικτες πρωτεΐνες, αυτά τα αμινοξέα πρέπει πρώτα να απελευθερωθούν από το γαστροεντερικό σύστημα και αυτό απαιτεί πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. Η κατανάλωση άθικτων πρωτεϊνών μ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,69€ 42,67€
 • LIQUID B-12 COMPLEX 227.3ml
  Η κυανοκοβαλαμίνη Β12 είναι μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη του συμπλέγματος βιταμινών Β. Είναι απαραίτητη για την παραγωγή ερυθρών και  λευκών κυττάρων του αίματος, καθώς και για τη φυσιολογική ανάπτυξη και συντήρηση του νευρικού ιστού. Σε σκευάσματα υπάρχει σε διάφορες μορφές, όπως χάπι, ρινικό σπρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 30,00€ 36,90€
 • Now Foods Liquid CoQ10 118ml Orange
    Το CoQ10 είναι ένα συνένζυμο που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και συναντάται συχνά και ως ubiquinone, από το quinine που είναι ένα συνένζυμο και το ubiquitous, που σημαίνει ότι υπάρχει παντού στο σώμα.     Η υψηλότερη συγκέντρωση CoQ10 βρίσκεται στην καρδιά και τον ηπατικό ι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,95€ 29,95€
 • GRAPE SEED ANTIOXIDANT 60mg 90vcaps
     Το NOW Grape Seed extract είναι ένα πολύ συμπυκνωμένο φυσικό εκχύλισμα που περιέχει τουλάχιστον 90% πολυφαινόλες, τις ευεργετικές αντιοξειδωτικές ουσίες που βρέθηκαν σε σπόρους σταφυλιών,συμπεριλαμβανομένων των OPC (ολιγομερή προανθοκυανιδίνες).           Τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,53€ 22,53€
 • Now Foods Hawthorn Berry 540 mg 100 κάψουλες
  Το Hawthorn berry ή Κράταιγος μελετάται αρκετά, για την ικανότητά του να αυξάνει την αντοχή σε ασθενείς με καρδιακή ανεπάρκεια τύπου ΙΙ.     Ο κράταιγος είναι δενδρώδης αγκαθωτός θάμνος που απαντάται σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα στα αραιά δάση και τους φράχτες, στενός συγγενή..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,18€ 13,18€
 • Now Foods Whey Protein 2Lbs 908 gr Natural Vanilla
  Ένα ουσιαστικό μακροθρεπτικό συστατικό, η πρωτεΐνη, χρησιμοποιείται από το σώμα για όλες σχεδόν τις λειτουργίες του. Ο ορός γάλακτος είναι ένα φυσικό υποπροϊόν από την τυροκομική βιομηχανία. Είναι το υγρό που μένει όταν τα στερεά γάλακτος συμπιέζονται για να σχηματίσουν το τυρί . Αυτό το υγρό στη συ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,64€ 46,64€
 • Now Foods Dopa Mucuna 90 φυτικές κάψουλες
  Η ντοπαμίνη είναι ένας νευροδιαβιβαστής που ενισχύει τη χαρά και το ενδιαφέρον για τη ζωή. Αυτό το σκεύασμα περιέχει επίσης 15% levedopa (άμεσος πρόδρομος της ντοπαμίνης). Το DOPA Mucuna 90 VCaps  της NOW παρέχει στον οργανισμό σας το μόνο που χρειάζεται για να κάνει η ντοπαμίνη το ρόλο της ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,25€ 27,25€
 • E-1000IU D-Alpha Tocopheryl Acetate 50sgels
  Η Βιταμίνη Ε είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και αποτελεί πρωταρχική άμυνα έναντι στη λιπιδιακή υπεροξείδωση. Είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για την προστασία των κυττάρων από τις βλαβερές, οξειδωτικές ελεύθερες ρίζες.   Η βιταμίνη Ε αναφέρεται σε δύο οικογένειες βιολογικά ενεργών ουσιών, οι οπο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,81€ 29,28€