NOW FOODS

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • TRU-C BioComplex 60vcaps
  Το NOW® Tru-C BioComplex™ περιέχει απόσταγμα Amla Berry (Phyllanthus emblica), ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα Ayurvedic βότανα. Το Amla είναι μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμίνης C, Bioflavonoids, και Τανίνων. Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα φλαβονοειδή και οι τανίνες μον..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,92€ 28,19€
 • CAPRYLIC ACID 600mg 100sgels
  Το NOW® Caprylic Acid είναι μια φυσική θρεπτική ουσία που έχει παραδοσιακά χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη της εσωτερικής ευεξίας. Επίσης γνωστό ως οκτανοϊκό οξύ, το Καπρυλικό οξύ είναι ένα λιπαρό οξύ (MCT) με βραχυπρόθεσμη έως μεσοπρόθεσμη αλυσίδα που υπάρχει φυσικά στο φοινικέλαιο, στην καρύδα κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,15€ 22,15€
 • Candida Support - 90 Veg Capsules - NOW Foods
  Candida Support - 90 Veg Capsules - NOW Foods είναι ένας συνδυασμός φυτικών συστατικών (Pau D'Arco, Μαύρη Καρυδιά και Έλαιο ρίγανης), Βιοτίνης (B-complex vitamin) και καπρυλικού οξέος (ένα φυσικό λιπαρό οξύ που προέρχεται από φυτικά έλαια). Αυτά τα συνεργιστικά συστατικά υποστηρίζουν την υγιή ισορρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,95€ 29,95€
 • EGCg GREEN TEA EXTRACT 400mg 90vcaps
  To Green Tea είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με υψηλές συγκεντρώσεις πολυφαινόλων (κατεχίνες). Ένα φυτό που για χρόνια ήταν συνδεδεμένο με τις χώρες της Ανατολής και τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη, είναι το Πράσινο Τσάι. Πολυάριθμες κλινικές μελέτες απέδειξαν τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,90€ 21,90€
 • VALERIAN ROOT 500mg 100caps
  Οι ρίζες του φυτού Valerian χρησιμοποιούνται εδώ και πολλα χρόνια για τις ηρεμιστικές και χαλαρωτικές τους ιδιότητες. Η Valerian (βαλεριάνα, Valeriana officinalis) αναπτύσσεται σε δασώδεις περιοχές, κατά μήκος της όχθης των ποταμών και σε υγρά λιβάδια σε όλη την Ευρώπη. Παρόλο που δεν χρησιμοποιείτα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,19€ 13,19€
 • SUPER ANTIOXIDANTS 60vcaps
  Στον ανθρώπινο οργανισμό κατά την οξείδωση, η οποία είναι μία φυσιολογική διαδικασία, παράγονται οι ελεύθερες ρίζες. Η οξείδωση, ως αποτέλεσμα της ύπαρξης ελεύθερων ριζών, μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα στην ακεραιότητα των υγιών κυττάρων. Η διαταραχή της ισορροπίας ανάμεσα στις ελεύθερες ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,81€ 29,28€
 • VITAMIN D-3 5.000IU 120sgels
  Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D είναι η χοληκαλσιφερόλη (D3) και η εργοκαλσιφερόλη (D2). Η βιταμίνη D-3 είναι δομικά παρόμοια με στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, η χοληστερόλη, και η κορτιζόλη. Η  βιταμίνηD-3 παράγεται από το δέρμα, κατά την έκθεση στο φως του ήλιου και είναι απαραί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,79€ 19,79€
 • L-GLUTAMINE 500mg 60caps
  Η γλουταμίνη έχει γίνει πρόσφατα το επίκεντρο πολλών επιστημόνων. Όλο και περισσότερα στοιχεία δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια ορισμένων στρεσογόνων καταστάσεων (όπως η έντονη γυμναστική με βάρη), ο οργανισμός μπορεί να απαιτήσει περισσότερη γλουταμίνη από ό, τι μπορεί να παράγει. Υπό αυτές τις συνθήκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,46€ 11,46€
 • Now Foods Cordyceps Organic 750mg 90 φυτικές κάψουλες
     Το Cordyceps sinensis είναι ένα είδος μύκητα που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από την παραδοσιακή κινεζική βοτανολογία για τις αναζωογονιτικές και προσαρμογόνες ιδιότητές του, για εκατοντάδες χρόνια. Όλα τα είδη των cordyceps είναι ενδοπαρασιτικοί μύκητες εντόμων. Συλλέγεται, αναπτύσεται ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,35€ 34,35€
 • Now Foods Cranberry, Mannose, Probiotics 24 τμχ
     Τα Cranberries ή βακκίνια είναι μια γνωστή πηγή άφθονων φλαβονοειδών και άλλων βιοενεργών συστατικών. Τα βακκίνια είναι μια ομάδα θάμνων της οικογένειας Ερεικίδες (Ericaceae). Στο είδος αυτό υπάρχουν πάρα πολλά είδη (περίπου 200), των οποίων τα φρούτα είναι βρώσιμα.Τα τμήματα του φυτού ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 55,95€ 55,95€
 • Now Foods D-3 & K-2 120 φυτικές κάψουλες
  Οι δύο πιο σημαντικές μορφές της βιταμίνης D είναι η χοληκαλσιφερόλη (D3) και η εργοκαλσιφερόλη (D2). Η βιταμίνη D-3 είναι δομικά παρόμοια με στεροειδή, όπως η τεστοστερόνη, η χοληστερόλη, και η κορτιζόλη. Η  βιταμίνη D-3 παράγεται από το δέρμα, κατά την έκθεση στο φως του ήλιου και είναι απαρα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,50€ 21,50€
 • Now Foods D-Flame 90 φυτικές κάψουλες
  Η NOW® D-FLAME είναι ένας επαναστατικός συνδυασμός βοτάνων που έρχεται να υποστηρίξει τον οργανισμό στην διαχείριση μικρών πόνων και εντάσεων. Επιστημονική έρευνα έχει προσδιορίσει τα φυσικά ένζυμα κυκλοοξυγενάση-2 (COX-2) και 5- λιποοξυγενάση (5-LOX) ως το καταστροφικό δίδυμο, υπεύθυνο για την π..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,35€ 34,35€