ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • TRUE FOOD MAXI Q-10 30caps
  Το ύστατο συνένζυμο Q10 σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελευθέρωσης ενέργειας!    Το συν-ένζυμο Q10 είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο που χρησιμοποιείται από το σώμα και είναι σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,82€ 42,83€
 • Higher Nature Glutamine 90 κάψουλες
  Το πολύπλευρο αμινοξύ   Το αμινοξύ Γλουταμίνη είναι το πρωτεύον καύσιμο της πεπτικής οδού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν καύσιμο για τα εγκεφαλικά κύτταρα όταν το σάκχαρο του αίματος (γλυκόζη) είναι χαμηλό. Είναι απαραίτητο στην κατασκευή πυρογλουταμινικο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,41€ 23,41€
 • Higher Nature Flax Seed Oil 60 κάψουλες
  Πλούσιο σε φυτικά ωμέγα 3   Βιολογικός, αραφινάριστος λιναρόσπορος ψυχρής έκθλιψης, που παρέχει 50-55% ωμέγα 3, μαζί με ωμέγα 6 και ωμέγα 9, σε ειδικές σκούρες κάψουλες από ξυλοκέρατο (χαρούπι), που προστατεύουν τα ευαίσθητα έλαια από τις επιβλαβείς ακτίνες UV. Περιέχει επίσης μαγγάνιο, διαιτητ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,66€ 11,66€
 • Higher Nature Msm Glucosamine Joint Complex 30TABS
  Για υγιείς αρθρώσεις και μύες 90 tablets Το MSM αποτελεί την πρώτη επιλογή των ατόμων που θέλουν να διατηρήσουν τις αρθρώσεις τους υγιείς και εύκαμπτες. Περισσότερο απο το 15% του γενικού πληθυσμού και 70% του πληθυσμού άνω των 65 ετών παρουσιάζουν συμπτώματα αρθρίτιδας..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,41€ 20,41€
 • Higher Nature Aeterna Gold Collagen Creme Serum 50ml
  HIGHER NATURE AETERNA GOLD COLLAGEN CREME SERUM 50 ml Η Collagen Creme Serum βοηθά στη σταθεροποίηση και ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς και στη λείανση των ρυτίδων. Για βαθύτερη, διαρκέστερη διατήρηση της λείανσης και για νεανικά δέρματα, το κολλαγόνο έχει πιο δραστικά αποτελέσματα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 52,66€ 52,66€
 • Higher Nature Candiclear 350 90 ταμπλέτες
  Φόρμουλα για την αντιμετώπιση της Candida με Καπρυλικό Οξύ. Συνιστάται να λαμβάνεται σε συνδυασμό με το Paraclens και Citricidal.Η Candida Albicans είναι ένας μύκητας ο οποίος βρίσκεται σε ένα υγιές παχύ έντερο. Η χρήση όμως, αντιβιοτικών, αντισυλληπτικών, η κατανάλωση ζάχαρης καθώς και το υπερβολικ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,72€ 32,72€
 • Higher Nature Probio Daily 90 φυτικές κάψουλες
  Προβιοτικό με 150 εκατομμύρια βακτήρια για την καλή υγεία του γαστρεντερικού.Απαραίτητο κατά τη διάρκεια λήψης αντιβίωσης. Δεν χρειάζεται ψυγείο, ιδανικό για ταξίδια ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,94€ 15,94€
 • Higher Nature True Food GTF Chromium 30 φυτικές κάψουλες
  Ισορροπία σακχάρου και αδυνάτισμα   Το True® Food GTF Chromium λειτουργεί ως παράγοντας ανοχής της γλυκόζης και είναι βιο-μεταβολίτης (bio-transformed™) από τον Saccharomyces cerevisiae, ο οποίος δημιουργεί φυσικές οργανικές ενώσεις σε μορφή τροφής. Ο σακχαρομύκητας cerevisiae είναι η πιο πλούσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,96€ 9,96€
 • GLUCOSAMINE HYDROCLORIDE 30tabs
  Ανακούφιση των αρθρώσεων από φυτική πηγή   Η Γλυκοζαμίνη είναι μια από τις πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές ουσίες καθώς βοηθά στην διατήρηση εύκαμπτων και υγιών αρθρώσεων. Παρασκευασμένη για πρώτη φορά από φυτική πηγή (καλαμπόκι) περιέχει διπλάσια ποσότητα γλυκοζαμίνης (800mg). Αυτή η ανώτερη ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,95€ 9,95€
 • Higher Nature Red Sterol Complex 30 ταμπλέτες
  Ρυθμίζει την πίεση και τη χοληστερίνη,ισορροπεί τα τριγλυκερίδια, βοηθά σημαντικά για υγιείς αρτηρίες και καρδιοκυκλοφορικό. Περιέχει ρύζι κόκκινης μαγιάς, φυτοστερόλες, στανόλες και κανέλλα. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,60€ 12,60€
 • LECITHIN 150gr
  Υψηλή σε Φωσφατιδυλική χολίνη 150 gr granules  Η Λεκιθίνη είναι ένα κύριο συστατικό της χολής, παράγεται από το ήπαρ και αποθηκεύεται στην χοληδόχο κύστη. Βοηθά στην γαλακτωματοποίηση των λιπαρών, βοηθώντας την απορρόφησή τους, έτσι είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για όσους δεν α..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,94€ 24,53€
 • True Food Super Potency Soyagen 90 Tabs
  Υπερσυμπυκνωμένη φόρμουλα ισοφλαβόνων Το Super Potency Soyagen είναι υπέρ-συμπυκνωμένη φόρμουλα, που προσφέρει 40mg “ενεργοποιημένων” με ζύμωση ισοφλαβόνων. Το True Food Super Potency Soyagen παρέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών ισοφλαβόνων από οποιαδήποτε άλλη τροφή, που έχουν παρασκευασ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 73,95€ 73,95€