ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Quercetin & Bromelain 60 ταμπλέτες
  Δυνατό ανοσοποιητικό    Ο πανίσχυρος συνδυασμός τριών εξαιρετικών προιόντων, Κουερσετίνη (Quercetin), Βρωμελαίνη (Βρομελίνη-Bromelain) και Βιταμίνη C. Η Κουερσετίνη (κερκετίνη) είναι μια φλαβονόλη, μία απο τις 6 κύριες κατηγορίες των φλαβονοειδών ουσιών, πολυφαινολικές ενώσεις που έχουν σχ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,40€ 27,40€
 • V GEL 75ml
  Το φιλικό λιπαντικό   Αυτή η μεταξένια γέλη, με βιολογική Aloe Vera, είναι φυσικό ενυδατικό για ευχάριστη ερωτική επαφή αλλά και για κολπική υγιεινή. Η Aloe Vera (Barbadensis Miller), είναι ένα φυτό που μοιάζει με κάκτο, πλούσιο σε θείο και συγγενεύει βοτανολογικά με το κρεμμύδι και το σκόρδο. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,15€ 20,15€
 • Higher Nature Calma C 140gr
  140 gr powder  Το Calma C είναι στιγμιαίο ρόφημα Ασβεστίου & Μαγνησίου με Βιταμίνη C. Όταν προστίθεται ζεστό νερό, η γλυκονική μορφή του ασβεστίου και μαγνησίου μετατρέπεται στις πιο βιο-διαθέσιμες μορφές κιτρική, μαλική και ασκορβική. Το Calma C περι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 31,29€ 31,29€
 • Higher Nature True Food Wise Woman 180 ταμπλέτες
  Πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα σε μορφή τροφής για γυναίκες όλων των ηλικιών, η οποία παρέχει στον οργανισμό όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα, τα ιχνοστοιχεία, τους αντιοξειδωτικούς παράγοντες και τα αμινοξέα που απαιτούνται σε μορφή True Food. Εκτός από όλα τα παραπάνω θρεπτικά στοιχε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 79,27€ 79,27€
 • Higher Nature True Food B Complex 90 φυτικές κάψουλες
  Οι βιταμίνες της ομάδaς Β είναι απαραίτητες για την απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή, για το νευρικό και μυϊκό σύστημα, τους αδένες και για σφριγηλό δέρμα. Σε περιόδους άγχους και στρες οι βιτ.Β καταναλώνονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό και συνιστάται συμπλήρωση της διατροφής με&nb..
  Χωρίς ΦΠΑ: 35,50€ 35,50€
 • Higher Nature Complete Omegas 3:6:7:9 30 κάψουλες
  To Higher Nature Complete Omegas 3:6:7:9 είναι ένα πλήρες σύμπλεγμα με τα ουσιώδη ζωτικά λιπαρά Ωμέγα σε ιδανικές αναλογίες.  Τα EPA και DHA από ιχθυέλαια είναι σημαντικά για υγιή καρδιά, αρτηρίες, και τον εγκέφαλο. Το GLA ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€ 15,00€
 • Higher Nature True Food Zinc 30 φυτικές κάψουλες
  Βιο-μεταβολισμένος Ψευδάργυρος   Ο ψευδάργυρος χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα και είναι σημαντικός για εκατοντάδες λειτουργίες, από την ανάπτυξη των κυττάρων έως την σεξουαλική ωρίμανση και την ανοσοποίηση. Είναι ένα αντιοξειδωτικό μέταλλο, ουσιώδες για πολλές ενζυμικές λειτουργίες. Είναι επίση..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,89€ 8,89€
 • TRUE FOOD SOYAGEN 30tabs
  Πλήρως ενεργές, βιολογικές ισοφλαβόνες από ολόκληρη Σόγια   Τα περισσότερα συμπληρώματα Σόγιας, προσφέρουν 35-40mg ισοφλαβόνες, αλλά λίγες από αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν, εκτός αν το άτομο έχει μια ακμάζουσα βακτηριακή χλωρίδα για να τις ενεργοποιήσει πρώτα. Οι μη ζυμωμένες ισοφλαβόνες ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,06€ 11,14€
 • Higher Nature Betaine HCL 90 κάψουλες
  Βοήθεια στομαχικών οξέων Πρωτεΐνες όπως τα τυροκομικά, φασόλια, μπριζόλες και άλλα κρέατα κάνουν την πέψη δύσκολη. Το στομάχι παράγει Υδροχλωρικό οξύ (HCL) για να βοηθήσει στην πέψη αυτών των πρωτεϊνών αλλά όταν έχουμε έντονους ρυθμούς ,με την πάροδο της ηλικίας ή όταν τρώμε αργά το βράδυ το στομάχι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,57€ 19,57€
 • ZYLOSWEET GRANULES 300gr
  Φυσικό υποκατάστατο ζάχαρης  300 / 500 gr granules Η ZyloSweet είναι μια άσπρη κρυσταλλική ουσία, που καλείται ξυλιτόλη, η οποία μοιάζει και έχει τη γεύση της ζάχαρης και είναι εντελώς φυσική. Χημικά, η ξυλιτόλη δεν είναι στην πράξη ζάχαρη, αλλά μια αλκοόλη της. Διαφέρει από τα ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,04€ 16,04€
 • Higher Nature True Food All Man 90 φυτικές κάψουλες
  Πλήρες βιο-μεταβολισμένο πολυθρεπτικό. Ένα πλήρες πολυθρεπτικό για άνδρες όλων των ηλικιών. Πα-ρέχει όλες τις βιταμίνες και τα ζωτικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι σημαντικά για την υγεία. Αντιοξειδωτικούς παράγο-ντες,εγκεφαλική τροφή και αμινοξέα, επιπλέον ένα πλήρες φά-σμα βοτάνων ειδικά ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,10€ 38,10€
 • Higher Nature Brain Nutrients 30 ταμπλέτες
  Φόρμουλα μοναδικού μίγματος βιταμινών, φωσφολιπιδίων και άλλων θρεπτικών συστατικών που ενισχύει και δυναμώνει τις νοητικές λειτουργίες, μνήμη, συγκέντρωση και μάθηση. Περιλαμβάνει Φωσφατιδική Χολίνη και DMAE, ουσίες που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να παρασκευάσει ακετυλχολίνη. Φωσφατιδική Σερίνη και..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,88€ 18,88€