ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΘΟΜΟΡΙΑΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξειδίκευση Αναζήτησης
Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Citricidal 25ml
  Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ Το Citricidal είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ, βοηθά το πεπτικό σύστημα-σε συνδυασμό με τα προβιοτικά- και δρα σαν γενικό καθαριστικό, εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορεί να βοηθήσει στην πέψη, ειδικά κατά την διάρκεια ταξιδιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,78€ 11,78€
 • HIGHER NATURE Menophase 30Gel Caps
  Η σοφία στην εμμηνόπαυση   Ειδική φόρμουλα για τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση, το Menophase παρέχει ένα επαρκές σύμπλεγμα βιταμινών, μετάλλων και βοτάνων, στην νέα φόρμουλα μαζί με Φασκόμηλο, για την διατήρηση της υγείας και της ζωτικότητας κατά την εμμηνόπαυση. Οιβιταμίνες Β3, Β6, ο Ψευδάργυρος..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,03€ 13,03€
 • Higher Nature Super Osteofood 90 φυτικές κάψουλες
  Υπεροχή στην τροφή των οστών   Το Super Osteofood παρέχει μια φυσική πηγή ασβεστίου-το Lithothamnion calcarea (απολιθωμένο, θαλάσσιο φύκι). Αυτή είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, το οποίο απορροφάται εύκολα και χρησιμοποιείται αμέσως. Μαζί με το Μαγνήσιο, Βόριο, Πυρίτιο, Μαγγάνιο, Ψευδάργυρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,08€ 21,08€
 • Higher Nature True Food Magnesium 30 ταμπλέτες
  Το μέταλλο της χαλάρωσης 30 / 90 tablets Το Μαγνήσιο εμπλέκεται και στην παραγωγή ενέργειας, την νευρική λειτουργία και τον σχηματισμό δοντιών και οστών. Μπορεί να βοηθήσει στην ρύθμιση της πίεσης και στην καλή ροή του αίματος. Η μισή από την ολική ποσότητα Μαγνησίου του σώματος βρίσκεται ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,66€ 11,66€
 • Higher Nature Theanine 90 φυτικές κάψουλες
  Η Theanine είναι ένα αμινοξύ και, μπορεί να διασχίσει το φράγμα αίματος-εγκεφάλου. Έχει βρεθεί να βοηθά την παραγωγή των άλφα κυμάτων στον εγκέφαλο, που σχετίζονται με την «χαλαρωτική εγρήγορση» και την γενική καλή διάθεση. Βοηθά επίσης την εγρήγορση του νου, τη μάθηση και τη συγκέντρωση. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 42,10€ 42,10€
 • Higher Nature True Food GTF Chromium 90 φυτικές κάψουλες
  Το True Food GTF Chromium λειτουργεί ως παράγοντας ανοχής της γλυκόζης και έχει θετικές επιδράσεις στη μείωση επιπέδων χοληστερίνης. Χρησιμότητα: Βοηθάει στον έλεγχο της όρεξης, στην ισορρόπηση του σακχάρου του αίματος, στη διατήρηση χαμηλών επιπέδων χοληστερίνης και στην καλή λειτουργία των αρτηριώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,20€ 23,20€
 • Higher Nature Vitamin D3 (500IU) 120 Κάψουλες
  Η Βιταμίνη D είναι πολύ σημαντικό ρόλο στη λειτουργία του νευρομυϊκού συστήματος. Βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου, καρδιαγγειακών νοσημάτων, υπέρτασης, κατάθλιψης, άνοιας, αυτοάνοσων νοσημάτων, νόσου Alzheimer, στον έλεγχο του σακχάρου και στην μείωση των φλεγμονών. Διατηρεί φυσιολογικά τα επίπεδ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,97€ 10,97€
 • TRUE FOOD MAXI Q-10 30caps
  Το ύστατο συνένζυμο Q10 σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελευθέρωσης ενέργειας!    Το συν-ένζυμο Q10 είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο που χρησιμοποιείται από το σώμα και είναι σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,82€ 42,83€
 • Higher Nature Nutrition for Healthy Veins 90 κάψουλες
  Για προστασία των φλεβών   Οι φλέβες και τα τριχοειδή χρειάζονται θρεπτική υποστήριξη όσο και οι αρτηρίες. Οι μεγαλύτερες φλέβες, όπως αυτές των ποδιών, πρέπει να εργαστούν σκληρά για να μεταφέρουν αίμα επάνω, προς την καρδιά. Οι φλέβες μπορεί να γίνουν πλαδαρές και να χάσουν τον τόνο, ειδικά κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 45,04€ 45,04€
 • Higher Nature Phosphatidyl Serine 45caps
  Εγκεφαλική λειτουργία και συγκέντρωση.   Η Φωσφατιδυλική Σερίνη ίσως είναι μια από τις πιο σπουδαίες διατροφικές ανακαλύψεις του αιώνα. Πολλές μελέτες έχουν δείξει, ότι είναι σημαντική για την ακεραιότητα των κυτταρικών μεμβρανών, και βοηθά να διατηρείται ή καλή εγκεφαλική λειτουργία και η συγκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 70,97€ 70,97€
 • Higher Nature Probiogest 30 κάψουλες
  Διάσπαση των αδιάλυτων πρωτεϊνών 30 capsules   Φυσιολογικοί κάτοικοι του ανθρώπινου εντέρου και στόματος, οι Lactobacillus salivarius, έχουν μια αποτοξινωτική και καθαριστική επίδραση, βοηθώντας στην πέψη πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Βοηθούν στην διάσπαση κάθε ατελώς χωνευμένης πρωτείνης ή ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,56€ 19,56€
 • Higher Nature Astaxanthin and BlackCurrant 90 κάψουλες
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 47,48€ 47,48€