HIGHER NATURE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Aeterna Gold Collagen Creme Serum 50ml
  HIGHER NATURE AETERNA GOLD COLLAGEN CREME SERUM 50 ml Η Collagen Creme Serum βοηθά στη σταθεροποίηση και ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς και στη λείανση των ρυτίδων. Για βαθύτερη, διαρκέστερη διατήρηση της λείανσης και για νεανικά δέρματα, το κολλαγόνο έχει πιο δραστικά αποτελέσματα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 52,66€ 52,66€
 • Higher Nature Candiclear 350 90 ταμπλέτες
  Φόρμουλα για την αντιμετώπιση της Candida με Καπρυλικό Οξύ. Συνιστάται να λαμβάνεται σε συνδυασμό με το Paraclens και Citricidal.Η Candida Albicans είναι ένας μύκητας ο οποίος βρίσκεται σε ένα υγιές παχύ έντερο. Η χρήση όμως, αντιβιοτικών, αντισυλληπτικών, η κατανάλωση ζάχαρης καθώς και το υπερβολικ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,72€ 32,72€
 • Higher Nature B12 Vitamin 200mcg 30gr
  Βιταμίνη Β12 σε σκόνη για φυτοφάγους και άτομα που παρουσιάζουν έλλειψη σ'αυτή. Ιδανική για όσους έχουν φτωχή απορρόφηση φθρπτικών στοιχείων, για παιδιά και ηλικιωμένους. Νέα βελτιωμένη φόρμουλα της υπογλώσσιας Βιταμίνης Β12, με γεύση μούρων. Όσοι αντιμετωπίζουν πεπτικά προβλήματα, οι φυτοφά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,30€ 16,30€
 • TRUE FOOD MAXI Q-10 30caps
  Το ύστατο συνένζυμο Q10 σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελευθέρωσης ενέργειας!    Το συν-ένζυμο Q10 είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο που χρησιμοποιείται από το σώμα και είναι σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,82€ 42,83€
 • Higher Nature Nutrition for Healthy Veins 90 κάψουλες
  Για προστασία των φλεβών   Οι φλέβες και τα τριχοειδή χρειάζονται θρεπτική υποστήριξη όσο και οι αρτηρίες. Οι μεγαλύτερες φλέβες, όπως αυτές των ποδιών, πρέπει να εργαστούν σκληρά για να μεταφέρουν αίμα επάνω, προς την καρδιά. Οι φλέβες μπορεί να γίνουν πλαδαρές και να χάσουν τον τόνο, ειδικά κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 45,04€ 45,04€
 • Higher Nature Ginkgo Biloba 6000mg 30 φυτικές κάψουλες
  Ισοδύναμο με 6000mg   Το Ginkgo Biloba (Γκίνκο το Δίλοβο), είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και έχει ευεργετικές δράσεις στο κυκλοφορικό και στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Βοηθώντας να διατηρείται η καλή μικρο-κυκλοφορία στα τριχοειδή του εγκεφάλου, υποστηρίζει την συγκέντρωση και διατηρεί την βρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,65€ 8,65€
 • PREMENSTRUAL COMPLEX 60caps
  Ορμονική ισορροπία  60 capsules Το PreMenstrual Complex, παρέχει ένα ισχυρό μίγμα βοτάνων και θρεπτικών στοιχείων, που δουλεύουν συνεργικά για να βοηθήσουν στην ισορροπία των ορμονών και τα επίπεδα του σακχάρου, φυσικά. Οι Βιταμίνες Β6 και Β3 και, τα μέταλλα&nbs..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,11€ 19,82€
 • True Food Super Potency Soyagen 90 Tabs
  Υπερσυμπυκνωμένη φόρμουλα ισοφλαβόνων Το Super Potency Soyagen είναι υπέρ-συμπυκνωμένη φόρμουλα, που προσφέρει 40mg “ενεργοποιημένων” με ζύμωση ισοφλαβόνων. Το True Food Super Potency Soyagen παρέχει την υψηλότερη συγκέντρωση ενεργών ισοφλαβόνων από οποιαδήποτε άλλη τροφή, που έχουν παρασκευασ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 73,95€ 73,95€
 • Higher Nature True Food B Complex 90 φυτικές κάψουλες
  Οι βιταμίνες της ομάδaς Β είναι απαραίτητες για την απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή, για το νευρικό και μυϊκό σύστημα, τους αδένες και για σφριγηλό δέρμα. Σε περιόδους άγχους και στρες οι βιτ.Β καταναλώνονται πολύ γρήγορα από τον οργανισμό και συνιστάται συμπλήρωση της διατροφής με&nb..
  Χωρίς ΦΠΑ: 35,91€ 35,91€
 • Higher Nature Brain Nutrients 30 ταμπλέτες
  Φόρμουλα μοναδικού μίγματος βιταμινών, φωσφολιπιδίων και άλλων θρεπτικών συστατικών που ενισχύει και δυναμώνει τις νοητικές λειτουργίες, μνήμη, συγκέντρωση και μάθηση. Περιλαμβάνει Φωσφατιδική Χολίνη και DMAE, ουσίες που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να παρασκευάσει ακετυλχολίνη. Φωσφατιδική Σερίνη και..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,88€ 18,88€
 • Higher Nature Concentrated CLA 1000mg 90 κάψουλες
  Βοηθά στη μείωση του λίπους   Το CLA βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους, στην αύξηση της σωματικής μη λιπώδους μάζας και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Αναστέλλει τη δράση του ενζύμου λιποπρωτεϊνική λιπάση (LPL, Lipoprotein lipase), το οποίο ευθύνεται για την αποθήκευση του..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,48€ 46,48€
 • Higher Nature True Food GTF Chromium 30 φυτικές κάψουλες
  Ισορροπία σακχάρου και αδυνάτισμα   Το True® Food GTF Chromium λειτουργεί ως παράγοντας ανοχής της γλυκόζης και είναι βιο-μεταβολίτης (bio-transformed™) από τον Saccharomyces cerevisiae, ο οποίος δημιουργεί φυσικές οργανικές ενώσεις σε μορφή τροφής. Ο σακχαρομύκητας cerevisiae είναι η πιο πλούσ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,96€ 9,96€