HIGHER NATURE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Bromelain 30 κάψουλες
  Για την υγεία της καρδιάς και καλή πέψη Ενα ισχυρό ένζυμο που παράγεται απο τον καρπό και το μίσχο του ανανά (Ananas comosus) και αποτελεί μία απο τις πιο αποτελεσματικές βοήθειες για τη διαδικασία της πέψης και αφομοίωσης πρωτεϊνών και λιπών, προσφέροντας ανακούφιση απο το πρόβλημα της δυσπεψίας. Μ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,82€ 12,82€
 • HIGHER NATURE STARFLOWER OIL 1000MG 30CAPS
  Πιο πολύ GLA από το Νυχτολούλουδο   Το Starflower Oil (Αστρολούλουδο,Borage, Μποράγκο, Βόραγο, Μπουράντζα), προσφέρει περισσότερο από το διπλάσιο GLA (204mg ανά κάψουλα) από την ίδια ποσότητα Evening Primrose (Νυχτολούλουδο, Δακράκι). Καλείται Starflower λόγω του σαν αστέρι σχήματος των μωβ ανθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,93€ 13,93€
 • Higher Nature Super Osteofood 90 φυτικές κάψουλες
  Υπεροχή στην τροφή των οστών   Το Super Osteofood παρέχει μια φυσική πηγή ασβεστίου-το Lithothamnion calcarea (απολιθωμένο, θαλάσσιο φύκι). Αυτή είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, το οποίο απορροφάται εύκολα και χρησιμοποιείται αμέσως. Μαζί με το Μαγνήσιο, Βόριο, Πυρίτιο, Μαγγάνιο, Ψευδάργυρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,08€ 21,08€
 • Higher Nature True Food C 30 φυτικές κάψουλες
  Βιο-μεταβολισμένη Βιταμίνη C & Βιοφλαβονοειδή Εσπεριδοειδών. 30 / 90 / 180 tablets Η True Food C είναι το μοναδικό προιόν που παρέχει βιταμίνη C complex σε μορφή τροφής. Η απομονωμένη βιταμίνη C που υπάρχεις τα κοινά συμπληρώματα χάνεται γρήγορα από το σώμα, αλλά πανεπιστημια..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,37€ 12,37€
 • Higher Nature Positive Outlook 90 ταμπλέτες
  Θετική άποψη ζωής. Φόρμουλα διαλεγμένη για να βοηθά να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ισορροπημένη χημεία του εγκεφάλου.  Το Positive Outlook είναι μια περιεκτική φόρμουλα αμινοξέων, και βιταμινών Β, ειδικά διαλεγμένα για να βοηθούν να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 52,36€ 52,36€
 • Higher Nature Mum 2 Be 90 ταμπλέτες
  Για υγεία και ευεξία στην εγκυμοσύνη.Πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν λαμβάνουντα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Η εξήγηση είναι πως η όρεξη στις έγκυες γυναίκες επηρεάζεται από τη διάθεσή τους και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή λήψη των θρεπτικών στοιχείων πο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 33,88€ 33,88€
 • Higher Nature Probio Easy 90gr
  Οξεόφιλοι γαλακτοβάκιλλοι και δισχιδή βακτήρια για την καλή λειτουργία της πέψης των υδατανθράκων.Χρήσιμο μετά τη λήψη αντιβίωσης και σε μορφή σκόνης για όσους δεν προτιμούν τις κάψουλες. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,77€ 13,77€
 • Higher Nature Citricidal 25ml
  Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ Το Citricidal είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ, βοηθά το πεπτικό σύστημα-σε συνδυασμό με τα προβιοτικά- και δρα σαν γενικό καθαριστικό, εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορεί να βοηθήσει στην πέψη, ειδικά κατά την διάρκεια ταξιδιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,95€ 10,95€
 • Higher Nature Folic acid 400mg 90 φυτικές κάψουλες
  Βιταμίνη για την καρδιά και το μυαλό   Υπάρχει σοβαρή διατροφολογική έλλειψη του Φολικού ή Φυλλικού οξέος στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πριν και κατά την εγκυμοσύνη, το φολικό οξύ είναι ουσιώδες για την κανονική ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα (νευρικού συστήματος) του αγέννητου παιδιού και,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,36€ 9,36€
 • Higher Nature Phosphatidyl Serine 45caps
  Εγκεφαλική λειτουργία και συγκέντρωση.   Η Φωσφατιδυλική Σερίνη ίσως είναι μια από τις πιο σπουδαίες διατροφικές ανακαλύψεις του αιώνα. Πολλές μελέτες έχουν δείξει, ότι είναι σημαντική για την ακεραιότητα των κυτταρικών μεμβρανών, και βοηθά να διατηρείται ή καλή εγκεφαλική λειτουργία και η συγκ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 70,98€ 70,98€
 • Higher Nature Probiogest 30 κάψουλες
  Διάσπαση των αδιάλυτων πρωτεϊνών 30 capsules   Φυσιολογικοί κάτοικοι του ανθρώπινου εντέρου και στόματος, οι Lactobacillus salivarius, έχουν μια αποτοξινωτική και καθαριστική επίδραση, βοηθώντας στην πέψη πρωτεϊνών και υδατανθράκων. Βοηθούν στην διάσπαση κάθε ατελώς χωνευμένης πρωτείνης ή ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,56€ 19,56€
 • Higher Nature True Food Natural Vitamin E 90 φυτικές κάψουλες
  Βιταμίνη Ε σε μορφή τροφής.Για την καρδιά και αντιοξειδωτική προστασία .Η βιταμίνη Ε έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και βοηθά στη διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος. Σε αντί-θεση με την απομονωμένη βιταμίνη Ε, η True FoodR Natural Vitamin E παρέχει μείγμα από Τοκοφερόλες (α,β,γ &am..
  Χωρίς ΦΠΑ: 51,87€ 51,87€