HIGHER NATURE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature Citricidal 25ml
  Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ Το Citricidal είναι ένα φυσικό εκχύλισμα από σπόρους γκρέιπφρουτ, βοηθά το πεπτικό σύστημα-σε συνδυασμό με τα προβιοτικά- και δρα σαν γενικό καθαριστικό, εσωτερικά και εξωτερικά. Μπορεί να βοηθήσει στην πέψη, ειδικά κατά την διάρκεια ταξιδιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 10,95€ 10,95€
 • HIGHER NATURE STARFLOWER OIL 1000MG 30CAPS
  Πιο πολύ GLA από το Νυχτολούλουδο   Το Starflower Oil (Αστρολούλουδο,Borage, Μποράγκο, Βόραγο, Μπουράντζα), προσφέρει περισσότερο από το διπλάσιο GLA (204mg ανά κάψουλα) από την ίδια ποσότητα Evening Primrose (Νυχτολούλουδο, Δακράκι). Καλείται Starflower λόγω του σαν αστέρι σχήματος των μωβ ανθ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,93€ 13,93€
 • Higher Nature Supergest 30 κάψουλες
  Φόρμουλα πεπτικών ενζύμων   Το Supergest παρέχει ένα μεγάλο φάσμα φυτικών ενζύμων και βοτάνων που βοηθούν το πεπτικό σύστημα, στηρίζοντας την πέψη πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών, γάλακτος και κυτταρίνης. Ένα ιδανικό συμπλήρωμα για περιόδους καθημερινού άγχους, κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, γι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,42€ 11,42€
 • TRUE FOOD SUPER POTENCY SOYAGEN 30tabs
  Η μέγιστη συγκέντρωση ισοφλαβόνων σε μορφή τροφής που ανακουφίζει από τα προεμμηνορροικά συμπτώματα. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,68€ 24,21€
 • Higher Nature Complete Omegas 3:6:7:9 90 κάψουλες
  Πλήρες σύμπλεγμα με τα ουσιώδη ζωτικά λιπαρά Ωμέγα 3:6:9 και τα πρωτοποριακά και σημαντικά, σύμφωνα με έρευνες, Ωμέγα 7 από Ιπποφαές το ραμνοειδές. Τα EPA και DHA από ιχθυέλαια είναι σημαντικά για υγιή καρδιά, αρτηρίες, εγκέφαλο και συνδέσμους. Το GLA από λάδι Μποράγκου έχει κύριο ρόλο στην δι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 42,89€ 42,89€
 • Higher Nature Glucosamine Vegetarian Hcl 800mg 90 φυτικές κάψουλες
  Η Γλυκοζαμίνη είναι μια από τις πιο χρήσιμες και αποτελεσματικές ουσίες καθώς βοηθά στην διατήρηση εύκαμπτων και υγιών αρθρώσεων. Παρασκευασμένη για πρώτη φορά από φυτική πηγή (καλαμπόκι) περιέχει διπλάσια ποσότητα γλυκοζαμίνης (800mg). ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,67€ 29,67€
 • Higher Nature Concentrated CLA 1000mg 90 κάψουλες
  Βοηθά στη μείωση του λίπους   Το CLA βοηθά στη μείωση του σωματικού λίπους, στην αύξηση της σωματικής μη λιπώδους μάζας και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Αναστέλλει τη δράση του ενζύμου λιποπρωτεϊνική λιπάση (LPL, Lipoprotein lipase), το οποίο ευθύνεται για την αποθήκευση του..
  Χωρίς ΦΠΑ: 46,48€ 46,48€
 • TRUE FOOD MAXI Q-10 30caps
  Το ύστατο συνένζυμο Q10 σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελευθέρωσης ενέργειας!    Το συν-ένζυμο Q10 είναι το πιο ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο που χρησιμοποιείται από το σώμα και είναι σημαντικό για τη διατήρηση της καλής υγείας της καρδιάς και της απελ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 34,82€ 42,83€
 • Higher Nature Folic acid 400mg 90 φυτικές κάψουλες
  Βιταμίνη για την καρδιά και το μυαλό   Υπάρχει σοβαρή διατροφολογική έλλειψη του Φολικού ή Φυλλικού οξέος στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Πριν και κατά την εγκυμοσύνη, το φολικό οξύ είναι ουσιώδες για την κανονική ανάπτυξη του νευρικού σωλήνα (νευρικού συστήματος) του αγέννητου παιδιού και,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,36€ 9,36€
 • Higher Nature Serotone 5-HTP 100mg 30 φυτικές κάψουλες
  Αμινοξύ & συμπαράγοντες   Η Σεροτόνη παρέχει το αμινοξύ 5HTP (L-5-Υδροξυτρυπτοφάνη) το οποίο βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης ,νευροδιαβιβαστής που υποστηρίζει την διατήρηση ισορροπημένης διάθεσης, συμπεριφοράς, ενέργειας, καλής μνήμης και ηρεμίας, προάγοντας επίσης τον ήρεμο ύπνο. Οι συμπαρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,31€ 20,31€
 • SEA CALCIUM 180tabs
  Θαλάσσιο φύκι πλούσιο σε ασβέστιο  180 capsules   Το Sea Calcium είναι ένα φυσικό, πλούσιο σε ασβέστιο θαλάσσιο φύκι. Συλλεγμένο από τις καθαρές, πρωτόγονες θάλασσες έξω από την Δυτική Ακτή της Ιρλανδίας, με πάνω από 30% φυσικό ασβέστιο και ένα φάσμα από ιχνο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,87€ 18,29€
 • Higher Nature Positive Outlook 90 ταμπλέτες
  Θετική άποψη ζωής. Φόρμουλα διαλεγμένη για να βοηθά να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ισορροπημένη χημεία του εγκεφάλου.  Το Positive Outlook είναι μια περιεκτική φόρμουλα αμινοξέων, και βιταμινών Β, ειδικά διαλεγμένα για να βοηθούν να διατηρείται μια καλά συντονισμένη και ι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 52,35€ 52,35€