HIGHER NATURE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Higher Nature True Food Easy Iron 30 κάψουλες
  Το 75% του σιδήρου βρίσκεται στην αιμογλοβίνη των ερυθρών κυττάρων που μεταφέρει οξυγόνο για ενέργεια. Περίπου το 5% αποθηκεύεται την μυογλοβίνη των μυών. Ο σίδηρος βρίσκεται επίσης σε ένζυμα που μεταφέρουν το οξυγόνο στα κύτταρα καθώς και στο αντιοξειδωτικό ένζυμο «καταλάση». Η ανεπάρκεια σιδήρου ε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,41€ 8,41€
 • MUM-2-BE 30tabs
  Πολυβιταμίνη για τις μέλλουσες μητέρες   Πολλές γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζονται. Η εξήγηση είναι πως η όρεξη στις έγκυες γυναίκες επηρεάζεται από τη διάθεσή τους και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανεπαρκή λήψη των θρεπτικών στ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,62€ 11,83€
 • Higher Nature Serotone 5-HTP 100mg 30 φυτικές κάψουλες
  Αμινοξύ & συμπαράγοντες   Η Σεροτόνη παρέχει το αμινοξύ 5HTP (L-5-Υδροξυτρυπτοφάνη) το οποίο βοηθά στην παραγωγή σεροτονίνης ,νευροδιαβιβαστής που υποστηρίζει την διατήρηση ισορροπημένης διάθεσης, συμπεριφοράς, ενέργειας, καλής μνήμης και ηρεμίας, προάγοντας επίσης τον ήρεμο ύπνο. Οι συμπαρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 20,31€ 20,31€
 • SEA CALCIUM 180tabs
  Θαλάσσιο φύκι πλούσιο σε ασβέστιο  180 capsules   Το Sea Calcium είναι ένα φυσικό, πλούσιο σε ασβέστιο θαλάσσιο φύκι. Συλλεγμένο από τις καθαρές, πρωτόγονες θάλασσες έξω από την Δυτική Ακτή της Ιρλανδίας, με πάνω από 30% φυσικό ασβέστιο και ένα φάσμα από ιχνο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,87€ 18,29€
 • Higher Nature Visual Eyes 90 κάψουλες
  Καλύτερη όραση με Λουτεϊνη & Ζεαξανθίνη. Η Λουτεϊνη και Ζεαξανθίνη είναι φυσικά -κίτρινα-χρωματισμένα καροτενοειδή αντιοξειδωτικά στοιχεία, το οποία βρίσκονται στην κηλίδα του αμφιβληστροειδούς χιτώνα του ματιού και τον προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες. Επιστημονικές έρευ-νες έχουν δείξει ότ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 50,22€ 50,22€
 • Higher Nature Citricidal 100ml
  Εκχύλισμα από σπόρο γκρέιπφρουτ.Φυσικό αντιβιοτικό και γενικό αντιπαθογόνο.Εκχύλισμα σπόρων Γκρέιπφρουτ.Ιδιότητες:Φυσικό αντιπαθογόνο.Εξολοθρεύει βακτηρίδια.Εξολοθρεύει μύκητες.Εξολοθρεύει ιούς.Εξολοθρεύει παράσιτα.Εξολοθρεύει παθογόνα γενικά.Αντιμετωπίζει διατροφικές δηλητηριάσεις.Απολυ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,89€ 29,89€
 • Higher Nature Probio Intensive 30 φυτικές κάψουλες
  Προβιοτικό υψηλής σταθερότητας και ισχύος, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση μετά τη λήψη αντιβιοτικών. Αναχαιτίζει παθογόνους οργανισμούς και βοηθά στην αποκατάσταση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας. Η φόρμουλα είναι εξαιρετικά ανθεκτική στη ζέστη και δεν χρειάζεται να διατηρείται στο ψυγείο. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,82€ 15,82€
 • Higher Nature True Food All Man 30 φυτικές κάψουλες
  Η πιο πλήρης πολυθρεπτική φόρμουλα για τον άντρα!   Ένα πλήρες πολυθρεπτικό για άνδρες όλων των ηλικιών. Παρέχει όλες τις βιταμίνες και τα ζωτικά μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι σημαντικά για την υγεία. Αντιοξειδωτικούς παράγοντες, εγκεφαλική τροφή και αμινοξέα , επιπλέον ένα πλήρες φάσμα βο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,05€ 16,05€
 • Higher Nature Glutamine 90 κάψουλες
  Το πολύπλευρο αμινοξύ   Το αμινοξύ Γλουταμίνη είναι το πρωτεύον καύσιμο της πεπτικής οδού και του ανοσοποιητικού συστήματος. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν καύσιμο για τα εγκεφαλικά κύτταρα όταν το σάκχαρο του αίματος (γλυκόζη) είναι χαμηλό. Είναι απαραίτητο στην κατασκευή πυρογλουταμινικο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,41€ 23,41€
 • Higher Nature Visual Eyes 30 κάψουλες
  Προστασία των ματιών με λουτείνη & ζεαξανθίνη   Το σώμα φτιάχνει τα δικά του αντοξειδωτικά για να αντιμετωπίσουν τις ελεύθερες ρίζες, αλλά εξαρτάται επίσης και από τα φυσικά αντιοξειδωτικά που παίρνουμε από την διατροφή μας, για πλήρη προστασία των ματιών. Δύο φυσικά αντιοξειδωτικά είναι συ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,37€ 18,37€
 • MSM JOINT & MUSCLE WARMING BALM 100ml
  Θερμαντική προστασία 100 ml balm Το MSM είναι φυσική οργανική μορφή θείου. Το θείο χρησιμοποιείται από το σώμα για το σχηματισμό δισουλφιδικών ενώσεων για τη διατήρηση της υγείας του δέρματος, των μαλλιών, των νυχιών και του συνδετικού ιστού (κολλαγόνο, τένοντες, βλεννώδεις μεμβ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,35€ 18,88€
 • Higher Nature Aeterna Gold Collagen Creme Serum 50ml
  HIGHER NATURE AETERNA GOLD COLLAGEN CREME SERUM 50 ml Η Collagen Creme Serum βοηθά στη σταθεροποίηση και ανάπλαση της επιδερμίδας καθώς και στη λείανση των ρυτίδων. Για βαθύτερη, διαρκέστερη διατήρηση της λείανσης και για νεανικά δέρματα, το κολλαγόνο έχει πιο δραστικά αποτελέσματα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 52,62€ 52,62€