SMILE

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SMILE Z 60caps
  To Smile Z είναι ένα μίγμα Πράσινου Τσαγιού με αντιοξειδωτικά, αναλγητικά και χαλαρωτικά-αγχολυτικά βότανα που σκοπό έχει την ανακούφιση απο την ημικρανία και τον πονοκέφαλο. 2 caps 3 φορές την ημέρα είναι η δόση που συστείνουμε για ημικρανία ή έντονο πονοκέφαλο. Να μην χρησιμοποιείται από άτομα πο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,74€ 15,67€
 • MANUKA HONEY MGO 250+ (ΜΕΛΙ MANUKA) MANUKA HEALTH 250gr
  Μοναδικό MGO ™ Manuka μέλι από την Νέα Ζηλανδία που ονομάζεται Leptospermum scoparium. Εδώ και αρκετό καιρό το μοναδικό μέλι Manuka με αντι-βακτηριακή δραστηριότητα είναι γνωστό. Ποια ουσία ήταν που προκαλούσε την αντιβακτηριακή δράση παρέμενε άγνωστη για 15 σχεδόν χρόνια. Η ανακάλυψη ήρθε από..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,99€ 27,99€
 • SMILE UBIQUINOL Q10 50caps
  Τα μιτοχόνδρια είναι η κινητήρια μονάδα παραγωγής ενέργειας των κυττάρων και το συνένζυμο Q10 είναι ένα βασικό συστατικό της υγιούς μιτοχονδριακής λειτουργίας.  Το Q10 απαιτείται για τη μετατροπή της ενέργειας από τα λίπη και τα σάκχαρα σε χρησιμοποιήσιμη κυτταρική ενέργεια. Ωστόσο, η παραγωγή..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,95€ 36,84€
 • SMILE PLUS IMMUNITY 60caps
  ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 16,55€ 16,55€
 • SMILE DETOX 30caps
  Το Πρόβλημα: Ο ανθρώπινος οργανισμός δέχεται καθημερινά ένα καταιγισμό από ουσίες ξένες προς το σώμα όπως βαριά μέταλλα, εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, καυσαέρια κλπ. Η τροφή, το νερό, ο αέρας, τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης σώματος, οι βαφές κλπ., όλα επιβαρύνουν τους αποτοξινωτικούς μηχανισμού..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,62€ 22,90€
 • SMILE BR 60caps
  Η Φωσφατιδυλσερίνη (PS) έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα ασφαλές και αποτελεσματικό θεραπευτικό μέσο στην αντιμετώπιση των διαταραχών έλλειψης μνήμης και για τη βελτίωση άλλων ανώτερων εγκεφαλικών λειτουργιών. Πάνω από 3.000 δημοσιευμένες εργασίες έρευνας και περισσότερες από 60 κλινικές μελέτες έχουν ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 48,62€ 59,80€
 • SMILE ZEOLITE 150caps
  O Ζεόλιθος είναι ένα φυσικό ένυδρο αργιλοπυριτικό υλικό που έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ο Ζεόλιθος έχει την ικανότητα να δεσμεύει άλλα στοιχεία και ακόμη ολόκληρες ενώσεις. Η ιδιότητα της δέσμευσης άλλων μορίων αλλά και η χημική του σύνθεση μπορούν να αιτιολογήσουν γιατί ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,89€ 14,89€
 • SMILE PROPOLIS + VITAMIN C 60caps
  Δύο φυσικά συστατικά με ισχυρή δράση κατά των μικροβίων είτε απευθείας είτε μέσω ενίσχυσης του ανοσοποιητικού, συνδυάζονται μαζί σε ικανές ποσότητες στο σκεύασμα. Το σκεύασμα που είναι καλό να το λαμβάνουμε τους χειμωνιάτικους μήνες. ΔΟΣΗ: 1 κάψουλα 3 φορές την ημέρα με το φαγητό ή σύμφωνα με τις..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,82€ 4,70€
 • SMILE BIO PROPOLIS EUROPEAN 30ml
  Smile Bio Propolis European: Σίγουρα έχετε ακούσει για την πρόπολη και τις θεραπευτικές δυνατότητές της. Ίσως να μην ξέρετε, ότι δεν υπάρχει μόνο μια πρόπολη αλλά υπάρχουν διαφορετικές τόσο σε χρώμα όσο και δραστικότητα, ανάλογα με τα φυτά που επισκέπτεται η μέλισσα. Ας δούμε όμως τα πράγματα από ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,25€ 7,69€
 • SMILE ORGANIC CHLORELLA 60caps
  Χλωρέλλα, μια ισχυρή σούπερ τροφή Η χλωρέλλα είναι ένα μονοκύτταρο πράσινο μικροφύκι γλυκού νερού και είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει περισσότερα νουκλεϊκά οξέα (RNA/DNA) από κάθε άλλη τροφή πράγμα που του δίνει μεγάλο δυναμικό παραγωγής ενέργειας. Είναι ένα χρήσιμο συμπλήρωμα για την ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,72€ 9,50€
 • SMILE ANTIOXIDANT 60cps
  Tο Smile Antioxidant μπορεί να χρησιμοποιηθεί: 1) Από υγιείς: Το Smile Antioxidant θα βοηθήσει στη διατήρηση ή και τη βελτίωση του επιπέδου υγείας, ενέργειας και ευεξίας. 2) Από αθλητές: Οι αθλητές χρειάζονται ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία για μείωση του οξειδωτικού στρές που είναι επακόλουθο της ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,97€ 32,97€
 • SMILE COENZYME Q10 & L-CARNITINE 30caps
  Σύνθεση: L-carnitine 200mg/κάψουλα, Coenzyme Q10 80mg/ κάψουλα. Για τα άτομα που θέλουν να μειώσουν το λιπώδη ιστό και να αναμορφώσουν τη σιλουέτα τους χωρίς απώλεια μυικού ιστού. Για ενίσχυση της καρδιάς και αντιοξείδωση. Coenzyme Q10 (Q10): Το συνένζυμο Q10 είναι μια βενζοκινόνη με δράση που μοιάζ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,54€ 9,54€