USN

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • PROTEIN DESSERT BANANA/TOFFEE 454g
  Το USN Protein Dessert προσφέρει μια γευστική απόλαυση με έναυψηλό ποσοστό πρωτεϊνών, χαμηλών υδατανθράκων και χαμηλώνλιπαρών, ενώ είναι και σχεδιασμένο για να παρέχει το σώμα σας τα απαραίτητα αμινοξέα ενώ κοιμάστε. Ιδανικό ως σνακ για αργ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • ENDURO SPORT LEMON/LIME 1kg
  Με το USN ENDURO SPORT μπορείτε να έχετε ένα δροσιστικό ρόφημα κατά τη διάρκεια της άσκησης ή του αγώνα το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει στους μυς σας συνεχή ενέργεια οποιαδήποτε στιγμή την χρειάζεστε . Είναι μια ολοκληρωμένη φόρμουλα η οποία σας προσφέρει υψηλής περιεκτικότητας υδατ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • HYPERBOLIC MASS ΦΡΑΟΥΛΑ 2kg
  Ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα για άτομα που έχουν γρήγορο μεταβολισμό και απαιτούν υψηλά επίπεδα ενέργειας από υδατάνθρακες υψηλής ποιότητας ώστε να εμποδιστεί η διάσπαση των μυών και η χρησιμοποίηση τους ως ενέργεια. Τα 50g του Anabolic Protein Matrix σας προσφέρoυν μια υψηλή αναλογία από τα πιο ω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • CLA GREEN TEA 90caps
  Αντιοξειδωτικό – ενισχύει τη γράμμωση, ένα ταχείας δράσης συμπλήρωμα για απώλεια βάρους & αντιοξειδωτική δράση που βοηθά στο να αποκτήσετε ένα σώμα με γράμμωση, χωρίς λίπος. Το συζευγμένο λινελαϊκό οξύ θεωρείται ως «θρεπτικό θαύμα» που εμφανίζεται φυσικά σε μια μεγάλη ποικιλία τροφίμων όπως το β..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • MUSCLE FUEL STS ΒΑΝΙΛΙΑ 1kg
  ΠΛΗΡΕΣ ,ΕΥΓΕΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ ΓΕΥΜΑ. Πρωτεϊνούχο ρόφημα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με εκπληκτική γεύση, για τη μέγιστη μυϊκή υποστήριξη και ανάπτυξη. Το Muscle Fuel STS είναι επιστημονικά σχεδιασμένο για να παρέχει στους ενεργούς και γυμναζόμενους ανθρώπους όλων των ηλικιών πρωτεΐνη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 21,50€ 26,45€
 • JOINT PLEX ACTIVE 120caps
  Eξαιρετικά αποτελεσματική φόρμουλα που έχει σχεδιαστεί επιστημονικά να προσθέτει υποστήριξη στις ενεργές αρθρώσεις και να βοηθάει στην πρόληψη της ταχείας εμφάνισης προβλημάτων των αρθρώσεων.   Ανακουφίζει την φλεγμονή Υποστηρίζει τις ενεργές αρθρώσεις  Υψηλή δραστικότητα &n..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • USN PURE PROTEIN GF-1 ΒΑΝΙΛΙΑ 1kg
  Μια νέα φόρμουλα πρωτεΐνης ειδικά σχεδιασμένη να απελευθερώνει σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα – γρήγορα-ενδιάμεσα και αργά - τα απαραίτητα αμινοξέα στον οργανισμό . Η USN IGF-1 έχει μια μοναδική σύνθεση η οποία αποτελείτε από διαφορετικές πηγές πρωτεϊνών, ένα ακριβές ολοκληρωμένο μίγμα από απο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • ANABOLIC NITRO BERRY 615gr
  Το USN ANABOLIC NITRO-X είναι ένα επαναστατικό προϊόν Νιτρικού Οξειδίου νέας γενιάς που σας προσφέρει εκρηκτική ενέργεια, γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση και μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη. Η επιστημονική του σύνθεση αποτελείται από διαφορετικές φόρμουλες συστατικών οι οποίες δρουν συνεργατικά προσφέρο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,23€ 47,02€
 • USN WHEY PROTEIN PREMIUM ΒΑΝΙΛΙΑ 908gr
  100% WHEY PROTEIN  Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι απο τις πηγές πρωτεΐνων οι οποίες έχουν την υψηλότερη BV (βιολογική αξία) πρωτεΐνης στη φύση. Έρευνες έχουν δείξει ότι με την πρωτεϊνη ορού γάλακτος επιτυγχάνεται το υψηλότερο ποσοστό κατακράτησης αζώτου. Η πρωτεΐνη USN 100% Whey Prot..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€
 • BCAA POWER PUNCH TANGERINE 400g
  Σχεδιασμένο για να βοηθήσει στην αύξηση της άλιπης μυϊκής μάζας, την απόδοση και την αντοχή. Μεταξύ των πιο ωφέλιμων και αποτελεσματικών συμπληρωμάτων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα αθλητικής διατροφής είναι τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA). Αυτά είναι τα απαραίτητα αμινοξέα λευκίνη, ισολευκίνη,..
  Χωρίς ΦΠΑ: 27,88€ 34,29€
 • PURE CREATINE MONOHYDRATE EXTRA FILL
  Μονοϋδρική κρεατίνη στην πιο αγνή της μορφή με άμεση απορρόφηση απο το μυϊκό κύτταρο για αύξηση της μυϊκής μάζας και της δυναμης και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Η USN Micronised Creatine είναι απο τις πιο απορροφήσιμες φόρμουλες κρεατίνης .Ερευνες έδειξαν ότι η αύξηση των επιπέδων κρεατίνης μπορε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,91€ 24,49€
 • RECOVER XCELL CHOCOLATE 1kg
  Είναι ειδικά σχεδιασμένο ως ένα ρόφημα αποκατάστασης μετά την προπόνηση και/ή μια ολοκληρωμένη πηγή ενέργεια, αμινοξέων και ηλεκτρολυτών για να σας εφοδιάζει μετά από μεγάλες περιόδους έντονης σωματικής δραστηριότητας, όπως η στρατιωτική εκπαίδευση, αγώνες ποδηλάτου , κολύμβησης , μαραθώνιους κ.λπ.κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,89€ 29,38€