OLIMP

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • BETA ALANINE XPLODE 420g
  Το νέο αυτό συμπλήρωμα της σειράς Olimp Xplode™ συνδυάζει βήτα-αλανίνη, κρεατίνη και βιταμίνη Β6 στη φόρμουλα Beta-Rush. Επιπλέον, το ενδοκυτταρικό σύστημα μεταφοράς οξέων παρέχει άλατα καλίου του φωσφορικού οξέος και L-ιστιδίνη και το εξωκυτταρικό σύστημα μεταφοράς οξέων σας εξασφαλίζει ότι τα κύρι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 26,28€ 32,32€
 • TCM XPLODE POWDER ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 220g/σακουλάκι
  Η Τρικρεατίνη (TCM) είναι μια προηγμένη μορφή κρεατίνης, η οποία σε σύζευξη με το μόριο malate επιτυγχάνει εξαιρετική βιοδιαθεσιμότητα.  TCM DB-6 Xplode™ είναι το προϊόν βασισμένο στην εκδοχή όπου οι συνθήκες απορρόφησης της κρεατίνης έχουν αλλαχθεί.  Η κατανάλωση κρεατίνης αυξάνει τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,96€ 9,79€
 • ANTI OX POWER BLEND 60caps
  H ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ; ΤΡΩΣ ΛΙΓΑ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ; ΠΡΟΠΟΝΕΙΣΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; H Μέτρια άσκηση επηρεάζει την υγεία μας, αλλά αν η προπόνηση καθίσταται ολοένα και δυσκολότερη, μεγαλύτερες ποσότητες από αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ROS) αρχίζουν να σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 22,30€ 27,43€
 • HMB MEGA CAPS 150caps
  HMB MEGA CAPS® είναι προϊόν που συμπληρώνει τη διατροφή με ασβέστιο β-hydroxy-β-methylbutyrate. Το προϊόν είναι σχεδιασμένο ειδικά για άτομα σωματικά ενεργά και για αθλητές υψηλής απόδοσης που αγωνίζονται να αποκτήσουν μυϊκή μάζα, δύναμη και αντοχή. ΠΗΓΗ: www.fitway.gr ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 32,85€ 32,85€
 • TCM MEGA CAPS 120caps
  Το TCM Mega Caps ® προορίζεται για δραστήρια άτομα και αθλητές υψηλών επιδόσεων που αγωνίζονται για την ταχεία ανάπτυξη της μυϊκή μάζα, τη δύναμη και την αντοχή. Η κατανάλωση κρεατίνης αυξάνει την σωματική απόδοση σε βραχυπρόθεσμες, υψηλής έντασης, επαναλαμβανόμενες περιόδους άσκησης (αναφ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,15€ 13,71€
 • ENDUGEN 60caps
  Το προϊόν περιέχει επιλεγμένα με ακρίβεια εκχυλίσματα φυτών, δηλαδή guarana και Panax Ginseng, εμπλουτισμένα με ισχυρές δόσεις βήτα-αλανίνης και όξινου ανθρακικού νάτριου, τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια σε πολλά ελίτ προϊόντα αύξησης της δύναμης και της αερόβιας ικανότητας (VO2max)..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,34€ 17,64€
 • BCCA MEGA CAPS 120caps
  Συμπλήρωμα διατροφής με αμινοξέα διακλαδωμένης αλυσίδας. Μια σύνθεση απο αμινοξέα διακλαδωμένης αλυσίδας ( λευκίνη, βαλίνη και ισολευκίνη) σε αναλογία 2:1:1, εμπλουτισμένα με βιταμίνη B 6. ΠΗΓΗ: www.fitway.gr ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,93€ 19,59€
 • DEXTREX JUICE ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 1g
  Το Dextrex Juice® είναι ένα συμπυκνωμένο ενεργειακό ποτό με υδατάνθρακες, ταυρίνη και μαγνήσιο σε σκόνη    Το Dextrex Juice® περιέχει δεξτρόζη, ταυρίνη και μαγνήσιο. Η δεξτρόζη είναι ένα απλό σάκχαρο αύξη..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,96€ 9,79€
 • TRIBUSTERON 90 120caps
  Εκχύλισμα Terrestris Tribulus σε κάψουλες, ως συμπλήρωμα διατροφής.  Το Tribusteron® 90 περιέχει υδατικό εκχύλισμα του puncturevine (Tribulus terrestris L.) το οποίο είναι πηγή γλυκοζιτών, σαπωνίνες στεροειδών, αλκαλοειδή φυτά και βιοφλαβονοειδή. Το Tribusteron® 90 συμβάλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 19,91€ 24,49€
 • L-GLUTAMINE 250g
  To OLIMP L - Glutamine Powder είναι ένα προϊόν που περιέχει 100 % καθαρή φαρμακευτική, μικροποιημένη μορφή γλουταμίνης - ένα αμινοξύ που βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στους μυς και το πλάσμα. H Γλουταμίνη είναι το πιο σημαντικό αμινοξύ για την προσαρμογή του μυϊκού ιστού . Αποθηκεύει οργανικό άζ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,93€ 19,59€
 • PROFI MASS 2800g ΒΑΝΙΛΙΑ 2,8Kg
  Το Profi Mass® είναι ένα πυκνό μίγμα πρωτεϊνων-υδατάνθραων σε σκόνη, τα τρόφιμα που προορίζονται για την αντιμετώπιση της καταβολής μετά από έντονης μυϊκής προσπάθειας, ιδίως για τους αθλητές. Με πολύπλοκη σύνθεση των πολύτιμων πρωτεϊν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 47,79€ 58,78€
 • AMOK 120caps
  Είναι ένας πραγματικός δολοφόνος! Έχει αναπτυχθεί για να σας δώσει εξαιρετικά υψηλό κίνητρο και αντίσταση, που εκφράζεται μέσα από άγρια ​​μανία και να δώσει ένα κύμα ενέργειας μέσα από το σώμα σας σε όλη την προπόν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,95€ 14,70€