ΕΥ ΖΗΝ

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • SCHWEDEN BITTER - ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ 200ml alcohol free
  Ένας πολύτιμος σύμμαχος υγείας και ευεξίας για όλους To ελιξίριο από θεραπευτικά βότανα Schweden Bitter (Σβέντεν Μπίτερ), έχει καταξιωθεί παγκοσμίως ως ο κυριότερος σύμμαχος κάθε θεραπείας ενώ συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της ψυχικής και σωματικής υγείας και ευεξίας, χωρίς παρενέργειες ή ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,47€ 15,47€
 • BRENNESSEL HAIR SHAMPOO - ΑΓΡΙΑ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ & ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ - ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΠΥΤΙΡΙΔΑ 200ml
  Στο άκουσμά της και μόνο, η τσουκνίδα μας παραπέμπει συνειρμικά στην τσουχτερή, επίπονη αίσθηση που μας επιφυλάσσει αν την αγγίξουμε με γυμνά χέρια. Οι γεωργοί πάλι, την θεωρούσαν ζιζάνιο. Ο Ιπποκράτης και ο Γαληνός, ωστόσο, την αναγνώριζαν ως ένα σπουδαίο φαρμακευτικό φυτό με μοναδικές θεραπευτικές..
  Χωρίς ΦΠΑ: 13,95€ 13,95€
 • ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΠΟΤΟ 500ml
  Το Ποτό της Καρδιάς περιέχει αγνό κρασί, μέλι και μαϊντανό. Παράγεται σύμφωνα με μια πολύτιμη συνταγή 850 ετών που αποκαλύφτηκε ενορατικά στην Αγία Χίλντγκαρντ βον Μπίνγεν (1098-1179), οι φαρμακευτικές και ιατρικές γνώσεις της  οποίας έχουν αναγνωρισθεί επίσημα από την Καθολ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,49€ 18,49€
 • ΒΑΜΜΑ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ - ΑΠΟ ΡΙΖΕΣ ΚΟΛΛΙΤΣΙΔΑΣ, ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ & ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ 100ml
  Τόσο η τσουκνίδα όσο και η κολλιτσίδα, αποτελούν τα κατεξοχήν βότανα που συστήνονται από την παραδοσιακή βοτανολογία για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και της πιτυρίδας. Ενώνοντας τις δυνάμεις και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες σε ένα μόνο βάμμα, ο οίκος Maria Treben παράγει ένα πραγματικά εξαιρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,39€ 15,39€
 • ΓΕΛΗ ΙΠΠΟΚΑΣΤΑΝΕΑΣ 50ml
  Αυτό το δροσερό και ιδιαίτερα ανακουφιστικό gel αποτελεί, καθόλου τυχαία, ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του οίκου Maria Treben. Πλούσιο σε φυτικά εκχυλίσματα ιπποκαστανέας, ενισχύεται με τα βότανα πολύγωνο, αμαμελίδα και μελίλωτο ώστε να επιτευχθούν τα μέγιστα ευεργετικά και ανακουφιστικά του απο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,95€ 14,95€
 • ΣΠΑΘΟΛΑΔΟ - ΕΛΑΙΟΝ ΥΠΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΒΑΛΣΑΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ 100ml
  Σπαθόλαδο το Υπερικόν το διάτρητον (Hypericum Perforarum) από την αρχαιότητα φημίζεται για τις πολύτιμες θεραπευτικές ιδιότητες και το ευρύτατο φάσμα των εφαρμογών του. Ο Ιπποκράτης, ο Διοσκουρίδης, ο Γαληνός, ο Πλήνιος, ο Ορειβάσιος, ο Αέτιος και ο Παράκελσος το συνιστούσαν για πλήθος ασθενειώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 11,90€ 11,90€
 • ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΣΟΥΗΔΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ 50ml
  Η Κρέμα από Σουηδικά Βότανα Swedish Herb Crème είναι μια κρέμα πολλαπλής καθημερινής χρήσης για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος. Περιέχει 13 βότανα από την περίφημη παλαιά Σουηδική  συνταγή, οι θεραπευτικές και καλλυντικές ιδιότητες των οποίων αλληλοενισχύονται με τον μεταξύ τους συνδυα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 14,95€ 14,95€
 • SCHWEDEN BITTER - ΤΟ ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ 200ml με Αλκοόλ
  Ένας πολύτιμος σύμμαχος υγείας και ευεξίας To ελιξίριο Schweden Bitter (Σβέντεν Μπίτερ) είναι το κορυφαίο δημιούργημα της Μαρίας Τρέμπεν και η κορωνίδα των προϊόντων του ομώνυμου οίκου. Πρόκειται για ένα αλκοολούχο εκχύλισμα 16 βοτάνων -100% φυσικό προϊόν- οι θεραπευτικές ιδιότητες τω..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,47€ 15,47€