ROYAL GREEN

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • WHEY PROTEIN ISOLATE (ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ) 600gr
  Στην Royal Green πιστεύουμε ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να απολαύσετε τη ζωή με έναν υγιεινό τρόπο: τον φυσικό τρόπο! Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλότερης ποιότητας συστατικά. Πάντα καθαρά φυσικά, ασφαλή και, αν είναι εφικτό, πιστοποιημένα βιολογικά. Τα βιολογικά συστατικά είναι ένα δώρο της φύσης κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 38,35€ 38,35€
 • ROYAL GREEN COCONUT COOKING CREAM 500GR
  Royal Green odourless Coconut oil 500ML Το Πιστοποιημένο Βιολογικό Λάδι καρύδας από τη Royal Green είναι ένα σούπερ υγιεινό λάδι που διατηρεί τις καλές του ιδιότητες όταν θερμαίνεται. Ιδανικό αντί του ελαιόλαδου. Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος ή ψησί- ματος, δεν υπάρχει κανένας απολύτως σχημ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,68€ 8,68€
 • MACA BIO 60caps
  Αν και η Maca είναι ένα πολύ γνωστό φυτό, λίγοι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει ολόκληρο το δυναμικό της. Ο λόγος είναι ότι τα περισσότερα διαθέσιμα προϊόντα είναι βασικά ελαφρώς κιτρινωπές, με γλυκιά μυρωδιά σκόνες Maca της ίδιας χαμηλής ποιότητας. Αυτά συνήθως δεν είναι πιστοποιημένα βιολογικά, εκχυλίζο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 15,99€ 19,67€
 • Royal Green Coconut blossom sugar 200 gr
  Η ζάχαρη από άνθος καρύδας της Royal Green παράγεται από τον γλυκό χυμό των ανθών της τροπικής καρύδας. Οι παραδοσιακοί αγρότες της ζάχαρης αναρριχώνται ψηλά στον κοκοφοίνικα και συλλέγουν το γλυκό νέκταρ από τα άνθη. Αφού συλλεχθεί, το νέκταρ μετατρέπεται, με βραδεία θέρμανση, σε μια νο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,61€ 7,61€
 • Royal Green Οργανική ζάχαρη από άνθος καρύδας 200gr
  Ζάχαρη από άνθος καρύδας της Royal Green Η ζάχαρη από άνθος καρύδας της Royal Green παράγεται από τον γλυκό χυμό των ανθών της τροπικής καρύδας. Οι παραδοσιακοί αγρότες της ζάχαρης αναρριχώνται ψηλά στον κοκοφοίνικα και συλλέγουν το γλυκό νέκταρ από τα άνθη. Αφού συλλεχθεί, το νέκταρ μετατρέπεται, μ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 7,59€ 7,59€
 • Royal Green Vitamin B Complex 60 tabs
  Τα ειδικά μανιτάρια και η Rhodiola μαζί με τη βιταμίνη Β2, Β3, Β5, Β6 και φολικό οξύ βοηθά στη μείωση του άγχους και της κούρασης. Υποστηρίζει μια ισχυρή μνήμη και είναι σημαντικό όταν αντιμετωπίζονται προβλήματα συγκέντρωσης. Οι Βιταμίνες Β παίζουν κρίσιμο ρόλο στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,89€ 29,89€
 • Royal Green Multi Man 60 ταμπλέτες
  Η δική μας βιταμίνη C προέρχεται από μούρα Acerola, οι διάφορες βιταμίνες του συμπλέγματος Β από ένα μοναδικό μείγμα από Guave, βασιλικό και φλούδα λεμονιού και το σελήνιο μας από σπόρους μουστάρδας.  Επιπλέον παρέχουμε 17-18 διαφορετικές σούπερ τροφές, όπως τζίντζερ, κουρκούμη, πράσινο τσάι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 30,82€ 30,82€
 • Royal Green Bone Food Complex 60 ταμπλέτες
  Το Royal Green Bone food complex έχει αναπτυχθεί με έναν στόχο: να συμβάλει στη διατήρηση φυσιολογικών οστών. Για το σκοπό αυτό, μαζέψαμε τα 4 πιο σημαντικά συστατικά από τη φύση. Το αποκλειστικό σύμπλεγμα ασβεστίου και μαγνησίου προέρχεται από ένα ειδικό φύκι Red Algae (Algas calcareas). Έτσι, όχι ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 30,20€ 30,20€
 • ROYAL GREEN Coconut Extra Virgin Cream, 325ml
  Το Πιστοποιημένο Βιολογικό Λάδι καρύδας από τη Royal Green είναι ένα σούπερ υγιεινό λάδι που διατηρεί τις καλές του ιδιότητες όταν θερμαίνεται. Κρέμα Καρύδας 100% βιολογικό προϊόν Το Πιστοποιημένο Βιολογικό Λάδι καρύδας από τη Royal Green είναι ένα σούπερ υγιεινό λάδι που διατηρεί τις ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,08€ 12,08€
 • Royal Green Camu-camu Vitamin C 60 tabs
  Η πλουσιότερη σε βιταμίνη C φυσική πηγή Το Camu Camu περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης C από τα φρούτα που είναι γνωστά στη γη. Προσφέρει βιταμίνη C σε μια «πλήρους φάσματος» μορφή, μαζί με εκατοντάδες επιπλέον θρεπτικά συστατικά των φυτών, όπως βιοφλανοειδή, βιταμίνες, ένζυμα, ανόργανα άλα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 18,14€ 18,14€
 • Royal Green Coconut cooking cream Spices 250 ml
   H Royal Green Coconut cooking cream Spices είναι μια κρέμα μαγειρικής με 100% οργανικό άοσμο λάδι καρύδας, και πικάντικο τσίλι. Ιδανικό για το ψήσιμο, το καβούρδισμα, το τηγάνισμα και το μαρινάρισμα, και για το ψωμί ή τις ομελέτες, προσθέτει γεύση στο μαγείρεμα. Τ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,20€ 6,20€
 • MUSHROOM COMPLEX 60caps
  Τα 7 ειδικά επιλεγμένα μανιτάρια δρουν συνεργικά και το ένα ενισχύει την επίδραση του άλλου. Το σύμπλεγμα μανιταριών της Royal Green παρέχει ανά 2 κάψουλες: Maitake 200 mg, Reishi 200 mg, Cordyceps 160 mg, Enokitake 120 mg, Zhu Ling 80 mg, Shiitake 80 mg και Lion’s Mane 80 mg. Το Reishi χρησιμοποιεί..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,87€ 29,36€