Απορρυπαντικά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ (περιέχει 25 δισκία)
  Καρτέλες πιάτων 25 δισκία ανά πακέτο (500 γρ)   Για λεπτομερή καθαριότητα και γυαλιστερά πιάτα.  Τα δισκία AlmaWin είναι κατάλληλα για όλα τα οικιακά πλυντήρια πιάτων. Είναι απαλλαγμένα από GMO, φωσφορικά άλατα και χλώριο.   Βάλτε 1 δισκίο απευθείας στο καλάθι του πλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,40€ 8,40€
 • ΥΓΡΟ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ WC (παπί) 500ml
  Καθαριστικό Τουαλέτας Επιτυχής δερματολογικά ελεγμένο Φιάλη των 500 ml Δοκιμάζονται από την  Ökotest με αποτελέσματα  υψηλής απόδοσης. Ένα από τα καλύτερα οικολογικά καθαριστικά τουαλέτας. Πιέστε κατευθείαν στην τουαλέτα και κάτω από το χείλος της τουαλέτας. Αφ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,79€ 4,79€
 • ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΡΟΥΧΩΝ 1500ml
  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1,5 lt ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,15€ 9,15€
 • ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΕΚΕΔΕΣ (με αιθ.έλαιο πορτοκάλι) 500ml
    Όλα σε ένα μπουκάλι   Γρήγορο δραστικό καθαριστικό, για την οικιακή καθαριότητα και την αφαίρεση λεκέδων, αραιώνεται με νερό.   Από φυσικό πορτοκαλί και έλαιο λεμονιού δίνει ένα φρέσκο ​​άρωμα.Είναι συμπυκνωμένο δεν περιέχει νερό, οπότε θα πρέπει να αραιωθεί με..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,35€ 11,50€
 • ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ 1,5L
  Υγρό απορρυπαντικό (1,5 L) Δερματολογικά ελεγμένα  32 δόσεις  Φυσικά αποτελεσματικό με βάση φυτά από ελεγχόμενη βιολογική γεωργία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα πλύσης, χωρίς οπτικά λευκαντικά. Κατάλληλο για όλους τους βαθμούς σκληρότητας του νερού. Με φυτικό σαπούνι και έλαια από πιστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 12,70€ 12,70€
 • Ecover Υγρό Πιάτων με Λεμόνι & Αλόη 450ml
  Υγρό πιάτων (με λεμόνι & αλόη) Προσωπικά Οφέλη: Άρωμα φρεσκάδας από φυτικά συστατικά Αποτελεσματικό με τη βρωμιά και τα λίπη Φιλικό με το δέρμα Δεν αφήνει υπολλείματα χημικών στα σερβίτσια σας Περιβαλλοντικά Οφέλη: Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,19€ 3,19€
 • ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ 500ml
  Υγρό για τζάμια Δερματολογικά ελεμένο 500 ml σε στρογγυλή φιάλη με ψεκαστήρα Σύσταση για καλύτερη απόδοση:  Πριν τον ψεκασμό σκουπίστε τις επιφάνειες με καθαρό νερό και στη συνέχεια ψεκάστε.ΟΙ βαριοί λεκέδες μπορούν να αντιμετωπίζονται με διπλό  ψεκασμό. Αντι-στατική δράση. Πε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€ 5,00€
 • ΧΛΩΡΙΝΗ ΣΕ ΣΚΟΝΗ (Οξυγονούχο λευκαντικό)
  Οξυγονούχο λευκαντικό  Agent 20 δόσεις (500 γρ)  Αποτελεσματικό ακόμη και από  τους 30 ° C  Το ανθρακικό νάτριο αποσυντίθεται στις φυσικές βασικές ουσίες της μεταλλικής σόδας, του νερού και  του ενεργού οξυγόνου. Δεν έχει συνθετικό οπτικών λευκαντικών σε σκόνη ή  σε υ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 4,80€ 4,80€
 • ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (συμπηκνωμένο) 500ml
  AlmaWin υγρό απορρυπαντικό πιάτων δερματολογικά ελεγμένο Φιάλη των 500 ml,   Εξαιρετικό κατά του λίπους και τη διάλυση της βρωμιάς.  Αφήνει τα πιάτα καθαρά χωρίς άλατα . Από πρωτεΐνες σιταριού και γλυκερίνη (φυτικής προέλευσης) ήπια για το δέρμα.   Κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,47€ 3,47€
 • Biopuro D' Arancia Biologico Βιολογικό Πολυκαθαριστικό Υγρό με Έλαιο Πορτοκάλι 300ml
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΙΟ 300ml  Yποαλλεργικό  -  Δερματολογικά ελεγμένο Nικέλιο, χρώμιο, κοβάλτιο  <0,0001% Απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης με αιθέριο έλαιο πορτοκάλι φυτικής προέλευσης  , πολύ συμπυκνωμένο και ισχυρό , για καθαρισμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,39€ 6,39€
 • ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (συμπηκνωμένο) 1,5 lt
  AlmaWin υγρό απορρυπαντικό πιάτων δερματολογικά ελεγμένο Φιάλη των 1500 ml,   Εξαιρετικό κατά του λίπους και τη διάλυση της βρωμιάς.  Αφήνει τα πιάτα καθαρά χωρίς άλατα . Από πρωτεΐνες σιταριού και γλυκερίνη (φυτικής προέλευσης) ήπια για το δέρμα.   Κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,10€ 9,10€