Απορρυπαντικά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Biopuro D' Arancia Biologico Βιολογικό Πολυκαθαριστικό Υγρό με Έλαιο Πορτοκάλι 300ml
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΒΙΟ 300ml  Yποαλλεργικό  -  Δερματολογικά ελεγμένο Nικέλιο, χρώμιο, κοβάλτιο  <0,0001% Απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης με αιθέριο έλαιο πορτοκάλι φυτικής προέλευσης  , πολύ συμπυκνωμένο και ισχυρό , για καθαρισμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 6,39€ 6,39€
 • ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (συμπηκνωμένο) 1,5 lt
  AlmaWin υγρό απορρυπαντικό πιάτων δερματολογικά ελεγμένο Φιάλη των 1500 ml,   Εξαιρετικό κατά του λίπους και τη διάλυση της βρωμιάς.  Αφήνει τα πιάτα καθαρά χωρίς άλατα . Από πρωτεΐνες σιταριού και γλυκερίνη (φυτικής προέλευσης) ήπια για το δέρμα.   Κ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,10€ 9,10€
 • ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ (περιέχει 25 δισκία)
  Καρτέλες πιάτων 25 δισκία ανά πακέτο (500 γρ)   Για λεπτομερή καθαριότητα και γυαλιστερά πιάτα.  Τα δισκία AlmaWin είναι κατάλληλα για όλα τα οικιακά πλυντήρια πιάτων. Είναι απαλλαγμένα από GMO, φωσφορικά άλατα και χλώριο.   Βάλτε 1 δισκίο απευθείας στο καλάθι του πλ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 8,40€ 8,40€
 • ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΡΟΥΧΩΝ 1500ml
  ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1,5 lt ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,15€ 9,15€
 • ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΛΕΚΕΔΕΣ (με αιθ.έλαιο πορτοκάλι) 500ml
    Όλα σε ένα μπουκάλι   Γρήγορο δραστικό καθαριστικό, για την οικιακή καθαριότητα και την αφαίρεση λεκέδων, αραιώνεται με νερό.   Από φυσικό πορτοκαλί και έλαιο λεμονιού δίνει ένα φρέσκο ​​άρωμα.Είναι συμπυκνωμένο δεν περιέχει νερό, οπότε θα πρέπει να αραιωθεί με..
  Χωρίς ΦΠΑ: 9,35€ 11,50€
 • Ecover Υγρό Πιάτων με Λεμόνι & Αλόη 450ml
  Υγρό πιάτων (με λεμόνι & αλόη) Προσωπικά Οφέλη: Άρωμα φρεσκάδας από φυτικά συστατικά Αποτελεσματικό με τη βρωμιά και τα λίπη Φιλικό με το δέρμα Δεν αφήνει υπολλείματα χημικών στα σερβίτσια σας Περιβαλλοντικά Οφέλη: Βέλτιστο επίπεδο βιοδιασπασιμότητας (OECD-test 301F, πλήρες προϊόν) Ελάχιστες επι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,19€ 3,19€
 • ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ 500ml
  Υγρό για τζάμια Δερματολογικά ελεμένο 500 ml σε στρογγυλή φιάλη με ψεκαστήρα Σύσταση για καλύτερη απόδοση:  Πριν τον ψεκασμό σκουπίστε τις επιφάνειες με καθαρό νερό και στη συνέχεια ψεκάστε.ΟΙ βαριοί λεκέδες μπορούν να αντιμετωπίζονται με διπλό  ψεκασμό. Αντι-στατική δράση. Πε..
  Χωρίς ΦΠΑ: 5,00€ 5,00€
 • ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ (συμπηκνωμένο) 500ml
  AlmaWin υγρό απορρυπαντικό πιάτων δερματολογικά ελεγμένο Φιάλη των 500 ml,   Εξαιρετικό κατά του λίπους και τη διάλυση της βρωμιάς.  Αφήνει τα πιάτα καθαρά χωρίς άλατα . Από πρωτεΐνες σιταριού και γλυκερίνη (φυτικής προέλευσης) ήπια για το δέρμα.   Κα..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,47€ 3,47€