Συσκευές & Μηχανήματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • KITCHEN - ANTALLAKTIKO S-III CARTRIDGE
  Ανταλλακτικό φίλτρου για πάνω και κάτω από τον πάγκο της κουζίνας, που αλλάζει κάθε 12 μήνες και φιλτράρει 4.542 λίτρα. To φίλτρο KITCHEN χρησιμοποιεί την καλύτερη διαθέσιμη  τεχνολογία αιχμής για να έχετε καθαρό νερό κατευθείαν  από τη βρύση με ελάχιστο κόστος. Έχει ελεγχθεί στην Αμερική ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 107,60€ 107,60€
 • TENSA - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ CARAFE CARTRIDGE (3-PACK)
  "Ουράνιο Νερό της ζωής", το καλύτερο νερό του κόσμου στο σπίτι σας. Νερό... η συμπαντική ουσία της ζωής. Το πιο βασικό θρεπτικό στοιχείο για την ψυχοσωματική μας υγεία. Είμαστε πάνω από 70% νερό. Όλα μας τα κύτταρα και το DNA χρειάζονται αρκετό και καθαρό νερό καθημερινά για να λειτουργήσουν σωστά. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 88,50€ 88,50€
 • FRESH LIFE AUTOMATIC SPROUTER MODEL TRIBEST ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΡΩΝ
  ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΡΩΝ • LID = ΚΑΠΑΚΙ Προστατεύει από το πιτσίλισμα του νερού και προωθεί την ανάπτυξη υγρασίας και θερμοτητας για γρηγορότερο φύτρωμα των σπόρων. • SPRINKLER = ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ Ο ψεκαστήρας καταβρέχει τους σπόρους και τα φύτρα αρκετές φορές κάθε ώρα. Ένας επιπλέον ψεκαστήρας υπάρχει σαν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 93,50€ 115,01€
 • Z-STAR MANUAL JUICER Z-710 TRIBEST ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟΥ
  ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ Εύκολος στην χρήση, αποδοτικός και πολύ αποτελεσματικός ο αποχυμωτής αυτός θα σας δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα να απολαμβάνετε κάθε στιγμή φρέσκο χυμό σιταρόχορτου και όχι μόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο καλά και για χυμούς φρούτων και λαχανικώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 224,90€ 224,90€
 • YODA Ελαιοτριβείο Oil Press Extractor
  Yoda  ελαιοτριβείο Extractor Εντυπωσιακό ποσοστό εκχύλισης για compact μηχανή https://youtu.be/sDqYwuhOF1s https://youtu.be/sDqYwuhOF1s Διατηρούν θρεπτικές ουσίες που βρίσκονται στα φυσικά έλαια Έλαιο που εξάγεται με τον Yoda  Ελαιοτριβείο είναι ψυχρής έκθλιψης με τα δ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 375,00€ 375,00€
 • ANNI FLOCKENQUETSCHE LUBA ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΙΦΑΔΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ   ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ                                  Η κατασκευή της συσκευής σας έχει προβλεφθεί για οικιακή χρήση.   Για να μπορέσετε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρησιμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 113,82€ 140,00€
 • Brita - Κανάτα Φιλτραρίσματος Elemaris XL μαυρο
  Κατάλληλο μόνο για φίλτρο Maxtra πανεύκολο γέμισμα χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι Απαλή χειρολαβή Αντιολισθητική βάση MEMO 3.5 λίτρα λευκό Περιγραφή: MEMO:Η ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής (ανταλλακτικού) φίλτρου σας θυμίζει αυτόματα να αλλάξετε το (ανταλλακτικό) φίλτρο κάθε 4 εβδομ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 50,90€ 50,90€
 • MOLERE HAWOS ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ
  Τι μπορώ να αλέσω? Γενικότερα μπορούν να αλεστούν όλα τα στεγνά σιτηρά στο επιθυμητό επίπεδο άλεσης. Για να αλεστούν σπόροι με υψηλή περιεκτηκότητα σε λιπαρά, πρέπει πρώτα να αναμειχθούν με σιτάρι η ντίνκελ. Ρυθμίστε το επίπεδο άλεσης σφίγγωντας και ξεσφίγγωντας τα «παξιμάδια» στο πίσω μέρος του σώμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 170,73€ 210,00€
 • Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών 9-Tray Dehydrator
        Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών Μπορεί να αποξηράνει φρούτα, βότανα, λαχανικά,πάστα, χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τοχρώμα και το άρωμα και όλα αυτά σε γρήγορο χρόνο. Είναι ο σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 430,00€ 430,00€
 • ΦΙΛΤΡΟ SHOWER
  Συσκευή για το ντουζ. Το φίλτρο SHOWER έχει ελεγχθεί  βάσει των προδιαγραφών της NSF (National Sanitation Foundation) της Αμερικής για το ότι κατακρατεί  το 99,9% του χλωρίου. Βεβαιώνεται επίσης η ασφάλεια των υλικών  του, η άρτια κατασκευή του και η τήρηση των προδιαγρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 73,09€ 89,90€ 99,90€
 • EASY-GREEN AUTOMATIC SPROUTER ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΡΩΝ
  • Παρέχει ταυτόχρονα υγρασία και οξυγόνο στους σπόρους: οι σπόροι κατά τη διάρκεια της βλάστησής τους δημιουργούν ένα είδος χημικής θερμότητας και χρειάζεται να κρυώσουν για να μην μουχλιάσουν ή σαπίσουν. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του EasyGreen κρυώνει και οξυγονώνει ταυτόχρονα το περιβάλλον. • Γι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 299,00€ 299,00€
 • STOCKLI DEHYDRATOR DORREX ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ)
  ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΙΝΕΤΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Οι Stockli Dehydrators είναι ιδανικές για την ξήρανση φρούτων, λαχανικών, μανιταριών και βοτάνων, και σας δίνει την δυνατότητα να καταναλώνετε τα παραπάνω με ποιότητα συγκρίσιμη με τα ωμά τρόφιμα. Με μια μεταβλητή ρύθμιση της θερμοκρασίας αποξήρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 134,15€ 165,00€