Συσκευές & Μηχανήματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • STOCKLI DEHYDRATOR DORREX ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ)
  ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΙΝΕΤΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Οι Stockli Dehydrators είναι ιδανικές για την ξήρανση φρούτων, λαχανικών, μανιταριών και βοτάνων, και σας δίνει την δυνατότητα να καταναλώνετε τα παραπάνω με ποιότητα συγκρίσιμη με τα ωμά τρόφιμα. Με μια μεταβλητή ρύθμιση της θερμοκρασίας αποξήρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 134,15€ 165,00€
 • SOYABELLA SB-130 TRIBEST ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ    ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΞΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΠΗΣ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΥΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 175,00€ 175,00€
 • Βαζάκι Βλάστησης Σπόρων για Φύτρα 750ml
  Βαζάκι Βλάστησης Σπόρων για Φύτρα 750ml Τα βαζάκια είναι  μια από τις ευκολότερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους για την καλλιέργεια νόστιμων και υγιεινών φύτρων στο σπίτι και μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Το πακέτο περιέχει ένα γυάλινο βάζο κατάλληλο για τρόφιμα, το ειδικό βιδωτό καπάκι ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€ 25,00€
 • PERSONAL BLENDER PB-250 TRIBEST - ΜΠΛΕΝΤΕΡ
  ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ Η συσκευασία περιλαμβάνει:  1 Τμήμα του μηχανισμού (1) 1 Μαχαίρια άλεσης του μίξερ (2) 2 Δοχεία μίξερ (3) απο άθραυστο πλαστικό 3 Βιδωτά πώματα (4) επιπρόσθετα 1 Μέρος άλεσης (5) για άλεση ξηρών καρπών, καφέ και δημητριακών  2 Δοχεία υποδοχής άλεσης (6) 1 Βιδωτό πώμα με ά..
  Χωρίς ΦΠΑ: 125,00€ 125,00€
 • Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών 4-Tray Dehydrator
    Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών Μπορεί να αποξηράνει φρούτα, βότανα, λαχανικά,πάστα, χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τοχρώμα και το άρωμα και όλα αυτά σε γρήγορο χρόνο. Είναι ο σχεδιασμός της..
  Χωρίς ΦΠΑ: 230,00€ 230,00€
 • Tensa - Ανταλλακτικό carafe (1 Pack)
  "Ουράνιο Νερό της ζωής", το καλύτερο νερό του κόσμου στο σπίτι σας. Νερό... η συμπαντική ουσία της ζωής. Το πιο βασικό θρεπτικό στοιχείο για την ψυχοσωματική μας υγεία. Είμαστε πάνω από 70% νερό. Όλα μας τα κύτταρα και το DNA χρειάζονται αρκετό και καθαρό νερό καθημερινά για να λειτουργήσουν σωστά. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 29,66€ 29,66€
 • Tensa Carafe Κανάτα φιλτραρίσματος νερού
  Βοηθάει στην αποτοξίνωση, την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του οργανισμού! Κατασκευασμένη από μη-λευκασμένο πλαστικό υψηλής πυκνότητας,  ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείται για ιατρικές εφαρμογές, το οποίο δεν απελευθερώνει τοξικές ουσίες. Έχει ειδικό χρώμα Indigo Blue,  που προστ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 60,95€ 60,95€
 • HUMIO HUMIDIFIER TRIBEST ΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ ΧΩΡΟΥ
  ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ  Ο ξηρός και θερμός αέρας είναι συχνά η αιτία πολλών προβλημάτων υγείας και πολλών ταλαιπωριών στην καθημερινή μας ζωή, όπως ρινορραγία, συμφόρηση κόλπων, ξηρή μύτη, ξηρός  λαιμός, τα σκασμένα χείλη, ερεθισμός, αφυδάτωση και φαγούρα στο..
  Χωρίς ΦΠΑ: 89,43€ 110,00€
 • BILLY 100 HAWOS ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ
  Εδώ στα hawos αλευρόμυλων Μπίλι 100 συναντά μεγάλη δύναμη μια λογική τιμή! Το περίβλημα του σώματος hawos μύλου δημητριακών Μπίλι 100 είναι κατασκευασμένο από κόντρα πλακέ σημύδας, σε σύγκριση με hawos Βασίλισσα 1, χρησιμοποιείται από κόντρα πλακέ οξιάς. Πίσω από το ανθεκτικό περίβλημα βρίσκεται η μ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 399,00€ 399,00€
 • BILLY 200 HAWOS ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ
  ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ                                 Η κατασκευή του μύλου έχει προβλεφθεί για οικιακή χρήση. Η συσκευή υποστηρίζει τα αναγραφώμενα στην σελίδα 5 δημητριακά. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Μύλος, Καπάκι χοάνης..
  Χωρίς ΦΠΑ: 517,00€ 517,00€
 • SOLO STAR II SS-9002 JUICER (TRIBEST) ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟΥ
  ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση ηλεκτρικών συσκευών πρέπει να ακολουθούνται οι παρακάτω οδηγίες ασφαλείας:  1. Διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά 2. Χρησιμοποιείστε την συσκευή μόνο για την προκαθορισμένη λειτουργία 3. Τοποθετήστε την συσκευή σε επίπεδη και σταθερή επιφάνεια 4. Κατ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 390,24€ 480,00€
 • Brita - Κανάτα Φιλτραρίσματος Elemaris XL λευκο
  Κατάλληλο μόνο για φίλτρο Maxtra πανεύκολο γέμισμα χωρίς να αφαιρέσετε το καπάκι Απαλή χειρολαβή Αντιολισθητική βάση MEMO 3.5 λίτρα λευκό Περιγραφή: MEMO:Η ηλεκτρονική ένδειξη αλλαγής (ανταλλακτικού) φίλτρου σας θυμίζει αυτόματα να αλλάξετε το (ανταλλακτικό) φίλτρο κάθε 4 εβδομ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 50,90€ 50,90€