Συσκευές & Μηχανήματα

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • FRESH LIFE AUTOMATIC SPROUTER MODEL TRIBEST ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΡΩΝ
  ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΡΩΝ • LID = ΚΑΠΑΚΙ Προστατεύει από το πιτσίλισμα του νερού και προωθεί την ανάπτυξη υγρασίας και θερμοτητας για γρηγορότερο φύτρωμα των σπόρων. • SPRINKLER = ΨΕΚΑΣΤΗΡΑΣ Ο ψεκαστήρας καταβρέχει τους σπόρους και τα φύτρα αρκετές φορές κάθε ώρα. Ένας επιπλέον ψεκαστήρας υπάρχει σαν..
  Χωρίς ΦΠΑ: 93,50€ 115,01€
 • Z-STAR MANUAL JUICER Z-710 TRIBEST ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟΥ
  ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΑΠΟΧΥΜΩΤΗΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΟΧΟΡΤΟ Εύκολος στην χρήση, αποδοτικός και πολύ αποτελεσματικός ο αποχυμωτής αυτός θα σας δώσει την ευκαιρία και την δυνατότητα να απολαμβάνετε κάθε στιγμή φρέσκο χυμό σιταρόχορτου και όχι μόνο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο καλά και για χυμούς φρούτων και λαχανικώ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 224,90€ 224,90€
 • Geo Γυάλινο Βάζο Βλάστησης Spouting Jar
     Τα βάζα για φύτρα είναι μια από τις ευκολότερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους βλάστησης / καλλιέργειας νόστιμων και υγιεινών φύτρων στο σπίτι μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Το πακέτο περιέχει ένα γυάλινο βάζο κατάλληλο για τρόφιμα, το ειδικό βιδωτό καπάκι με μεταλλικό δίχτυ, μια κεραμική..
  Χωρίς ΦΠΑ: 23,95€ 23,95€
 • ANNI FLOCKENQUETSCHE LUBA ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΙΦΑΔΩΝ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
  ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ   ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ                                  Η κατασκευή της συσκευής σας έχει προβλεφθεί για οικιακή χρήση.   Για να μπορέσετε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χρησιμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 113,82€ 140,00€
 • Βαζάκι Βλάστησης Σπόρων για Φύτρα 750ml
  Βαζάκι Βλάστησης Σπόρων για Φύτρα 750ml Τα βαζάκια είναι  μια από τις ευκολότερες και αποτελεσματικότερες μεθόδους για την καλλιέργεια νόστιμων και υγιεινών φύτρων στο σπίτι και μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Το πακέτο περιέχει ένα γυάλινο βάζο κατάλληλο για τρόφιμα, το ειδικό βιδωτό καπάκι ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 25,00€ 25,00€
 • MOLERE HAWOS ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ
  Τι μπορώ να αλέσω? Γενικότερα μπορούν να αλεστούν όλα τα στεγνά σιτηρά στο επιθυμητό επίπεδο άλεσης. Για να αλεστούν σπόροι με υψηλή περιεκτηκότητα σε λιπαρά, πρέπει πρώτα να αναμειχθούν με σιτάρι η ντίνκελ. Ρυθμίστε το επίπεδο άλεσης σφίγγωντας και ξεσφίγγωντας τα «παξιμάδια» στο πίσω μέρος του σώμ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 210,00€ 210,00€
 • Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών 9-Tray Dehydrator
        Συσκευή ξήρανσης φρούτων και λαχανικών Μπορεί να αποξηράνει φρούτα, βότανα, λαχανικά,πάστα, χωρίς να αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά τοχρώμα και το άρωμα και όλα αυτά σε γρήγορο χρόνο. Είναι ο σ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 430,00€ 430,00€
 • ΦΙΛΤΡΟ SHOWER
  Συσκευή για το ντουζ. Το φίλτρο SHOWER έχει ελεγχθεί  βάσει των προδιαγραφών της NSF (National Sanitation Foundation) της Αμερικής για το ότι κατακρατεί  το 99,9% του χλωρίου. Βεβαιώνεται επίσης η ασφάλεια των υλικών  του, η άρτια κατασκευή του και η τήρηση των προδιαγρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 89,90€ 89,90€
 • EASY-GREEN AUTOMATIC SPROUTER ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΡΩΝ
  • Παρέχει ταυτόχρονα υγρασία και οξυγόνο στους σπόρους: οι σπόροι κατά τη διάρκεια της βλάστησής τους δημιουργούν ένα είδος χημικής θερμότητας και χρειάζεται να κρυώσουν για να μην μουχλιάσουν ή σαπίσουν. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του EasyGreen κρυώνει και οξυγονώνει ταυτόχρονα το περιβάλλον. • Γι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 299,00€ 299,00€
 • STOCKLI DEHYDRATOR DORREX ΑΠΟΞΗΡΑΝΤΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΔΙΣΚΟΙ)
  ΦΥΣΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΞΗΡΑΙΝΕΤΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Οι Stockli Dehydrators είναι ιδανικές για την ξήρανση φρούτων, λαχανικών, μανιταριών και βοτάνων, και σας δίνει την δυνατότητα να καταναλώνετε τα παραπάνω με ποιότητα συγκρίσιμη με τα ωμά τρόφιμα. Με μια μεταβλητή ρύθμιση της θερμοκρασίας αποξήρ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 134,15€ 165,00€
 • SOYABELLA SB-130 TRIBEST ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΥΤΙΚΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ & ΕΙΔΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ    ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΞΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ ΛΕΠΙΔΑ ΚΟΠΗΣ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΑΛΕΣΕΙ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥΣ ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΥΦΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 175,00€ 175,00€
 • BILLY 200 HAWOS ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΞΥΛΙΝΟΣ ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ
  ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ                                 Η κατασκευή του μύλου έχει προβλεφθεί για οικιακή χρήση. Η συσκευή υποστηρίζει τα αναγραφώμενα στην σελίδα 5 δημητριακά. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: Μύλος, Καπάκι χοάνης..
  Χωρίς ΦΠΑ: 517,00€ 517,00€