Κράκερς

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ150gr
  Κλασικά χωρίς γλουτένη Crackers από 3 PAULY είναι ένα τέλειο σνακ για όλες τις περιστάσεις. Crackers μπορούν να καταναλωθούν σκέτα, με τυρί cottage, ή με μια γλυκιά ή αλμυρή επικάλυψη. Απόλαυση χωρίς γλουτένη, είτε είστε στο σπίτι ή εν κινήσει. ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,59€ 3,59€
 • ΚΡΑΚΕΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ 50gr
  Αυτά τα ελαφριά σνακ έχουν ψηθεί και είναι μια τέλεια προσθήκη στη σειρά των 3 ​​PAULY χωρίς γλουτένη σνακ. Αυτά τα τραγανά τρίγωνα με αψύ τυρί Edam είναι ιδανικά για μια βραδιά με φίλους ή όταν είστε μόνοι σας. Δεν είναι μόνο ασθενείς με κοιλιακά που θα είναι στην ευχάριστη θέση να βυθίσει σε αυτά...
  Χωρίς ΦΠΑ: 2,45€ 2,45€
 • ΚΡΑΚΕΡΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 100% χωρίς γλουτένη 200gr
  Τα τραγανά φύλλα καλαμποκιού είναι πολύ λεπτά που λαμβάνονται από το σιμιγδάλι καλαμποκιού. Καλά υποκατάστατα για το ψωμί, είναι αρωματικά και γευστικά ιδανικά για επάλειψη. Η συνταγή τους χωρίς μαγιά τα καθιστά ιδανικά για όλους εκείνους που έχουν ειδικές διατροφικές ανάγκες.Τα cripy Crackers δεν ..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,45€ 3,45€
 • ΚΡΑΚΕΡΣ ΡΥΖΙΟΥ 100% χωρίς γλουτένη 200gr
  Αυτά τα ελαφριά κράκερ ρυζιού είναι ένα μεγάλο υποκατάστατο για το ψωμί: ελαφρύ και τραγανό, είναι εξαιρετικά για επάλειψη ή σκέτα σαν σνακ. Η συνταγή δεν περιέχει μαγιά και λίπη, το προϊόν είναι χωρίς γλουτένη ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ * αλεύρι ρυζιού, το αλάτι της θάλασσας. * Οργανικά Διάρκεια ζωής προι..
  Χωρίς ΦΠΑ: 3,32€ 4,08€